Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Super liga Srbije
čuvaj nas Bože panterovskog poštenja .
Za sve oni imaju opravdanje .
Moralni gnoj kao i predsednik im .
Za sve oni imaju opravdanje .
Moralni gnoj kao i predsednik im .
Sad će moralni gnoj da nađe opravdanje u Toletu .
Ali oni rade 1000 x gore stvari .
Da ubiju čoveka ,rekli bi ,a šta je sve on nama radi pa smo morali da ga ubijemo .
Ljudi igrali utakmice po 100 min. i pricaju o moralu. Jbg, oni su tako morali..

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
2 minute vise od nadoknade, vi igrali vise nego sto je nadoknadio, nadoknadio 4 vi igrali te 4 i jos 5 preko.. Sad Zamisli da su ovi igrali 8 nadoknade i 9 preko???
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Da ti nacrtamSanfrancisco je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:41Ajd probaj ponovo, ali polaaako..jer mislim da niko nije skontao sta si nalupetao...
Gledaj produzio 4 minute igralo se 9 minuta - sto znaci 5 minuta vise se igralo nego sto je produzio .. Sad zamisli da je se gore gdje je Partizan igrao 100 minuta.. Da dodatna nadoknada bila veca od nadoknade , njima je produzio 8 minuta - igrali 10 ukupno , 2 minuta vise od nadoknade i nije nesto strasno da se na nadoknadu pusti dodatna nadoknada, al da je ta dodatna nadoknada veca od prvobitne nadoknade to jos nisam vidio Jel ti sad jasno ???
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Opet si se zbunio i ne vezes sta pises uopste. Gdje se igralo 9 minuta nadoknade? Nista te ne razumijem !samirr je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:59Da ti nacrtamSanfrancisco je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:41Ajd probaj ponovo, ali polaaako..jer mislim da niko nije skontao sta si nalupetao...
Gledaj produzio 4 minute igralo se 9 minuta - sto znaci 5 minuta vise se igralo nego sto je produzio .. Sad zamisli da je se gore gdje je Partizan igrao 100 minuta.. Da dodatna nadoknada bila veca od nadoknade , njima je produzio 8 minuta - igrali 10 ukupno , 2 minuta vise od nadoknade i nije nesto strasno da se na nadoknadu pusti dodatna nadoknada, al da je ta dodatna nadoknada veca od prvobitne nadoknade to jos nisam vidio Jel ti sad jasno ???
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Evoo Samirr objasnjava forumasima kako je Zvezdina utakmica produzena.
Ma da vi ste male Juce.
- alan_kardec
- Kontakt:
gledam nešto na yt i sasvim slučajno mi izbaci ovaj klip. Evo za sve one koji su se pitali zašto se u Nišu igralo dok Zvezda nije dala gol, evo zašto. Obratite pažnju na sat koji otkucava u gornjem lijevom uglu. Na samom ulasku u nadoknadu, dešava se prekid koji traje skoro 3 minute, tačnije desetak sekundi manje od 3 tri minute... nešto kasnije golman domaćih dobija karton zbog odugovlačenja... pa kontam da je valjda logično da se svo to izgubljeno vrijeme nadoknadi mimo te 4 prvobitno predviđene minute...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Ja ne znam kome ti objasnjavas i dokazujes bilo sta, kad oni sve to vide i znaju, ai se prave ludi. Lik patosirao Miluna bez lopte, a oni se cude sto je dobio crveni, 3 minuta trajao prekid u nadoknadi, znaci trebalo je da se igra jos minut nakon gola. I da ne racunamo to sto je golman odugovlacio, opet je sve regularno, ali moras da razumijes i grobare, nije im lako...jos plus kiks od Javora, kao slag na tortu.alan_kardec je napisao/la: ↑02 nov 2022, 23:40gledam nešto na yt i sasvim slučajno mi izbaci ovaj klip. Evo za sve one koji su se pitali zašto se u Nišu igralo dok Zvezda nije dala gol, evo zašto. Obratite pažnju na sat koji otkucava u gornjem lijevom uglu. Na samom ulasku u nadoknadu, dešava se prekid koji traje skoro 3 minute, tačnije desetak sekundi manje od 3 tri minute... nešto kasnije golman domaćih dobija karton zbog odugovlačenja... pa kontam da je valjda logično da se svo to izgubljeno vrijeme nadoknadi mimo te 4 prvobitno predviđene minute...
Sad ce da se pokrene spin masinerija, kao i prosle sezone, da je neregularno prvenstvo..bla, bla, bla...a ako ne daj Boze kojim slucajem osvoje titulu, reci ce kako su uzeli Zvezdi namjestenu titulu.
- alan_kardec
- Kontakt:
Svako prvenstvo je neregularno dok oni ne zasjednu na prvo mjesto, to je bar opštepoznata činjenica.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- krlekapiten
- Kontakt:
Iz kola u kolo ništa novo. Sviraj faulove, sviraj penale, sviraj kraj. Piše se istorija, ruše se rekordi. Vladaj Vučiću.
Sad će prepodobni panteri da napiši "A šta je bilo za Toletova mandata ".krlekapiten je napisao/la: ↑13 nov 2022, 16:24Iz kola u kolo ništa novo. Sviraj faulove, sviraj penale, sviraj kraj. Piše se istorija, ruše se rekordi. Vladaj Vučiću.
Vazduh napravio faul ,čist faul kao suza Saša Matić video .
- Felixians4
- Kontakt:
daj,ne blamirajte se ovim selektivnim izvlačenjima,pritom riješeno prvenstvo. aj izvadite za sve ove godine zvezdine dominacije bar dvije čiste krađe u korist njihovu kad se lomilo u par bodova ili u kupu međusobno npr. kad već ovako se izlijećete. da im možda u europi isto ne pogoduju? a kad bude odluka za partizan,šutite? licemjerstvo je najdraža karakteristika fudbalskih tzv.fanova u srbiji,bih,hrvatskoj,rusiji,španjolskoj,engleskoj...
Pa logicno da ce bit rijeseno kad im se pokloni w0 bodova u polusezoni a drzava jos par puta vise novca izdvoji.
U takvim uslovima ni Real Madrid ne bi osvojio titulu.
U takvim uslovima ni Real Madrid ne bi osvojio titulu.
- alan_kardec
- Kontakt:
Yebe vas selektivna memorija
O greškama i krađama u korist Zvezde (kojih svake sezone ima, bez ikakve sumnje), uvijek ste tu da guslate, o greškama u korist Partizana jedne jedine riječi ne kažete? Nikada.
Dugo sam na forumu, ja se ne sjećam lika koji navija za Partizan, da je rekao ikada išta o studijskim greškama u korist Partizana, ali nikada. Guslalo se o 20 godina bez penala u derbiju, sad kad im se penal svira na svakom drugom derbiju
Kad se Zvezdi poništavaju čisti golovi u derbiju,
kad se igra utakmica 100 minuta
, kad se prošlo kolo TSCu ne svira najmanje jedan čist penal
.... Kad na jna ne radi VAR
.......
Pitam se postoji li primjer i utakmica gdje je poguran Partizan? Ove sezone? Zadnjih godina? Ikada u istoriji?
Koliko vam je svirano penala u derbijima unazad par godina?
Koliko već derbija unazad nemate pobjedu?
Ne pričam o Toletovom vremenu, pričam o lopovlucima i marifetlucima moralnih vertikala koji su navodna vječita opozicija i avangarda pa se javno zahvaljuju Vladi i predsjedniku što im je spasio licencu za evrotakmičenja. Recimo.
Lopinaši i mafijaši su i u Zvezdi, pomaže se i Zvezdi, gura se i Zvezda, samo što meni nikada nije bio problem to da kažem ovdje, a vama jeste. Zašto vam je problem? Zato što se to ne uklapa u vaš bolesni narativ o tome kako svi stoje iza Zvezde, čak je i Uefa počela da nam štima žrijebove, a jadni Partizan se sam bori protiv sila zla i svi žele da vas unište.... jadni vi.

O greškama i krađama u korist Zvezde (kojih svake sezone ima, bez ikakve sumnje), uvijek ste tu da guslate, o greškama u korist Partizana jedne jedine riječi ne kažete? Nikada.
Dugo sam na forumu, ja se ne sjećam lika koji navija za Partizan, da je rekao ikada išta o studijskim greškama u korist Partizana, ali nikada. Guslalo se o 20 godina bez penala u derbiju, sad kad im se penal svira na svakom drugom derbiju

Pitam se postoji li primjer i utakmica gdje je poguran Partizan? Ove sezone? Zadnjih godina? Ikada u istoriji?
Koliko vam je svirano penala u derbijima unazad par godina?
Koliko već derbija unazad nemate pobjedu?
Ne pričam o Toletovom vremenu, pričam o lopovlucima i marifetlucima moralnih vertikala koji su navodna vječita opozicija i avangarda pa se javno zahvaljuju Vladi i predsjedniku što im je spasio licencu za evrotakmičenja. Recimo.
Lopinaši i mafijaši su i u Zvezdi, pomaže se i Zvezdi, gura se i Zvezda, samo što meni nikada nije bio problem to da kažem ovdje, a vama jeste. Zašto vam je problem? Zato što se to ne uklapa u vaš bolesni narativ o tome kako svi stoje iza Zvezde, čak je i Uefa počela da nam štima žrijebove, a jadni Partizan se sam bori protiv sila zla i svi žele da vas unište.... jadni vi.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Felixians4
- Kontakt:
nikad ne bih rekao da će prosječan zvezdaš biti ovako objektivan,trezven i korektan,a partizanovac ostrašćen,lažov,toksičan.
no generalno su ljudi takvi- licemjerni,koristoljubivi,površni
no generalno su ljudi takvi- licemjerni,koristoljubivi,površni
Pa neces to nikada ni vidjetialan_kardec je napisao/la: ↑14 nov 2022, 11:51Yebe vas selektivna memorija![]()
Dugo sam na forumu, ja se ne sjećam lika koji navija za Partizan, da je rekao ikada išta o studijskim greškama u korist Partizana, ali nikada.

Najjace mi je bilo na pocetku ove sezone kad su na ovoj temi pisali kako je neko ostecen protiv Zvezde u tom trenutku, a bukvalno par sati prije toga njima sudija navukao protiv Spartaka (mislim da je Spartak bio u pitanju, moze se lako naci)

Ili ovo kad prodaju price o 8 minuta nadoknade protiv Radnickog, kao da niko nema TV i ne moze vidjeti da se u nadoknadi nisu igrala 3 minuta zbog VAR-a i crvenog kartona. Mozda kontaju tako zamazati oci ovim koji ne prate Zvezdu i srpsku ligu.. drugo objasnjenje nemam.
Rekao sam vec par puta na ovoj temi, dokle god se oni kao klub i navijaci vise bave Zvezdom nego sobom, nema za nas zime. Bitno je dobro odraditi ovaj prelazni rok, pa da se sledece sezone igra LS.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.