A ko kaze da trazi posla kod nas u ligi? Dodjes pricas s covjekom, prezentujes mu projekat pa ako se vidi u tome, pristati ce. Mada s nama vise ne vjerujem.Osttribine je napisao/la: ↑10 nov 2022, 14:35Ok i takav sav "izučen" bi trebao valjda posla traziti po Evropi, a ne u ovaj talog od lige dolaziti, ali ocito da ga po Evropi ne smatraju toliko strucnim koliko vi ovde na forumu neki mit stvarate o njemu. I kao sto u prethodnom postu napisah nemam svog favorita, a ni želja za trenera tako ne prebacuj mi ni Halilhodzica, niti bilo koga.JavierBosnia je napisao/la: ↑10 nov 2022, 13:38Pricamo o treneru koji je ucio zanat u Spaniji od pomocnika prvog tima, mladih i cini mi se rezervne ekipe Sociedada, nakon vrlo fine avanture kod nas, u Svicarskoj se dugo zadrzao. Trener koji je nekako imam osjecaj uvijek kandidat za selektora kad se bira ta pozicija.Osttribine je napisao/la: ↑10 nov 2022, 13:22Dnevna doza pravljena mita o Mehi Kodri kao vrsnom trenerskom stručnjaku koji nije uspio dalje od druge švicarske lige.
Ako se mene pita nemaju ni Susic ni Bazdarevic nesto spektakularniji CV, tako da bi i Kodro u ovom nasem slucaju bio premija.
Ajde da budemo malo realni, pa glavna imena sto se spominju su Varesanovic, Akrapovic i slicni. Neki bi Halilhodzica mescini
Nije mit nikakav ali je kvalitet iznad lige sigurno i vjerovatno da se istrpio prvi put imali bi nesto dugorocnije.
Problem nama je sto ko god da dodje a da ima neke nove ideje, nesto novo, pitanje je igraca i odnosa prema tom "novom".
Stvarno mislim da je nikad gori i tezi posao nije nego sada naci trenera za FKS. Hiljadu stvari se mora poklopiti da to klikne..