Čestitam fudbalerima Borca na pobjedi protiv Željezničara. Večeras ste obradovali Banjaluku. Takođe, najoštrije osuđujem potpuno neprimjereno ponašanje navijača sarajevskog kluba i policije protiv navijača Borca, koji su fizički napadnuti, a došli su samo da navijaju za svoj klub”,
Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Disciplinska komisija NFSBiH kaznila je FK Željezničar zbog dešavanja na utakmici protiv Borca i korištenja pirotehnike na tribinama. Sjeverna tribina će biti prazna jednu domaću utakmicu, a kasa kluba će biti lakša za 10.000 KM. Zbog upotrebe pirotehnike kažnjen je i FK Borac sa 3.000 KM.
Ima da grmi protiv Posušja, a i za ovu kaznu ćemo mi skupiti lovu.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 14:49Disciplinska komisija NFSBiH kaznila je FK Željezničar zbog dešavanja na utakmici protiv Borca i korištenja pirotehnike na tribinama. Sjeverna tribina će biti prazna jednu domaću utakmicu, a kasa kluba će biti lakša za 10.000 KM. Zbog upotrebe pirotehnike kažnjen je i FK Borac sa 3.000 KM.
Zna li se išta za Santosa Rodriguesa Clerismaria, koliko je dobio ??
Preblaga kazna.
Pa i sa istoka su letjeli predmeti i baklje.
Pa i sa istoka su letjeli predmeti i baklje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tri utakmiceExBlueone je napisao/la: ↑09 nov 2022, 14:53Ima da grmi protiv Posušja, a i za ovu kaznu ćemo mi skupiti lovu.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 14:49Disciplinska komisija NFSBiH kaznila je FK Željezničar zbog dešavanja na utakmici protiv Borca i korištenja pirotehnike na tribinama. Sjeverna tribina će biti prazna jednu domaću utakmicu, a kasa kluba će biti lakša za 10.000 KM. Zbog upotrebe pirotehnike kažnjen je i FK Borac sa 3.000 KM.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I Mulalic 1500KM
-
- Kontakt:
Prestroga kazna.
Pogotovo ovo za Santosa. Ali hajde, sta drugo ocekivati od politickog saveza.
Pogotovo ovo za Santosa. Ali hajde, sta drugo ocekivati od politickog saveza.
E jbg. Znači Posušje, Igman i Sloboda.MortemHz je napisao/la: ↑09 nov 2022, 14:55Tri utakmiceExBlueone je napisao/la: ↑09 nov 2022, 14:53Ima da grmi protiv Posušja, a i za ovu kaznu ćemo mi skupiti lovu.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 14:49Disciplinska komisija NFSBiH kaznila je FK Željezničar zbog dešavanja na utakmici protiv Borca i korištenja pirotehnike na tribinama. Sjeverna tribina će biti prazna jednu domaću utakmicu, a kasa kluba će biti lakša za 10.000 KM. Zbog upotrebe pirotehnike kažnjen je i FK Borac sa 3.000 KM.
-
- Kontakt:
Jedino ovakve fore i preostaju protiv cinjenica.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Da Bog da ti djetetu za lijeka trebalo tih 10 milja vico!
-
- Kontakt:
Uh svašta se navuklo na forum, sjecam se prije desetak godina nisi mogao opsovati majku, odmah ban, ali dobro, mi i mostarci nacionalisti ovakvi, onakvi, a samo se spominju četnici i ustaše i to od strane multietničara, toliko o njima...
Što se tiče same utakmice, pravi derbi, lako je moglo prevagnuti u korist želje, da nisu ispali naivni i da ih nije mulalic i cirkusanti sa tribina prebacili...mislim da je to to od zelje, njihov vrhunac, predvidjam ih na 5. do 8. mjesta na tabeli...Mi se polako dizemo i mislim da cemo se na kraju boriti za titulu sa zrinjskim!ugl. drago mi je da smo jos jednom pokazali da smo zapad za multietnično sarajevo!
P.S. horde uvijek bila gospoda! lp
Što se tiče same utakmice, pravi derbi, lako je moglo prevagnuti u korist želje, da nisu ispali naivni i da ih nije mulalic i cirkusanti sa tribina prebacili...mislim da je to to od zelje, njihov vrhunac, predvidjam ih na 5. do 8. mjesta na tabeli...Mi se polako dizemo i mislim da cemo se na kraju boriti za titulu sa zrinjskim!ugl. drago mi je da smo jos jednom pokazali da smo zapad za multietnično sarajevo!
P.S. horde uvijek bila gospoda! lp
- Mrcina1921
- Shategabri
- Kontakt:
Pa ne realno, ispade bio incident ne znam kakvih razmjera.
Pri tom sam navijač Sarajeva, al ovo što su dobili je adekvatna kazna za cirkus koji su napravili.
Koševo Zapad
Molim da i ovo uđe u zapisnik, hvala!
- FKSDoGroba
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Ništa, samo sa **** milu majku vici zeljkoviću i balijskim izdajnicima u savezu, od džemidžića do čolpe. Također **** milu majku šmekeru sabriji topaloviću uz želje da svi nabrojani svoje plate potroše na liječenje najmilijih.
Željezničar za život cijeli!