a srba iz lukavice i pala u mupu sarajevskom koliko hoces, jos kućama idu u uniformi sarajevske policije

Ne znaju papci da nama ovamo to i nije bitno, ali je ubijeđeno da njih svi mrzeMrcina1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 13:01šta kažu sarajevska policija srbomrzačka![]()
![]()
![]()
a srba iz lukavice i pala u mupu sarajevskom koliko hoces, jos kućama idu u uniformi sarajevske policije![]()
Cuvali smo ga od srpskog agresora(osnivaca Veleša) ali ga spasit od miniranja podvelezaca(Fk Velez Vrapcic) nismo uspjeli spasiti.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 12:30DA SE NE ZABORAVI!
9.11.1993 - 9.11.2022
Ja pogođen nisam, ni umro, ni pao
Samo sam morao skočiti dole
Nastavit ću tačno tamo gdje sam stao
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
![]()
svrakino1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 12:22Jel danas zasjeda disciplinska komisija
Hocel danas ta kazna vise
@Only brat moj
Ti ces prvi doc do tih kazni pa mi posalji u pp
Nemoj ovdje da me saljes po cevape itd.
Ljubi te brat
Jasta da ti kaze drotina iz centra kad saradjujete s njimaMrcina1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 12:24pa ušli **** i dobili na kraju po nosu, kaže drotina jedna iz centra kako je napucao jednog šakom u bradu sa rukavicama specijalkama jer mu je psovao mrtve iz čista mira i ovaj uredno prišao i spucao ga, ovaj jedva ustao na kraju, drugovi ga pokupili, ima i snimak kad dolaze iz pravca pekare AS prema stadionu, vec počinju kroz prozore autobusa da provociraju, dižu tri prsta, prijete i psuju običnim ljudima, sad će ovo pokušati prebaciti na politički nivo, čim su se oni oglasili a prije toga dodik, a da su ih izmarsali jesu, ide javno kmečanje na sve strane kao uvertira na odluku savezasvrakino1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 12:06Htjeli su doci do nasih obiljezja i onda kad su usli na zdenku krenuli su ludovatNotOccasionalFan je napisao/la: ↑09 nov 2022, 11:31Debili pokusali obiti shop pored istocne tribine i cude se sto ih je policija izlomila.
300 ludih glava, povlacenje njihove desne strane, sarajevski srbomrzci i tako te bajke!![]()
Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 13:31Cuvali smo ga od srpskog agresora(osnivaca Veleša) ali ga spasit od miniranja podvelezaca(Fk Velez Vrapcic) nismo uspjeli spasiti.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 12:30DA SE NE ZABORAVI!
9.11.1993 - 9.11.2022
![]()
Rasti sine jednom znat ces rasti sine trobojnicu na starom docekat ces.![]()
vas zaštitari isprebijaju, o protivničkim navijačima i policiji da ne govorimDemi je napisao/la: ↑09 nov 2022, 14:06Jasta da ti kaze drotina iz centra kad saradjujete s njimaMrcina1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 12:24pa ušli **** i dobili na kraju po nosu, kaže drotina jedna iz centra kako je napucao jednog šakom u bradu sa rukavicama specijalkama jer mu je psovao mrtve iz čista mira i ovaj uredno prišao i spucao ga, ovaj jedva ustao na kraju, drugovi ga pokupili, ima i snimak kad dolaze iz pravca pekare AS prema stadionu, vec počinju kroz prozore autobusa da provociraju, dižu tri prsta, prijete i psuju običnim ljudima, sad će ovo pokušati prebaciti na politički nivo, čim su se oni oglasili a prije toga dodik, a da su ih izmarsali jesu, ide javno kmečanje na sve strane kao uvertira na odluku savezasvrakino1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 12:06
Htjeli su doci do nasih obiljezja i onda kad su usli na zdenku krenuli su ludovat
A kamenje je njima poznato, jer su bacali na horde utakmicu pred koronu i uz povike nzs. Naravno bez kazni i zatvaranja tribine. U izvjestaju se svega nalagali, a koliko imaju komplekse moraju za sebe pisati da su lude glave, tu je krajLeonProfessional je napisao/la: ↑09 nov 2022, 14:18Jel se to jos pokusava prepumpati ova situacija sa Grbavice?!![]()
Svaki gradski derbi se ovo desi, mislim na bacanje par baklji. Sta vam je, nemojte se gubiti bezveze.
Kakvo zatvaranje, kakve kazne. Sramota bi bila.![]()
Cuvali ste ga kako da niste, i njega i hiljade Bosnjaka po logorima smrti.Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 13:31Cuvali smo ga od srpskog agresora(osnivaca Veleša) ali ga spasit od miniranja podvelezaca(Fk Velez Vrapcic) nismo uspjeli spasiti.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 12:30DA SE NE ZABORAVI!
9.11.1993 - 9.11.2022
![]()
On je normalan 99% vremena i onda dođe taj 1% i ovako nešto napišeFKBilder je napisao/la: ↑09 nov 2022, 14:26Cuvali ste ga kako da niste, i njega i hiljade Bosnjaka po logorima smrti.Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 13:31Cuvali smo ga od srpskog agresora(osnivaca Veleša) ali ga spasit od miniranja podvelezaca(Fk Velez Vrapcic) nismo uspjeli spasiti.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 12:30DA SE NE ZABORAVI!
9.11.1993 - 9.11.2022
![]()
Kako vas nije stid vise ybo ga led....
Trebate svi ovo dijeltisvrakino1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 12:01Nego, upade mi ova rečenica u oči.
"I pored jakog pretresa sarajevske policije (srbomrzaca) na stadion je unesena sva pirotehnika bez ijednog sankcionisanja naših momaka. "
![]()
![]()
![]()
![]()
Da nije možda to što su "uspjeli" unijeti pirotehniku na bh stadion?Tempero je napisao/la: ↑09 nov 2022, 14:22A kamenje je njima poznato, jer su bacali na horde utakmicu pred koronu i uz povike nzs. Naravno bez kazni i zatvaranja tribine. U izvjestaju se svega nalagali, a koliko imaju komplekse moraju za sebe pisati da su lude glave, tu je krajLeonProfessional je napisao/la: ↑09 nov 2022, 14:18Jel se to jos pokusava prepumpati ova situacija sa Grbavice?!![]()
Svaki gradski derbi se ovo desi, mislim na bacanje par baklji. Sta vam je, nemojte se gubiti bezveze.
Kakvo zatvaranje, kakve kazne. Sramota bi bila.![]()
Mozete li nam definsati sta predstavljaju lude glave da i ostale grupe znaju.
Vri pricate za muriju hahahah da nisam bio u BL mozda bi povjerovao. Izvedu te prije ulaska u BL ruke na bus i onda iz cista mira pocnu da pendrece i psuju mrtvu balijsku majki itd Onda dodjes na stadion gadjaju te svim i svacim kad krenes da uzvratis bubrege ti odma odvale uz spominjanje balijskih majki itdDemi je napisao/la: ↑09 nov 2022, 11:29Je li i policija stava da na grbavici nema kurcenja i u saradnji sa vasima? Takav se zakljucak izvodiKONTRASVIH je napisao/la: ↑09 nov 2022, 11:20Sta su trazili to su i dobili. Nema na Grbavici kurcenja. Cim su usli krenuli su prvo prema istoku provocirati pa prema sjeveru, samo sto ih je sjever odmah docekao.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.