viewtopic.php?f=170&t=17271
Glavna nagrada za prvu trojicu , 20 fotografija Amerikanke Hope Solo (18+) u pp.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zar je fb aktuelan u 2022?bombaysaphire je napisao/la: ↑09 nov 2022, 13:44Pa to je znak , ne treba ti FacebookSarajlijica1946 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 13:41Moze pomoc, zakljucan mi fejs, kao zbog sigurnosti.
Postoji li nacin da se vrati?![]()
Jedino njega i koristim, cujem se sa rodbinom preko njega, ulazim u grupe majstorske i to je toJustin je napisao/la: ↑09 nov 2022, 14:02Zar je fb aktuelan u 2022?bombaysaphire je napisao/la: ↑09 nov 2022, 13:44Pa to je znak , ne treba ti FacebookSarajlijica1946 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 13:41Moze pomoc, zakljucan mi fejs, kao zbog sigurnosti.
Postoji li nacin da se vrati?![]()
Dosadan lik. Svakakve gluposti zna, nije zanimljivo ga gledati. Ko Bajern u Bundesligi...Justin je napisao/la: ↑09 nov 2022, 02:55Ma ima znanje ali vidis po tome kako se ponasa da nije normalan. Vjerovatno je onaj tip sa visokom logickom inteligencijom, ali niskom socijalnom.BosniaBoston je napisao/la: ↑08 nov 2022, 20:49Ma tog kresimira ne mogu ostali lovci zajedno pobijedit, nerealan lik
Kotiga sa druge strane bas kul lik.
Najjači lik na potjeri. Baca sale, glupira se, nije uopste dosadno kad je on lovac...
forgempp je napisao/la: ↑09 nov 2022, 14:59![]()
https://www.tiktok.com/@sandzak.bosnia? ... GK0Qv&_r=1
Sjajan profil prepun neoborivih činjenica, baš za sve koji negiraju našu nacionalnost, naš jezik i slično.
Gdje nestade ćirilica.deantinho je napisao/la: ↑09 nov 2022, 13:49Pošto je ovdje najprometnije, pozivam forumaše da uzmu učešća
viewtopic.php?f=170&t=17271
Glavna nagrada za prvu trojicu , 20 fotografija Amerikanke Hope Solo (18+) u pp.
Nisu samo Bošnjaci, nego svi narodi na ovim prostorima. Svi nešto pokušavaju da dokažu da su stariji, veći, bolji od ovih ostalih. A jedno te isti narod, svi iz iste mindje ispali.Rosicky je napisao/la: ↑09 nov 2022, 15:15forgempp je napisao/la: ↑09 nov 2022, 14:59![]()
Sjajan profil prepun neoborivih činjenica, baš za sve koji negiraju našu nacionalnost, naš jezik i slično.
Bošnjaci sami sebe negiraju konstantnim forsiranjem da neko njih negira i objašnjavajući okolo da ih se negira,kompleksi svih malih naroda.
Kad se naučimo živjeti u zajednicama gdje prihvaćamo sebe i okolinu neće nam biti potrebni ovakvi nacionalistički kanali koji tvrde za i protiv a isto tako bi izumrla sva ta populacija koja nekog negira.
Da stranke kao glavni problem ne dižu međusobna negiranja ne bi niko ni obraćao pažnju na to.
Opet će svi koji odgledaju videa i slože se s tim otić glasat za SDA i s tim sami sebe negirat,u krug.
Stojimo u mjestu jer svakom pitanju pristupamo isključivo s tih pozicija.kraljttbvb je napisao/la: ↑09 nov 2022, 15:30
Nisu samo Bošnjaci, nego svi narodi na ovim prostorima. Svi nešto pokušavaju da dokažu da su stariji, veći, bolji od ovih ostalih. A jedno te isti narod, svi iz iste mindje ispali.Rosicky je napisao/la: ↑09 nov 2022, 15:15forgempp je napisao/la: ↑09 nov 2022, 14:59![]()
Bošnjaci sami sebe negiraju konstantnim forsiranjem da neko njih negira i objašnjavajući okolo da ih se negira,kompleksi svih malih naroda.
Kad se naučimo živjeti u zajednicama gdje prihvaćamo sebe i okolinu neće nam biti potrebni ovakvi nacionalistički kanali koji tvrde za i protiv a isto tako bi izumrla sva ta populacija koja nekog negira.
Da stranke kao glavni problem ne dižu međusobna negiranja ne bi niko ni obraćao pažnju na to.
Opet će svi koji odgledaju videa i slože se s tim otić glasat za SDA i s tim sami sebe negirat,u krug.
Ima jedan beton tekst od Dezulovica u kojem ismijava klubove koji imaju ono HNK u nazivu.
Kaže lik logicno mi je da klub u Švicarskoj ima HNK, da se zna da je klub Hrvatske dijaspore, ali da Dinamo ima naziv "HNK Dinamo" je obična besmislica. Čiji će klub biti u Hrvatskoj, ako ne hrvatski...
Možeš zamjeniti i u bankama i u mjenjačnicama , novčanicu samo ne možeš zamijeniti samo ako falio dio .
Krenuo da izvadim stoju iz novcanika, samo se prepolovi, valjda bila naceta, nisam ni primjetio, a znam da sam vec jednom ili dva puta mijenjao tako u banci.
On i Tarik skupa su bili show za sebe. Ona famozna Drkotiga zayebancija je nepreyebivakraljttbvb je napisao/la: ↑09 nov 2022, 14:27Najjači lik na potjeri. Baca sale, glupira se, nije uopste dosadno kad je on lovac...
Vukorepa se samo pravda. I on je dosadan i nekakav krut...Arvid je napisao/la: ↑09 nov 2022, 18:43On i Tarik skupa su bili show za sebe. Ona famozna Drkotiga zayebancija je nepreyebivakraljttbvb je napisao/la: ↑09 nov 2022, 14:27Najjači lik na potjeri. Baca sale, glupira se, nije uopste dosadno kad je on lovac...![]()
Mada je meni zanimljivo i sa Krešom (upravo) i Moranom. Vukorepa mi je
![]()