Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo, bio je opsajd
Kulašin treba dobiti poziv za reprezentaciju al' realno. Njemu jedan Zakaric grije klupu.. Mislim da je trenutno najjace krilo u ligi bez zezancije i mlad je..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Reče lik kojem navijačka grupa kluba za kojeg navija prošlu utakmicu protiv Veleža 90 minuta pjeva: "Yebemo Sarajvo, yebemo Želju, yebemo Veleža i Bosnu cijelu", navijači koji zvižde nacionalnoj himni, veličaju ratne zločinaca poput Radića, Praljka, itd. Da ne pričamo sad o fašističkim simbolima koji su itekako prisutni na zidovima pojedinih zgrada u zapadnom Mostaru godinama i koji očigledno ne smetaju nikome.Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 20:29Kako je Zeljo malo prismrdio vrhu na forum se vratile nacionalisticke uvrede tipa cetnik,balija i ustasa jbt mi se sa komsijama dvije godine prcamo i sve korektno bez ovih teskih rijeci.
Tocno smo mi onlyzrinja gospoda za ove smogovce,sta je ovo brate?
Sve uz blagoslov ovih admin zeljinih navijaca !
Mislim nikad forum nije bio olicenje kultur i uvijek se na ovoj temi skupljala najveca "bagra" ali sto je previse previse je.
I na kraju da ne zaboravimo skandiranje "Za dom spremni" prije par godina sa Škriparima - pozdrav pod kojim je ubijeno više stotina hiljada ljudi.
Vi ne možete bit gospoda ni za 1000 godina i ništa vas ne može oprat od vašeg fašizma. Daleko ste vi od kulture.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Imamo zidova koji rusi tvoji teoriju.ferroviere87 je napisao/la: ↑08 nov 2022, 04:58Reče lik kojem navijačka grupa kluba za kojeg navija prošlu utakmicu protiv Veleža 90 minuta pjeva: "Yebemo Sarajvo, yebemo Želju, yebemo Veleža i Bosnu cijelu", navijači koji zvižde nacionalnoj himni, veličaju ratne zločinaca poput Radića, Praljka, itd. Da ne pričamo sad o fašističkim simbolima koji su itekako prisutni na zidovima pojedinih zgrada u zapadnom Mostaru godinama i koji očigledno ne smetaju nikome.Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 20:29Kako je Zeljo malo prismrdio vrhu na forum se vratile nacionalisticke uvrede tipa cetnik,balija i ustasa jbt mi se sa komsijama dvije godine prcamo i sve korektno bez ovih teskih rijeci.
Tocno smo mi onlyzrinja gospoda za ove smogovce,sta je ovo brate?
Sve uz blagoslov ovih admin zeljinih navijaca !
Mislim nikad forum nije bio olicenje kultur i uvijek se na ovoj temi skupljala najveca "bagra" ali sto je previse previse je.
I na kraju da ne zaboravimo skandiranje "Za dom spremni" prije par godina sa Škriparima - pozdrav pod kojim je ubijeno više stotina hiljada ljudi.
Vi ne možete bit gospoda ni za 1000 godina i ništa vas ne može oprat od vašeg fašizma. Daleko ste vi od kulture.
Mi smo internacionalna gospoda postali.
Brat onlyleft je to potvrdio i tvoje misljenje nije relevantno.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
InstitucijaGanola1921 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 22:38Dom Željezničara, stadion Grbavica je bio posjećeniji nego ijedan drugi stadion u regionu. Utakmicu Željezničara i Borca (1:2) je, prema izvještajima delegata, pratilo 10.000 gledalaca.
To je ubjedljivo najveća posjeta koja je zabilježena u 17. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, a navijačima Željezničara u leđa gledaju i pristalice regionalnih velikana. Tako je, poređenja radi, u Splitu na stadionu Poljud pobjedu Hajduka u derbiju 16. kola HNL-a protiv Osijeka (3:1) pratilo 9.720 navijača. Istina, u Splitu je za vrijeme utakmice padala kiša, u suprotnom bi broj gledalaca vjerovatno bio veći.
Susret Dinamo Zagreba i Šibenika na Maksimiru u kojoj su "Modri" slavili sigurnu pobjedu od 3:0 prisustvovalo je oko 4.500 gledalaca. Još manje navijača pratilo je susret aktuelnog prvaka Srbije Crvene zvezde koja je na Marakani dočekala Mladost. "Crveno-bijeli" su u 18. kolu srbijanskog prvenstva upisali trijumf od 2:0, a s tribina stadiona "Rajko Mitić" podršku je pružilo 4.392 navijača.

-
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Kako se brzo zaboravi seljačko qrčenje i ponuda za Dulju od 400 k eura, kako se zaboravi mamlaz sa uplatnicom, pa prije godinu ste kukali kako vam je došlo do zuba i kako se gasite.Meraak1921 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 22:35Mene ne bi cudilo nista da je ovo istina, trebali su se vec ugasit kad im je Torlak kuko da jede hrenovke prije utakmice.. Sad kad su dosli do para.. a ljakse kad se docepa repa..kad moze da liže palac vas šef, mozete i vi gla.vic. Pritisni to tamo honaaajj Ajle mi
![]()
Usput, jesi to ti, Mulaliću? Samo on govori honaj i tako te seljacizme.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
I šta bi sa onim Diginešto, investitorom, zna li se dokle je?MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 nov 2022, 22:43Bgt, je li se iko javio na poziv onom vašem iz uprave što kusa kad priča i što je malo frljav na jedno oko? Ili je čovjek zbog silnog odziva dao ostavku?Meraak1921 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 22:35Mene ne bi cudilo nista da je ovo istina, trebali su se vec ugasit kad im je Torlak kuko da jede hrenovke prije utakmice.. Sad kad su dosli do para.. a ljakse kad se docepa repa..kad moze da liže palac vas šef, mozete i vi gla.vic. Pritisni to tamo honaaajj Ajle mi
![]()
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ma kazna ide sigurno i to zabrana gledalaca. Nedavno su Sarajevo kaznili utakmicom bez gledalaca za manji prestup. Prvo rekli zbog zastave pa kasnije zbog ucestale pirotehnikeAvantiBL je napisao/la: ↑07 nov 2022, 23:47Hahahahah jest vas čovjek loži, pa on je kopirao samo tekst kazne koju je Željo dobio u 28. kolu prošle sezone protiv Sloge Simin Han
Za ovaj spektakl juče ih tek čeka kazna, pa zar vi stvarno mislite da je savez toliko ažuran i da je donio kaznu za manje od 24 sata ..
- Meraak1921
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑08 nov 2022, 08:49Kako se brzo zaboravi seljačko qrčenje i ponuda za Dulju od 400 k eura, kako se zaboravi mamlaz sa uplatnicom, pa prije godinu ste kukali kako vam je došlo do zuba i kako se gasite.Meraak1921 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 22:35Mene ne bi cudilo nista da je ovo istina, trebali su se vec ugasit kad im je Torlak kuko da jede hrenovke prije utakmice.. Sad kad su dosli do para.. a ljakse kad se docepa repa..kad moze da liže palac vas šef, mozete i vi gla.vic. Pritisni to tamo honaaajj Ajle mi
![]()

Jel moguće da su imbecili iz saveza sve utakmice u subotu stavili u 1 da se igraju?
Kakvi idioti, nevjerovatno

Kakvi idioti, nevjerovatno
Jesmo li apsolvirali derbi prošlog kola na Grbavici?
Sad novo kolo,nova priča.
Što su odloženi mostarski i sarajevski derbi? Ne upratih.
Sad novo kolo,nova priča.
Što su odloženi mostarski i sarajevski derbi? Ne upratih.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Shategabri
- Kontakt:
Prvo se nauči koristiti alate foruma fočak pa ćemo onda pričati.Meraak1921 je napisao/la: ↑08 nov 2022, 09:56Shategabri je napisao/la: ↑08 nov 2022, 08:49Kako se brzo zaboravi seljačko qrčenje i ponuda za Dulju od 400 k eura, kako se zaboravi mamlaz sa uplatnicom, pa prije godinu ste kukali kako vam je došlo do zuba i kako se gasite.Meraak1921 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 22:35
Mene ne bi cudilo nista da je ovo istina, trebali su se vec ugasit kad im je Torlak kuko da jede hrenovke prije utakmice.. Sad kad su dosli do para.. a ljakse kad se docepa repa..kad moze da liže palac vas šef, mozete i vi gla.vic. Pritisni to tamo honaaajj Ajle mi
![]()
Cuj Jeremicke bordo qravele
pravi seljacizam
Koševo Zapad
- svrakino1921
- Kontakt:
Ne moze Zelji suspenzija i bez gledalaca kad mi zivimo od ulaznica
Molim Vas
Uostalom mi nismo nista krivi
Imamo najbolju posjetu u regionu a to je referensa za nasu PL voljene BiH
Molim Vas
Uostalom mi nismo nista krivi
Imamo najbolju posjetu u regionu a to je referensa za nasu PL voljene BiH
- svrakino1921
- Kontakt:
elevenblues je napisao/la: ↑08 nov 2022, 07:40InstitucijaGanola1921 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 22:38Dom Željezničara, stadion Grbavica je bio posjećeniji nego ijedan drugi stadion u regionu. Utakmicu Željezničara i Borca (1:2) je, prema izvještajima delegata, pratilo 10.000 gledalaca.
To je ubjedljivo najveća posjeta koja je zabilježena u 17. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, a navijačima Željezničara u leđa gledaju i pristalice regionalnih velikana. Tako je, poređenja radi, u Splitu na stadionu Poljud pobjedu Hajduka u derbiju 16. kola HNL-a protiv Osijeka (3:1) pratilo 9.720 navijača. Istina, u Splitu je za vrijeme utakmice padala kiša, u suprotnom bi broj gledalaca vjerovatno bio veći.
Susret Dinamo Zagreba i Šibenika na Maksimiru u kojoj su "Modri" slavili sigurnu pobjedu od 3:0 prisustvovalo je oko 4.500 gledalaca. Još manje navijača pratilo je susret aktuelnog prvaka Srbije Crvene zvezde koja je na Marakani dočekala Mladost. "Crveno-bijeli" su u 18. kolu srbijanskog prvenstva upisali trijumf od 2:0, a s tribina stadiona "Rajko Mitić" podršku je pružilo 4.392 navijača.![]()
![]()

Otkud ti to? Ja sam čuo da mi igramo čak u ponedjeljak u 1 u Trebinju.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Raspored 18. kola PLBiH:
Subota, 12. novembar:
Velež – Široki Brijeg (13 sati, Moja TV)
Nedjelja, 13. novembar:
Posušje – Sloboda (13 sati)
Tuzla City – Zrinjski (13, Moja TV)
Sloga – Igman (15, Arena Sport)
Ponedjeljak, 14. novembar:
Leotar – Borac (13, Arena Sport)
Subota, 12. novembar:
Velež – Široki Brijeg (13 sati, Moja TV)
Nedjelja, 13. novembar:
Posušje – Sloboda (13 sati)
Tuzla City – Zrinjski (13, Moja TV)
Sloga – Igman (15, Arena Sport)
Ponedjeljak, 14. novembar:
Leotar – Borac (13, Arena Sport)
- Beduin
- Kontakt:
Mozda od 13h svi igraju radi ustede elektricne energije, s obzirom da se dosta prica o mogucoj nestasici enegrije za ovu zimu.
Mislim, nagadjam samo, ali bi imalo logike. Mada, ne znam ima li ijedan domacin za maredmo kolo uopste reflektore.
Mislim, nagadjam samo, ali bi imalo logike. Mada, ne znam ima li ijedan domacin za maredmo kolo uopste reflektore.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Gdje su mi Rodjeni? Cini mi se da su vise zaokupljeni situacijom van terena, mozda dobra prilika da Plavi sa Pecare uzmu 3 boda