Debilizme sa tribina, nije ni vrijedno komentarisati, to valjda svako zna da je idiotizam.
Kako to neki ne vide i ne kontaju?!
Pa taj takozvani veleez je politicka prcija koja nikad nebi bila uvedena u pl da nije potrebna raznim niksicima camparama i covicima za njihove politicke igre. Skalamerija iz vrapcica je sve samo ne fudbalski klub.1922VFC1981 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 16:09E to je toFKBilder je napisao/la: ↑14 nov 2022, 15:37Ko yebe i Zelju i Sarajevo kada gleda sitne interese pa zabiju noz u ledja Velezu, Slobodi,Celiku zbog tog istog Vice i kriminalaca, e sada kada im vico ne vadi ku rac iz dupeta, kuknjava...lopovi, gura se Borac...kme kme....Neka nam je ovako i dabogda gore bilo jer smo stoka prodane duse "tucemo "se medjusobno dok ljudi rade sta hoce. Aferim nam svima![]()
Pogotovo politicke prcije kao ona iz vrapcica. Dok njih politicari nisu uveli u pl, liga je bila koliko toliko regularna. Seljacine ubise svu car sporta
Ajd sve i nekako ali Olimpik? Klub koji je zavalio sve zive i ugasio se sa 1.7 miliona KM dugajasta je napisao/la: ↑14 nov 2022, 17:37Privatna liga gickasto zeljastog. Novinari u borbi za koru hljeba/kruha prave se slijepi i nijemi. Prvo su uništili Olimpik, izbacili Mladost, ugurali mrtvi Leotar i lijepu slogicu dobojsku, ugurali politički projekat zvani borac u sami vrh lige, uništavali Velež gdje god su stigli a onda redom i sve ostale. Ugurali sve antitalente borca u sve omladinske selekcije......jedino gore od izvornih četalja i neprijatelja sporta i države, su prodane balije. Dosta i mene više.
bolje zrinski neg ciganiBaza1921 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 19:23Pardon greska nije korona titula nego inace titule slave pucaju vatrometi a dok su bili klosari bez ambicije pjevali su titula nam ne treba a korona titulu su slavili pitari a mi zakinuti za najbolju priliku za trofej zadnjih god i to cini mi se ista situacija trebo derbi prepali se bili bjezali nam 2 ili 3 boda i jbg zeleni stol hoce nece shatro prica zvanicna fcs kao da su oni htjeli nastaviti nego neda rs u lukavici korona cekamo da svrati u mahalu ajde sve neka nafaka nekom korona majka bekom maceha al da slavis na ulicama poklonjenu titulu to je sramota i onaj primitivizam kao klanjali dzenazu želji i prije jednom na derbiju krst ponjeli napisali na njemu željosta ce papci pitarski nije njima nista sveto i navikli sve na lijepe oci
![]()
De ti prvo pravopis u ruke, pa cemo polako sve drugo.Baza1921 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 19:00Ja navijam da zrinja opet osvoji ako su krali sta halal im bilo al po meni su zasluzeno i na sportski nacin uzeli i titulu i mozda osujetili plan da borac osvoji na kvarno.Nama svakako nije cil titula ove sezone a zrinjski svako im je prica da su najtrofejniji a nisu jos pa eto da se ostvare nek budu naj sta ima veze to je igra pa nek bude fer a lesinari licemjeri bl pjevaju titula nam ne treba jer bosna nije nasa drzava a slave korona titulu i otale bh trofeje ko da su ligu sampiona uzeli ja navijam za želju i da osvoji i bolje smo kotirani na tabeli nego sto sam ocekivao al ne razmisljam o tituli a bolje da nam zrinjski pobjegne dobro nego par bodova pa da bude prica eto da nas nisu zakinuli sudije osvojili bi mi
Ne baljezgaj, ako je se ikome poklanjalo onda ste to vi. Dobili stadion, živite od donacija a pozajmice od saveza za licencu da ne pominjem. Normalno da slavimo titulu kao i svi drugi evropski klubovi koji su tada bili prvi.Baza1921 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 19:23Pardon greska nije korona titula nego inace titule slave pucaju vatrometi a dok su bili klosari bez ambicije pjevali su titula nam ne treba a korona titulu su slavili pitari a mi zakinuti za najbolju priliku za trofej zadnjih god i to cini mi se ista situacija trebo derbi prepali se bili bjezali nam 2 ili 3 boda i jbg zeleni stol hoce nece shatro prica zvanicna fcs kao da su oni htjeli nastaviti nego neda rs u lukavici korona cekamo da svrati u mahalu ajde sve neka nafaka nekom korona majka bekom maceha al da slavis na ulicama poklonjenu titulu to je sramota i onaj primitivizam kao klanjali dzenazu želji i prije jednom na derbiju krst ponjeli napisali na njemu željosta ce papci pitarski nije njima nista sveto i navikli sve na lijepe oci
![]()
Ljudi su istupili iz lige nakon što su ih brutalno krali da bi spasili Radnik. Na to sam mislio.Hellas je napisao/la: ↑14 nov 2022, 19:29Ajd sve i nekako ali Olimpik? Klub koji je zavalio sve zive i ugasio se sa 1.7 miliona KM dugajasta je napisao/la: ↑14 nov 2022, 17:37Privatna liga gickasto zeljastog. Novinari u borbi za koru hljeba/kruha prave se slijepi i nijemi. Prvo su uništili Olimpik, izbacili Mladost, ugurali mrtvi Leotar i lijepu slogicu dobojsku, ugurali politički projekat zvani borac u sami vrh lige, uništavali Velež gdje god su stigli a onda redom i sve ostale. Ugurali sve antitalente borca u sve omladinske selekcije......jedino gore od izvornih četalja i neprijatelja sporta i države, su prodane balije. Dosta i mene više.![]()
Ja ne baljezgam ja samo balijezgamfks74 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 19:42Ne baljezgaj, ako je se ikome poklanjalo onda ste to vi. Dobili stadion, živite od donacija a pozajmice od saveza za licencu da ne pominjem. Normalno da slavimo titulu kao i svi drugi evropski klubovi koji su tada bili prvi.Baza1921 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 19:23Pardon greska nije korona titula nego inace titule slave pucaju vatrometi a dok su bili klosari bez ambicije pjevali su titula nam ne treba a korona titulu su slavili pitari a mi zakinuti za najbolju priliku za trofej zadnjih god i to cini mi se ista situacija trebo derbi prepali se bili bjezali nam 2 ili 3 boda i jbg zeleni stol hoce nece shatro prica zvanicna fcs kao da su oni htjeli nastaviti nego neda rs u lukavici korona cekamo da svrati u mahalu ajde sve neka nafaka nekom korona majka bekom maceha al da slavis na ulicama poklonjenu titulu to je sramota i onaj primitivizam kao klanjali dzenazu želji i prije jednom na derbiju krst ponjeli napisali na njemu željosta ce papci pitarski nije njima nista sveto i navikli sve na lijepe oci
![]()
Stadion je izgrađen mnogo prije nego što je prešao u vaše vlasništvo. Ima tu i mojih novaca i svih drugih radnika, ko je bio zaposlen u bivšoj državi zna o čemu pričam.Baza1921 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 20:33Ja ne baljezgam ja samo balijezgamfks74 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 19:42Ne baljezgaj, ako je se ikome poklanjalo onda ste to vi. Dobili stadion, živite od donacija a pozajmice od saveza za licencu da ne pominjem. Normalno da slavimo titulu kao i svi drugi evropski klubovi koji su tada bili prvi.Baza1921 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 19:23Pardon greska nije korona titula nego inace titule slave pucaju vatrometi a dok su bili klosari bez ambicije pjevali su titula nam ne treba a korona titulu su slavili pitari a mi zakinuti za najbolju priliku za trofej zadnjih god i to cini mi se ista situacija trebo derbi prepali se bili bjezali nam 2 ili 3 boda i jbg zeleni stol hoce nece shatro prica zvanicna fcs kao da su oni htjeli nastaviti nego neda rs u lukavici korona cekamo da svrati u mahalu ajde sve neka nafaka nekom korona majka bekom maceha al da slavis na ulicama poklonjenu titulu to je sramota i onaj primitivizam kao klanjali dzenazu želji i prije jednom na derbiju krst ponjeli napisali na njemu željosta ce papci pitarski nije njima nista sveto i navikli sve na lijepe oci
![]()
Te price dobili stadion i ostale mitove sam vas izazvao da argumentujete ako ima bar na internetu da pise nesto vezano za to pa okacite bar to niko nikad nije cuo tu pricu mi smo stadion sagradili te donacije o kojima pricas su donacije navijaca nase armije sadaka je kad ti neko da a ne kad sam sebi das nema logike i ako nam je savez pogurao nesto za stadion sto sumnjam onda je to iz interesa sve jer im je u cilju da i oni igraju na grbavici i da ima sto vise dobrih stadiona s licencom u drzavi a vezano za slavlje titule kazes svi su slavili koji je to klub u evropi slavio halal titulu navedi primjer slavlja na ulicama grada nema puno gradova jer vecina liga se nastavila za razliku od nase.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.