Simi je napisao/la: ↑07 nov 2022, 18:23
Demi je napisao/la: ↑07 nov 2022, 18:14
Mamba21 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 17:41
Od kad je vico preuzeo kormilo saveza
Borac je svake godine izborio Evropu
Sezona 19/20 - 4 mjesto
Sezona 20/21 - 1 mjesto
Sezona 21/22 - 3 mjesto
A pogodite gdje su igrali prije toga? Prva liga rs
Nisu uopšte igrali ligu, dok je bio sistem borba za prvaka i borba za opstanak.
Tako da očekujem čim se glavonja sklone iz saveza, da se vrate u šumu, odakle su i došli
Igrali ligu Republike Srpske na godinu dana i odmah vracanje. I to upravo zbog vice i nesposobnih. Ne znam sta sеrete da mi "pripadamo" toj ligi RS, kakve su to sizofrenije.
Nas da pustis da radimo bez prevelikih smetnji i sabotaza iz kuhinje politike bili bi redovno kandidati za titulu.
Jednom nismo ni ispali sto smo trebali po tabeli vec vico prodao opstanak Celiku za sitne pare
Duboko ste vi u politici, duboko. Kakve vi sabotaze iz politike imate zivota ti? Cuj mile komentarisao javno utakmicu i lik samouvjereno kaze da ga je politika kocila da budu prvaci svake godine. A i da navedemo kako u skupstini obecava da ce borac igrat ligu prvaka. Halo jedan sestric najjaceg lika u manjem entitetu vam je bio predsjednik, drugi je trenutno predsjednik. Poklopi se i obrisi ovo da debeli ne vidi slucajno. Kakva ste vi bagra
HAhahahahaha, posto ne znas slike i prilike iz grada na Vrbasu, da ti ukratko pojasnim. Ko je zasluzan sto je ugasen KK Borac? Vico prije nego sto je usao u savez je bio u Borcu, kao sto vec znas, a prije njega njegovi prethodnici, takodje raznorazne ribe vise ili manje upletene u politiku, uopsteno ljudi koji sa fudbalom su imali veze kao ja sa istrazivanjima na Marsu. Sve je to odgovaralo vladajucim strukturama koje definitivno nisu bile naklonjene Borcu imavsi s druge strane klub u koji ce ulagati i gurati ga na evropskoj sceni (igokea).
Mogu ja i detaljnije ali to bi bila nasiroka prica jer se radi o par decenija macehinskog odnosa prema jednom simbolu Banjaluke.
To sto je dodik ukapirao da moze privuci glasove pisuci po instagramu kako mu je drago sto je Borac pobijedio macku o rep okaci. Znamo mi dodika malo bolje od tebe.