Opet zabranjeno gostovanje, novi radovi na stadionu.Odgovornost je napisao/la: ↑14 nov 2022, 14:39Prirtalice Borca nisu došli pružit podršku svom klubu na jug Hercegovine?
Reflektore rade, sta vec.
Samo su Ultrase i Skripare pustili ove sezone.
Opet zabranjeno gostovanje, novi radovi na stadionu.Odgovornost je napisao/la: ↑14 nov 2022, 14:39Prirtalice Borca nisu došli pružit podršku svom klubu na jug Hercegovine?
Zabrana gostujućim navijačima
Nemoj srat'?
E to je toFKBilder je napisao/la: ↑14 nov 2022, 15:37Ko yebe i Zelju i Sarajevo kada gleda sitne interese pa zabiju noz u ledja Velezu, Slobodi,Celiku zbog tog istog Vice i kriminalaca, e sada kada im vico ne vadi ku rac iz dupeta, kuknjava...lopovi, gura se Borac...kme kme....Neka nam je ovako i dabogda gore bilo jer smo stoka prodane duse "tucemo "se medjusobno dok ljudi rade sta hoce. Aferim nam svima
Prepali se Manijaka sigurno.
Jeste se pozelili hercegovacke klime ?Trebinje trebinje ako me vidis opet **** me
Tako je, jer... faking ustaše jeldeFKBilder je napisao/la: ↑14 nov 2022, 15:37Ma da je nekome iz Zrinjskog zena odbila dat pi cke pa usto nervozan Posusje bi pristalo na odgodu utakmice ali posto se u Slobodi desila tragedija ko nas yebe.
Ko yebe i Zelju i Sarajevo kada gleda sitne interese pa zabiju noz u ledja Velezu, Slobodi,Celiku zbog tog istog Vice i kriminalaca, e sada kada im vico ne vadi ku rac iz dupeta, kuknjava...lopovi, gura se Borac...kme kme....Neka nam je ovako i dabogda gore bilo jer smo stoka prodane duse "tucemo "se medjusobno dok ljudi rade sta hoce. Aferim nam svima
1922VFC1981 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 16:09davno ja napisah ,da ni sarajevo ni zeljo nece(nazalost) uzet titulu dok se celik ne vrati ,al mi niko nije vjerovaoFKBilder je napisao/la: ↑14 nov 2022, 15:37Ko yebe i Zelju i Sarajevo kada gleda sitne interese pa zabiju noz u ledja Velezu, Slobodi,Celiku zbog tog istog Vice i kriminalaca, e sada kada im vico ne vadi ku rac iz dupeta, kuknjava...lopovi, gura se Borac...kme kme....Neka nam je ovako i dabogda gore bilo jer smo stoka prodane duse "tucemo "se medjusobno dok ljudi rade sta hoce. Aferim nam svima
Pa ne pjevaju navijaci Stupcanice "za Dom spremni "i "yebem te Bosno Hrvatska je moja drzava "nego navijaci Zrinjskog...Prvaci sugave drzave....faking ultrasi jeldeRigoletto je napisao/la: ↑14 nov 2022, 17:56Tako je, jer... faking ustaše jeldeFKBilder je napisao/la: ↑14 nov 2022, 15:37Ma da je nekome iz Zrinjskog zena odbila dat pi cke pa usto nervozan Posusje bi pristalo na odgodu utakmice ali posto se u Slobodi desila tragedija ko nas yebe.
Ko yebe i Zelju i Sarajevo kada gleda sitne interese pa zabiju noz u ledja Velezu, Slobodi,Celiku zbog tog istog Vice i kriminalaca, e sada kada im vico ne vadi ku rac iz dupeta, kuknjava...lopovi, gura se Borac...kme kme....Neka nam je ovako i dabogda gore bilo jer smo stoka prodane duse "tucemo "se medjusobno dok ljudi rade sta hoce. Aferim nam svima
Odakle sad navijača u ovoj priči koju si gore započeo? Ja s navijačima veze nemam.FKBilder je napisao/la: ↑14 nov 2022, 18:22Pa ne pjevaju navijaci Stupcanice "za Dom spremni "i "yebem te Bosno Hrvatska je moja drzava "nego navijaci Zrinjskog...Prvaci sugave drzave....faking ultrasi jeldeRigoletto je napisao/la: ↑14 nov 2022, 17:56Tako je, jer... faking ustaše jeldeFKBilder je napisao/la: ↑14 nov 2022, 15:37Ma da je nekome iz Zrinjskog zena odbila dat pi cke pa usto nervozan Posusje bi pristalo na odgodu utakmice ali posto se u Slobodi desila tragedija ko nas yebe.