Upravo tome i sluzi forum, a vi koji ga tako ozbiljno shvatate zapitajte se malo
Naravno da ne podrzavam spominjanje porodice u negativnom kontekstu...
Fks74 je rekao "mahala", vjerovatno misleci na nacin rada uposlenih u klubu i ovih koji se vrte oko kluba,igraca i tih zaposlenih u administraciji itd...
Da samo izabere 3-4 normalna čovjeka koji bi dorasli svojoj funkciji onda to ne bi bio problem. To je na papiru vrlo lako uraditi, posebno u njegovoj situaciji i šta on trenutno predstavlja za klub.
Bas to,al sta ocekivati kad on za jednog Emira ne zna sta ce i kako ce,a kamo li da postavi nova 3-4 normalna,jos ga i podrzava zamisli.
Normalan predsjednik ne bi ni pomislio na emira kada bi zelio da njegov klub napreduje,da bude uspijesan itd..
Koja su to 3-4 imena?! Samo ne navodite izlizana imena koja vrtimo zadnjih 15 godina.
Pa valjda je to njegov posao da nadje, nije nas na forumu haha
Aferim za malog, ali koliko je ovakvih bilo, al ne postadoše igraci, nazalost.
Zato mu je najbolje što prije da ode vani ako mu se pruži prilika, ovdje nikad igrač neće postati pored babinih sinova, nestručnih trenera i uzrovljenih terena.
Nije riječ toliko o mahali, mada ima i toga, više je riječ o nerealnoj slici prvo o tome ko smo mi i šta uopće značimo u svijetu fudbala a onda i tome koliko je lako ili teško postati nešto.
Naš narod vjeruje da je prevarom najlakše postići rezultat. Još vjerujemo da dobro radimo sa igračima, da razlika izmedju našeg igrača i onog iz vana (ako ne u prvom timu onda u nižim uzrastima) nije nikakva do u tome ko ima sposobnijeg menadžera da trampi igrača. Džaba što Dinamovi igrači uglavnom igraju kad odu negdje vani a naši se presele u drugu ekipu.
Vjerujemo da možemo nekog stranca vodati za rukav i prodati mu šta god mi hoćemo i da što si sposobniji to ćeš veću paru uzeti. A naši zato što su nesposobni ne mogu uzeti nikakvu paru i da zato treba naći sposobnije. A ne znaju da stranac kad broji milione svaki milion prebroji dva puta i da za njega svaki njegov uložen dinar ima neku svrhu i logiku samo što je mi sa ove strane ne vidimo.
I puno toga... mrsko mi i pisat kakve mi pogrešne slike i iluzije gajimo. I svaki put kad se sruši jedna, u nas se dodje sa još jednom novom samo da se izgubi i protrači još malo vremena prije nego što počnemo raditi.
Bas to,al sta ocekivati kad on za jednog Emira ne zna sta ce i kako ce,a kamo li da postavi nova 3-4 normalna,jos ga i podrzava zamisli.
Normalan predsjednik ne bi ni pomislio na emira kada bi zelio da njegov klub napreduje,da bude uspijesan itd..
Koja su to 3-4 imena?! Samo ne navodite izlizana imena koja vrtimo zadnjih 15 godina.
Upravo to ali evo možemo malo diskutovati. Direktor mora biti neko iz fudbalskog svijeta poput Hadžibegića ili nekog sličnog njemu koji može imati ovlasti da dovodi igrače ili da se postavi još jedan čovjek tu koji ima konekcije a ne Emir. Hvala njemu za sve i uradio je dosta dobrog posla ali mislim da je vrijeme za nešto novo. Trener bi isto trebao biti neko malo iskusniji i ovih par ljudi bi više vrijedilo nego 20 ovakvih igrača. Hajde ok što se tiče europe mi i nemamo neki budžet ali što se tiče naše lige mi jednostavno moramo bolje od ovog.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Upravo to ali evo možemo malo diskutovati. Direktor mora biti neko iz fudbalskog svijeta poput Hadžibegića ili nekog sličnog njemu koji može imati ovlasti da dovodi igrače ili da se postavi još jedan čovjek tu koji ima konekcije a ne Emir. Hvala njemu za sve i uradio je dosta dobrog posla ali mislim da je vrijeme za nešto novo. Trener bi isto trebao biti neko malo iskusniji i ovih par ljudi bi više vrijedilo nego 20 ovakvih igrača. Hajde ok što se tiče europe mi i nemamo neki budžet ali što se tiče naše lige mi jednostavno moramo bolje od ovog.
To da. Mozda bi stvari i profunkcionisale da ima par ljudi s autoritetom na pozicijama u klubu. Sad je jasno da Ayla, Hadzija i Dudic dok je bio apsolutno nemaju nikakav autoritet niti ih igraci postuju.
Kako magodica bobica aylah qara posten svijet objavama na insta al samo nek ne puca... Dusa nasa malaa !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC