Nemam povjerenja u Japance nikako.
Da je Santos izostavio Ronalda sa spiska, vjerujem da bi Portugal mogao daleko. Ovako će ih on sa svojim egom sahraniti kao što je i United.
Nemam povjerenja u Japance nikako.
Da je Santos izostavio Ronalda sa spiska, vjerujem da bi Portugal mogao daleko. Ovako će ih on sa svojim egom sahraniti kao što je i United.
Ma da, protiv Njemačke bi baš bila šetnja, možda čak i utakmica za odmoriti Modrića. Ali džaba se nadati da će oni završiti ispred Kostarike i Japana koji su dosta bolje ekipe.Justin je napisao/la: ↑10 nov 2022, 22:03Ma jasno mi je da si ti nastimao da Hrvatska dobije sto lakseg protivnika.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑10 nov 2022, 22:00Boixos i ja trollamo s Njemačkom. I samo smo svjesni da u grupi neće biti niti treći.
Mislim da bi vam znacilo da zavrsite prvi u grupi i da bi vam se onda bas otvorilo. Nesto imam osjecaj da ce Danska zavrsiti ispred Francuske. Portugal igra nidje veze. Vidio bih vas u polufinalu sa Engleskom. Mogla bi se ponoviti 2018. uz malo srece.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑10 nov 2022, 22:05Ma da, protiv Njemačke bi baš bila šetnja, možda čak i utakmica za odmoriti Modrića. Ali džaba se nadati da će oni završiti ispred Kostarike i Japana koji su dosta bolje ekipe.Justin je napisao/la: ↑10 nov 2022, 22:03Ma jasno mi je da si ti nastimao da Hrvatska dobije sto lakseg protivnika.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑10 nov 2022, 22:00
Boixos i ja trollamo s Njemačkom. I samo smo svjesni da u grupi neće biti niti treći.
Evo i kod mene je mašta malo proradila kad sam razmislio o tome da je Ronaldo već neko vrijeme van forme. Ali svejedno, Dias, Cancelo, Leao, B.Silva, baš dosta WC igrača.
Točno, isto kao i zadnji put. Izbjegli bi se Argentina, Brazil, Španjolska, Engleska, Francuska i Danska prije polufinala. Grupa nije lagana, ali treba se potući za prvo mjesto.
I meni se čini, Pogba, Varane i Kante ne mogu igrati, pitanje je kako će mlađarija to iznijeti, a Danska je top.
Vidjet ćemo, ja opet nešto kontam da neće tako lako mijenjati igrače u početnih 11. Doduše ni Paketa nije u Bog zna kakvoj formi pa bi možda Neyo mogao umjesto njega na desetku a Vini lijevo.forgempp je napisao/la: ↑10 nov 2022, 00:04Pa mislim da će biti prva postava, drži nevjerovatan nivo već duže vrijeme, teško da će ga držati na klupi.Raonffa je napisao/la: ↑09 nov 2022, 15:10
Misliš da će Vini biti prva? Koliko sam pratio Brazil on je većinom bio rezerva, trojka iza napadača im je obično bila Neymar, Paketa i Raphinha.
Za bekove se slažem, nisu Danilo i Sandro toliko loši je Juventus generalno loš pa i oni izgledaju manje više katastrofalno. Zapravo za Danila bih rekao da je tu negdje na svom nivou konstantno jer ga ja nikada nisam smatrao nekom klasom iako je igrao za velike klubove.
Sa druge strane Sandro je bio odličan do prije sezonu-dvije pa je i on pao u formi.
Inače niko ne komentariše Špance, a oni će po meni biti izuzetno jaki. Sredina definitivno najbolja na prvenstvu, u odbrani Ramos, Azpi, Alba, Alonso i onda plejada mlađih (Pau Torres, Balde i Garcia iz Barce).
Napad možda i najlošiji dio tima, ali opet: Asensio, Nico Wiliams, Fati, Morata...
Mogli bi baš daleko.
Preko Japana, Portugala, Danske i Argentine do naslova
Nemaju lošu ekipu i ne bi me čudilo da namuče i španjolce i nijemce
Ja sam čuo samo za Minamina, Tomiyasua i Kamadu.
Jes ima i on
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.