FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

elvirbaljic
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la elvirbaljic » 06 nov 2022, 16:01

CityCity je napisao/la:
06 nov 2022, 15:58
Ovdje se radi čini mi se planski "downgrade" kluba.Azmir to onako lagano američki hendla.Volio bih da se varam ali sva dešavanja u zadnjih nekoliko mjeseci upućuju na kontrolisanu demontažu.
Hvala bogu Pa nije takav Plan i scenario. Da jeste , ja bih prvi to javno napisao i prozvao ga. Ovdje je vise stvar lose selekcije, pripreme i trenutne atmosfere.
Tuzla City / Sloga Simin Han

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 nov 2022, 16:03

LaBombonera88 je napisao/la:
06 nov 2022, 14:14
Cirkus od kluba, sprdnja.
A šta ti tražiš ovdje?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 06 nov 2022, 16:04

Skup amatera,nema se sta dodat..Uprava kluba je cirkus i rang prve kantolane..To je noj dojam,sve ukupno oko kluba mi djeluje nizi rang..Bez da vrijedjam nekog,takav dojam sticem..
Jel.moguce da covjek ne moze okupit ekipu veceg nivoa..Haman da pare nisu sve

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 06 nov 2022, 16:35

Ja sam otprilike znao da će biti poraz, a razloge sam naveo još jucer. Ali da će biti ovakva bruka i sramota e to nisam mogao ni pomisliti.
Nema ovo veze sa sudijama niti kladionicama.
Gledajući zadnjih 10 kola mi smo uz Slobodu najgora ekipa lige. 4 boda udaljeni od zone ispadanja.
Ja sam uspio saznati neke ciljeve i stavove kluba pa mi je ovo sad jasno i mirno pratim utakmice i rezultate.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 nov 2022, 16:53

Sta muti Azmir sad? Jel samo prodaje ili su opet nesto se izdogovarali oko Slobode? Bolje da se vrati u Slobodu, dobro svima, malo bi digao atmosferu u gradu. Ako pogledamo u gradu je mrtvilo, nista se ne desava kako je on otisao iz Slobode.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 06 nov 2022, 17:01

Daj Tuzlac popusti malo.Kladinice u toj mjeri ne spominje ni sam vlasnik takve ustanove. Pričaj o sportu mani se kriminala, politike i ostale anti sportske djelatnosti.
Ako ti se gledaju niže ligaši bujrum imaš toga koliko hoćeš.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 06 nov 2022, 17:17

Beledija je napisao/la:
06 nov 2022, 17:01
Daj Tuzlac popusti malo.Kladinice u toj mjeri ne spominje ni sam vlasnik takve ustanove. Pričaj o sportu mani se kriminala, politike i ostale anti sportske djelatnosti.
Ako ti se gledaju niže ligaši bujrum imaš toga koliko hoćeš.
Da se razumijemo ni meni ovo ne izgleda normalno. Mi sad imamo 21 bod izgubili smo 6 Igman 4 Sloboda 3 posušje i po bod ŽELJO i Borac što donosi zbir od 15 i kad doda š 21 dođeš do jednostavne mat. radnje od 36 poena a još dvije tekme. Al dobro. bar smo promovisali Mešinovića napadače i AJDINA kao beka SAD SE nameće nenametljiva a odlična desetka Elue.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 07 nov 2022, 03:18

elvirbaljic je napisao/la:
06 nov 2022, 15:03
Jedan skup amatera, igraci i strucni stab, nastavili su Po starom.Nije da Sam ocekivao nesto bolje, Al makar su se trebali oznojiti.
Balja, ja zaista više neznam šta da mislim. To što kažeš da je savez naredio Husiću da se ne bori za Evropu je moguće. DALI JE to scenario da gubimo od luzera 4 : 0
ako izgubimo i ove dvije tekme a vjerovatno hoćemo, dolazimo u zonu koja se zove opstanak. Jeli to režija ili nešto......??!!

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 07 nov 2022, 11:19

Gdje je sad korona - kad nam najvise treba... :mrgreen: Ispast cemo ako se ovo nastavi....

Sta ja znam...
Iz javnosti nepoznatih razloga Husic je vec na startu smanjio ambicije za ovu sezonu...
I onda je to ocito pokrenulo lavinu neambicioznosti, nezainteresovanosti i nerada od uprave, strucnog staba do igraca i svih ostalih u klubu...

To je moje misljenje...

Ocekujem ipak da napravimo neki pozitivan zaokret na proljece... Vjerujem da je ovo smanjivanje ambicija Husica samo kratkorocno i samo splet nekih
trenutno losih okolnosti...

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 07 nov 2022, 11:41

Bez napadaca vec nekoliko utakmica..Sta ocekivat

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 07 nov 2022, 11:44

Beledija je napisao/la:
07 nov 2022, 03:18
Jedan skup amatera, igraci i strucni stab, nastavili su Po starom.Nije da Sam ocekivao nesto bolje, Al makar su se trebali oznojiti.
Balja, ja zaista više neznam šta da mislim. To što kažeš da je savez naredio Husiću da se ne bori za Evropu je moguće. DALI JE to scenario da gubimo od luzera 4 : 0
ako izgubimo i ove dvije tekme a vjerovatno hoćemo, dolazimo u zonu koja se zove opstanak. Jeli to režija ili nešto......??!!
Ne, apsolutno ne. Nikad ne postoji razlog da primis cetiri gola od bilo koga, a kamoli od ekipa koje nisu uspjele U prethodnim kolima zabiti vise od jednog, dva pogotka. Da budem jasan iznosim ovdje stvari koje ne bih trebao. Ja vam ne mogu sve pojedinosti napisati iz vise razloga. Onaj glavni razlog, zasto je ekipa "skromna" Ove godine jeste savez..medjutim, nije to razlog da imamo ovako los niz. Tim je sklapan za gornji dio, da se nalazimo U gornjem djelu Tabele, promovise se par mladih igraca, Ali niz okolnosti su takve da Smo blago receno katastrofalni. Malo povrede, Malo los rad struke i dobijes ovo Sto imas sad. Ono Sto je najvaznije a svi zele da znaju Azmir Husic nije digao ruke od TC , a Sto mnogi prizeljkuju . Najvaznije je ispasti necemo , a svakako na polusezoni dolaze pojacanja i trener. Jednostavno Azmir vjeruje previse nekim ljudima, daje im priliku , Ali Ono nisu U stanju , ni sposobni da izdignu TC na visi nivo. Razocarani Smo svi, Ali iz dobro pouzdanih izvora Smo juce dobili poruku da gubimo bodove u Trebinju, mogli Smo to na tezi i laksi nacin. Opet kazem nije opravdanje primiti cetiri gola. Bila je ideja da se Puste juniori juce, Ali onda bi se Opet okrenulo kako Smo namjerno gurnuli juniore ili Opet prodali. Fudbalski savez , odnosno pojedini ljudi U savezu su rak rana Fudbala U BiH, Ako Zeljo SA onakvom armijom navijaca Bude pokraden , pusti se ofside , sta da ocekuju klubovi sa 400-500 navijaca.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 07 nov 2022, 14:40

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 07 nov 2022, 17:29

07 nov 2022, 11:44
Beledija je napisao/la:
07 nov 2022, 03:18
Ne, apsolutno ne. Nikad ne postoji razlog da primis cetiri gola od bilo koga, a kamoli od ekipa koje nisu uspjele U prethodnim kolima zabiti vise od jednog, dva pogotka. Da budem jasan iznosim ovdje stvari koje ne bih trebao. Ja vam ne mogu sve pojedinosti napisati iz vise razloga. Onaj glavni razlog, zasto je ekipa "skromna" Ove godine jeste savez..medjutim, nije to razlog da imamo ovako los niz. Tim je sklapan za gornji dio, da se nalazimo U gornjem djelu Tabele, promovise se par mladih igraca, Ali niz okolnosti su takve da Smo blago receno katastrofalni. Malo povrede, Malo los rad struke i dobijes ovo Sto imas sad. Ono Sto je najvaznije a svi zele da znaju Azmir Husic nije digao ruke od TC , a Sto mnogi prizeljkuju . Najvaznije je ispasti necemo , a svakako na polusezoni dolaze pojacanja i trener. Jednostavno Azmir vjeruje previse nekim ljudima, daje im priliku , Ali Ono nisu U stanju , ni sposobni da izdignu TC na visi nivo. Razocarani Smo svi, Ali iz dobro pouzdanih izvora Smo juce dobili poruku da gubimo bodove u Trebinju, mogli Smo to na tezi i laksi nacin. Opet kazem nije opravdanje primiti cetiri gola. Bila je ideja da se Puste juniori juce, Ali onda bi se Opet okrenulo kako Smo namjerno gurnuli juniore ili Opet prodali. Fudbalski savez , odnosno pojedini ljudi U savezu su rak rana Fudbala U BiH, Ako Zeljo SA onakvom armijom navijaca Bude pokraden , pusti se ofside , sta da ocekuju klubovi sa 400-500 navijaca.
Dobro ja prihvatam tvoj optimizam, samo znaj da imam previše godina da mogu čekati bolja vremana. Srećom sa godinama stiže i strpljenje :bih:

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 07 nov 2022, 19:25

Ja isto mogu reći da Azmir nije digao ruke od TC niti fudbala u BiH. Sigurno je to da nećemo ispasti niti se raspasti, ali je također sigurno i to da evrope nećemo vidjeti.
Zato je tu ova "jeftina" ekipa sa nekoliko mladih.
Na zimu sigurno ide nekih 5-6 igrača.
Kad dodamo povrede i jos neke stvari koje su se poklopile dobijemo to sto imamo tj poziciju na kojoj smo.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 07 nov 2022, 19:38

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
07 nov 2022, 19:25
Ja isto mogu reći da Azmir nije digao ruke od TC niti fudbala u BiH. Sigurno je to da nećemo ispasti niti se raspasti, ali je također sigurno i to da evrope nećemo vidjeti.
Zato je tu ova "jeftina" ekipa sa nekoliko mladih.
Na zimu sigurno ide nekih 5-6 igrača.
Kad dodamo povrede i jos neke stvari koje su se poklopile dobijemo to sto imamo tj poziciju na kojoj smo.
Tvoj optimizam je sjajan ....čestitam

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 09 nov 2022, 13:00

Al su nas rezultati razocarali, niko ni slova....Bice to ok, doce i rezultati, losije ne moze :bih:

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 11 nov 2022, 15:47

09 nov 2022, 13:00
Al su nas rezultati razocarali, niko ni slova....Bice to ok, doce i rezultati, losije ne moze :bih:
Ako izgubimo od Zrinje biće lošije, a kad nam i Široki uzme mjeru onda će biti još lošije. Al' hajde prvo da vidimo pa.....

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 11 nov 2022, 16:23

Tuzlac, kad će biti istovar trave na Tušnju?

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 11 nov 2022, 17:20

Nešto mi govori da bi u nedjelju mogli dobiti Zrinjski nakon 5 utakmica bez pobjede protiv njih. :D
Cudna smo mi ekipa, kad se svi najmanje nadaju onda boooom

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 11 nov 2022, 17:47

Beledija je napisao/la:
11 nov 2022, 16:23
Tuzlac, kad će biti istovar trave na Tušnju?
Kažu ljudi da dolazi akoBogda u ponedjeljak 14.11.2022.Danas su valjali teren što znači da je ravnanje završeno.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.