Premijer liga BiH - aktuelno
- Beduin
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kad citas kako se Kobiljar oprostio od Sarajeva pomislio bi covjek da je tu 10 godina sa preko 200 nastupa i 50 golova. Umjesto silne demagogije, bolje da je postigao koji gol/asistenciju za klub i ikakav hajr priustio klubu i navijacima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
vrijeme je da se uzme, mislim da nismo dugo dobili velež u gostimaMikeEhrmantraut je napisao/la: ↑08 nov 2022, 10:39Gdje su mi Rodjeni? Cini mi se da su vise zaokupljeni situacijom van terena, mozda dobra prilika da Plavi sa Pecare uzmu 3 boda![]()
-
- Kontakt:
Okrenule su se stvari zadnjih godina, tesko smo ih i kuci pobjedjivali, Fedja je znao igrati sa Sirokimyork je napisao/la: ↑08 nov 2022, 11:05vrijeme je da se uzme, mislim da nismo dugo dobili velež u gostimaMikeEhrmantraut je napisao/la: ↑08 nov 2022, 10:39Gdje su mi Rodjeni? Cini mi se da su vise zaokupljeni situacijom van terena, mozda dobra prilika da Plavi sa Pecare uzmu 3 boda![]()
U Gabeli je 50:50 po meni, a los teren bi mogao biti problem i za jedne i za druge
-
- Kontakt:
Nula ko kuća.
Na onom terenu u gabeli je fkt izazov postic gol..bilo ko bilo kome
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
- Kontakt:
Sve nam je u znaku skupstine, lomi se dosta stvari oko kluba, al gledat cemo da vas dobijemo, naravno 1:0MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑08 nov 2022, 10:39Gdje su mi Rodjeni? Cini mi se da su vise zaokupljeni situacijom van terena, mozda dobra prilika da Plavi sa Pecare uzmu 3 boda![]()

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sad mi na TikTok izašao video od Posušja, hladno milion pregleda imaju 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Izbori samo sto su prosli. Kod njih se jos nista ne zna. Izgleda da im je nakon svih bosnjackih stranaka, konacno na red dosao covke. Uskoro ce skupstina pa ce objaviti rezultate, najnoviji izgled grba i ostaloMikeEhrmantraut je napisao/la: ↑08 nov 2022, 10:39Gdje su mi Rodjeni? Cini mi se da su vise zaokupljeni situacijom van terena, mozda dobra prilika da Plavi sa Pecare uzmu 3 boda![]()

Pregledao sam snimak zeljo-borac i ne vjerujem koliko su sudije ostetile zelja. Ponistise im cist gol bez ikakvog razloga, prije toga iskljucili im najboljeg igraca samo oni znaju zasto. Borac prvi gol iz faula koji je bio za zutog, mozda cak i crvenog kartona, ali sudija naravno ni ne pomislja da svira i ponisti borcev gol. Drugi gol borca, hem je bio faul hem igrac koji je zabio gol je bio najmanje pola metra u ofsajdu. Kradja toliko ocigledna da su se igraci borca smijali i nisu uopste slavili
-
- Kontakt:
Aj ne seriandol je napisao/la: ↑08 nov 2022, 15:28Pregledao sam snimak zeljo-borac i ne vjerujem koliko su sudije ostetile zelja. Ponistise im cist gol bez ikakvog razloga, prije toga iskljucili im najboljeg igraca samo oni znaju zasto. Borac prvi gol iz faula koji je bio za zutog, mozda cak i crvenog kartona, ali sudija naravno ni ne pomislja da svira i ponisti borcev gol. Drugi gol borca, hem je bio faul hem igrac koji je zabio gol je bio najmanje pola metra u ofsajdu. Kradja toliko ocigledna da su se igraci borca smijali i nisu uopste slavili
Imamo oci i usi pa smo dozivjeli, vidjeli i culi sta se uzvikuje i govori od strane navijaca Zrinjakog. Ako je tebi to sve normalno, nisi dobro onda.Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 nov 2022, 07:06Imamo zidova koji rusi tvoji teoriju.ferroviere87 je napisao/la: ↑08 nov 2022, 04:58Reče lik kojem navijačka grupa kluba za kojeg navija prošlu utakmicu protiv Veleža 90 minuta pjeva: "Yebemo Sarajvo, yebemo Želju, yebemo Veleža i Bosnu cijelu", navijači koji zvižde nacionalnoj himni, veličaju ratne zločinaca poput Radića, Praljka, itd. Da ne pričamo sad o fašističkim simbolima koji su itekako prisutni na zidovima pojedinih zgrada u zapadnom Mostaru godinama i koji očigledno ne smetaju nikome.Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 20:29Kako je Zeljo malo prismrdio vrhu na forum se vratile nacionalisticke uvrede tipa cetnik,balija i ustasa jbt mi se sa komsijama dvije godine prcamo i sve korektno bez ovih teskih rijeci.
Tocno smo mi onlyzrinja gospoda za ove smogovce,sta je ovo brate?
Sve uz blagoslov ovih admin zeljinih navijaca !
Mislim nikad forum nije bio olicenje kultur i uvijek se na ovoj temi skupljala najveca "bagra" ali sto je previse previse je.
I na kraju da ne zaboravimo skandiranje "Za dom spremni" prije par godina sa Škriparima - pozdrav pod kojim je ubijeno više stotina hiljada ljudi.
Vi ne možete bit gospoda ni za 1000 godina i ništa vas ne može oprat od vašeg fašizma. Daleko ste vi od kulture.
Mi smo internacionalna gospoda postali.
Brat onlyleft je to potvrdio i tvoje misljenje nije relevantno.
Da li ima toga na Grbavici, ima! Da li cijela tribina to radi, apsolutno ne, za razliku od onoga sto se skandira od strane navijaca Zrinjakog.
Gospoda - ti zaboravljas kako igrate na stadionu, a i kako su navijaci ulijetali sa tribine stajanje svako malo prije par godina.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
I tako zavrsice polusezona il kako vec se zove ovaj dio..a nece svi imat isto utakmica...
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Poenta je da su ultrasi i lesinari npr toliko zasljepljeni mrznjom da uospte ne kontaju da rade nesto pogresno...da im se uzvrati istom mjerom zgrazavali bi se do suda u strazburu...Argentina je napisao/la: ↑08 nov 2022, 15:58Imamo oci i usi pa smo dozivjeli, vidjeli i culi sta se uzvikuje i govori od strane navijaca Zrinjakog. Ako je tebi to sve normalno, nisi dobro onda.Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 nov 2022, 07:06Imamo zidova koji rusi tvoji teoriju.ferroviere87 je napisao/la: ↑08 nov 2022, 04:58
Reče lik kojem navijačka grupa kluba za kojeg navija prošlu utakmicu protiv Veleža 90 minuta pjeva: "Yebemo Sarajvo, yebemo Želju, yebemo Veleža i Bosnu cijelu", navijači koji zvižde nacionalnoj himni, veličaju ratne zločinaca poput Radića, Praljka, itd. Da ne pričamo sad o fašističkim simbolima koji su itekako prisutni na zidovima pojedinih zgrada u zapadnom Mostaru godinama i koji očigledno ne smetaju nikome.
I na kraju da ne zaboravimo skandiranje "Za dom spremni" prije par godina sa Škriparima - pozdrav pod kojim je ubijeno više stotina hiljada ljudi.
Vi ne možete bit gospoda ni za 1000 godina i ništa vas ne može oprat od vašeg fašizma. Daleko ste vi od kulture.
Mi smo internacionalna gospoda postali.
Brat onlyleft je to potvrdio i tvoje misljenje nije relevantno.
Da li ima toga na Grbavici, ima! Da li cijela tribina to radi, apsolutno ne, za razliku od onoga sto se skandira od strane navijaca Zrinjakog.
Gospoda - ti zaboravljas kako igrate na stadionu, a i kako su navijaci ulijetali sa tribine stajanje svako malo prije par godina.
Zamisli samo protiv borca da stadion nedaj Boze skandira "Kazani" il slicnu budalastinu....?
Jelde zvuci ogavno i odvratno i treba da zvuci svakom normalnom covjeku....k na svu srecu takvo nesto se nece nikad desit.
Sa druge strane pljuvanje BiH, negiranje genocida, vrijedjanje zrtava je toliko ukorijenjeno da je ro normalna pojava...
Ne mozes ti objasnjavat nekom da je lose zvizdat himni BiH kad on istu ne priznaje...kako ce mi bit pogresno nesto sto za njega ne posotji...
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Tako je

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Samo ti nemoj pisati parole, ljubi te brat. Niko nista ne bi skontao pobjeguljo iz dijaspore !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- svrakino1921
- Kontakt:
andol je napisao/la: ↑08 nov 2022, 15:28Pregledao sam snimak zeljo-borac i ne vjerujem koliko su sudije ostetile zelja. Ponistise im cist gol bez ikakvog razloga, prije toga iskljucili im najboljeg igraca samo oni znaju zasto. Borac prvi gol iz faula koji je bio za zutog, mozda cak i crvenog kartona, ali sudija naravno ni ne pomislja da svira i ponisti borcev gol. Drugi gol borca, hem je bio faul hem igrac koji je zabio gol je bio najmanje pola metra u ofsajdu. Kradja toliko ocigledna da su se igraci borca smijali i nisu uopste slavili

- Antipolitika3
- Kontakt:
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 nov 2022, 16:55Tako je![]()
Voliš veleš dok ti Hasic vinograde freza
Što ga nema
Što ga nema
Voliš veleŠ dok se iza ŠiŠMIRA pika skriva
ŠTETA šteta šta se Športskom u Gabeli sprema
Što ce biti kad se Šoše vrati
To samo Niksicevci mogu znati
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Nemaš pojma,miki kaže da dolazi neki iz islamske zajednice.Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 nov 2022, 19:29
Voliš veleš dok ti Hasic vinograde freza
Što ga nema
Što ga nema
Voliš veleŠ dok se iza ŠiŠMIRA pika skriva
ŠTETA šteta šta se Športskom u Gabeli sprema
Što ce biti kad se Šoše vrati
To samo Niksicevci mogu znati
Možda nam se i Feđa vrati imat ćemo vjersko lice za predsjednika

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Fudbalmozak2, laszlo, MokraKifla, Proximic, Varijantas8 i 21 gost.