Ništa Vico ne bi mogao bez ovih ostalih parazita iz drugih naroda koji su u savezu i koji su se prodali za šaku para. Takvi su gori od Vice i Vicića 5x. I još nešto, previše se komentariše a niko ništa ne pokušava da promjeni, a sve se zna. Tako je isto i u drzavi s politicarima, preslikana situacija.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
- Kontakt:
Jadno je ovo i igrati, mislim nema smisla. Gledam fudbalere Leotara, ono na faci im vidiš šta mi radimo ovdje uopšte.
Glupan od običnog faula napravi situaciju. Hajde ti budi profesionalac kad te pravi budalom! Nayebeš mu se majke majmunske crveni i ćao!
Glupan od običnog faula napravi situaciju. Hajde ti budi profesionalac kad te pravi budalom! Nayebeš mu se majke majmunske crveni i ćao!
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Bas mi nesto zao Leotara, dole ko god ode osim klubova iz Banjaluke i Medjugorja u minusu pocinje utakmicu. Dok ih sudije guraju dobro im je sudjenje, sad kao "lopovi,lopovi" 

#musvdg
Ne smijes prokockat 3 razlike za pola sata taman da sudija pusti protivnickoj ekipi da 15 igraca uvede na teren
Mora navlačiti kad mu Miro Hrkać naredi.spursman je napisao/la: ↑14 nov 2022, 14:42Je baš je Mulahasnović za Široki navlačio, jedino ako ga je stid onoga šta nam je protiv Borca lani radio.brig je napisao/la: ↑14 nov 2022, 14:33Evo me, u čem je problem?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 12:41Gdje je onaj iz Sirokog da nam objasni kako je ovo bio faul u 16m
![]()
Zaustavio si sliku u određenoj sekundi gdje ne mora značiti da je kontakt uopce bio. S druge strane i da je bio ovdje jel mozes dokazat da igrač Širokog nije gazio kopačkom liniju 16m? Doslovno se radi o cm a vi pisete i serete ko da je uvukao metar unutra. Bolje da se okrenete kako ste uspjeli prokockat 3:0 pa i 4:1.
Što se tiče ofsajda tu sam odmah rekao da je teška situacija ali da prije da nije bio nego da je
Nas pljačkaju iz kola u kolo suci pa šta se može i gore situacije od ovih zbog oviih za koje vi kukate. Isti ovaj sudac je navukao Igmana na 3:2 na Pecari posle nasih 3:0 i umalo nije bio scenarij kao u subotu. Sve su to lopovi
Vama je kasnije navlačio oko 16m faulove kad smo ostali s igračem manje jer je polomljen nas igrač gdje ni faul nije svirao. Vi ste nastavili igrat dok je lezao i posle smo s igračem manje zavrsili tekmu
Šta kaze onaj novi skaut Borca za ove lakrdije, sa Meridiana, koji ih je prije nesto i kritizirao pa postao "skaut" pa se usutio?

- Shategabri
- Kontakt:
Pogledaj koju utakmicu liga petice ili evropska klupska takmičenja. Ovo je uvijek penal.
Koševo Zapad
Ocekivano.
Borac ne moze bez sudija.
Leotar je poguran zadnjih par kola kuci, vico planski izrezirao.
Borac ne moze bez sudija.
Leotar je poguran zadnjih par kola kuci, vico planski izrezirao.
-
- Kontakt:
Da se Miro pita, ne bi se Siroki pljackao svako drugo koloMakso je napisao/la: ↑14 nov 2022, 14:46Mora navlačiti kad mu Miro Hrkać naredi.spursman je napisao/la: ↑14 nov 2022, 14:42Je baš je Mulahasnović za Široki navlačio, jedino ako ga je stid onoga šta nam je protiv Borca lani radio.brig je napisao/la: ↑14 nov 2022, 14:33
Evo me, u čem je problem?
Zaustavio si sliku u određenoj sekundi gdje ne mora značiti da je kontakt uopce bio. S druge strane i da je bio ovdje jel mozes dokazat da igrač Širokog nije gazio kopačkom liniju 16m? Doslovno se radi o cm a vi pisete i serete ko da je uvukao metar unutra. Bolje da se okrenete kako ste uspjeli prokockat 3:0 pa i 4:1.
Što se tiče ofsajda tu sam odmah rekao da je teška situacija ali da prije da nije bio nego da je
Nas pljačkaju iz kola u kolo suci pa šta se može i gore situacije od ovih zbog oviih za koje vi kukate. Isti ovaj sudac je navukao Igmana na 3:2 na Pecari posle nasih 3:0 i umalo nije bio scenarij kao u subotu. Sve su to lopovi
Vama je kasnije navlačio oko 16m faulove kad smo ostali s igračem manje jer je polomljen nas igrač gdje ni faul nije svirao. Vi ste nastavili igrat dok je lezao i posle smo s igračem manje zavrsili tekmu
- ElCartel11
- Kontakt:
Sad ce se to Leotaru vratiti.
Ista go.vna su to
Ista go.vna su to
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Ne upratih, jesu li lude glave bile u Trebinju?
Vidjeces ti sljedece kolo i face igraca Leotara protiv nas, od prve minute ce im zasiljiti, evo glavu dajem..Shategabri je napisao/la: ↑14 nov 2022, 14:43Jadno je ovo i igrati, mislim nema smisla. Gledam fudbalere Leotara, ono na faci im vidiš šta mi radimo ovdje uopšte.
Ma ovu ligu treba prekinuti pod hitno. Ne znam vise sto iko marke ulaze ovdje, ovo je postala privatna liga. Sad vec znas ko ce u Evropu ko ispasti
Nakon 33 kola:
1. Borac
2. Zrinjski
3. Velež
SNSD - HDZ - SDA
1. Borac
2. Zrinjski
3. Velež
SNSD - HDZ - SDA
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Sudija se napravi lud i slijep kod penala za Leotar
Eh kako ce nas UEFA ponovo nogirati zbog Borca i ovako ofirno mafijanja Saveza. Zapamtili su oni i onu prijateljsku sa Rusijom . Sav ovaj sudijski cirkus što gledamo i ovdje se smijemo će se iskihati
Mada to i jest cilj Vice i njegove bande.
Samo tad neće biti Osima i Bajevića da nas vade iz gowana kao prošli put.

Eh kako ce nas UEFA ponovo nogirati zbog Borca i ovako ofirno mafijanja Saveza. Zapamtili su oni i onu prijateljsku sa Rusijom . Sav ovaj sudijski cirkus što gledamo i ovdje se smijemo će se iskihati

Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 nov 2022, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Vala i Maksimović je licemjeran.Prije 2 godine je bio na klupi istog tima i tad se nije žalio na te stvari koje su bile još očiglednije nego ove godine i sad hop veliki zagovornik poštenja i svega.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma mi nemamo pojma koliko smo trebali biti za odigravanje te utakmice protiv ruskog agresora. Da se jednom zauvijek Vici pelenašu stane u kraj. A imaš ti i sad ljudi čiji se glas pika, vjeruj mi.let3 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 15:01Sudija se napravi lud i slijep kod penala za Leotar![]()
Eh kako ce nas UEFA ponovo nogirati zbog Borca i ovako ofirno mafijanja Saveza. Zapamtili su oni i onu prijateljsku sa Rusijom . Sav ovaj sudijski cirkus što gledamo i ovdje se smijemo će se iskihatiMada to i jest cilj Vice i njegove bande.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Posalji neki primjer.Shategabri je napisao/la: ↑14 nov 2022, 14:49Pogledaj koju utakmicu liga petice ili evropska klupska takmičenja. Ovo je uvijek penal.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Giuseppe1, Pablo11, Rule_hz, VivaLaLiberta, zeljovolimte i 33 gosta.