Ma jedete vnago vi iz bl ja sam vam pristupao navijackk od pocetka jer sam mislio da ste ultrasi neki lesinari znam s navijackih uglavnom ja sam navijacki od pocetka to na stranu sve eto sad vam se obracam ko nekome ko prati bh ligu na stranu to za sudije odkle su mada kazete da i vama smeta sudija iz sarajeva makar peljto(levat) tu se slazemo znaci.Vii morate priznati sami da se nekim sudijama nebi smjelo desiti da ponovo sude nekome bar ne istim timovima ako nista.Odma da ti kazem sudija nemore nastimati za tebe pobjedu moze te gurat kolko god ne znaci da ces pobjediti a prije su se vise stimale utakmice dogovarale sad se vise na sudjenje znaci lose sudjenje i nije lako preko sudije pobjediti uzet bodove osim ako je bas ofirno sad se nastima i tekma al prije je bilo drugo vrijeme se mogao i gradski derbi nastimati da bude x i to neko vrijeme kad se sudije kupovale za pecenje i ko na pijaci glupo je poredit sad se krade ozbiljnije i organizovanije i jedan tim prednjaci .Nemore niko reci borac je slab nit je iko rekao ja msm ovde na stranu to i politika sto vas je dodik napravio ovaj sad borac yebo politiku da ne bude zbog dodika sve hejt nebitno jel hercegovacki sda jel hdz jel nez ko nekom klubu valjo politiku na stranu i na stranu i vico nego ako pratite vec ligu nemojte bit debili al sad to ispadne ja da trazim da vi kazete nas zivot nema smisla navijamo za tim koji se gura Ne i niste vi izmislili to kralo se i prije vas i željo i svi znaci pusti price vi iz fbih mi iz rs i to rivalstvo izmedju regija gradova itd sve na stranu nego vi ste neko ko prati igru budite fer prica se o borcu zadnjih stranica sas yebe niko ne kaze da niste dobri nego nemojte ni vi da se prica o vama iz zavisti i ljubomore nema smisla ta prica neko ljubomoran na vas kako cu bit ljubomoran kad ste u bod razlike s nama u trci tu nema vremena za ljubomoru kad mi neko pobjegne 9 10 bodova pa onda moze da krene ljubomora nesto.
Zadnja izmjena:
Baza1921, dana/u 17 nov 2022, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija