Premijer liga BiH - aktuelno

061657451
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la 061657451 » 13 nov 2022, 15:39

Zrinjski šampion, Borac i Široki u Evropu preko prvenstva, preko Kupa Sloga,Leotar ili Posušje. Sloboda i Igman ispadaju iz lige.Ulaze GOŠK i neko iz RS.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 nov 2022, 15:40

Kakav penal :urnebes:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 13 nov 2022, 15:42

Igman će dobiti crveni, Blagojević glup ko Dupovac. Puno poglupih igrača u Igmanu.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 13 nov 2022, 15:43

Evo gledam kakav penal pravi ovaj Blagojević iz Igmana,i tačno stekneš utisak da biti fudbaler znači biti prilično priglup...ovo ga je Vico nagovorio da ovako igra rukom i od 0-2..dolaziš do 2-2 za dva minuta

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 13 nov 2022, 15:43

Kakva ekipa je ovaj Igman. Ljudi vode 2-0, kontas privesce poluvrijeme kraju.. u 2 minute, celo onaj rukom nabije loptu, penal..poslije toga bodul udara igraca, i evo dok pisem ovo primaju i drugi go. Kakvi likovi haha

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 13 nov 2022, 15:50

zaostrog je napisao/la:
13 nov 2022, 15:36
antisisoja1919 je napisao/la:
13 nov 2022, 15:29
zaostrog je napisao/la:
13 nov 2022, 15:10
Je li neko normalan fakat misli da se zbog tragedije u porodici jednog igrača trebala odgoditi utakmica? Nema to veze sa Posušjem, škutorima, čime god hoćete, problem je mentalitet koji misli da je ispravno to odgađati :) U krajnjoj liniji, da je sam igrač poginuo, diskutabilno je treba li je odgađati, a ne ovako. Izostaviš ga iz rostera (isto ko što bi ga izostavili i da se igra za 3, 7 ili 15 dana, jer neće moći igrati), imaš ostale i goni.

I to ljudi na dan utakmice hoće odgodu :D Majke mi sevap je da Sloboda ispadne u drugu ligu. Žali Bože Čelika i što ih iko ikad uspoređuje sa Slobodom i tim mentalitetom. Strašno nepravedno.
Koji si ti mentol. Samo cu ti to rec
Jesam, nego šta. Umjesto toga, kad se vratite u 1. ligu FBiH, organizujte udruženje i kad god nekome umre član bliže porodice, odgađajte utakmice, pa će biti zanimljivo kad će liga da završi. Ili treba da vam čovjek navodi primjere iz svijeta fudbala kad su igračima umirali roditelji, djeca (još gore znači), šta sve ne, pa se igralo? Zapravo, ne sjećam se uopšte slučaja da se igdje išta odgodilo zbog smrti u porodici.

Ali, čak i da zanemarimo, po kojem pravilu neko očekuje da mu se utakmica odgodi na dan utakmice? To je van svake pameti tražiti uopšte i to mogu samo oni kojji su mentalitetom zaostali decenijama (mada mislim da su decenije pohvala za one koji to traže).
I retarddiran si. Sestru ti sebi napravio
Volim tebe, više od sebe

MikeEhrmantraut
Kontakt:

Post Postao/la MikeEhrmantraut » 13 nov 2022, 15:54

Igman umjesto uvjerljivog vodstva, dopusta sebi ovo, jos ce na kraju i izgubiti

Blagojevic :crazy:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 13 nov 2022, 15:55

jasta je napisao/la:
13 nov 2022, 15:37
Pune Igman kartonima. Valja čupati rs projekte slogu i leotara. Al izgleda neće da može.
Prozreo si im namjere.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 13 nov 2022, 15:56

13 nov 2022, 15:50
zaostrog je napisao/la:
13 nov 2022, 15:29

Koji si ti mentol. Samo cu ti to rec
Jesam, nego šta. Umjesto toga, kad se vratite u 1. ligu FBiH, organizujte udruženje i kad god nekome umre član bliže porodice, odgađajte utakmice, pa će biti zanimljivo kad će liga da završi. Ili treba da vam čovjek navodi primjere iz svijeta fudbala kad su igračima umirali roditelji, djeca (još gore znači), šta sve ne, pa se igralo? Zapravo, ne sjećam se uopšte slučaja da se igdje išta odgodilo zbog smrti u porodici.

Ali, čak i da zanemarimo, po kojem pravilu neko očekuje da mu se utakmica odgodi na dan utakmice? To je van svake pameti tražiti uopšte i to mogu samo oni kojji su mentalitetom zaostali decenijama (mada mislim da su decenije pohvala za one koji to traže).
Jel moguće ovo? :shock:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 13 nov 2022, 15:58

-13 pijaĆari u rastrojstvu.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 13 nov 2022, 16:00

Sky9 je napisao/la:
13 nov 2022, 15:56
zaostrog je napisao/la:

BOLESNIK brate, nista drugo
Volim tebe, više od sebe

andol
Kontakt:

Post Postao/la andol » 13 nov 2022, 16:02

Jesu li bojbode na utakmici?

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 13 nov 2022, 16:03

Sky9 je napisao/la:
zaostrog je napisao/la:

Evo sve ali jeste li vi mogući, jeste li realni. Kakvo odgađanje utakmice, šta vam je. Pa svaki klub ima 50 članova od igrača trenera do ostalih vodećih u klubu. Pa kad bi se tako odgađale utakmice na što bi to sve došlo. Umrli su roditelji dečku i ja mu izražavam sućut. Ali čovječe svaki dan umiru i mlađi ljudi, i to se događa i ne znam da se ikada igdje odgodila utakmica. I vi ste se sad natovariti na Posušje kao ustaški, kamenjarski klub ovo, ono. U svojoj bijedi ste se okomili na klub koji nema nikakve veze ni s čim ovim. Izrazite saučešće momku i idite dalje. Nemate potrebe gurati druge klubove u ovu tragediju.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 13 nov 2022, 16:06

Ima li iko podatak koje je najefikasnije kolo u historiji PLBIH, moglo bi ovo biti jedno od njih. :D
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

neugodan
Kontakt:

Post Postao/la neugodan » 13 nov 2022, 16:07

fukara87 je napisao/la:
13 nov 2022, 13:30
Mater im j*bem u p*cku, nisu htjeli odgodit utakmicu, svi momci ce sad poginut za Eldara
poginuse li zna li se ista?
cudno da ti i ja imamo iste zelje :salut:
s ognjem pakla tu su se sreli
ostala su polomljena krila
a bili su za dom spremni

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 nov 2022, 16:11

Vjeverica777 je napisao/la:
13 nov 2022, 16:03
Sky9 je napisao/la:

Evo sve ali jeste li vi mogući, jeste li realni. Kakvo odgađanje utakmice, šta vam je. Pa svaki klub ima 50 članova od igrača trenera do ostalih vodećih u klubu. Pa kad bi se tako odgađale utakmice na što bi to sve došlo. Umrli su roditelji dečku i ja mu izražavam sućut. Ali čovječe svaki dan umiru i mlađi ljudi, i to se događa i ne znam da se ikada igdje odgodila utakmica. I vi ste se sad natovariti na Posušje kao ustaški, kamenjarski klub ovo, ono. U svojoj bijedi ste se okomili na klub koji nema nikakve veze ni s čim ovim. Izrazite saučešće momku i idite dalje. Nemate potrebe gurati druge klubove u ovu tragediju.
Ovo se po pravilu u svakoj državi u Europi ne odgađa, posebno ne pola sata prije utakmice ali mislim da Tuzlaci ovo gledaju sa ljudske strane radi ove tragedije gdje im se moglo izaći u susret. Nije ista situacija ali nedavno je Široki Brijeg isto tražio odgodu pred sami polazak u Sarajevo, znači par sati prije utakmice što je sam savez odbio i to jer vam je falilo par igrača u rosteru.. sve uslove ste i sami ispunjavali (dovoljan broj igrača na terenu i na klupi).
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 13 nov 2022, 16:15

Momku otac ubije mater i onda sebi puca u glavu, i umedjuvtemenu i on premine, svega par sati pred utakmicu, nigdje u pravilima ne pise da se mora il treba odgodit utakmica, nas klub je onako prije svega ljudski trazio odgodu jer ih je to sve zadesilo u pripremi utakmice, opet nigdje ne pise da je Posusje moralo pristat na odgodu, nisu pristali i tu je kraj price.

Cak je Eldar sanitetskim vozilo doma zdravlja Posusje odvezen za Tuzlu, a to (poslat sanitet) se nije moglo odradit bez odobrenja nekog od "glavesina" iz Posusja i sigurno da sto se toga tice da smo im zahvalni.

Svejedno bi mi ovu utakmicu izgubili i da se ovo nije desilo il da se igrala sutra, u srijedu, za 14 dana sasvim je nebitno.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 13 nov 2022, 16:17

Naravno s ljudske strane mislim i da su članovi Posušja postupili korektno i izrazili sućut rukovodstvu Slobode ali i samom igraču. A što se tiče odgađanja utakmice to nije mala stvar pogotovo nekoliko minuta prije utakmice, nije jednostavno ni što se tiče organizacije i svega ostaloga. Nedavno je i Marku Livaji otac poginuo i on je čak igrao tu utakmicu. Isto mislim i za taj slučaj što se desilo u Sarajevu. Općenito sam protiv svakog odgađanja, nismo klubovi iz nekih seoskih liga da 12 igrača u rosteru, igraj sa čime raspolažeš.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 13 nov 2022, 16:17

Ne daj se filijalo

Da Vas pobjedimo i u gostima
Hocu reci da nas pustite bez puno srkleta

andol
Kontakt:

Post Postao/la andol » 13 nov 2022, 16:26

klasik je napisao/la:
13 nov 2022, 16:15
Momku otac ubije mater i onda sebi puca u glavu, i umedjuvtemenu i on premine, svega par sati pred utakmicu, nigdje u pravilima ne pise da se mora il treba odgodit utakmica, nas klub je onako prije svega ljudski trazio odgodu jer ih je to sve zadesilo u pripremi utakmice, opet nigdje ne pise da je Posusje moralo pristat na odgodu, nisu pristali i tu je kraj price.

Cak je Eldar sanitetskim vozilo doma zdravlja Posusje odvezen za Tuzlu, a to (poslat sanitet) se nije moglo odradit bez odobrenja nekog od "glavesina" iz Posusja i sigurno da sto se toga tice da smo im zahvalni.

Svejedno bi mi ovu utakmicu izgubili i da se ovo nije desilo il da se igrala sutra, u srijedu, za 14 dana sasvim je nebitno.
Velika je to tragedija, ali realno nije nikakav razlog za odgadjanje utakmice, pogotovo ne pred njen sami pocetak.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”