FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
87
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 231

nokee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nokee » 10 nov 2022, 14:44

Osttribine je napisao/la:
10 nov 2022, 14:35
JavierBosnia je napisao/la:
10 nov 2022, 13:38
10 nov 2022, 13:22
Dnevna doza pravljena mita o Mehi Kodri kao vrsnom trenerskom stručnjaku koji nije uspio dalje od druge švicarske lige.
Pricamo o treneru koji je ucio zanat u Spaniji od pomocnika prvog tima, mladih i cini mi se rezervne ekipe Sociedada, nakon vrlo fine avanture kod nas, u Svicarskoj se dugo zadrzao. Trener koji je nekako imam osjecaj uvijek kandidat za selektora kad se bira ta pozicija.
Ako se mene pita nemaju ni Susic ni Bazdarevic nesto spektakularniji CV, tako da bi i Kodro u ovom nasem slucaju bio premija.

Ajde da budemo malo realni, pa glavna imena sto se spominju su Varesanovic, Akrapovic i slicni. Neki bi Halilhodzica mescini
Ok i takav sav "izučen" bi trebao valjda posla traziti po Evropi, a ne u ovaj talog od lige dolaziti, ali ocito da ga po Evropi ne smatraju toliko strucnim koliko vi ovde na forumu neki mit stvarate o njemu. I kao sto u prethodnom postu napisah nemam svog favorita, a ni želja za trenera tako ne prebacuj mi ni Halilhodzica, niti bilo koga.
A ko kaze da trazi posla kod nas u ligi? Dodjes pricas s covjekom, prezentujes mu projekat pa ako se vidi u tome, pristati ce. Mada s nama vise ne vjerujem.
Nije mit nikakav ali je kvalitet iznad lige sigurno i vjerovatno da se istrpio prvi put imali bi nesto dugorocnije.
Problem nama je sto ko god da dodje a da ima neke nove ideje, nesto novo, pitanje je igraca i odnosa prema tom "novom".
Stvarno mislim da je nikad gori i tezi posao nije nego sada naci trenera za FKS. Hiljadu stvari se mora poklopiti da to klikne..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 nov 2022, 14:49

10 nov 2022, 14:42
NazorUso je napisao/la:
10 nov 2022, 13:59
Dnevna doza pravljena mita o Mehi Kodri kao vrsnom trenerskom stručnjaku koji nije uspio dalje od druge švicarske lige. Odemo po onakvom kijametu u Gradačac i uzmemo 3 boda, dolazimo na Kosevo kup utakmica sa Borcem lik zamijeni 8 igraca u odnosu na sastav koji je taj vikend u Gradačcu istrčao i tim porazom na Koševu ispadnemo iz Kupa. To bojkotovali ga ili ne, isto moze reci i ovaj Dudic i njegovi prethodnici kad su rezultati nedostajali da ih je neko bojkotovao, znam, ima famozna "izjava" Dzeme Berberovica kao E sad ćemo igrati, ali garantujem da nema lika na forumu koji je to svojim ušima čuo.

P.S. nemam nekog svog favorita za trenera da me ne shvatite pogrešno :D
Zato je Dudic vodio Werder, husro vodio Napoli, Jovic pak bio u Anderlehtu, zalizani otac mladunceta PSV, a vrsni Trivunovic Anzi Mahackalu...
Ko je najtrofejniji trener Sarajeva, hvala.
A najtrofejnijeg ni u snu ne zelim vidjeti na nasoj klupi kao ni te ostale nabrojane, ali za razliku od tog famoznog Kodre ovi su nesta i osvajali po ovoj ligi, Meho jos nikakav trenerski rezultat napravio nije. Ali eto vi stručnjaci sa naseg pdf od njega ste napravili neki mit i mislite da ce svi problemi biti rijeseni ako on sjedne na nasu klupu.
Od BiH trenerskih imena imamo dva lika koji su fkt trenercine to su Vaha i Petkovic (naravno ne spominjem ih u kontekstu naseg kluba) ovo ostalo pupa hava, a pogotovo ovi koji rade u nasoj ligi jer ona im je vrhunac.
Vrhunskog trenera ne mozes dovesti da gleda Sarajevo i ovu ligu a kamo li da bude trener. Vrhunski i Odličan ne ide uz premijer ligu BiH. Ako neki trener i igrac vrijedi on nece igrati ovdje.
Za nas su vrhunski Husref, Čala, Vinko, naravno da nisu ni blizu Vahe i Petkovica al mi ne cemo gledati taj film da su ti treneri Vaha, Petkovic i slicni. To isto da kazes trebalo bi Dzeku i Pjanic dovesti bolji su od Catakovica i Dala.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 10 nov 2022, 14:55, ukupno mijenjano 2 puta.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 10 nov 2022, 14:50

nokee je napisao/la:
10 nov 2022, 14:38
11 pobjeda
4 remija
2 poraza
Statistika Kodre u prvom mandatu. Znaci kockar Berberovic i par debila kojima je mrsko bilo trenirati je bilo dovoljno da par puta zakoci, ne pobjedi i vozdra. E toga se ja bojim ko god da dodje. Pogledati statistiku covjeka kod nas i reci jel zasluzio da ga se nogira? To je prvi put bilo kad smo trebali nekoga istrpiti pa taman ne osvojili nista..
I onda sve ispocetka.. Evo 7 godina proslo od tada i gdje smo mi? Vrtimo se u krug! Daj trenera, par poraza, ubleha, daj Dzenu nek izvuce. Daj stranca, ne valja daj Dzenu.. Ma **** ekperimentisanje daj nam sad Husrefa da osvoji.. Ma nista, ne valja, bogara, daj nekog gospodina... I tako decenija!
Od ta dva poraza, jedan ligaski od Veleza i jedan u kupu od Borca, kad smo imali 20 i nesto suteva na utakmici. Oni dva put izasli iz sesnaesterca i na dvije kontre nam zabili dva gola. Od cetiri remija, jedan vec spomenuti protiv Borca 0:0 i jedan u Mostaru sa Zrinjom 1:1, ostala dva Drina i Celik, sto je Kodri i presudilo. Nikad nijedan trener nije pobijedio sve utakmice, al 11 pobjeda iz 17 utakmica je 65% pobjeda. Vidim prigovaraju mu i rokade, a onda se prigovara Cali npr jer koristi "13.5 igraca kroz cijelu sezonu". Ma ko bi nama ugodio, najbolje da dodje Guardiola pa da i po njemu hraknemo, da bude "celava ubleha trazi od golmana da igra nogom, eto treba nam plejmejker na golu" i slicni komentari.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 nov 2022, 14:53

Sjecam se dobro utakmice sa borcem u kupu. Ubili smo hljeb u njima lopta nije htjela u go, igrali smo cinimi se 3 zaredom utakmice i bolji smo bili u sve tri utakmice al ih nismo izbacili iz kupa..

Jos jedna vazna stavka je da mi nismo dugo nismo uzeli titulu da je zeljo imao dosta titula vise u tom trenutku i pritisak je bio toliki da je bio ferguson svi bi mi pristali da ode samo da mi titulu uzmemo.. da je kodro dosao umjesto fedje bili bi + 10 nad zrinjskim sad..

Covjek odlican za nase uslove

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 10 nov 2022, 14:54

napoleon72 je napisao/la:
10 nov 2022, 13:47
Dnevna doza pravljena mita o Mehi Kodri kao vrsnom trenerskom stručnjaku koji nije uspio dalje od druge švicarske lige. Odemo po onakvom kijametu u Gradačac i uzmemo 3 boda, dolazimo na Kosevo kup utakmica sa Borcem lik zamijeni 8 igraca u odnosu na sastav koji je taj vikend u Gradačcu istrčao i tim porazom na Koševu ispadnemo iz Kupa. To bojkotovali ga ili ne, isto moze reci i ovaj Dudic i njegovi prethodnici kad su rezultati nedostajali da ih je neko bojkotovao, znam, ima famozna "izjava" Dzeme Berberovica kao E sad ćemo igrati, ali garantujem da nema lika na forumu koji je to svojim ušima čuo.

Za razliku od drugih BH trenera koji su dobacili do Engleske i Italije. :kafa:
A jel vama treba ponaosob crtati ili sta, niti hvalim ove domace trenere, a niti zelim od Mehe Kodre mit praviti, vi ga ovde uzdizete do te mjere da ne znam sta ce on u nasoj ligi onda sa tim svim performansama modernog fudbala kako kazete i sta sve ne.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 10 nov 2022, 15:03

10 nov 2022, 14:54
napoleon72 je napisao/la:
10 nov 2022, 13:47

Za razliku od drugih BH trenera koji su dobacili do Engleske i Italije. :kafa:
A jel vama treba ponaosob crtati ili sta, niti hvalim ove domace trenere, a niti zelim od Mehe Kodre mit praviti, vi ga ovde uzdizete do te mjere da ne znam sta ce on u nasoj ligi onda sa tim svim performansama modernog fudbala kako kazete i sta sve ne.
Niko ga ne uzdize, iznose se samo cinjenice. Cinjenica je da je covjek pobijedio 65% utakmica, da ima najbolji PPM od svih nasih trenera ikad, da smo igrali prelijep fudbal s njim i u svakoj tekmi bili drasticno bolji od protivnika. Takodje je cinjenica da jest bio bojkotovan, starija ekipa sa sjevera itekako zna za sastanak sa igracima nakon otkaza i Dzemino obecanje "sad cemo proigrat".
Sto kaze @pitar6785 pritisak je onda bio ogroman, doveli se neki top igraci, dosao investitor, i titula se "morala" uzet. Ako cemo bit do kraja posteni, dobrano smo pogurani u Istocnom Sarajevu, Benko iz metarskog ofsajda zabio. Vidis koliko smo sad "realniji", da treba trener da izgubi 7-8 utakmica da bi dobio otkaz, a Kodro je letio nakon dva poraza, od tog jedan ligaski. Jest ona ekipa bila dosta jaca nego ova danas al je i konkurencija bila dosta jaca, strasan Zeljo, Zrinjski, Siroki, solidan Borac sa Vinkom, jaka Sloboda sa Husrefom...
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 10 nov 2022, 15:06

U pravu si, vjerovatno isto mislimo i razmisljamo samo se izrazavamo na razlicite nacine.
Slazem se da za Kodru neki misle da je spas i da ako dodje sve pobjede do kraja pisu, daleko od toga. Nego sam govorio u kontekstu da smo u situaciji biraj manje zlo. Ako je vec izbor Varesanovic, Akrapovic, Kodro, Vidakovic, Musemic, onda bi vecina vjerovatno zeljela Kodru

Mislim nije ni Jakir osvajao trofeje pa evo vidimo da je vrlo dobro rjesenje
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 10 nov 2022, 15:06

Pa sto onda ti silni strucnjaci sa trofejima u BiH ne dobacise bar donekle ?
Sto usru neko ne uze da iskoristi njegov trenerski potencijal ? Ne racunam azmirove prcije i raspali olimpik, sto ne ode makar u drugu svicarsku...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 10 nov 2022, 15:15

Djaba ti i dobar trener kad imas amatere od igraca koji se ne znaju kretati po terenu 😂

Kodro je odlican bio ali imao je i vrhunsku ekipu budimo realni, Cimirot, Stojcev, Benko, Duljevic, Mihojevic, Kovacevic itd.
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 10 nov 2022, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 nov 2022, 15:19

NazorUso je napisao/la:
10 nov 2022, 15:06
Sto usru neko ne uze da iskoristi njegov trenerski potencijal ? Ne racunam azmirove prcije i raspali olimpik, sto ne ode makar u drugu svicarsku...
Pa i tvoja Sabrina završila u Tuzli :D ;)

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 10 nov 2022, 15:30

Sreća pa se vi ništa ne pitate
ISTINA ZA VEDRANA!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 10 nov 2022, 15:33

JavierBosnia je napisao/la:

Slazem se da za Kodru neki misle da je spas i da ako dodje sve pobjede do kraja pisu, daleko od toga. Nego sam govorio u kontekstu da smo u situaciji biraj manje zlo. Ako je vec izbor Varesanovic, Akrapovic, Kodro, Vidakovic, Musemic, onda bi vecina vjerovatno zeljela Kodru
Najluđe od svega je da jedino Kodro od tih nabrojanih nije osvojio ni jedan trofej kao trener :rol:
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 10 nov 2022, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 10 nov 2022, 15:33

f0rest1946 je napisao/la:
10 nov 2022, 15:15
Djaba ti i dobar trener kad imas amatere od igraca koji se ne znaju kretati po terenu 😂

Kodro je odlican bio ali imao je i vrhunsku ekipu budimo realni, Cimirot, Stojcev, Benko, Duljevic, Mihojevic, Kovacevic itd.
Cimi, Dulja, Marko i Kova su tad "djeca" bili... evidentno je da je za tih par mjeseci pomogao u njihovom fudbalskom razvoju!

Najvise bih volio da nas on preuzme eventualno neki nas trener iz Bundeslige2 ...

Glasam za Kodru :bih:

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 10 nov 2022, 15:34

nokee je napisao/la:
10 nov 2022, 14:38
11 pobjeda
4 remija
2 poraza
Statistika Kodre u prvom mandatu. Znaci kockar Berberovic i par debila kojima je mrsko bilo trenirati je bilo dovoljno da par puta zakoci, ne pobjedi i vozdra. E toga se ja bojim ko god da dodje. Pogledati statistiku covjeka kod nas i reci jel zasluzio da ga se nogira? To je prvi put bilo kad smo trebali nekoga istrpiti pa taman ne osvojili nista..
I onda sve ispocetka.. Evo 7 godina proslo od tada i gdje smo mi? Vrtimo se u krug! Daj trenera, par poraza, ubleha, daj Dzenu nek izvuce. Daj stranca, ne valja daj Dzenu.. Ma **** ekperimentisanje daj nam sad Husrefa da osvoji.. Ma nista, ne valja, bogara, daj nekog gospodina... I tako decenija!
To i jest ono sto je najsumornije u cijeloj ovoj situaciji. Ja ne vidim sada covjeka koji bi mogao preuzeti i napraviti ista dobro, jer ce mu se nakon prvog ili drugog poraza hebavati sve po spisku i tjerat ga. A ako ga ne budu tjerali navijaci, bojkotovat ce ga nasi razmazeni igraci kao i milion puta dosad kad to ponasanje nije sankcionisano, niti ce ikada biti. Bezizlazna situacija

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 nov 2022, 15:39

Takodje treba pogledat sta je bilo kad je kodro otisao, prvo izjava dzeme sacemoo igrat pa sa amatercinim uscuplicem pobjedili sve utakmice koje su preostale (5 cinimi se) igrali smo veoma dobro i evropi izgledali smo u evro utakmicama dobro, a svi znamo da to nije do Uscuplicevog treniranja znanja vec upravo zato sto je kodro uigrao spremio ekipu..

E sad jos jedno zapazanje, zamislite da je Kodro ostao doveo 2 igraca (ljetni prelazni rok ima vise mogucnosti) a pritom dzemu i jos 2 ici dao otkaz, kakva bi to ekipa bila, posebno sto bi i on ima satisvakciju da ga je uprava podrzala posebno jos da je titulu osvoio i navijaci bi ga apsulutno donebesa digli.. mi bi vec tad imali ekipu koja bi bila blizu 100% uspjeha u narednoj sezoni.. uz opciju da je investitor pogurao sa lovom ako bi bilo potrebno..

Znam kako smo pricali da je kodro glup sto im daje USB sto im kompiuterski sve pokazuje kao oni su glupi ljudi neznaju on to primjenjivat njima treba da oni igraju lace da se dodavaju i cak neki su kritikovali sto im posle utakmice zakuzuhe trening..

Mi hocemo da se borimo u UFC AL da samo udarano u vrecu sa bokserskim rukavicama..

Pogledajte Vinka gusrefa amara i sliskovica

Vinko dobro je zadovoljan
Husref sta je tu je
Amat podriguje se bolje plizgubit 2 i pobjedit jednom nego 3 remija, ono prica covjek koda to niko nezna totalno lud, naj pametnije u zivotu sto je rekao je da genetika u nas nije dobra i da crnci imaju bolju genetiku
Sliskovic ista stvar ko i ovi gore samo ima znanje bolje id njih al slabiju radnu etiku(citao sam i ko igrac da nije htio na treninge dolazit itd)) engleski ljudi se smijali, plus sto je od kockanja zivce izgubio znaci 0 bodova trenet..

Sjecam se jednog intervijua kad je kodro dao po pitanju kako rijesava probleme i ne suglasice sa igracima,, covjek jasno u tri rijeci odgovorio,, ja pridjem igracu kao prijatelj drug otac i kazem to to i to zelim od tebe na terenu kaze ako on to ne uspostujem odemo nasamo na kahvu popricamo vidimo sta je zasto nije uradio dogivoreno ako ima neki valjan razlog (povreda porodica seks kurve ) ja mu oprostim ako ne onda mu kazem to i to zelim ako ponovo iznevjeri moje povjerenje ja ga drasticno isilujem i protjeram iz ekipe

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 10 nov 2022, 15:40

f0rest1946 je napisao/la:
10 nov 2022, 15:15

Da, ali svi nabrojani (osim Cimirota) su bili tu i narednu sezonu, pa smo vidjeli kako su igrali... Dulja u sezoni 15/16 bio statisticki jedno od gorih krila u ligi, zabio 2-3 gola ako se ne varam za cijelu sezonu. Benko standardno dobar, a ostali... Boze sacuvaj. Ni Evropa se nije izborila. Dobro su se kretali po terenu jer su imali trenera koji je znao nesta o kretanju igraca bez lopte. Tako da se u zavrsnici svakog napada redovno nalazilo 4-5 ofanzivaca, dok npr sad vidimo kako nam spic redovno ostaje sam k'o duh u napadu i ima jedva dvije upotrebljive lopte po utakmici.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 10 nov 2022, 15:41

FCUM je napisao/la:
10 nov 2022, 14:02
GalileoGalilei je napisao/la:
10 nov 2022, 12:32
Gori ti što objašnjavaš nekome nešto.. Ovo su ti ljudi kojima je Musemić najveći domet i njegov pristup psovanja boga. Nismo mi za gospodu tipa Kodre, te za neko napredovanje i plan.

Sad da pitaš raju da li bi ove godine titulu s Musemić recimo, pa da se raspadnemo naredne sezone, svi bi to potpisali. Da im ponudiš ovu šušnu sezonu, ali da ti dođe neko tipa Kodre i napravi neki sistemski plan za budućnost, svi bi se smijali. Zato i jesmo ovdje gdje jesmo. Imaš nekakve investitore haman deset godina i nisi se pomjerio ni milimetar koliko si trebao. Treba i to znati.
Pusti se ti sistemskog sarajeva , vazne su titule ovdje. Sta imamo od lijepe igre koju Kodro preferira kad nema titule.

Dobro je jednom rekao trener Čilea

Jedne sam večeri otišao u bar. Cijelu sam noć razgovarao s jednom ženom, smijali smo se, flertovali, platio sam joj nekoliko pića", započeo je svoju 'srce parajuću' priču čileanski izbornik.

"Oko 5 sati ujutro u bar je ušao neki frajer, zgrabio ženu i odveo je u WC. Vodili su ljubav i i ona je otišla s njim. No, to nije važno jer sam ja imao veći posjed tijekom večeri

Titule su najvaznije ovdje kao i svugdje u svijetu.
Jeste upravu si, najvažnije su titule, ali kad napraviš sistem. Sistem koji će ti donositi pehare svaku sezonu, a ne svaku drugu-treću. O kakvim trofejima mi pričamo kad ga osvojimo, pa umjesto da to nastaviš i stvoriš dobru priču, mi se restartujemo i tako u krug.

Trofej nije najbitniji trenutno, po meni. Meni je najbitnije da probamo već jednom postaviti prave ljude na prava mjesta u Klubu, dovesti konačno nekog dobrog trenera i sve to krunisati dobrim igračkim kadrom. Konačno pokušati od Kluba napraviti nešto, a ne da si peti na tabeli u ovom jadu od lige i da svake sezone praviš remont. Također, čim se izbjegne to i počne raditi kako treba, izbjeći ćeš raznorazne "skandale" svake sezone i bićeš automatski primamljiviji igračima, trenerima, direktorima itd.
Ebote i titula, koju ćeš uzeti na guzzove i na osnovu slabe konkurencije u ligi.

Sistem = mirnoća, sigurnost, dobra atmosfera i trofeji.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 nov 2022, 15:50

FCUM je napisao/la:
10 nov 2022, 14:02
GalileoGalilei je napisao/la:
10 nov 2022, 12:32
Gori ti što objašnjavaš nekome nešto.. Ovo su ti ljudi kojima je Musemić najveći domet i njegov pristup psovanja boga. Nismo mi za gospodu tipa Kodre, te za neko napredovanje i plan.

Sad da pitaš raju da li bi ove godine titulu s Musemić recimo, pa da se raspadnemo naredne sezone, svi bi to potpisali. Da im ponudiš ovu šušnu sezonu, ali da ti dođe neko tipa Kodre i napravi neki sistemski plan za budućnost, svi bi se smijali. Zato i jesmo ovdje gdje jesmo. Imaš nekakve investitore haman deset godina i nisi se pomjerio ni milimetar koliko si trebao. Treba i to znati.
Pusti se ti sistemskog sarajeva , vazne su titule ovdje. Sta imamo od lijepe igre koju Kodro preferira kad nema titule.

Dobro je jednom rekao trener Čilea

Jedne sam večeri otišao u bar. Cijelu sam noć razgovarao s jednom ženom, smijali smo se, flertovali, platio sam joj nekoliko pića", započeo je svoju 'srce parajuću' priču čileanski izbornik.

"Oko 5 sati ujutro u bar je ušao neki frajer, zgrabio ženu i odveo je u WC. Vodili su ljubav i i ona je otišla s njim. No, to nije važno jer sam ja imao veći posjed tijekom večeri

Titule su najvaznije ovdje kao i svugdje u svijetu.
On je sistem imao cim je ona sjedila sanjim do 5 sati ujutro recimo sa vinkom i husrefom amawom nebi ni za hastal sjela, a ovaj cileanac sto se nije smio da **** il mu penis neradi neznaci da ona nije htjela se pojebat sanjim.. il covjek nije imo viagre kondoma il je glup pa nije skonto za 10 sati flertovanja da ona zeli kuraca i tek skonto kad je crnac i za 5 minuta odve odradio posao

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 10 nov 2022, 15:51

NazorUso je napisao/la:
A ne znam to ti trebas vidjeti sa njim, ocigledno ga licno poznajes i nesto se ne "mirišete" sudeci koliko vrijedjas najtrofejnijeg trenera naseg kluba pa kakav je da je. A procitaj pazljivo moj post gdje sam i napisao da ti nasi trenerski strucnjaci i mogu samo ovde raditi jer su za nesto vise pupa hava kako rekoh, a ako mislite da je Meho nekoliko levela iznad njih pa majka mu stara valjda bi to strucni ljudi vani prepoznali kad smo vec mi u BiH neznalice i dali mu neki malo ozbiljniji klub da vodi u nekoj ozbiljnijoj ligi, a ne da se vraca u nasu ligu.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 10 nov 2022, 15:53

bordobijeli je napisao/la:
10 nov 2022, 15:19
NazorUso je napisao/la:
Pa i tvoja Sabrina završila u Tuzli :D ;)
Nit je moja nit je u azmirovoj prciji. Ima svoju kompaniju i jedan od "klijenata" joj je Sloboda.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Chony533 i 13 gostiju.