Il neka Javier neku pametnu kaze, samo oni pozitivu vide u ovom.Sanchez1987 je napisao/la: ↑19 nov 2022, 14:37Hajde @nokee uleti da im objasnis kakva je situacija,evo ja listam zadnje 3-4 stranice ljudi samo nezadovoljstvo iskazuju,sta li je u pitanju?haman sve ludo samo ti pametan![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- napoleon72
- Kontakt:
1946
90ka deseti heroj Bosne
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne treba da te čudi nista. Vidi se po rezultatima i titulama zadnje vrijeme kako ko vodi klub.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 nov 2022, 14:23Zrinjski nije ni zvanično ostao bez trenera, ljudi već pregovaraju s dva glavna kandidata, ne bi me čudilo dok se objavi da je Jakirović otišao, da nakon toga objave ime novog trenera. A mi polako, bez žurbe. Evo prije tačno mjesec je Feđa otišao, jedino sto znamo je da se kvalitetno proslavio Aylin rođendan. Aferim.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- napoleon72
- Kontakt:
Ma neee, sad ce te ubjedjivat da je dole manji pritisak i da zato oni uspjevaju.ElCartel11 je napisao/la: ↑19 nov 2022, 14:59Ne treba da te čudi nista. Vidi se po rezultatima i titulama zadnje vrijeme kako ko vodi klub.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 nov 2022, 14:23Zrinjski nije ni zvanično ostao bez trenera, ljudi već pregovaraju s dva glavna kandidata, ne bi me čudilo dok se objavi da je Jakirović otišao, da nakon toga objave ime novog trenera. A mi polako, bez žurbe. Evo prije tačno mjesec je Feđa otišao, jedino sto znamo je da se kvalitetno proslavio Aylin rođendan. Aferim.
1946
90ka deseti heroj Bosne
- JavierBosnia
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije njima dole zabrana jer nisu radili teren, oni mogu primiti navijače. Mislim da su bili ovi iz Mostara a ostale ne puštaju onakoElCartel11 je napisao/la: ↑19 nov 2022, 15:59Sta ovo nasi glume sa ovim saopstenjem u vezi zabrane dolaska gostujucih navijača? Kao da je zabrana od juce, a ne jos od 2 kola lige. Kakvi kreteni mati moja mila.

Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kakva zabrana? Igra se u Trebinju.ElCartel11 je napisao/la: ↑19 nov 2022, 15:59Sta ovo nasi glume sa ovim saopstenjem u vezi zabrane dolaska gostujucih navijača? Kao da je zabrana od juce, a ne jos od 2 kola lige. Kakvi kreteni mati moja mila.
https://www.transfermarkt.com/filip-bra ... ler/238486
Sad mozemo ganjati Radovca da se vrati
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma znam na isto ti ga dodje to sve. I onako pola lige nije igralo na svojim stadionima pa mi se pobrkalo sve.MortemHz je napisao/la: ↑19 nov 2022, 16:08Nije njima dole zabrana jer nisu radili teren, oni mogu primiti navijače. Mislim da su bili ovi iz Mostara a ostale ne puštaju onakoElCartel11 je napisao/la: ↑19 nov 2022, 15:59Sta ovo nasi glume sa ovim saopstenjem u vezi zabrane dolaska gostujucih navijača? Kao da je zabrana od juce, a ne jos od 2 kola lige. Kakvi kreteni mati moja mila.![]()
Cini mi se da smo osim kod kona gostovali samo jos Zrinjskom.
Ovi sad našli pisati obavjestenje kao, da bi nas dosla milja, zaduzili nas dobrim igrama

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- napoleon72
- Kontakt:
Gledaj npr Chelseaja, jedna od najboljih akademija u Engleskoj, a tek kad su fasovali onaj transfer ban skontali sta imaju u akademiji. NE POREDIM Chelsea i Sarajevo, nego smo mi u okvirima BiH u toj situaciji da imamo najbolju polaznu tacku sa.mladim igracima i da doslovno 70% pozicija u ekipi mozes popunit juniorima, sto u prvoj postavi, sto na klupi. Ne treba ti bolji drugi spic od Bijelonje, bolji drugi lijevi bek od Jovasevica (a kakav je Tomasevic, bilo bi i za prvu postavu borbe), bolji rezervni zadnji vezni od Alisaha, krilo od Pramenkovica itd. Evo Mulalic i Sahinovic su se pokazali, sta je problem sa ostalim?
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
InvazijaElCartel11 je napisao/la: ↑19 nov 2022, 16:13Ma znam na isto ti ga dodje to sve. I onako pola lige nije igralo na svojim stadionima pa mi se pobrkalo sve.MortemHz je napisao/la: ↑19 nov 2022, 16:08Nije njima dole zabrana jer nisu radili teren, oni mogu primiti navijače. Mislim da su bili ovi iz Mostara a ostale ne puštaju onakoElCartel11 je napisao/la: ↑19 nov 2022, 15:59Sta ovo nasi glume sa ovim saopstenjem u vezi zabrane dolaska gostujucih navijača? Kao da je zabrana od juce, a ne jos od 2 kola lige. Kakvi kreteni mati moja mila.![]()
Cini mi se da smo osim kod kona gostovali samo jos Zrinjskom.
Ovi sad našli pisati obavjestenje kao, da bi nas dosla milja, zaduzili nas dobrim igrama![]()
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Brate što se živciraš? Znaš i sam da smo mi kao klub ogledalo države uvali poznanika, prijatelja, rođaka u klub i Bog te veselio. Pravi mentalitet krda kod nas je zastupljen što prije shvatiš da nećemo nikad biti ozbiljan klub bolje ćeš se osjećati. Pogledaj samo ko nam je u upravi kluba Ajla koja jasno kaže da fudbal nije pratila od brazilskog RonaldaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 nov 2022, 14:23Zrinjski nije ni zvanično ostao bez trenera, ljudi već pregovaraju s dva glavna kandidata, ne bi me čudilo dok se objavi da je Jakirović otišao, da nakon toga objave ime novog trenera. A mi polako, bez žurbe. Evo prije tačno mjesec je Feđa otišao, jedino sto znamo je da se kvalitetno proslavio Aylin rođendan. Aferim.

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Poredjenje sa zrinjskim u ovom trenutku je isto kao da se poredimo sa Realom.
Uletim ti, znas kome..Sanchez1987 je napisao/la: ↑19 nov 2022, 14:37Hajde @nokee uleti da im objasnis kakva je situacija,evo ja listam zadnje 3-4 stranice ljudi samo nezadovoljstvo iskazuju,sta li je u pitanju?haman sve ludo samo ti pametan![]()
Nadji gdje ja kazem i pisem da je sve med i mlijeko... Mazlume! Ne znas da citas to je tvoj problem..
Trenutno korisnika/ca: admir1946, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, Antikloc, Armija1987, AuroraBorealis, AvantiBL, Beli98, boki86, bordobijeli, bordospartanac, budzak, Cautinho, dark44, deda, Evander, feniksptica, fks74, hajroooooo, Hamagara, HordasDolacMalta, itatabisine, johntravolta123, kanarinac, Kaunas, kogmagie46, Lecler, leo1946, MaroonBjelave, miguelramos, misstianopenaldo, muhamedhulk, Napapijri, NazorUso, Oerde, OsmanhodzicBuco, Pantelija, Posejdon, Riziko, Rodman, SamoDaKazeem, samoFKS, Simi, Sinfoc1986, spezial, StevieG8, stokastoka23, Taree, tenpenny, USB, Vanja8, Vrhbosnian i 523 gosta.