Pa dobro, kod kona su svi takvi. Nemaju oni ni stida, ni obraza tako da im se Santos uklapa u filozofiju kluba
Premijer liga BiH - aktuelno
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tebe sam apsolvir'o. Trk sad po rijecnik papak.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑10 nov 2022, 18:57Pa dobro, kod kona su svi takvi. Nemaju oni ni stida, ni obraza tako da im se Santos uklapa u filozofiju kluba
Hahabaahahahha nek si mu reko imaju jedan trzni centar tripuju urbano ,Rigoletto je napisao/la: ↑10 nov 2022, 18:51Zapadni uglavnom
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Sad ide stara dobra bošnjačka filozofijaIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑10 nov 2022, 18:57Pa dobro, kod kona su svi takvi. Nemaju oni ni stida, ni obraza tako da im se Santos uklapa u filozofiju kluba
NIJE BITNO KAKO SE KO ZOVE BITNO JE KAKAV JE ĆOVJEK BA
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
Kako zanijemi mrco na rodjendanu sto godina veleza
-
- Kontakt:
Samo multietniĆost!Dovoljan je napisao/la: ↑10 nov 2022, 19:01Sad ide stara dobra bošnjačka filozofijaIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑10 nov 2022, 18:57Pa dobro, kod kona su svi takvi. Nemaju oni ni stida, ni obraza tako da im se Santos uklapa u filozofiju kluba
Ovo nije debilana, ovo je nova faza, a predvodnik je mali baza 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:

Sky stidi se! Ukrao si im 30 godina kluba! Covjek te ovdje na javnom forumu mora ispravljat i brukat... Najstariji fudbalski klub na svijetu, FK Zeljeznicar 1261! Pravda za zeljkana! Svi na Grbavicu protiv Posusja, ne dajmo dusmanima da nas rastave!

Zato je i dobio kaznu tri tekme od saveza po srbski a mi smo mu oprostili ruznu proslost pod uslovom da se lakta protov srbadijeexFighter1926 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 19:04Samo multietniĆost!Dovoljan je napisao/la: ↑10 nov 2022, 19:01Sad ide stara dobra bošnjačka filozofijaIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑10 nov 2022, 18:57
Pa dobro, kod kona su svi takvi. Nemaju oni ni stida, ni obraza tako da im se Santos uklapa u filozofiju kluba

Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Zapad nas je zavadio!exFighter1926 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 19:04Samo multietniĆost!Dovoljan je napisao/la: ↑10 nov 2022, 19:01Sad ide stara dobra bošnjačka filozofijaIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑10 nov 2022, 18:57
Za mene nije bitno jesi li Miloš, Ahmed, Luka. Za mene je bitno da si ćovjek ba!
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
A je li Sluntos poklonio nekom majicu nakon utakmice?
Nakon ove fotkice ide ekspresno pomilovanje od strane vica za Kantosa.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Dovoljan je napisao/la: ↑10 nov 2022, 19:09Zapad nas je zavadio!
Za mene nije bitno jesi li Miloš, Ahmed, Luka. Za mene je bitno da si ćovjek ba!

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Da li ce reagovati zeleni sa juga na cetnicku majicu 

- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Pitari imali sastanak sa direktoricom, zamolili je da ih ne dira i odmah pocelo qrcenje po forumu! 

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 15 gostiju.