Malo sam upratio sto pisete i ne mogu vjerovati da ljudi tako umiru. Gledam na forumu imao zadnji post 27.09. a neko je napisao da je preselio 29.09. strasno bgm.
Nek mu je vjecni rahmet.
Malo sam upratio sto pisete i ne mogu vjerovati da ljudi tako umiru. Gledam na forumu imao zadnji post 27.09. a neko je napisao da je preselio 29.09. strasno bgm.
Sjećam se kao da je jučer bilo kad je pokrenuo ovu temu. Tone i tone dobre zajebancije, fazona, provala, ludih likova, oslobodio je temu PL općenito gdje se samo pisalo o fudbalu, a ovdje se postalo sve i svašta. A on znao kad i šta reći da tema bude na nivou.redbull93 je napisao/la: ↑11 okt 2022, 23:20Malo sam upratio sto pisete i ne mogu vjerovati da ljudi tako umiru. Gledam na forumu imao zadnji post 27.09. a neko je napisao da je preselio 29.09. strasno bgm.
Nek mu je vjecni rahmet.
Ma bas dobri ljudi odlaze. Neki na ahiret, a neki vani. Nas malo sto je ostalo stalno se koljemo, a u principu smo svi isti. Ovaj covjek je legenda, zajebant i jako pametan covjek. Volio je Bosnu i Hercegovinu, volio je Slobodu i sve dobre ljude. Poznavao sam ga licno zato ovo i govorim.MocMahale444 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 17:11Nije samo on preselio, 3 forumasa za godinu dana su rahmetlije ukljucujuci Probisvjeta.
Bas s ove temeizmedju ostalog.
Koja 3 druze Muhamede? Ja sam cuo za pastrmku, ali mi je 1 rodjeni pisao da je to laz. Kome sad vjerovati?MocMahale444 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 17:11Nije samo on preselio, 3 forumasa za godinu dana su rahmetlije ukljucujuci Probisvjeta.
Da nije Tobe preselio nisam ga upratio, ako je jos tu nek mi neko javi pod kojim nickom piše.andol je napisao/la: ↑13 nov 2022, 21:31Koja 3 druze Muhamede? Ja sam cuo za pastrmku, ali mi je 1 rodjeni pisao da je to laz. Kome sad vjerovati?MocMahale444 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 17:11Nije samo on preselio, 3 forumasa za godinu dana su rahmetlije ukljucujuci Probisvjeta.
Znaci probisvjet, pastrmka (ako je istina) i koji je treci?
imam osjecaj da se ponekad pojavi iako je preseliosamirr je napisao/la: ↑13 nov 2022, 21:55Da nije Tobe preselio nisam ga upratio, ako je jos tu nek mi neko javi pod kojim nickom piše.andol je napisao/la: ↑13 nov 2022, 21:31Koja 3 druze Muhamede? Ja sam cuo za pastrmku, ali mi je 1 rodjeni pisao da je to laz. Kome sad vjerovati?MocMahale444 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 17:11Nije samo on preselio, 3 forumasa za godinu dana su rahmetlije ukljucujuci Probisvjeta.
samirr je napisao/la: ↑13 nov 2022, 21:55Da nije Tobe preselio nisam ga upratio, ako je jos tu nek mi neko javi pod kojim nickom piše.andol je napisao/la: ↑13 nov 2022, 21:31Koja 3 druze Muhamede? Ja sam cuo za pastrmku, ali mi je 1 rodjeni pisao da je to laz. Kome sad vjerovati?MocMahale444 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 17:11Nije samo on preselio, 3 forumasa za godinu dana su rahmetlije ukljucujuci Probisvjeta.
Tobe je ubivensamirr je napisao/la: ↑13 nov 2022, 21:55Da nije Tobe preselio nisam ga upratio, ako je jos tu nek mi neko javi pod kojim nickom piše.andol je napisao/la: ↑13 nov 2022, 21:31Koja 3 druze Muhamede? Ja sam cuo za pastrmku, ali mi je 1 rodjeni pisao da je to laz. Kome sad vjerovati?MocMahale444 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 17:11Nije samo on preselio, 3 forumasa za godinu dana su rahmetlije ukljucujuci Probisvjeta.
On da bi bio uBiven, mora prvo deset ljudi da se rani !
Zakazala mu tandzara
Strumpfeta ne mijenja frajeraMocMahale444 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 16:56Tobeti nisam mislio na ribu, nego neko drugi od forumasa.
Necu ja pisati imaju oni i familiju na forumu.
Aj bojac najmilije vam tucam.