FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mah daleko od toga da nam je Dal najveci problem. Momak najmladji u tom ofanzivnom dijelu, a ima vise golova od svakog našeg napadaca. Uz Ikica ako se ne varam najbolji i strijelac ekipe?
Ima ima on svojih i gresaka i fula, sve nas je znao iznervirati, ali nije ni da imamo neko bolje rjesenje, a losijih svakako imamo. Kad citava ekipa igra blijedo, tesko je od njega ocekivati da sija.
Bilo je hvalospjeva za njega kad je zabijao i van 16 i kad je jedini potegne, a nekad se i pelja i komplikuje, i izgubi i sl.
To sto neki kazu nafuran, ne znam, i za Musu (kosarka) su tako govorili, nekad je to i dobro, biti zeljan uspjeha, znaci da ti je stalo, kad ne pokazujes emociju onda ne valja ni to.
Ne branim ga, yebo sam mu mater u sebi i ja nekad, al ovo je njemu realno govoreci tek druga sezona seniorskog fudbala
Ima ima on svojih i gresaka i fula, sve nas je znao iznervirati, ali nije ni da imamo neko bolje rjesenje, a losijih svakako imamo. Kad citava ekipa igra blijedo, tesko je od njega ocekivati da sija.
Bilo je hvalospjeva za njega kad je zabijao i van 16 i kad je jedini potegne, a nekad se i pelja i komplikuje, i izgubi i sl.
To sto neki kazu nafuran, ne znam, i za Musu (kosarka) su tako govorili, nekad je to i dobro, biti zeljan uspjeha, znaci da ti je stalo, kad ne pokazujes emociju onda ne valja ni to.
Ne branim ga, yebo sam mu mater u sebi i ja nekad, al ovo je njemu realno govoreci tek druga sezona seniorskog fudbala
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Tacno te razumijem!kenoHZ je napisao/la: ↑16 nov 2022, 13:00Jednostavno ne može se više čitati ovaj forum. Ne mogu da vjerujem koliko zavidnih, iskompleksiranih, zlih i večih neznalica na jednom mjestu. Bespotrebno se natovarili se na momka stručnjaci, vi ba veze nemate sa životom. Od 30 igrača, konstantno se jedan spominje i kritikuje.
Kaže promašio zicere, pa glupane jedan Modrić fuli prošli vikend sa metar i šta? Možda mu treba **** mater i tjerati ga. Fudbal nisu izričito golovi i pasovi, fudbal je puno kompleksniji. Puno više aspekata igre se gleda, al džaba.
Dal sine, ako slučajno čitaš, a nadam se da ne čitas ovaj najgori forum na svijetu, dabogda se ti sutra prodao i bio najveći poslijeratni transfer (a siguran sam da hoćeš). I zbog sebe i radi ovih jadova što se nazivaju "navijači".
Molim administratora da obriše moj profil.
Bordo pozdrav!
Evo konkretno za Dala znam da je momka strah proci gradom, jedan od rijetkih koji zive u gradu od nasih igraca, ostale manje vise ne dotice. I raja ovdje i ne zna, igracima i ss se nekoliko puta odbijalo od plate zbog rezultata (s pravom naravno) al eto, malo pravih informacija, puno palamudjenja o stvarima o kojima se pojma nema,..
Ponovo cu reci 75% se napada jer je Mirzin sin, Mirza je zamrznut radi Cickova ulja.. Bar koliko se ja sjecam..
Uporeducu
Cimirota
Kovacevica
Nihada
Catakovica
Pidru
Sabana
Suareza..
Sehinovica
Sa Dalim Varesanovicem
Nihad i sehinivic su jedini od ovih iz juniora dobili sansu (uz polusezonu sjedenja na klupi ) uz suareza koji je otisao nakon 159 minuta igre u klubu (zeljom mahnite majke ludig baba i gladnig menagera)
Gojko igrao u leotaru, dosao u bolje uslove bio solidan prvu godinu dizao formu nije imao povreda uz veliku srecu njegovu klub poceo da staje na noge poceli dolazit Benko jajajlo delac bilbija stojcev krste i njegov kvalitet je rastai i prodat je za finu lovu.. takodje mora se navest da igra na dosta laksij pozici i koju je u ovom vremenu fudbala nemoguce uzbacit iz taktike.. igrao i igrao dobro u inozemstvu
Kovacevic dosao kao stari junior bio posudjen dobio sansu jer je golman dobio otkaz zbog pokazivanje kurca navijacima, imao gresaka nista manje nego Dal, samo sto je imao ahmeta tatara rahmanovica u spicu a u obrani lazica mujakica milicevica pa nije bio na vjetrometini
Nihad je bio odma dobar odigrao je fenomenalno orvu sezonu prodat posle lose se snaso vani al moze se reci bolji je id Dala al opet Dal igra tezu poziciju u 10x slabijoj ekipi, Nihad je bio veoma los u povratku..
Saban pidro i ostale netreba komentarisat..
Kvaliteti Dala
Ima dobar instikt kretnje i gol sanse
Ima fin i sut
Ima visinu i veoma veliku brzinu za konstrukciju svoju
Ima dribling sto je veoma vazno za njegovu poziciju
Takodje treba navest on kad dobro igra cjela ekipa dobro igra i 90% pobjeda koje imamo su upravo kad on da go
Ima najbolji ucinak od svih igraca
Ima i mana
Sebicnost vrlo lahko popravit odnosno smanjit ga za 30% jer moras ko ofanzivac imat toga
Treba nabacit malo misicne mase (kazem malo ) sto je vrlo lahko (smanjit sejs sa 3xdnevni na 2x)
Sut glavom i kondiciju da digne da moze izdrzat 4 utakmice po 90 minuta isti tempo koji ima u prve 3 utakmice do 80 min takodje lahko se moze to stic
On nema nijednu prirodnu manu plus ima dosta prorodni benefita babo dedo legende kluba dobro ino ime punac vrhunski igrac i sad ima veze, drugo nije ko radivac i tatar bjeli cigan.. mozes reklamirat mercedesa sa njim
Dalije on kvalitet za borusiju dortmund nije al za panateneikos olimpiakos paok anderleht vrlo moguce za 1-2 godine
Uporeducu
Cimirota
Kovacevica
Nihada
Catakovica
Pidru
Sabana
Suareza..
Sehinovica
Sa Dalim Varesanovicem
Nihad i sehinivic su jedini od ovih iz juniora dobili sansu (uz polusezonu sjedenja na klupi ) uz suareza koji je otisao nakon 159 minuta igre u klubu (zeljom mahnite majke ludig baba i gladnig menagera)
Gojko igrao u leotaru, dosao u bolje uslove bio solidan prvu godinu dizao formu nije imao povreda uz veliku srecu njegovu klub poceo da staje na noge poceli dolazit Benko jajajlo delac bilbija stojcev krste i njegov kvalitet je rastai i prodat je za finu lovu.. takodje mora se navest da igra na dosta laksij pozici i koju je u ovom vremenu fudbala nemoguce uzbacit iz taktike.. igrao i igrao dobro u inozemstvu
Kovacevic dosao kao stari junior bio posudjen dobio sansu jer je golman dobio otkaz zbog pokazivanje kurca navijacima, imao gresaka nista manje nego Dal, samo sto je imao ahmeta tatara rahmanovica u spicu a u obrani lazica mujakica milicevica pa nije bio na vjetrometini
Nihad je bio odma dobar odigrao je fenomenalno orvu sezonu prodat posle lose se snaso vani al moze se reci bolji je id Dala al opet Dal igra tezu poziciju u 10x slabijoj ekipi, Nihad je bio veoma los u povratku..
Saban pidro i ostale netreba komentarisat..
Kvaliteti Dala
Ima dobar instikt kretnje i gol sanse
Ima fin i sut
Ima visinu i veoma veliku brzinu za konstrukciju svoju
Ima dribling sto je veoma vazno za njegovu poziciju
Takodje treba navest on kad dobro igra cjela ekipa dobro igra i 90% pobjeda koje imamo su upravo kad on da go
Ima najbolji ucinak od svih igraca
Ima i mana
Sebicnost vrlo lahko popravit odnosno smanjit ga za 30% jer moras ko ofanzivac imat toga
Treba nabacit malo misicne mase (kazem malo ) sto je vrlo lahko (smanjit sejs sa 3xdnevni na 2x)
Sut glavom i kondiciju da digne da moze izdrzat 4 utakmice po 90 minuta isti tempo koji ima u prve 3 utakmice do 80 min takodje lahko se moze to stic
On nema nijednu prirodnu manu plus ima dosta prorodni benefita babo dedo legende kluba dobro ino ime punac vrhunski igrac i sad ima veze, drugo nije ko radivac i tatar bjeli cigan.. mozes reklamirat mercedesa sa njim
Dalije on kvalitet za borusiju dortmund nije al za panateneikos olimpiakos paok anderleht vrlo moguce za 1-2 godine
Malo je ekipa u svijetu koje je kupio neki milioner ili milijarder da za 9god nisu napravili od klub neku konstantu pa da su bar u svom prvenstvu babaroga.
Ja nmg cudom da se nacudim da od 2013/14 kad je dosao Tan do dan danas mi nismo makli 2 pedlja od ostalih klubova u ligi.
Eee 9 a sad ce 10 yebenih godina.
Neznanje
Mešetarenje
Lopovluk
Licna promocija
Bošnjakluk
Pitarluk
Minder politika kluba
Mahala
Ja nmg cudom da se nacudim da od 2013/14 kad je dosao Tan do dan danas mi nismo makli 2 pedlja od ostalih klubova u ligi.
Neznanje
Mešetarenje
Lopovluk
Licna promocija
Bošnjakluk
Pitarluk
Minder politika kluba
Mahala
Dal bira izmedju njemacke cvajte i serije A
Filipovic potpisao za Novi Pazar
Aferim Keno .mnon46 je napisao/la: ↑16 nov 2022, 13:11i dalje čekam da mi neko od vas napiše u čemu je on to dobar, šta vidite a mi nekenoHZ je napisao/la: ↑16 nov 2022, 13:00Jednostavno ne može se više čitati ovaj forum. Ne mogu da vjerujem koliko zavidnih, iskompleksiranih, zlih i večih neznalica na jednom mjestu. Bespotrebno se natovarili se na momka stručnjaci, vi ba veze nemate sa životom. Od 30 igrača, konstantno se jedan spominje i kritikuje.
Kaže promašio zicere, pa glupane jedan Modrić fuli prošli vikend sa metar i šta? Možda mu treba **** mater i tjerati ga. Fudbal nisu izričito golovi i pasovi, fudbal je puno kompleksniji. Puno više aspekata igre se gleda, al džaba.
Dal sine, ako slučajno čitaš, a nadam se da ne čitas ovaj najgori forum na svijetu, dabogda se ti sutra prodao i bio najveći poslijeratni transfer (a siguran sam da hoćeš). I zbog sebe i radi ovih jadova što se nazivaju "navijači".
Bordo pozdrav!
Ima prvi korak koji nema niko u ligi , ima ulazak u prostor fantastican... Ali vjerovatno ti to nista ne znaci.
Dal je momcina 1/1 i pitar pravi, drugo sto je ovdje dosta napacenih i isfrustiranih ljudi , kojima je nase dijete iz grada i kome je citava porodica vezana za klub najveci problem, a razni uhljebi nisu, bravo pametnjakovici.
Bas me zanima hoce biti neka akcija u vezi clanski karti.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Marko Ćetković.ajdohordas je napisao/la: ↑16 nov 2022, 00:42Čitajući koliko ga pljuju pojedini, da ne gledam utakmice mislio bi o Ameru Osmanagiću se priča.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Aferim, čudi me kako ne igra u Torinu kad ima tako strašan osjećaj za prostor i prvi korak.guadalupe je napisao/la: ↑16 nov 2022, 15:43Aferim Keno .mnon46 je napisao/la: ↑16 nov 2022, 13:11i dalje čekam da mi neko od vas napiše u čemu je on to dobar, šta vidite a mi nekenoHZ je napisao/la: ↑16 nov 2022, 13:00
Jednostavno ne može se više čitati ovaj forum. Ne mogu da vjerujem koliko zavidnih, iskompleksiranih, zlih i večih neznalica na jednom mjestu. Bespotrebno se natovarili se na momka stručnjaci, vi ba veze nemate sa životom. Od 30 igrača, konstantno se jedan spominje i kritikuje.
Bordo pozdrav!
Ima prvi korak koji nema niko u ligi , ima ulazak u prostor fantastican... Ali vjerovatno ti to nista ne znaci.
Dal je momcina 1/1 i pitar pravi, drugo sto je ovdje dosta napacenih i isfrustiranih ljudi , kojima je nase dijete iz grada i kome je citava porodica vezana za klub najveci problem, a razni uhljebi nisu, bravo pametnjakovici.
Nemaju ostali veze sa ovim, svi znamo da je Tomašević loš i slažemo se tako da nema potrebe to pisati. Samo ste vi ubijeđeni da je Dal igračina, a veze sa vezom nema.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Potencijal ima da bude nije sigurno Liverpul gledao sta se pise na ss forumu pa ga uzeo, ali trenutno mu je igra za go k.u.rac. Nije u tome stvar je li igracina ili ne, momak nije zasluzio da ga se vrijedja i pljuje niti jednim svojim potezom prema klubu i navijacima u tome je poenta.mnon46 je napisao/la: ↑16 nov 2022, 16:04Aferim, čudi me kako ne igra u Torinu kad ima tako strašan osjećaj za prostor i prvi korak.guadalupe je napisao/la: ↑16 nov 2022, 15:43Aferim Keno .
Nemaju ostali veze sa ovim, svi znamo da je Tomašević loš i slažemo se tako da nema potrebe to pisati. Samo ste vi ubijeđeni da je Dal igračina, a veze sa vezom nema.
- napoleon72
- Kontakt:
Da je Dal toliki talenat kako pricate, nakon Liverpula bi igrao barem trecu ligu engleske, seriju B, cvajtu, nesta. Znas sta znaci Liverpulova akademija u CVu, otvara ti vrata svakog nizeligaskog kluba u Engleskoj prije svega a kamoli dalje. A ako s takvom pozadinom u 22. godini prosjecno, da ne kazem lose, igras u Premijer ligi BiH, zayebi ti svoju karijeru. To isto da diplomiras IT tehnologije na Harvardu pa dodjes radit u Hose komerc u skladistu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma nebitna stvar, eto propao sretno mu. Pitam sto se vrijedjaju, jebu majke , razni pogrdni nadimci nasoj djeci daju od Dala (posebno), Pidre, Halida, Trake , Belmina... Valjda furka debilna sta li.napoleon72 je napisao/la: ↑16 nov 2022, 16:15Da je Dal toliki talenat kako pricate, nakon Liverpula bi igrao barem trecu ligu engleske, seriju B, cvajtu, nesta. Znas sta znaci Liverpulova akademija u CVu, otvara ti vrata svakog nizeligaskog kluba u Engleskoj prije svega a kamoli dalje. A ako s takvom pozadinom u 22. godini prosjecno, da ne kazem lose, igras u Premijer ligi BiH, zayebi ti svoju karijeru. To isto da diplomiras IT tehnologije na Harvardu pa dodjes radit u Hose komerc u skladistu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoće, radi se na tome
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dala strah proci kroz grad. Boze sacuvaj. Ko ce mu sta.
Znaci jos je i pic.ka. sto dodatno objasnjava njegov pic.kasti gard i nedostatak fajterskog duha.
Cuj strah ga proci kroz grad.
Znaci jos je i pic.ka. sto dodatno objasnjava njegov pic.kasti gard i nedostatak fajterskog duha.
Cuj strah ga proci kroz grad.
- FKS -
Jedini pravi razlog našeg neuspjeha družeado-hz je napisao/la: ↑16 nov 2022, 14:29Malo je ekipa u svijetu koje je kupio neki milioner ili milijarder da za 9god nisu napravili od klub neku konstantu pa da su bar u svom prvenstvu babaroga.
Neznanje
Mešetarenje
Lopovluk
Licna promocija
Bošnjakluk
Pitarluk
Minder politika kluba
Mahala
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Aleksandar Jovičić raskinuo ugovor sa Goricom. Valjao bi nam.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Imao je nakon staza u Liverpoolu ponude iz league2 onih Extera Oxforda...napoleon72 je napisao/la: ↑16 nov 2022, 16:15Da je Dal toliki talenat kako pricate, nakon Liverpula bi igrao barem trecu ligu engleske, seriju B, cvajtu, nesta. Znas sta znaci Liverpulova akademija u CVu, otvara ti vrata svakog nizeligaskog kluba u Engleskoj prije svega a kamoli dalje. A ako s takvom pozadinom u 22. godini prosjecno, da ne kazem lose, igras u Premijer ligi BiH, zayebi ti svoju karijeru. To isto da diplomiras IT tehnologije na Harvardu pa dodjes radit u Hose komerc u skladistu.
Po meni i pametno su odlucili njegovi, da dodje ovdje podere ligu i da ide dalje, Belgija,Holandija,Njemacka al qurac ce moj poderat kad su oko njega igraci bili poput Palica,Secerovica,Hebiba,Krleta,Nardina i ostalih vrhunskih igraca...
Budite realni, da ima Benku ispred sebe lijevo Dulju desno Avrama ili Ikica, a iza sebe Andreja i jednog Cimia pitao bih vas ja

Kad planira poceti derati ligu, 22 su mu godine? Sa tim igracima ispred sebe, iza sebe i sa strane, mozemo i nas dvojica igrati i otici na kakav transfer izlet do Turske.Ahmoveliki je napisao/la: ↑16 nov 2022, 20:43Imao je nakon staza u Liverpoolu ponude iz league2 onih Extera Oxforda...napoleon72 je napisao/la: ↑16 nov 2022, 16:15Da je Dal toliki talenat kako pricate, nakon Liverpula bi igrao barem trecu ligu engleske, seriju B, cvajtu, nesta. Znas sta znaci Liverpulova akademija u CVu, otvara ti vrata svakog nizeligaskog kluba u Engleskoj prije svega a kamoli dalje. A ako s takvom pozadinom u 22. godini prosjecno, da ne kazem lose, igras u Premijer ligi BiH, zayebi ti svoju karijeru. To isto da diplomiras IT tehnologije na Harvardu pa dodjes radit u Hose komerc u skladistu.
Po meni i pametno su odlucili njegovi, da dodje ovdje podere ligu i da ide dalje, Belgija,Holandija,Njemacka al qurac ce moj poderat kad su oko njega igraci bili poput Palica,Secerovica,Hebiba,Krleta,Nardina i ostalih vrhunskih igraca...
Budite realni, da ima Benku ispred sebe lijevo Dulju desno Avrama ili Ikica, a iza sebe Andreja i jednog Cimia pitao bih vas ja![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, enzo1, Gomis99, kraljlavova, Lavcina, macahz, Maestro^^, miguelramos, misstianopenaldo, mma_hz, mnon46, mosarajvosa83, MostarReds22, napoleon72, nedimmmm1337, Pena, propoklopac, Proximic, samoFKS, ShofaII, Tarapi, Tatamata1946, UltraSa46 i 165 gostiju.