Premijer liga BiH - aktuelno

051
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la 051 » 07 nov 2022, 20:13

Za ove lige može biti više nego dobar

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 07 nov 2022, 20:14

Demi je napisao/la:
07 nov 2022, 19:40
Simi je napisao/la:
07 nov 2022, 18:34
Demi je napisao/la:
07 nov 2022, 18:28

HAhahahahaha, posto ne znas slike i prilike iz grada na Vrbasu, da ti ukratko pojasnim. Ko je zasluzan sto je ugasen KK Borac? Vico prije nego sto je usao u savez je bio u Borcu, kao sto vec znas, a prije njega njegovi prethodnici, takodje raznorazne ribe vise ili manje upletene u politiku, uopsteno ljudi koji sa fudbalom su imali veze kao ja sa istrazivanjima na Marsu. Sve je to odgovaralo vladajucim strukturama koje definitivno nisu bile naklonjene Borcu imavsi s druge strane klub u koji ce ulagati i gurati ga na evropskoj sceni (igokea).

Mogu ja i detaljnije ali to bi bila nasiroka prica jer se radi o par decenija macehinskog odnosa prema jednom simbolu Banjaluke.

To sto je dodik ukapirao da moze privuci glasove pisuci po instagramu kako mu je drago sto je Borac pobijedio macku o rep okaci. Znamo mi dodika malo bolje od tebe. :salut:
Tjesi se da ste kontra rezima i slijepim je sve jasno. Familijarni odnosi su u borcu iznad svega. Pod rukom rezima ste. Ti ili zivis u iluziji ili si budala. Samo ne lazi ljude i ne govori kako sa doticnim nista nemate. Mene bi stid bilo takve tvrdnje iznositi, a u klubu sva njegova familija.
Znaci ti sad mene ucis kako je kod nas, bolje znas od nas?
Sta se nama desavalo pod tom rukom rezima? Ispadali iz lige, prodavali opstanak izboren na zelenom terenu, napravljen dug od 15 miliona KM, vise tuzbe bivsih igraca, gubimo licencu i ne izlazimo u Evropu,dovodjenje trenerskih pokusaja i menadzerisanje sa igracima koji imaju dvije lijeve noge, o infratsrukruri da ne pricam.

Mislim, mene bi bio stid pricati nekome o temi o kojoj nemam 5% pojma kao on.
Hajde ti nama reci kako ste vratili tih 15 miliona duga? Jednostavan odgovor. a ja ga znam bolje nego ti, reci kolegama ovdje na temi.

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 07 nov 2022, 20:16

miky_hz je napisao/la:
07 nov 2022, 19:59
LeonProfessional je napisao/la:
07 nov 2022, 19:43
Zukanovic je napisao/la:
“Smisao fudbala su golovi. Kad postignete pogodak dobijete nalet adrenalina i iskreno se obradujete. Malo me ponijela atmosfera, ali nisam imao nikakvu namjeru da bilo koga uvrijedim. Osim toga, kao dijete sam navijao za Željezničar, bio sam i član sarajevskog kluba i nikakve zle namjere nije bilo” – rekao je Kulašin za Mondo.
Zajebo si sine, djaba ti se vaditi.

Najgori su ovi "naši".
Što je on uopste napustio vas,jel ko junior još prešao il je ocekivao šansu u prvom timu pa nije dobio?

Paklen je malac nema šta,ko na motoru ide uz liniju.
Kao junior, prije godinu i po ja mislim.
Nije dobio priliku u prvom timu, a tad smo imali u taj vakat preloša krila. Sad da li se moglo dati koji minuta momku od 17 godina, vjerovatno jest.
Loša odluka trenera, loša situacija u klubu i Borac iskoristio.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 07 nov 2022, 20:20

Ma dabogda bio ko Eduardo Da Silva i isto završio kao on sa slomljenom nogom! PoČetnik!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 07 nov 2022, 20:26

Demi je napisao/la:
Simi je napisao/la:
07 nov 2022, 18:34
Demi je napisao/la:
07 nov 2022, 18:28

HAhahahahaha, posto ne znas slike i prilike iz grada na Vrbasu, da ti ukratko pojasnim. Ko je zasluzan sto je ugasen KK Borac? Vico prije nego sto je usao u savez je bio u Borcu, kao sto vec znas, a prije njega njegovi prethodnici, takodje raznorazne ribe vise ili manje upletene u politiku, uopsteno ljudi koji sa fudbalom su imali veze kao ja sa istrazivanjima na Marsu. Sve je to odgovaralo vladajucim strukturama koje definitivno nisu bile naklonjene Borcu imavsi s druge strane klub u koji ce ulagati i gurati ga na evropskoj sceni (igokea).

Mogu ja i detaljnije ali to bi bila nasiroka prica jer se radi o par decenija macehinskog odnosa prema jednom simbolu Banjaluke.

To sto je dodik ukapirao da moze privuci glasove pisuci po instagramu kako mu je drago sto je Borac pobijedio macku o rep okaci. Znamo mi dodika malo bolje od tebe. :salut:
Tjesi se da ste kontra rezima i slijepim je sve jasno. Familijarni odnosi su u borcu iznad svega. Pod rukom rezima ste. Ti ili zivis u iluziji ili si budala. Samo ne lazi ljude i ne govori kako sa doticnim nista nemate. Mene bi stid bilo takve tvrdnje iznositi, a u klubu sva njegova familija.
Znaci ti sad mene ucis kako je kod nas, bolje znas od nas?
Sta se nama desavalo pod tom rukom rezima? Ispadali iz lige, prodavali opstanak izboren na zelenom terenu, napravljen dug od 15 miliona KM, vise tuzbe bivsih igraca, gubimo licencu i ne izlazimo u Evropu,dovodjenje trenerskih pokusaja i menadzerisanje sa igracima koji imaju dvije lijeve noge, o infratsrukruri da ne pricam.

Mislim, mene bi bio stid pricati nekome o temi o kojoj nemam 5% pojma kao on.
Hahahahahaha pricas kao da se promijenio rezim. Ma prejaki ste. Bas vam je laz u krvi. Haj sto druge lazete vec i sebe lazete. :bih:
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 07 nov 2022, 20:29

Kako je Zeljo malo prismrdio vrhu na forum se vratile nacionalisticke uvrede tipa cetnik,balija i ustasa jbt mi se sa komsijama dvije godine prcamo i sve korektno bez ovih teskih rijeci.
Tocno smo mi onlyzrinja gospoda za ove smogovce,sta je ovo brate?
Sve uz blagoslov ovih admin zeljinih navijaca !
Mislim nikad forum nije bio olicenje kultur i uvijek se na ovoj temi skupljala najveca "bagra" ali sto je previse previse je.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 07 nov 2022, 20:32

Antipolitika3 je napisao/la:
07 nov 2022, 20:29
Kako je Zeljo malo prismrdio vrhu na forum se vratile nacionalisticke uvrede tipa cetnik,balija i ustasa jbt mi se sa komsijama dvije godine prcamo i sve korektno bez ovih teskih rijeci.
Mislim nikad forum nije bio olicenje kultur i uvijek se na ovoj temi skupljala najveca "bagra" ali sto je previse previse je.
100%
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 07 nov 2022, 20:32

Sto se nisi javio poslije kazne za strucni stab Zrinjskog? Sakrio se u misijoj rupi.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 nov 2022, 20:34

svrakino1921 je napisao/la:
07 nov 2022, 19:34
Beduin je napisao/la:
07 nov 2022, 19:12
svrakino1921 je napisao/la:
07 nov 2022, 18:58

Ovo je izlazak 2 min i 36 sec
A cekaj da izmjerimo ulazak i vrijeme između ulaska i izlaska s tribine
De da priupitam nekoga ko je isao na utakmicu, kad su Lesinari stigli na Grbavicu i kad ih je policija izvela van?

Vi iz Svrakinog ste poznati cakijasi, a ne u kontanju. 😘 brat
Oprosti molim te
Necu ometati tvoje obitavanje na ovoj temi
Bit cu dostatan sa ovim citiranjem
Blagodarim.
Posto nisi adekvatno htio odgovoriti na moj upit, hvala na obecanoj apstinenciji. ❤️
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 07 nov 2022, 20:34

Evo i ovog moraliste, tacnije gospode iz Mostara

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 07 nov 2022, 20:35

"profa" pomilovan :urnebes:

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 07 nov 2022, 20:36

– FK Željezničar izriče se novčana kazna u iznosu od 2.000 KM i kazna zabrane igranja jedne prvenstvene ili Kup utakmice pred svojim gledaocima na gostujućoj utakmici, u skladu sa članom 59. stavovima 3. i 6. i članom 80. stavom 1. tačkom c) (Neredi na stadionu i rasizam i drugi oblici diskriminacije)

:facepalm:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 nov 2022, 20:40

Lesinari mogu doci u Tuzlu,Zenicu i Vrapcice da se kofrce ,ali na Grbavici nema qrchenja :crazy:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 07 nov 2022, 20:42

:puke:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 07 nov 2022, 20:43

Za silne propuste sinoć realno bi bilo kazniti ih s 25.ooo KM i 5 utakmica bez publike na Grbavici.

andol
Kontakt:

Post Postao/la andol » 07 nov 2022, 20:47

let3 je napisao/la:
07 nov 2022, 20:07
andol je napisao/la:
07 nov 2022, 20:01
Meni se sinoc svidio onaj Kulasin kod borca. Bio je prevaga na terenu i trudio se bas najvise od svih a to se vidjelo i kada je postigao pogodak, radovao se ko malo dijete. Svaka mu cast. Odakle njega iskopase, dje je igro prije kad je onako borben i dobar?
Znaš ti dobro gdje je igrao mali kompleksaš :P
slika
Otjerano netalentovano nezahvalno pseto sinoc prijeti uljudnoj i odgojenoj publici na istoku :shock: kao da je istok kriv sto je netalentovan za ekipu Zelje.
Gospoda su ostala frapirana i zgrozena ponasanjem tog primitivca.
A svasta. Ako je uspio onakvu gospodu naljutiti onda i nije za ozbiljnog fudbala. Gowno malo

Demi
Kontakt:

Post Postao/la Demi » 07 nov 2022, 20:51

I to sve i jedna uvreda takvog tipa od strane kmeljevaca ciji klub se nije snasao protiv boljeg protivnika u postenoj utakmici u kojoj se nije stimalo u njihovu korist kao sto je to bio slucaj zadnjih decenija. Interesantno
" "!
1926

Demi
Kontakt:

Post Postao/la Demi » 07 nov 2022, 20:53

OnlyLeft22 je napisao/la:
07 nov 2022, 20:36
– FK Željezničar izriče se novčana kazna u iznosu od 2.000 KM i kazna zabrane igranja jedne prvenstvene ili Kup utakmice pred svojim gledaocima na gostujućoj utakmici, u skladu sa članom 59. stavovima 3. i 6. i članom 80. stavom 1. tačkom c) (Neredi na stadionu i rasizam i drugi oblici diskriminacije)

:urnebes: :urnebes: :thumbdown: izazivanje nereda, gadjanje navijaca i igraca, urlici i jedna utakmica...

Nema veze, kmecite protiv saveza i dalje a nagradili vas realno
" "!
1926

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 07 nov 2022, 21:07

Demi je napisao/la:
07 nov 2022, 20:53
OnlyLeft22 je napisao/la:
07 nov 2022, 20:36

:urnebes: :urnebes: :thumbdown: izazivanje nereda, gadjanje navijaca i igraca, urlici i jedna utakmica...

Nema veze, kmecite protiv saveza i dalje a nagradili vas realno
@Demi, haj još jednom pročitaj ovaj post @onlya, ali molim te polahko :rol:

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 07 nov 2022, 21:11

uvijek objektivni standardni pusikurac :bih:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, NeSamSafetee, svrakino1921 i 27 gostiju.