FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- napoleon72
- Kontakt:
Husrefa zaboravi slobodnoSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑14 nov 2022, 15:32https://nk-rijeka.hr/serse-cosmi-vise-n ... nk-rijeka/
Svaki stranac se istjera evo i u Rijeci zavrsio ko onaj iz Hajduka
Stranci nisu svjesni kakva je stoka u balkanskim klubovima zato samo Meho ili Husref dolaze u obzir a prema mojim saznanjima Meho dolazi.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ključno bi bilo postaviti za trenera nekog ko je radio u klubu sa ogromnim pritiskom i očekivanjima - barem kao igrač. S obzirom na loše finansije za europske uslove (koliko god se neki busali u prsa ovdje) i činjenicu da smo najlošija liga Europe teško to može biti neki ozbiljan i dokazan stranac, da se ne zanosimo. Kad se to isfiltrira, ostaju uglavnom balkanci. Ako će to biti neko sa balkana, bilo domaći ili stranac, dobro bi bilo da je isti radio po Njemačkoj, Austriji ili sl gdje je disciplina okosnica svega.
Petev je preozbiljno ime za ovu ligu, šta god ja o njemu lično mislio, i iznenađenje mi je što ga se uopšte pominje kao takvog. Ako ga možemo ispoštovati finansijski i u pogledu ambicija, zašto ne krenuti onda po Bjelicu, pa čak i po Halilhodžića ili Petkovića. Mislim da smo mi predaleko od takvih imena.
U vezi sa tim, ako je Petev realna opcija, od 'realnijih' imena koji su trenutno slobodni (koliko znam) zašto se ne pokušati dogovoriti sa nekim poput A.Stanojević, Z.Mamić (isključivo jer mu je skučen prostor za rad), M. Bozović...
Petev je preozbiljno ime za ovu ligu, šta god ja o njemu lično mislio, i iznenađenje mi je što ga se uopšte pominje kao takvog. Ako ga možemo ispoštovati finansijski i u pogledu ambicija, zašto ne krenuti onda po Bjelicu, pa čak i po Halilhodžića ili Petkovića. Mislim da smo mi predaleko od takvih imena.
U vezi sa tim, ako je Petev realna opcija, od 'realnijih' imena koji su trenutno slobodni (koliko znam) zašto se ne pokušati dogovoriti sa nekim poput A.Stanojević, Z.Mamić (isključivo jer mu je skučen prostor za rad), M. Bozović...
-
- Kontakt:
Ko ima 2 zuta kod nas?
Kakav ba Petev sta vam je??Covjek u reprezentaciji ima 15.000 eura mjesecno i nece da produzi ugovor zbog jaci ponuda.Bas ce kod nas da se zayebava sa Suljicem,Tomasevicem,Nurdinom itd.za duplo manju platu,ne budalesite
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 14 nov 2022, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma neko je ba lupio za Peteva, ne kontam sto bi on preuzimao nas u ovom trenutku? Covjek ima odlicne rezultate s reprezentacijom, cak i da ne produzi ugovor mislim da ima sigurno boljih opcija vani nego preuzimati sarajevo u ocajnom stanju u kakvom je trenutnoCattivo je napisao/la: ↑14 nov 2022, 17:52Ključno bi bilo postaviti za trenera nekog ko je radio u klubu sa ogromnim pritiskom i očekivanjima - barem kao igrač. S obzirom na loše finansije za europske uslove (koliko god se neki busali u prsa ovdje) i činjenicu da smo najlošija liga Europe teško to može biti neki ozbiljan i dokazan stranac, da se ne zanosimo. Kad se to isfiltrira, ostaju uglavnom balkanci. Ako će to biti neko sa balkana, bilo domaći ili stranac, dobro bi bilo da je isti radio po Njemačkoj, Austriji ili sl gdje je disciplina okosnica svega.
TikTok nam gori, sto ce reci da je marketing vrhunski
lik me prozuva sto kritikujem hrpu nehljeba koji ne znaju "potrefiti" stadion na kojem gostujemo, koji su napravili stotine gresaka, ali jok, sve je bajno !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ako Petkovic nece ili ne moze onda je Petev najbolja opcija
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sta cu ti ja drug moj kad pricas u prazno. Objava na mjestu, to sto ti ne pratis ostale klubove i trendove je tvoj problem i imas pravo da ti se nesto ne svidja i onda ti problem kad ti kazem da je to vec normalna pojava i za Barcu i Bayern a ne neko Sarajevo
Nije problem kritikovati one sto ne rade, al kritika gubi smisao kad je neosnovana. Ja sam ih licno kritikovao milion puta, slao im mailove kad su pravili gramaticke, vizuelne il neke druge greske i ljudi uvazili sve sto bih im poslao i ispravili. Ako mislis da nisu nesto dobro uradili sastavis im mail i obrazlozis i ako mislis da mozes pomoci - pomognes.
Al bolje sjediti na forumu i kritikovati redom bez osnova. Gubi smisao prijatelju.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ljetos bilo oko 300.000 € ponuda za Varesanovic. sada kad Emir za njega i Dizdarevica mora jos platiti raskid ugovora. 

- BegovicRamiz
- Kontakt:
Ovaj portal je nedavno pisao da nam dolaze Cimirot i Duljević, mislim da je ova informacija dovoljan pokazatelj validnosti ovo portala.
Mada možda i pogode jer su napisali imena koji su na meti nas navijača.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Gluposti, neko je sa foruma vec napisao ova imena, ali kao 'njegove zelje', a drugo ne mozes ti cistku pravit kad trenera nemas, a trece nije pouzdan portal vec tamo neki sismis.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Dobro je pa igraju protiv nas bez 2/4 standardna igraca iz zadnje linije. U nedjelju moramo pobjediti, nema nam druge.Ahmoveliki je napisao/la: ↑14 nov 2022, 19:08Milovic je desni bek i kapiten im je... dosao kad se olimpik ugasio
-
- Kontakt:
Nema sanse da ce poslije svega Dala pustiti tek tako da ide djabe.Znaci nema teorije.Upravo zbog toga mislim da je ovaj tekst cista izmisljotina ali eto,volio bi da je istina za ovu ostalu trojicu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kec ko kuća mi smo goli quracLucas je napisao/la: ↑14 nov 2022, 20:27Dobro je pa igraju protiv nas bez 2/4 standardna igraca iz zadnje linije. U nedjelju moramo pobjediti, nema nam druge.Ahmoveliki je napisao/la: ↑14 nov 2022, 19:08Milovic je desni bek i kapiten im je... dosao kad se olimpik ugasio
Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, keli, miguelramos, riki46 i 66 gostiju.