Ekipa sa drugog mjesta dočekuje Tuzlu u subotu

Koja dijeli drugo mjesto s nama po broju bodova
Kod tebe su ocito promasili tablete,tojeste terapiju !Baza1921 je napisao/la: ↑17 nov 2022, 00:31Ma ne bojim se sta se imam bojat nego mozda avanti nek se boji nez avantija more neki haker huligan s navijackih izvjestaji ga nafat nac mu ipDemi je napisao/la: ↑17 nov 2022, 00:03Baza1921 je napisao/la: ↑16 nov 2022, 23:45
A eto nek se ne gotive prijedor i bl opet nije to netrpeljivost ko npr nama sa zenicom to je nesto mrznja kume nema to veze s rivalstvom nebitno nego jel tebi iskreno ok da igra sarajevo i borac i sudi sudija iz kaknja lupam il konjica ajde reci iskreno ti svoje misljenje ?ti si meni normala onaj avanti je papak ja msm da bi me ti roknuo ko gospodina metak u celo nebi me
mucio i klao nedo'bog u ruke da ti padnem ja msm nekako mi je s tobom sportski mada nebitno a avantija ignorisati samo necu da budem internet zlostavljac i smarac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja te ne bih roknuo legendo, eto bar mene se ne moras bojati![]()
svi ga s te teme imaju na piku provociro mene i željovce nisko i ugase temu i nema vise igranja on nek se pazi avanti ne mene nego sta znas ima budala svakakvih treba zrelije razmisljat i zdravije provocirat i ja nekom tamo kog nez dedu spominjem sta znam mozda mu neka tragedija nesto i proradi mu okidac il avantija manijaci ganjali sanja ih kako dolaze i nez sta ce s tim pritiskom i ja nesto vamo napisem manijaci te vrebaju i njemu proradi okidac u glavi i ubije se psiha je cudo niko nez sta je psiha svi psiholozi svi psihijatri niko to ne konta oni te samo drogiraju tabletama brate pojma oni nemaju
Zamisli levata avanti huska admina na mene u federaciji mojoj pa nek ide na prijedor.info kod alkos bojsa tamo nema fore nego vamo raja tolerantnaa on mucki provokator
![]()
Strasno bitno sto su iz Sarajeva, koliko su vam isprali mozak vezano za Sarajevo i FBiH ne mozete/necete shvatiti da je Kazlagic rezimski(Vicin) sudija. Isti onaj sudija sto je zaklo Velez u BL kada je stoper Borca kao u rukometu izbacio loptu iz peterca u korner.
Isti onaj kazlagic koji je ponistio slogu doboj i sarajevo pod bijelim brijegom?!1922VFC1981 je napisao/la: ↑17 nov 2022, 11:25Strasno bitno sto su iz Sarajeva, koliko su vam isprali mozak vezano za Sarajevo i FBiH ne mozete/necete shvatiti da je Kazlagic rezimski(Vicin) sudija. Isti onaj sudija sto je zaklo Velez u BL kada je stoper Borca kao u rukometu izbacio loptu iz peterca u korner.
Iskreno Peljto češće kiksa u domaćem prvenstvu, nego u Evropi. Možda mora tako ili je u pitanju slučajnost.worchester je napisao/la: ↑17 nov 2022, 13:37Meni je iskreno zao sto peljto ne sudi u nedelju u mostaru,ali cak da je i on delegiran,nasao bi se neki debil pa i tu nasao zamjerku jer su i na peljtine utakmice ove godine pojedinci nalazili zamjerke i govorili da je tendeciozan bio u par navrata
Ja ne znam da je napravio ikakvu (veću) grešku dosad u Ligi.Ado1922 je napisao/la: ↑17 nov 2022, 14:19Iskreno Peljto češće kiksa u domaćem prvenstvu, nego u Evropi. Možda mora tako ili je u pitanju slučajnost.worchester je napisao/la: ↑17 nov 2022, 13:37Meni je iskreno zao sto peljto ne sudi u nedelju u mostaru,ali cak da je i on delegiran,nasao bi se neki debil pa i tu nasao zamjerku jer su i na peljtine utakmice ove godine pojedinci nalazili zamjerke i govorili da je tendeciozan bio u par navrata
Nekoliko diskutabilnih penala naprimjer.Cheetah je napisao/la: ↑17 nov 2022, 14:38Ja ne znam da je napravio ikakvu (veću) grešku dosad u Ligi.Ado1922 je napisao/la: ↑17 nov 2022, 14:19Iskreno Peljto češće kiksa u domaćem prvenstvu, nego u Evropi. Možda mora tako ili je u pitanju slučajnost.worchester je napisao/la: ↑17 nov 2022, 13:37Meni je iskreno zao sto peljto ne sudi u nedelju u mostaru,ali cak da je i on delegiran,nasao bi se neki debil pa i tu nasao zamjerku jer su i na peljtine utakmice ove godine pojedinci nalazili zamjerke i govorili da je tendeciozan bio u par navrata
Trenutno korisnika/ca: supervizor, zeljovolimte i 47 gostiju.