Zar nismo tad igrali u izmijenjenom sastavu, Husref dao sansu nekim igracima sa neznatnom minutazom i oni se tad izblamirali, naljutili pravo tad Husrefa?RollingPaper je napisao/la: ↑08 nov 2022, 16:01Utakmica protiv Drine je namjestena. Znali su za to golman, kapiten i trener. Oni su odradili posao.samirr je napisao/la: ↑07 nov 2022, 13:10Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji misle da smo namjerno izgubili od Drine kuci.. Mislim da je to ta mrtva carsija i njihovo razmišljanje..ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑07 nov 2022, 11:53
Šuška se da je digao ruke od sloge simin han, uzima pare na kladionicama dok još može i to je to, tako sam ja čuo, kladi se preko svojih ljudi po kladionicama vani, Britanija, Kina... Identično kao što je uradio kada smo igrali za titulu protiv tada već ispale Drine...
Svako ima pravo da vjeruje u sta hoce, naravno. Pogledaj ponovo utakmicu ili golove pa razmisli. Ona ekipa Drine ne bi mogla pobjediti Slogu iz Tojsica a kamoli tadasnju Slobodu sa najjacim sastavom u ligi, jos 3 gola u mrezi.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja sam najveci protivnik toga da se vrati covjek u Slobodu ima more aferima, ali evo licno ako je prodao tu utakmicu halal mu od mene. Prodaju i drugi nema kluba u ligi da ne trguje sa bilo cim.
Igrali smo najljepsi fudbal u drzavi, igrali finale kupa, plasirali se u evropu, borili za titulu....hvala mu od mene.
Mi ne bi svakako uzeli titulu, ne bi nam dali. I ovako su nas sudije kasapile.
Igrali smo najljepsi fudbal u drzavi, igrali finale kupa, plasirali se u evropu, borili za titulu....hvala mu od mene.
Mi ne bi svakako uzeli titulu, ne bi nam dali. I ovako su nas sudije kasapile.
-
- Kontakt:
Bit će nekih osvježenja u ekipi, uskoro...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Nisam htio da se ukljucujem u ovu pricu ali samo da se nadovezem ma da mnogi znaju ali niko nece da prica o tome, Husref i Azmir su se posvadjali upravo zbog namještanja utakmica, i to baš kako si i ti ovde napisao preko igrača, Husref je za to saznao sjebao plan u vezi jedne utakmice i nakon toga nije još dugo ostao na klupi...RollingPaper je napisao/la: ↑08 nov 2022, 16:01Utakmica protiv Drine je namjestena. Znali su za to golman, kapiten i trener. Oni su odradili posao.samirr je napisao/la: ↑07 nov 2022, 13:10Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji misle da smo namjerno izgubili od Drine kuci.. Mislim da je to ta mrtva carsija i njihovo razmišljanje..ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑07 nov 2022, 11:53
Šuška se da je digao ruke od sloge simin han, uzima pare na kladionicama dok još može i to je to, tako sam ja čuo, kladi se preko svojih ljudi po kladionicama vani, Britanija, Kina... Identično kao što je uradio kada smo igrali za titulu protiv tada već ispale Drine...
Svako ima pravo da vjeruje u sta hoce, naravno. Pogledaj ponovo utakmicu ili golove pa razmisli. Ona ekipa Drine ne bi mogla pobjediti Slogu iz Tojsica a kamoli tadasnju Slobodu sa najjacim sastavom u ligi, jos 3 gola u mrezi.
ps. za vrijeme Husrefovog rada u TC.
- RollingPaper
- Kontakt:
Nismo nista miksali jer su nam trebali bodovi, gurali smo na dva fronta, falilo je samo par povrijedjenih igraca ili suspendiranih, a igralo se na pobjedu jer smo bili u trci za titulu.Beduin je napisao/la: ↑08 nov 2022, 16:16Zar nismo tad igrali u izmijenjenom sastavu, Husref dao sansu nekim igracima sa neznatnom minutazom i oni se tad izblamirali, naljutili pravo tad Husrefa?RollingPaper je napisao/la: ↑08 nov 2022, 16:01Utakmica protiv Drine je namjestena. Znali su za to golman, kapiten i trener. Oni su odradili posao.
Koliko se sjećam bio je relativno šaren sastav zbog povreda i suspenzija. Ma svugdje u svijetu teški favoriti gube utakmice što kući što na strani a eto mi ne možemo. Velež čitavih 9 bodova osvoji tu sezonu pa smo ih pobijedili u 95oj u gostima, dugo su držali remi sa Zrinjskim pred kraj sezone. Ali jbg što nas Drina mlatne to mora da je namješteno. Pa nisu Real i Slaven iz Živinica igrali pa da nema drugog objašnjenja već namješteno.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Beduin
- Kontakt:
Ako se ja dobro sjecam, npr. tad je nakon duzeg vremena u prvih 11 lijevo startao Govedarica i pokazao zasto ne dobija minutazu. A jos neki igraci su igrali, a koji nisu iz startne postave. Jer je tad Husref ocekivao laksu utakmicu i bodove, kasnije bio ljut ko ris.RollingPaper je napisao/la: ↑08 nov 2022, 17:33Nismo nista miksali jer su nam trebali bodovi, gurali smo na dva fronta, falilo je samo par povrijedjenih igraca ili suspendiranih, a igralo se na pobjedu jer smo bili u trci za titulu.Beduin je napisao/la: ↑08 nov 2022, 16:16Zar nismo tad igrali u izmijenjenom sastavu, Husref dao sansu nekim igracima sa neznatnom minutazom i oni se tad izblamirali, naljutili pravo tad Husrefa?RollingPaper je napisao/la: ↑08 nov 2022, 16:01
Utakmica protiv Drine je namjestena. Znali su za to golman, kapiten i trener. Oni su odradili posao.
Veselinoc je tad odmarao ili je suspenzija bila, ne sjecam se. Stjepanovic takodjer, Ordagic, Ivetic... ne mogu se ni sjetiti svih igraca tad, mozda cak jos neko da nije bio u sastavu ili je bio na klupi.
A prije te tekme smo kiksali protiv Zelje i Sirokog, cini mi se.
Provjeri ti to druze malo bolje.

075 ❤
075 ❤
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa slazem se s tobom, falilo je skoro pola tima ali zelim reci da nije bilo kalkulacija, islo se na pobjedu, bila su potrebna tri boda, nije bila revijalna utakmica a igraci i strucni stab su se potrudili da bude. Jos onaj poklon Cveletu kao uvertira na pocetku.Beduin je napisao/la: ↑08 nov 2022, 17:59Ako se ja dobro sjecam, npr. tad je nakon duzeg vremena u prvih 11 lijevo startao Govedarica i pokazao zasto ne dobija minutazu. A jos neki igraci su igrali, a koji nisu iz startne postave. Jer je tad Husref ocekivao laksu utakmicu i bodove, kasnije bio ljut ko ris.RollingPaper je napisao/la: ↑08 nov 2022, 17:33Nismo nista miksali jer su nam trebali bodovi, gurali smo na dva fronta, falilo je samo par povrijedjenih igraca ili suspendiranih, a igralo se na pobjedu jer smo bili u trci za titulu.
Veselinoc je tad odmarao ili je suspenzija bila, ne sjecam se. Stjepanovic takodjer, Ordagic, Ivetic... ne mogu se ni sjetiti svih igraca tad, mozda cak jos neko da nije bio u sastavu ili je bio na klupi.
A prije te tekme smo kiksali protiv Zelje i Sirokog, cini mi se.
Provjeri ti to druze malo bolje.![]()
edit: naso sam na guglu sastav koji je počeo, pa nije los jbg

U toj sezoni Haurdic je bio prva izmjena, eto kakva nam je bila klupa. Guralo se na dva fronta, ekipa je vec bila ispraznjena. Vikend prije Drine jedva smo dobili na Otoci. Gledao uzivo, nista nismo uradili, dobili bravurijom Mehidica. Vikend prije toga Siroki nas otresao 3-0 na Tusnju.
Protiv Drine usli opusteno, kada je krenulo nizbrdo nije bilo ni snage energije za povratak. Sjecam se da je Govedarica zapucao 1 na 1 odmah poslije 0-1. Naravno, sjecam se da
je desno krilo Drine odigralo kao na stereoidima.
Protiv Drine usli opusteno, kada je krenulo nizbrdo nije bilo ni snage energije za povratak. Sjecam se da je Govedarica zapucao 1 na 1 odmah poslije 0-1. Naravno, sjecam se da
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Zasto ne bi poceli navijati za City? S obzirom da Sloboda ispada. Nemoguce da se toliko mrzite. Opet niste kao Zeljo i Sarajevo.
- Beduin
- Kontakt:
Mico Kuzmanovic nas razvalio tad, ako se dobro sjecam.zlajci je napisao/la: ↑08 nov 2022, 18:54U toj sezoni Haurdic je bio prva izmjena, eto kakva nam je bila klupa. Guralo se na dva fronta, ekipa je vec bila ispraznjena. Vikend prije Drine jedva smo dobili na Otoci. Gledao uzivo, nista nismo uradili, dobili bravurijom Mehidica. Vikend prije toga Siroki nas otresao 3-0 na Tusnju.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Jel istina da nisu primili zadnjih nekoliko plata...
- Beduin
- Kontakt:
Kakav je osjecaj biti glup i nazor pokusavati trolati po forumu, kad si odbacen od okoline?BlackandWhite je napisao/la: ↑08 nov 2022, 19:05Zasto ne bi poceli navijati za City? S obzirom da Sloboda ispada. Nemoguce da se toliko mrzite. Opet niste kao Zeljo i Sarajevo.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Zasto takve rijeci? To mi stvarno izgleda kao izgledna opcija.Beduin je napisao/la: ↑08 nov 2022, 19:13Kakav je osjecaj biti glup i nazor pokusavati trolati po forumu, kad si odbacen od okoline?BlackandWhite je napisao/la: ↑08 nov 2022, 19:05Zasto ne bi poceli navijati za City? S obzirom da Sloboda ispada. Nemoguce da se toliko mrzite. Opet niste kao Zeljo i Sarajevo.
Nadam se da jestLaBombonera88 je napisao/la: ↑08 nov 2022, 19:13Jel istina da nisu primili zadnjih nekoliko plata...
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ma jesu, na koje su prijavljeni.LaBombonera88 je napisao/la: ↑08 nov 2022, 19:13Jel istina da nisu primili zadnjih nekoliko plata...
Necemo navijati za Slogu iz istog razloga iz kojeg tebe cale nije izdrko u sljivik negdje.BlackandWhite je napisao/la: ↑08 nov 2022, 19:05Zasto ne bi poceli navijati za City? S obzirom da Sloboda ispada. Nemoguce da se toliko mrzite. Opet niste kao Zeljo i Sarajevo.
-
- Kontakt:
FKBilder je napisao/la: ↑08 nov 2022, 20:27Necemo navijati za Slogu iz istog razloga iz kojeg tebe cale nije izdrko u sljivik negdje.BlackandWhite je napisao/la: ↑08 nov 2022, 19:05Zasto ne bi poceli navijati za City? S obzirom da Sloboda ispada. Nemoguce da se toliko mrzite. Opet niste kao Zeljo i Sarajevo.

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Ma pocecemo samo nesto glumimo, dizemo sebi cijenu nebil nam Azmir dao vise para da dolazimo na utakmice, necemo za cvaju i sendvic ko ovi sadBlackandWhite je napisao/la: ↑08 nov 2022, 19:05Zasto ne bi poceli navijati za City? S obzirom da Sloboda ispada. Nemoguce da se toliko mrzite. Opet niste kao Zeljo i Sarajevo.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.