Antikloc je napisao/la: ↑17 nov 2022, 11:26
Pitar6785 je napisao/la: ↑17 nov 2022, 00:30
**** smo mater Nerminu i ako je bio sasvim korektan, al hz pitarima nije valjo..
Dok god pitari hz istok i bagra tjera prisililjava klub da da nekom odkaz ili nekog da raskine samovoljno ugovor, govoricemo 10.”,20,30 godina imamo investitora a i dalje nismo centa odmakli u najgoroj ligi svijeta…
Dal je posle Alena skora jedini ofanzivac kojeg smo izbacili
Jeste ,sve smo mi HZ Istok krivi !! Prije 20-ak godina ,kad smo presli sa Sjevera,vec smo pravili planove ,kako cemo Tanu i Mirvicu pokvariti biznis i kako cemo srozavati FKS do 2035 !!
Apsulutno cak i da su te prijetnje uradile u tom trenutku donijele dobro klubu, to nije dobro za FK SARAJEVO nije dobro za investitora a nije dobar pokazatelj drugim koji hoce da ulazu u bilo koji drugi biznis..
To dodje kao da reketas dodje i kaze ljudine 10 k km pa te necemo dirat covjek kaze pa ja zaradim za godinu dana 10 k km kako da ti dam on kaze nije oroblem sutra dodju njegovi slomemu radnju naprave stetu od 20 k km, i sta treba sad da se krivi trgovac sto nije dao 10 k km..
Il onaj frajer udario kamermana po kameri oteomu kameru ljudi se smijali kad je bakir reko nije njega udario vec kameru, lolo za onu izjavu i onaj postupak se u evropskim zemljama ide u zatvor 10 godina..
**** smo lazica tatomirovuca krsta saida oba cigana tamaru bilbiju pidra sabana pelaka paju varesanovice u 10 tom padezu, fazlagice, husrefa, ruzili SAFETA SUSICA jer nema emicije, a nema ni cungalunga slikuca sa njegovom slikom nema ulice stadion trebine kam nista po njemu nismo dali a najbolji igrac svih vremena drzave i kluba
Onaj feningas ona lezba ona dvocjevka izbaca ti tokove sa smjehom koda seks ima onaj celav, onaj pokro onom kucali na vrata jer je fulio sansu onom prijetili smrcu jer fulio penal..
A dodjenas 800 na utakmicu
Uradimo jednom u zivotu ono sto je donas, sto smo cak i pjesmu pisali i kad je tesko i kad poraze redas mi smo tu.
Nek dodje 10 k ljudi svaku utakmicu nek daju podrsku kakav gid bio rezuktat ubjedjen sam da bi ova uprava i vlasnik rijesili vrli brzo sve greske i da bi bili ono sto zelimo a to je BAYERN MUNCHEN iz bosne..