FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la Beduin » 08 nov 2022, 16:16

RollingPaper je napisao/la:
08 nov 2022, 16:01
samirr je napisao/la:
07 nov 2022, 13:10
ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
07 nov 2022, 11:53

Šuška se da je digao ruke od sloge simin han, uzima pare na kladionicama dok još može i to je to, tako sam ja čuo, kladi se preko svojih ljudi po kladionicama vani, Britanija, Kina... Identično kao što je uradio kada smo igrali za titulu protiv tada već ispale Drine...
Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji misle da smo namjerno izgubili od Drine kuci.. Mislim da je to ta mrtva carsija i njihovo razmišljanje..
Utakmica protiv Drine je namjestena. Znali su za to golman, kapiten i trener. Oni su odradili posao.

Svako ima pravo da vjeruje u sta hoce, naravno. Pogledaj ponovo utakmicu ili golove pa razmisli. Ona ekipa Drine ne bi mogla pobjediti Slogu iz Tojsica a kamoli tadasnju Slobodu sa najjacim sastavom u ligi, jos 3 gola u mrezi.
Zar nismo tad igrali u izmijenjenom sastavu, Husref dao sansu nekim igracima sa neznatnom minutazom i oni se tad izblamirali, naljutili pravo tad Husrefa?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 08 nov 2022, 16:27

Ja sam najveci protivnik toga da se vrati covjek u Slobodu ima more aferima, ali evo licno ako je prodao tu utakmicu halal mu od mene. Prodaju i drugi nema kluba u ligi da ne trguje sa bilo cim.
Igrali smo najljepsi fudbal u drzavi, igrali finale kupa, plasirali se u evropu, borili za titulu....hvala mu od mene.
Mi ne bi svakako uzeli titulu, ne bi nam dali. I ovako su nas sudije kasapile.

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 08 nov 2022, 16:44

Bit će nekih osvježenja u ekipi, uskoro...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 08 nov 2022, 16:45

samirr je napisao/la:
07 nov 2022, 11:53

Šuška se da je digao ruke od sloge simin han, uzima pare na kladionicama dok još može i to je to, tako sam ja čuo, kladi se preko svojih ljudi po kladionicama vani, Britanija, Kina... Identično kao što je uradio kada smo igrali za titulu protiv tada već ispale Drine...
Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji misle da smo namjerno izgubili od Drine kuci.. Mislim da je to ta mrtva carsija i njihovo razmišljanje..
Utakmica protiv Drine je namjestena. Znali su za to golman, kapiten i trener. Oni su odradili posao.

Svako ima pravo da vjeruje u sta hoce, naravno. Pogledaj ponovo utakmicu ili golove pa razmisli. Ona ekipa Drine ne bi mogla pobjediti Slogu iz Tojsica a kamoli tadasnju Slobodu sa najjacim sastavom u ligi, jos 3 gola u mrezi.
Nisam htio da se ukljucujem u ovu pricu ali samo da se nadovezem ma da mnogi znaju ali niko nece da prica o tome, Husref i Azmir su se posvadjali upravo zbog namještanja utakmica, i to baš kako si i ti ovde napisao preko igrača, Husref je za to saznao sjebao plan u vezi jedne utakmice i nakon toga nije još dugo ostao na klupi...

ps. za vrijeme Husrefovog rada u TC.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 08 nov 2022, 17:33

Beduin je napisao/la:
08 nov 2022, 16:16
samirr je napisao/la:

Zar nismo tad igrali u izmijenjenom sastavu, Husref dao sansu nekim igracima sa neznatnom minutazom i oni se tad izblamirali, naljutili pravo tad Husrefa?
Nismo nista miksali jer su nam trebali bodovi, gurali smo na dva fronta, falilo je samo par povrijedjenih igraca ili suspendiranih, a igralo se na pobjedu jer smo bili u trci za titulu.

Gym
Kontakt:

Post Postao/la Gym » 08 nov 2022, 17:40

08 nov 2022, 16:44
:tokralju:

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 08 nov 2022, 17:57

Beduin je napisao/la:
Koliko se sjećam bio je relativno šaren sastav zbog povreda i suspenzija. Ma svugdje u svijetu teški favoriti gube utakmice što kući što na strani a eto mi ne možemo. Velež čitavih 9 bodova osvoji tu sezonu pa smo ih pobijedili u 95oj u gostima, dugo su držali remi sa Zrinjskim pred kraj sezone. Ali jbg što nas Drina mlatne to mora da je namješteno. Pa nisu Real i Slaven iz Živinica igrali pa da nema drugog objašnjenja već namješteno.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 nov 2022, 17:59

08 nov 2022, 17:33
Beduin je napisao/la:

Nismo nista miksali jer su nam trebali bodovi, gurali smo na dva fronta, falilo je samo par povrijedjenih igraca ili suspendiranih, a igralo se na pobjedu jer smo bili u trci za titulu.
Ako se ja dobro sjecam, npr. tad je nakon duzeg vremena u prvih 11 lijevo startao Govedarica i pokazao zasto ne dobija minutazu. A jos neki igraci su igrali, a koji nisu iz startne postave. Jer je tad Husref ocekivao laksu utakmicu i bodove, kasnije bio ljut ko ris.
Veselinoc je tad odmarao ili je suspenzija bila, ne sjecam se. Stjepanovic takodjer, Ordagic, Ivetic... ne mogu se ni sjetiti svih igraca tad, mozda cak jos neko da nije bio u sastavu ili je bio na klupi.

A prije te tekme smo kiksali protiv Zelje i Sirokog, cini mi se.
Provjeri ti to druze malo bolje. :thumbup:

075 ❤

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 08 nov 2022, 18:17

Beduin je napisao/la:
08 nov 2022, 17:59
08 nov 2022, 17:33
Beduin je napisao/la:

Ako se ja dobro sjecam, npr. tad je nakon duzeg vremena u prvih 11 lijevo startao Govedarica i pokazao zasto ne dobija minutazu. A jos neki igraci su igrali, a koji nisu iz startne postave. Jer je tad Husref ocekivao laksu utakmicu i bodove, kasnije bio ljut ko ris.
Veselinoc je tad odmarao ili je suspenzija bila, ne sjecam se. Stjepanovic takodjer, Ordagic, Ivetic... ne mogu se ni sjetiti svih igraca tad, mozda cak jos neko da nije bio u sastavu ili je bio na klupi.

A prije te tekme smo kiksali protiv Zelje i Sirokog, cini mi se.
Provjeri ti to druze malo bolje. :thumbup:
Pa slazem se s tobom, falilo je skoro pola tima ali zelim reci da nije bilo kalkulacija, islo se na pobjedu, bila su potrebna tri boda, nije bila revijalna utakmica a igraci i strucni stab su se potrudili da bude. Jos onaj poklon Cveletu kao uvertira na pocetku.

edit: naso sam na guglu sastav koji je počeo, pa nije los jbg

slika

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 08 nov 2022, 18:54

U toj sezoni Haurdic je bio prva izmjena, eto kakva nam je bila klupa. Guralo se na dva fronta, ekipa je vec bila ispraznjena. Vikend prije Drine jedva smo dobili na Otoci. Gledao uzivo, nista nismo uradili, dobili bravurijom Mehidica. Vikend prije toga Siroki nas otresao 3-0 na Tusnju.
Protiv Drine usli opusteno, kada je krenulo nizbrdo nije bilo ni snage energije za povratak. Sjecam se da je Govedarica zapucao 1 na 1 odmah poslije 0-1. Naravno, sjecam se da
je desno krilo Drine odigralo kao na stereoidima.
tuzlanska Sloboda

BlackandWhite
Kontakt:

Post Postao/la BlackandWhite » 08 nov 2022, 19:05

Zasto ne bi poceli navijati za City? S obzirom da Sloboda ispada. Nemoguce da se toliko mrzite. Opet niste kao Zeljo i Sarajevo.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 nov 2022, 19:12

zlajci je napisao/la:
08 nov 2022, 18:54
U toj sezoni Haurdic je bio prva izmjena, eto kakva nam je bila klupa. Guralo se na dva fronta, ekipa je vec bila ispraznjena. Vikend prije Drine jedva smo dobili na Otoci. Gledao uzivo, nista nismo uradili, dobili bravurijom Mehidica. Vikend prije toga Siroki nas otresao 3-0 na Tusnju.
Protiv Drine usli opusteno, kada je krenulo nizbrdo nije bilo ni snage energije za povratak. Sjecam se da je Govedarica zapucao 1 na 1 odmah poslije 0-1. Naravno, sjecam se da
je desno krilo Drine odigralo kao na stereoidima.
Mico Kuzmanovic nas razvalio tad, ako se dobro sjecam.

075 ❤

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 08 nov 2022, 19:13

Jel istina da nisu primili zadnjih nekoliko plata...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 nov 2022, 19:13

BlackandWhite je napisao/la:
08 nov 2022, 19:05
Zasto ne bi poceli navijati za City? S obzirom da Sloboda ispada. Nemoguce da se toliko mrzite. Opet niste kao Zeljo i Sarajevo.
Kakav je osjecaj biti glup i nazor pokusavati trolati po forumu, kad si odbacen od okoline?

075 ❤

BlackandWhite
Kontakt:

Post Postao/la BlackandWhite » 08 nov 2022, 19:14

Beduin je napisao/la:
08 nov 2022, 19:13
Kakav je osjecaj biti glup i nazor pokusavati trolati po forumu, kad si odbacen od okoline?
Zasto takve rijeci? To mi stvarno izgleda kao izgledna opcija.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 08 nov 2022, 19:55

LaBombonera88 je napisao/la:
Nadam se da jest
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 08 nov 2022, 20:06

LaBombonera88 je napisao/la:
Ma jesu, na koje su prijavljeni.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 08 nov 2022, 20:27

Necemo navijati za Slogu iz istog razloga iz kojeg tebe cale nije izdrko u sljivik negdje.

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 08 nov 2022, 20:44

FKBilder je napisao/la:
08 nov 2022, 20:27
Necemo navijati za Slogu iz istog razloga iz kojeg tebe cale nije izdrko u sljivik negdje.
:urnebes: Nije htio da zagadjuje okolinu, a bolje da jest
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 08 nov 2022, 22:37

Ma pocecemo samo nesto glumimo, dizemo sebi cijenu nebil nam Azmir dao vise para da dolazimo na utakmice, necemo za cvaju i sendvic ko ovi sad
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.