Da.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑09 nov 2022, 01:47U kojem smislu nemaju klasičnog veznog igrača? Misliš box-to-box? To će vjerojatno igrati Bruno Guimaraes.
Ali uporedi njih u bilo kojoj kombinaciji sa veznom linijom Pedri-Rodri-Thiago

Da.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑09 nov 2022, 01:47U kojem smislu nemaju klasičnog veznog igrača? Misliš box-to-box? To će vjerojatno igrati Bruno Guimaraes.
U prvoj Holandija ide na iskustvo. Drugi Ekvador, jer Senegal iako ima kvaliteta je i africka reprezentacija, a znamo gdje su takve zakinute.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑09 nov 2022, 01:57Ako uhvatiš vremena, daj svoju prognozu po cijelom kosturu, osvajača i tako to.![]()
Kao da sam ja pisao. Samo bih još dodao da je napad Njemačke mnogo indisponiran i da će se namučiti i protiv nezgodne Kosta Rike. Uz domaćina, vjerovatno reprezentacija sa najgorim napadačkim arsenalom.Justin je napisao/la: ↑09 nov 2022, 02:32U prvoj Holandija ide na iskustvo. Drugi Ekvador, jer Senegal iako ima kvaliteta je i africka reprezentacija, a znamo gdje su takve zakinute.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑09 nov 2022, 01:57Ako uhvatiš vremena, daj svoju prognozu po cijelom kosturu, osvajača i tako to.![]()
Onda Engleska na 50% rutinira. Nadam se Ameri drugi jer je Vels nekako bas sugava repka.
Argentina i Mexico bez problema.
Francuska i Danska bez problema.
Spanija prva. Za drugo borba Njemacke i Japana. Prednost Japancima koji imaju nesto bolje igrace.
Belgija i Hrvatska bez problema.
Brazil setnja. Svicarska druga. Srbija na kraju gubi i od Kameruna i zavrsava zadnja u grupi.
Ovdje me ne bi iznenadilo da Portugal svojom ciganskom igrom ispadne. Moze ih Son rijesiti, a Urugvaj standardno zajeban.
Vjerujem da bolje znaju doktori Bayerna nego francuski novinar.
Nesto ne vjerujem za Srbiju. Cim upisu sebi da su prosli grupu, uglavnom krahiraju. Ne samo oni, vec inace svi sa Balkana. Sjetimo se Eurobasketa nedavno, Srbi vec upisali finale s Grckom, i u prvoj jacoj utakmici ih rasula Italija.
Možeš, ako obećaš da ćeš i još koju grupu tako odraditi
Sta sve neces ovdje procitat, kaze japan ima bolje igrace od njemacke, namucit ce se svabe sa kosta rikom
Misliš da će Vini biti prva? Koliko sam pratio Brazil on je većinom bio rezerva, trojka iza napadača im je obično bila Neymar, Paketa i Raphinha.forgempp je napisao/la: ↑09 nov 2022, 01:38Lijeva strana neće bit problem jer Vinicius igra sa Mendyijem u Realu, momak se ne može sastavit što se tiče napada, centaršuta nije pogodio 2 godine, ali dobar u defanzivi i u iznošenju lopte, brz je.Raonffa je napisao/la: ↑09 nov 2022, 00:54Iako je teško prognozirati, nekako mislim da bi potencijalno Brazil mogao otići do kraja. Ljudi konačno, nakon 3-4 prvenstva imaju vrhunsku ofanzivu koja može natrpati svaku ekipu. Ako u odbrani budu pristojni mislim da je to to.
Uvijek mi je bilo interesantno kako su ih na svakom prvenstvu od 2006. do 2018. posmatrali kao neke favorite a ljudi nisu imali uopšte neku širinu naprijed. Kad se sjetim 2014-te, favoriti a u prvoj im u napadu igraju faking Fred i Hulk![]()
Sada je to jedan vrlo ozbiljan potencijal na tim krilinim i centarforskim pozicijama (po 2 skoro vrhunska igrača na svakoj poziciji) jedino će biti, kako sam već rekao, pitanje na koji način će defanziva odgovoriti kada im za protivnika dođe ozbiljna evropska reprezentacija, jer Thiago je star i sklon kiksevima a sigurno će biti prva iako bih ja lično u prvu stavio Markinjosa i Militaa, a bekovi su im objektivno najtanji dio tima.
Može ga Alex Sandro "odglumit" sasvim dobro tu, ali problem može biti ta desna strana, to će bit zanimljivo šta i kako će odradit, mada će svakako većina napada ići (bar bi trebala) preko Vinija.
Marquinhos-Silva-Militao, sve vrhunski štoperi, lideri odbrane u svojim timovima, tako da odbrana ne bi smjela biti problem, a i svi bekovi iskusni lisci.
Jbg Fagner i Marcelo im bili bekovi 2018. u Rusiji, propuh 90min po tekmi.
Ja samo čekam da vidim kakva će biti sredina jer nemaju klasičnog veznog igrača, ako to Tite uklopi (što ćemo vidjet odmah protiv Srbije), onda nema sumnje da su prvi favoriti za titulu.
Ah nasaoooOROY je napisao/la: ↑03 nov 2022, 21:52OROY je napisao/la: ↑03 nov 2022, 21:50Da ne bude zabune za SP...
BHT1 će uživo prenositi 46 utakmica, a ostalih 18 ekskluzivno na MY TV (a i sve ostale neekskluzivno).
Dakle BH Telecom ima 8 "duplih" tekmi u 3. kolu grupa i još 10 nekih utakmica tokom Mundijala. Tih 10 će ići uživo na MY TV, dok će ih BHT1 emitovati sa kašnjenjem od 45 minuta.
Nažalost, sve utakmice će se raditi iz sarajevskog studija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.