Premijer liga BiH - aktuelno

Argentina
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Argentina » 14 nov 2022, 18:37

Nebitno za koga navijate ili simpatisete, ali svako nasladjivanje i opravdavanje loseg sudjenje je negativno za svaki klub, ligu i sport na nasim prostorima, vuce milion losih stvari, a rezultat toga je da klubski sport katastrofalno kotira i nikad nismo usli u bilo koju grupnu fazu, a posjeta i kvalitet najvise ispastaju.

Debilizme sa tribina, nije ni vrijedno komentarisati, to valjda svako zna da je idiotizam.

Kako to neki ne vide i ne kontaju?!😥
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 14 nov 2022, 18:42

Jel se ovo mi borimo sa Pitarima za 4 mjesto na tabeli
I ujedno navijamo da Zrinja,Siroki ili Borac osvoje kup

:urnebes: :urnebes:

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 14 nov 2022, 19:00

Ja navijam da zrinja opet osvoji ako su krali sta halal im bilo al po meni su zasluzeno i na sportski nacin uzeli i titulu i mozda osujetili plan da borac osvoji na kvarno.Nama svakako nije cil titula ove sezone a zrinjski svako im je prica da su najtrofejniji a nisu jos pa eto da se ostvare nek budu naj sta ima veze to je igra pa nek bude fer a lesinari licemjeri bl pjevaju titula nam ne treba jer bosna nije nasa drzava a slave korona titulu i otale bh trofeje ko da su ligu sampiona uzeli ja navijam za želju i da osvoji i bolje smo kotirani na tabeli nego sto sam ocekivao al ne razmisljam o tituli a bolje da nam zrinjski pobjegne dobro nego par bodova pa da bude prica eto da nas nisu zakinuli sudije osvojili bi mi
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

andol
Kontakt:

Post Postao/la andol » 14 nov 2022, 19:10

1922VFC1981 je napisao/la:
14 nov 2022, 16:09
FKBilder je napisao/la:
14 nov 2022, 15:37
Ko yebe i Zelju i Sarajevo kada gleda sitne interese pa zabiju noz u ledja Velezu, Slobodi,Celiku zbog tog istog Vice i kriminalaca, e sada kada im vico ne vadi ku rac iz dupeta, kuknjava...lopovi, gura se Borac...kme kme....Neka nam je ovako i dabogda gore bilo jer smo stoka prodane duse "tucemo "se medjusobno dok ljudi rade sta hoce. Aferim nam svima
E to je to :thumbup:
Pa taj takozvani veleez je politicka prcija koja nikad nebi bila uvedena u pl da nije potrebna raznim niksicima camparama i covicima za njihove politicke igre. Skalamerija iz vrapcica je sve samo ne fudbalski klub.

andol
Kontakt:

Post Postao/la andol » 14 nov 2022, 19:13

Ado1922 je napisao/la:
14 nov 2022, 16:03
andol je napisao/la:
14 nov 2022, 15:58
Zrinjski 2 klase iznad lige, borac za mladu iznad ostalih, zeljkan i listica blizu borca. Ovo ostalo treba sve izbaciti u nizi rang ili pogasiti
Nemoj srat'?

Jesi pametan u pm.
Pogotovo politicke prcije kao ona iz vrapcica. Dok njih politicari nisu uveli u pl, liga je bila koliko toliko regularna. Seljacine ubise svu car sporta

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 14 nov 2022, 19:15

Ziv je tobe krep'o nije

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 14 nov 2022, 19:23

Pardon greska nije korona titula nego inace titule slave pucaju vatrometi a dok su bili klosari bez ambicije pjevali su titula nam ne treba a korona titulu su slavili pitari a mi zakinuti za najbolju priliku za trofej zadnjih god i to cini mi se ista situacija trebo derbi prepali se bili bjezali nam 2 ili 3 boda i jbg zeleni stol hoce nece shatro prica zvanicna fcs kao da su oni htjeli nastaviti nego neda rs u lukavici korona cekamo da svrati u mahalu ajde sve neka nafaka nekom korona majka bekom maceha al da slavis na ulicama poklonjenu titulu to je sramota i onaj primitivizam kao klanjali dzenazu želji i prije jednom na derbiju krst ponjeli napisali na njemu željo 😄sta ce papci pitarski nije njima nista sveto i navikli sve na lijepe oci🤫😉
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 14 nov 2022, 19:29

jasta je napisao/la:
14 nov 2022, 17:37
Privatna liga gickasto zeljastog. Novinari u borbi za koru hljeba/kruha prave se slijepi i nijemi. Prvo su uništili Olimpik, izbacili Mladost, ugurali mrtvi Leotar i lijepu slogicu dobojsku, ugurali politički projekat zvani borac u sami vrh lige, uništavali Velež gdje god su stigli a onda redom i sve ostale. Ugurali sve antitalente borca u sve omladinske selekcije......jedino gore od izvornih četalja i neprijatelja sporta i države, su prodane balije. Dosta i mene više.
Ajd sve i nekako ali Olimpik? Klub koji je zavalio sve zive i ugasio se sa 1.7 miliona KM duga :D

pupahava
Kontakt:

Post Postao/la pupahava » 14 nov 2022, 19:40

Baza1921 je napisao/la:
14 nov 2022, 19:23
Pardon greska nije korona titula nego inace titule slave pucaju vatrometi a dok su bili klosari bez ambicije pjevali su titula nam ne treba a korona titulu su slavili pitari a mi zakinuti za najbolju priliku za trofej zadnjih god i to cini mi se ista situacija trebo derbi prepali se bili bjezali nam 2 ili 3 boda i jbg zeleni stol hoce nece shatro prica zvanicna fcs kao da su oni htjeli nastaviti nego neda rs u lukavici korona cekamo da svrati u mahalu ajde sve neka nafaka nekom korona majka bekom maceha al da slavis na ulicama poklonjenu titulu to je sramota i onaj primitivizam kao klanjali dzenazu želji i prije jednom na derbiju krst ponjeli napisali na njemu željo 😄sta ce papci pitarski nije njima nista sveto i navikli sve na lijepe oci🤫😉
bolje zrinski neg cigani
slika
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 14 nov 2022, 19:42

Baza1921 je napisao/la:
14 nov 2022, 19:00
Ja navijam da zrinja opet osvoji ako su krali sta halal im bilo al po meni su zasluzeno i na sportski nacin uzeli i titulu i mozda osujetili plan da borac osvoji na kvarno.Nama svakako nije cil titula ove sezone a zrinjski svako im je prica da su najtrofejniji a nisu jos pa eto da se ostvare nek budu naj sta ima veze to je igra pa nek bude fer a lesinari licemjeri bl pjevaju titula nam ne treba jer bosna nije nasa drzava a slave korona titulu i otale bh trofeje ko da su ligu sampiona uzeli ja navijam za želju i da osvoji i bolje smo kotirani na tabeli nego sto sam ocekivao al ne razmisljam o tituli a bolje da nam zrinjski pobjegne dobro nego par bodova pa da bude prica eto da nas nisu zakinuli sudije osvojili bi mi
De ti prvo pravopis u ruke, pa cemo polako sve drugo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 nov 2022, 19:42

Baza1921 je napisao/la:
Ne baljezgaj, ako je se ikome poklanjalo onda ste to vi. Dobili stadion, živite od donacija a pozajmice od saveza za licencu da ne pominjem. Normalno da slavimo titulu kao i svi drugi evropski klubovi koji su tada bili prvi.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 14 nov 2022, 20:09

slika
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 14 nov 2022, 20:30

Hellas je napisao/la:
14 nov 2022, 19:29
jasta je napisao/la:
14 nov 2022, 17:37
Privatna liga gickasto zeljastog. Novinari u borbi za koru hljeba/kruha prave se slijepi i nijemi. Prvo su uništili Olimpik, izbacili Mladost, ugurali mrtvi Leotar i lijepu slogicu dobojsku, ugurali politički projekat zvani borac u sami vrh lige, uništavali Velež gdje god su stigli a onda redom i sve ostale. Ugurali sve antitalente borca u sve omladinske selekcije......jedino gore od izvornih četalja i neprijatelja sporta i države, su prodane balije. Dosta i mene više.
Ajd sve i nekako ali Olimpik? Klub koji je zavalio sve zive i ugasio se sa 1.7 miliona KM duga :D
Ljudi su istupili iz lige nakon što su ih brutalno krali da bi spasili Radnik. Na to sam mislio.

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 14 nov 2022, 20:33

fks74 je napisao/la:
14 nov 2022, 19:42
Baza1921 je napisao/la:
Ne baljezgaj, ako je se ikome poklanjalo onda ste to vi. Dobili stadion, živite od donacija a pozajmice od saveza za licencu da ne pominjem. Normalno da slavimo titulu kao i svi drugi evropski klubovi koji su tada bili prvi.
Ja ne baljezgam ja samo balijezgam :bih: Te price dobili stadion i ostale mitove sam vas izazvao da argumentujete ako ima bar na internetu da pise nesto vezano za to pa okacite bar to niko nikad nije cuo tu pricu mi smo stadion sagradili te donacije o kojima pricas su donacije navijaca nase armije sadaka je kad ti neko da a ne kad sam sebi das nema logike i ako nam je savez pogurao nesto za stadion sto sumnjam onda je to iz interesa sve jer im je u cilju da i oni igraju na grbavici i da ima sto vise dobrih stadiona s licencom u drzavi a vezano za slavlje titule kazes svi su slavili koji je to klub u evropi slavio halal titulu navedi primjer slavlja na ulicama grada nema puno gradova jer vecina liga se nastavila za razliku od nase.
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 nov 2022, 20:48

Baza1921 je napisao/la:
14 nov 2022, 20:33
fks74 je napisao/la:
14 nov 2022, 19:42
Baza1921 je napisao/la:
Ja ne baljezgam ja samo balijezgam :bih: Te price dobili stadion i ostale mitove sam vas izazvao da argumentujete ako ima bar na internetu da pise nesto vezano za to pa okacite bar to niko nikad nije cuo tu pricu mi smo stadion sagradili te donacije o kojima pricas su donacije navijaca nase armije sadaka je kad ti neko da a ne kad sam sebi das nema logike i ako nam je savez pogurao nesto za stadion sto sumnjam onda je to iz interesa sve jer im je u cilju da i oni igraju na grbavici i da ima sto vise dobrih stadiona s licencom u drzavi a vezano za slavlje titule kazes svi su slavili koji je to klub u evropi slavio halal titulu navedi primjer slavlja na ulicama grada nema puno gradova jer vecina liga se nastavila za razliku od nase.
Stadion je izgrađen mnogo prije nego što je prešao u vaše vlasništvo. Ima tu i mojih novaca i svih drugih radnika, ko je bio zaposlen u bivšoj državi zna o čemu pričam.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 nov 2022, 20:49

HordasOdMalena je napisao/la:
14 nov 2022, 20:09
slika
:urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 14 nov 2022, 21:03

Jedno je realno pričati, drugo je praviti se iz kola u kolo slijep pored očiju. ****** se svi redom.

slika
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 14 nov 2022, 21:24

U Trebinje je trebalo ići 300 ludih glava
Od 300 ludih glava samo 2 busa bi uspjela uci
Bila bi unesena sva pirotehnika od 300 ludih glava
300 ludih glava bi očekivalo napad sa svih strana
Ipak, nakon sukoba sa srbomrzačkim savezom gostovanje je zabranjeno
Borac je pobjedio 0:1!!!!
Odin, I await thee
Your true son am I

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 14 nov 2022, 21:38

Ponovo je sve po starom, lude glave nabijaju komplekse :kafa:
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 nov 2022, 21:47

AvantiBL je napisao/la:
14 nov 2022, 21:03
Jedno je realno pričati, drugo je praviti se iz kola u kolo slijep pored očiju. ****** se svi redom.

slika
slika

Nekad jugoslovenska trobojka sa petokrakom, a sad ofirno srpska :rol: kakav cirkusantski klub
Samo još fali šajkača u grbu :crazy:

Mali klubić jedne nacije, isto qrc kao i oni škutorski klubići sa šahovnicom u grbu.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 nov 2022, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ahrefs [Bot], bvsic, KimJongEsmer, mnon46, Proximic i 27 gostiju.