a srba iz lukavice i pala u mupu sarajevskom koliko hoces, jos kućama idu u uniformi sarajevske policije

Ne znaju papci da nama ovamo to i nije bitno, ali je ubijeđeno da njih svi mrzeMrcina1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 13:01šta kažu sarajevska policija srbomrzačka

a srba iz lukavice i pala u mupu sarajevskom koliko hoces, jos kućama idu u uniformi sarajevske policije
Cuvali smo ga od srpskog agresora(osnivaca Veleša) ali ga spasit od miniranja podvelezaca(Fk Velez Vrapcic) nismo uspjeli spasiti.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 12:30DA SE NE ZABORAVI!
9.11.1993 - 9.11.2022
Ja pogođen nisam, ni umro, ni pao
Samo sam morao skočiti dole
Nastavit ću tačno tamo gdje sam stao
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE

svrakino1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 12:22Jel danas zasjeda disciplinska komisija
Hocel danas ta kazna vise
@Only brat moj
Ti ces prvi doc do tih kazni pa mi posalji u pp
Nemoj ovdje da me saljes po cevape itd.
Ljubi te brat

Jasta da ti kaze drotina iz centra kad saradjujete s njimaMrcina1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 12:24pa ušli **** i dobili na kraju po nosu, kaže drotina jedna iz centra kako je napucao jednog šakom u bradu sa rukavicama specijalkama jer mu je psovao mrtve iz čista mira i ovaj uredno prišao i spucao ga, ovaj jedva ustao na kraju, drugovi ga pokupili, ima i snimak kad dolaze iz pravca pekare AS prema stadionu, vec počinju kroz prozore autobusa da provociraju, dižu tri prsta, prijete i psuju običnim ljudima, sad će ovo pokušati prebaciti na politički nivo, čim su se oni oglasili a prije toga dodik, a da su ih izmarsali jesu, ide javno kmečanje na sve strane kao uvertira na odluku savezasvrakino1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 12:06Htjeli su doci do nasih obiljezja i onda kad su usli na zdenku krenuli su ludovatNotOccasionalFan je napisao/la: ↑09 nov 2022, 11:31Debili pokusali obiti shop pored istocne tribine i cude se sto ih je policija izlomila.
300 ludih glava, povlacenje njihove desne strane, sarajevski srbomrzci i tako te bajke!
Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 13:31Cuvali smo ga od srpskog agresora(osnivaca Veleša) ali ga spasit od miniranja podvelezaca(Fk Velez Vrapcic) nismo uspjeli spasiti.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 12:30DA SE NE ZABORAVI!
9.11.1993 - 9.11.2022

Rasti sine jednom znat ces rasti sine trobojnicu na starom docekat ces.

vas zaštitari isprebijaju, o protivničkim navijačima i policiji da ne govorimDemi je napisao/la: ↑09 nov 2022, 14:06Jasta da ti kaze drotina iz centra kad saradjujete s njimaMrcina1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 12:24pa ušli **** i dobili na kraju po nosu, kaže drotina jedna iz centra kako je napucao jednog šakom u bradu sa rukavicama specijalkama jer mu je psovao mrtve iz čista mira i ovaj uredno prišao i spucao ga, ovaj jedva ustao na kraju, drugovi ga pokupili, ima i snimak kad dolaze iz pravca pekare AS prema stadionu, vec počinju kroz prozore autobusa da provociraju, dižu tri prsta, prijete i psuju običnim ljudima, sad će ovo pokušati prebaciti na politički nivo, čim su se oni oglasili a prije toga dodik, a da su ih izmarsali jesu, ide javno kmečanje na sve strane kao uvertira na odluku savezasvrakino1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 12:06
Htjeli su doci do nasih obiljezja i onda kad su usli na zdenku krenuli su ludovat
A kamenje je njima poznato, jer su bacali na horde utakmicu pred koronu i uz povike nzs. Naravno bez kazni i zatvaranja tribine. U izvjestaju se svega nalagali, a koliko imaju komplekse moraju za sebe pisati da su lude glave, tu je krajLeonProfessional je napisao/la: ↑09 nov 2022, 14:18Jel se to jos pokusava prepumpati ova situacija sa Grbavice?!
Svaki gradski derbi se ovo desi, mislim na bacanje par baklji. Sta vam je, nemojte se gubiti bezveze.
Kakvo zatvaranje, kakve kazne. Sramota bi bila.

Cuvali ste ga kako da niste, i njega i hiljade Bosnjaka po logorima smrti.Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 13:31Cuvali smo ga od srpskog agresora(osnivaca Veleša) ali ga spasit od miniranja podvelezaca(Fk Velez Vrapcic) nismo uspjeli spasiti.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 12:30DA SE NE ZABORAVI!
9.11.1993 - 9.11.2022

On je normalan 99% vremena i onda dođe taj 1% i ovako nešto napišeFKBilder je napisao/la: ↑09 nov 2022, 14:26Cuvali ste ga kako da niste, i njega i hiljade Bosnjaka po logorima smrti.Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 13:31Cuvali smo ga od srpskog agresora(osnivaca Veleša) ali ga spasit od miniranja podvelezaca(Fk Velez Vrapcic) nismo uspjeli spasiti.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 12:30DA SE NE ZABORAVI!
9.11.1993 - 9.11.2022

Kako vas nije stid vise ybo ga led....

Trebate svi ovo dijeltisvrakino1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 12:01Nego, upade mi ova rečenica u oči.
"I pored jakog pretresa sarajevske policije (srbomrzaca) na stadion je unesena sva pirotehnika bez ijednog sankcionisanja naših momaka. "

Da nije možda to što su "uspjeli" unijeti pirotehniku na bh stadion?Tempero je napisao/la: ↑09 nov 2022, 14:22A kamenje je njima poznato, jer su bacali na horde utakmicu pred koronu i uz povike nzs. Naravno bez kazni i zatvaranja tribine. U izvjestaju se svega nalagali, a koliko imaju komplekse moraju za sebe pisati da su lude glave, tu je krajLeonProfessional je napisao/la: ↑09 nov 2022, 14:18Jel se to jos pokusava prepumpati ova situacija sa Grbavice?!
Svaki gradski derbi se ovo desi, mislim na bacanje par baklji. Sta vam je, nemojte se gubiti bezveze.
Kakvo zatvaranje, kakve kazne. Sramota bi bila.
Mozete li nam definsati sta predstavljaju lude glave da i ostale grupe znaju.

navijački ogranak dodikove stranke se svojski trude da ispadnu idioti sa ovakvim saopštenjem
    navijački ogranak dodikove stranke se svojski trude da ispadnu idioti sa ovakvim saopštenjem  
 Vri pricate za muriju hahahah da nisam bio u BL mozda bi povjerovao. Izvedu te prije ulaska u BL ruke na bus i onda iz cista mira pocnu da pendrece i psuju mrtvu balijsku majki itd Onda dodjes na stadion gadjaju te svim i svacim kad krenes da uzvratis bubrege ti odma odvale uz spominjanje balijskih majki itdDemi je napisao/la: ↑09 nov 2022, 11:29Je li i policija stava da na grbavici nema kurcenja i u saradnji sa vasima? Takav se zakljucak izvodiKONTRASVIH je napisao/la: ↑09 nov 2022, 11:20Sta su trazili to su i dobili. Nema na Grbavici kurcenja. Cim su usli krenuli su prvo prema istoku provocirati pa prema sjeveru, samo sto ih je sjever odmah docekao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.