Premijer liga BiH - aktuelno

Srebrenko
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Srebrenko » 07 nov 2022, 17:53

Hansestadt je napisao/la:
07 nov 2022, 17:46
Srebrenko je napisao/la:
07 nov 2022, 17:44
07 nov 2022, 17:27
Sad ce izmisliti da Kosoric nije Srbin ko sto Komsic nije pravi Hrvat :rol:

Za Kosorića ne znam a što se tiče Komšića,on je Hrvat koliko je i Emir Kusturica musliman! :)
Po cuni se prepozna :urnebes:
To se radi iz higijenskih razloga :hmmmmm:

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 07 nov 2022, 17:55

Ova nasa liga je dokaz da treba bjezati iz ove drzave. Ovo je dno dna od saveza, sudjenja, regularnosti, od terena, pa ove rekonstrukcije terena cirkus zesci, pa organizacije utakmica, kvaliteta igre, ponasanja navijaca, ponasanja igraca, trenera, clanova uprava....nikad gore nije bilo, tacno da se zgadi svima

ferroviere87
Kontakt:

Post Postao/la ferroviere87 » 07 nov 2022, 18:02

AllGunsBlazing je napisao/la:
07 nov 2022, 17:33
Navijaci Zelje pricaju o igranju u Evropi, kao da njihov klub niko nije trpao u Evropi, a ono bili sve futsal mecevi.

Ne mogu da vjerujem sta oni psuju momku od 19 godina. Njeg mogu razumjeti sto je slavio, jos nije odrastao, ali ove navijace sa kletvama, nikako.
Bar smo igrali Europu za razliku od zeničkih kerova kojima je najdalje gostovanje u zadnjih 20 godina trebinje

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 07 nov 2022, 18:03

vlakanje je napisao/la:
07 nov 2022, 17:15
Suvorov je napisao/la:
07 nov 2022, 16:19

Tako je, ne može se za sve okriviti policija.
Zeljeznicar ima komesara za bezbjednost, nisu bili u stanju da naprave tampon zonu.
Nikad nisam vidio onoliko ubacenih predmeta u teren, a da nisu baklje i to konstantno tokom cijele utakmice.
Tjeraj Vico ovo u drugu ligu.
ti od dine pekica nesto ocekujes? lik koji namjesta svaku grupu na penal policiji kada se dolazi na grbavicu! lik kojem se u prici vidi koliko te mrzi ako nisi "njegov"!
od takvog nesto dobro i smisleno da ocekujes i dobijes? kada dolazi u Banjaluku, kao najveca hinja provocira i glumi da je svu pamet pokupio a kada te sretne oci u oci, onda je... joooooj jarane... nemoj, nije to tako ba.... nije tako bilo, nije do mene bogam... :puke:
Razlog vise da se i po tom osnovu kazne. Zeljeznicar je organizator utakmice, nisu sposobni da je organizuju.

Demi
Kontakt:

Post Postao/la Demi » 07 nov 2022, 18:08

https://spo.rt1.oslob.odjenje.ba/s.1/fu ... elu-807018

Sta je ovo gospodo iz doline cupova? :o
Izbrisite tacke u sport oslobodjenje i **
Zadnja izmjena: Demi, dana/u 07 nov 2022, 18:11, ukupno mijenjano 2 puta.
" "!
1926

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 nov 2022, 18:10

svrakino1921 je napisao/la:
07 nov 2022, 17:12
Ima on pravo da se raduje to nitko ne spori
Radovao se i prosli put pa nije bilo nista

Međutim ovo slavlje je vrlo opasno
Pa nije igrac Borca ga bezveze okrenuo od tribine i prakticno ga odgurao u teren
Mislim da se momak zove Piscevic kojem zelim sve najbolje u zivotu i karijeri

Inace su na toj tribini ljudi sa djecom i zenama svojim i ima i djevojaka a u tom momentu njegovog slavlja su neki krenuli sa tribine u teren
E sad mozete mislit kako je toj djeci i tim zenama i djevojkama kad je tribina se digla i pocela psovat .....
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Demi
Kontakt:

Post Postao/la Demi » 07 nov 2022, 18:14

Mamba21 je napisao/la:
07 nov 2022, 17:41
Od kad je vico preuzeo kormilo saveza
Borac je svake godine izborio Evropu
Sezona 19/20 - 4 mjesto
Sezona 20/21 - 1 mjesto
Sezona 21/22 - 3 mjesto
A pogodite gdje su igrali prije toga? Prva liga rs
Nisu uopšte igrali ligu, dok je bio sistem borba za prvaka i borba za opstanak.
Tako da očekujem čim se glavonja sklone iz saveza, da se vrate u šumu, odakle su i došli
Igrali ligu Republike Srpske na godinu dana i odmah vracanje. I to upravo zbog vice i nesposobnih. Ne znam sta sеrete da mi "pripadamo" toj ligi RS, kakve su to sizofrenije.

Nas da pustis da radimo bez prevelikih smetnji i sabotaza iz kuhinje politike bili bi redovno kandidati za titulu.

Jednom nismo ni ispali sto smo trebali po tabeli vec vico prodao opstanak Celiku za sitne pare
" "!
1926

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 07 nov 2022, 18:15

Demi je napisao/la:
07 nov 2022, 18:08

Jel to to
Il ima jos nesto drugo

Luka Bilbija kartonirao igrače Borca na Grbavici: Banjalučani bez četiri igrača putuju u Trebinje

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 nov 2022, 18:18

Srebrenko je napisao/la:
07 nov 2022, 17:27
Sad ce izmisliti da Kosoric nije Srbin ko sto Komsic nije pravi Hrvat :rol:

Za Kosorića ne znam a što se tiče Komšića,on je Hrvat koliko je i Emir Kusturica musliman! :)
I Isus je bio obrezan. Neka te gledanje tudje cune ne cini zbunjenim. ❤️
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Demi
Kontakt:

Post Postao/la Demi » 07 nov 2022, 18:21

07 nov 2022, 18:15
Demi je napisao/la:

Jel to to
Il ima jos nesto drugo

Luka Bilbija kartonirao igrače Borca na Grbavici: Banjalučani bez četiri igrača putuju u Trebinje
I sa ovim nasrtanjem igraca zeljeznicara na Borceve i bez toga, pokazalo se juce koliko je ovaj derbi u stvari naj u dosta parametara u nasoj ligi. Postujem ja vase neko nazovirivalstvo izmedju sarajevskih klubova i sve je to ok i super, ali ovakve tenzije, napetost, navijanje igraca da se prepadnu sami sebe i protivnika ko da im Real dolazi, gadjanje protivnickih navijaca bakljama i svim i svacim, gadjanje igraca na terenu, evo i igraci se potukli... Ne znam sta jos treba da se desi.

A i iz sportskog ugla-veci je derbi kad igra ekipa koja ide u Evropu (Borac) i ekipa iz sredine tabele (Zeljo) nego mec izmedju dvije ekipe iz sredine tabele, kao sto su Zeljo i Sarajevo.
" "!
1926

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 07 nov 2022, 18:23

Demi je napisao/la:
07 nov 2022, 18:14
Mamba21 je napisao/la:
Sezona 19/20 - 4 mjesto
Sezona 20/21 - 1 mjesto
Sezona 21/22 - 3 mjesto
Tako da očekujem čim se glavonja sklone iz saveza, da se vrate u šumu, odakle su i došli
Igrali ligu Republike Srpske na godinu dana i odmah vracanje. I to upravo zbog vice i nesposobnih. Ne znam sta sеrete da mi "pripadamo" toj ligi RS, kakve su to sizofrenije.

Nas da pustis da radimo bez prevelikih smetnji i sabotaza iz kuhinje politike bili bi redovno kandidati za titulu.

Jednom nismo ni ispali sto smo trebali po tabeli vec vico prodao opstanak Celiku za sitne pare
Duboko ste vi u politici, duboko. Kakve vi sabotaze iz politike imate zivota ti? Cuj mile komentarisao javno utakmicu i lik samouvjereno kaze da ga je politika kocila da budu prvaci svake godine. A i da navedemo kako u skupstini obecava da ce borac igrat ligu prvaka. Halo jedan sestric najjaceg lika u manjem entitetu vam je bio predsjednik, drugi je trenutno predsjednik. Poklopi se i obrisi ovo da debeli ne vidi slucajno. Kakva ste vi bagra
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 nov 2022, 18:24

07 nov 2022, 17:24
Beduin je napisao/la:
07 nov 2022, 17:21
let3 je napisao/la:
07 nov 2022, 17:04

Fakat, gowno malo balijsko se kurchi čitavoj istočnoj tribini :lol: smiješna scena....napelo se gowno da prijeti nekome :lol:
Trebo ga je neko od igrača sačekati u tunelu sa par vaspitnih preko onih klempavih ušiju.
Da je makar Milos umjesto Envera pa da vitalni nacionalni interes povucete.😂

Bitno je da tu ima pravnih stvari. :cool:
Kapiten Zelje je Aleksandar Kosoric
:kafa:
Ja, i?

Sigurno mu je bilo ugodno slusati one urlike od sinoc i psovanja mamice srpske.

Meni i sad odjekuju u usima vasi arlauci. Ali vas i dalje volim, moji ste da ste najgori. ❤️😘

075 ❤

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 07 nov 2022, 18:25

Beduin je napisao/la:
07 nov 2022, 18:18
Srebrenko je napisao/la:

prijatelju ako nisi skontao pointu, boli i mene kita ko je ko. ja bih najvise volio da je jakob finci nas predsjednik, ili njegov sin koji zivi u americi, edukovan i tako dalje. a ne da nas vode fasisti po nacionalnom kljucu.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 nov 2022, 18:26

Koliko vremena su Lesinari sinoc proveli na Grbavici, u koliko su usli/izasli?

075 ❤

Demi
Kontakt:

Post Postao/la Demi » 07 nov 2022, 18:28

Simi je napisao/la:
07 nov 2022, 18:23
Demi je napisao/la:
Mamba21 je napisao/la:
Sezona 19/20 - 4 mjesto
Sezona 20/21 - 1 mjesto
Sezona 21/22 - 3 mjesto

Duboko ste vi u politici, duboko. Kakve vi sabotaze iz politike imate zivota ti? Cuj mile komentarisao javno utakmicu i lik samouvjereno kaze da ga je politika kocila da budu prvaci svake godine. A i da navedemo kako u skupstini obecava da ce borac igrat ligu prvaka. Halo jedan sestric najjaceg lika u manjem entitetu vam je bio predsjednik, drugi je trenutno predsjednik. Poklopi se i obrisi ovo da debeli ne vidi slucajno. Kakva ste vi bagra
HAhahahahaha, posto ne znas slike i prilike iz grada na Vrbasu, da ti ukratko pojasnim. Ko je zasluzan sto je ugasen KK Borac? Vico prije nego sto je usao u savez je bio u Borcu, kao sto vec znas, a prije njega njegovi prethodnici, takodje raznorazne ribe vise ili manje upletene u politiku, uopsteno ljudi koji sa fudbalom su imali veze kao ja sa istrazivanjima na Marsu. Sve je to odgovaralo vladajucim strukturama koje definitivno nisu bile naklonjene Borcu imavsi s druge strane klub u koji ce ulagati i gurati ga na evropskoj sceni (igokea).

Mogu ja i detaljnije ali to bi bila nasiroka prica jer se radi o par decenija macehinskog odnosa prema jednom simbolu Banjaluke.

To sto je dodik ukapirao da moze privuci glasove pisuci po instagramu kako mu je drago sto je Borac pobijedio macku o rep okaci. Znamo mi dodika malo bolje od tebe. :salut:
" "!
1926

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 nov 2022, 18:29

07 nov 2022, 18:25
Beduin je napisao/la:

prijatelju ako nisi skontao pointu, boli i mene kita ko je ko. ja bih najvise volio da je jakob finci nas predsjednik, ili njegov sin koji zivi u americi, edukovan i tako dalje. a ne da nas vode fasisti po nacionalnom kljucu.
Druze, ja tebi prijateljski samo skrenuo paznju da ne dijelis ljude po cuni, jer ispadas cunacionalista. Mozes se zbuniti.

075 ❤

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 07 nov 2022, 18:30

Beduin je napisao/la:
07 nov 2022, 18:29
07 nov 2022, 18:25
Beduin je napisao/la:

Druze, ja tebi prijateljski samo skrenuo paznju da ne dijelis ljude po cuni, jer ispadas cunacionalista. Mozes se zbuniti.
to se zove humor

Demi
Kontakt:

Post Postao/la Demi » 07 nov 2022, 18:32

Cunacionalizam nije cool
" "!
1926

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 07 nov 2022, 18:33

Demi je napisao/la:
07 nov 2022, 18:21
07 nov 2022, 18:15
Demi je napisao/la:

Jel to to
Il ima jos nesto drugo

I sa ovim nasrtanjem igraca zeljeznicara na Borceve i bez toga, pokazalo se juce koliko je ovaj derbi u stvari naj u dosta parametara u nasoj ligi. Postujem ja vase neko nazovirivalstvo izmedju sarajevskih klubova i sve je to ok i super, ali ovakve tenzije, napetost, navijanje igraca da se prepadnu sami sebe i protivnika ko da im Real dolazi, gadjanje protivnickih navijaca bakljama i svim i svacim, gadjanje igraca na terenu, evo i igraci se potukli... Ne znam sta jos treba da se desi.

A i iz sportskog ugla-veci je derbi kad igra ekipa koja ide u Evropu (Borac) i ekipa iz sredine tabele (Zeljo) nego mec izmedju dvije ekipe iz sredine tabele, kao sto su Zeljo i Sarajevo.
:thumbup:

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 07 nov 2022, 18:34

Demi je napisao/la:
07 nov 2022, 18:28
Simi je napisao/la:
07 nov 2022, 18:23
Demi je napisao/la:

HAhahahahaha, posto ne znas slike i prilike iz grada na Vrbasu, da ti ukratko pojasnim. Ko je zasluzan sto je ugasen KK Borac? Vico prije nego sto je usao u savez je bio u Borcu, kao sto vec znas, a prije njega njegovi prethodnici, takodje raznorazne ribe vise ili manje upletene u politiku, uopsteno ljudi koji sa fudbalom su imali veze kao ja sa istrazivanjima na Marsu. Sve je to odgovaralo vladajucim strukturama koje definitivno nisu bile naklonjene Borcu imavsi s druge strane klub u koji ce ulagati i gurati ga na evropskoj sceni (igokea).

Mogu ja i detaljnije ali to bi bila nasiroka prica jer se radi o par decenija macehinskog odnosa prema jednom simbolu Banjaluke.

To sto je dodik ukapirao da moze privuci glasove pisuci po instagramu kako mu je drago sto je Borac pobijedio macku o rep okaci. Znamo mi dodika malo bolje od tebe. :salut:
Tjesi se da ste kontra rezima i slijepim je sve jasno. Familijarni odnosi su u borcu iznad svega. Pod rukom rezima ste. Ti ili zivis u iluziji ili si budala. Samo ne lazi ljude i ne govori kako sa doticnim nista nemate. Mene bi stid bilo takve tvrdnje iznositi, a u klubu sva njegova familija.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Grk1234, MrkiMedo, nedimmmm1337, Rodman i 38 gostiju.