FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zašto se nije pred utakmicu pustila Grbavica?
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Sigurno je trebo Dzenis pustit pa promasio il jos bolje nije se naso u prilici da je pusti tad
Zadnja izmjena: drzgemboadislic, dana/u 20 nov 2022, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Od Diglisica nema nista davno sam to rekao. To su samo muljaze preko imena kluba da uzmu pare pojedini likovi. Kao u svim sferama života kod nas je lopovluk prva opcija.jointunija je napisao/la: ↑19 nov 2022, 20:12Po običaju,najglasniji oni koji su gledali ili pak pratili iz toplog doma.Sa mog gledišta,da smo dobili bila bi top polusezona,sad je sasvim korektna.
Volio bih da se sad po završetku sezone oglase upravni organi u vezi g.Diglisica,jer je krajnje vrijeme.I šta je sa ostalim potencijalnim partnerima.
Da se ne naglaba nepotrebno i šire priče i pričice.
P.S.Načuh na poluvremenu da je stigla odlična ponuda za Amoaha.
Jasno je da se mora imati ozbiljan plan šta i kako uraditi, a da bi napravio ozbiljan plan moraš imati ozbiljne ljude koje mi nemamo. Tu se nažalost priča završava.
Opet smo morali da podignemo rashode dovođenjem nekih igrača što mi je normalno i po meni razumno. Ali zbog krađe od strane sudija ta borba će opet biti uzaludna. A opet sve počinje od vrha kluba. Skup bezveznjakovica. Tu leži najozbiljniji problem pa tek onda ostalo.
Pogledati samo klubove u okruženju koji imaju rezultate kakvi ozbiljni ljudi vode klubove.
Puno puta je dokazao svoju klasu, ovo danas mu nije trebalo al naucit ce neke stvari sigurno. Dugo nismo a i necemo imati boljeg golmana od Bendera
Prošle sezone DA, ove NE!
Ove sezone gdje sam očekivao da će ostaviti napredak barem 30%, ali čovjek umislio da je Ter Stegen pa dribla, pa je pao za 30%
Izlasci katastrofa, poigravanje kroz cijelu polusezonu, dribla, glumi nekog razigravača, izlasci na loptu i procjene 0.
Prosjek. Baš prosjek. U rangu Kjosevskog, kikseri.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- MocMahale444
Bender nas je prodao isto kao Ikic nekad kad se klizao ko srna na ledu.
On je dva puta prije tog poteza dodao loptu protivnickim igracima.
Mrzim te josipe gnjido ofucana.
Edise napusti Zelju idi negdje drugo nisi za nas kostao si nas bodova i bodova jer si neuk.
Edise napolje sram te bilo **** te dzenis.
Edis voli Zelju ali nece da ide sam ceka otkaz da naplati.
**** li ti hljeb koji jedes fukaro.
On je dva puta prije tog poteza dodao loptu protivnickim igracima.
Mrzim te josipe gnjido ofucana.
Edise napusti Zelju idi negdje drugo nisi za nas kostao si nas bodova i bodova jer si neuk.
Edise napolje sram te bilo **** te dzenis.
Edis voli Zelju ali nece da ide sam ceka otkaz da naplati.
**** li ti hljeb koji jedes fukaro.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Benderu ispisnicu dati. Ko je on da zbog dvog hira klib kosta 2 boda? On je iskljucivi krivac i niko drugi. Posusje bi jos golov primilo, da je idiot ispucao loptu.
- MocMahale444

Jedan od najgorih golmana je taj izdajnik familiju mu **** bender.
Prodao nas izdajnik. Ko ga podrzava je neprijatelj kluba.
Isto ovo sto sad radi, Edis je radio i u proslom mandatu kad je imao na raspolaganju bukvalno i pticijeg mlijeka. Tad (kao i sad) nismo imali nikakve igre i tad je bilo izbij-nabij, honaj, bez bilo kakvog smisla, na cistu silu i seljakluk. Na kraju kad je najpotrebnije bilo, taj najblaze receno amaterizam, nas je i kostao plasmana u evropu te godine..
Iz aviona se vidi da imamo problem sa napadacima i nas "strucnjak" iz kola u kolo gura mrtvog Beganovica(lik u ligi nije gola zabio) ali to nije sve, na probu su doveli "napadaca" iz Srbije koji ima preko 100 nastupa u profesionalnoj karijeri i 7-8 golova u najjacem rangu. Cim ukucas ime i prezime doticnog, doceka te vijest da ga je jedan bivsi trener prebio u svlacionici na poluvremenu utakmice. Oni koji opravdavaju ovakve probe, kazu da smo dobili bas jaku preporuku za doticnog igraca, nisu nam dovoljni Vucenovici, Beganovici itd, nego dajte nam jos napadaca koji ne znaju postizati golove, imamo izgleda neki fetis na takve..
Sa druge strane, u juniorima imamo Plocu, napadac, tek napunio 17 godina, visok oko 1,90 m, ali jbg moze se malom omaci pa da zabije gol, eto ti onda belaja..
Da se vratim opet na Edisa, nece nikad sam dati ostavku. Opet ce cekati da mu daju otkaz, kako bi mogao da glumi zrtvu, da kuka, place i patetise kako je opet otjeran, kako je on preuzeo kad nije niko htio, kako su svi krivi, kako se pita ne pravi od 3 marke, kako mu ne daju vise ni cistacica da bude a do tada ce gurati ovaj svoj mrtvi seljakluk i igrati na kartu emocija. Daj Boze da grijesim i da on sam vec danas podnese neopozivu ostavku..
Iz aviona se vidi da imamo problem sa napadacima i nas "strucnjak" iz kola u kolo gura mrtvog Beganovica(lik u ligi nije gola zabio) ali to nije sve, na probu su doveli "napadaca" iz Srbije koji ima preko 100 nastupa u profesionalnoj karijeri i 7-8 golova u najjacem rangu. Cim ukucas ime i prezime doticnog, doceka te vijest da ga je jedan bivsi trener prebio u svlacionici na poluvremenu utakmice. Oni koji opravdavaju ovakve probe, kazu da smo dobili bas jaku preporuku za doticnog igraca, nisu nam dovoljni Vucenovici, Beganovici itd, nego dajte nam jos napadaca koji ne znaju postizati golove, imamo izgleda neki fetis na takve..
Sa druge strane, u juniorima imamo Plocu, napadac, tek napunio 17 godina, visok oko 1,90 m, ali jbg moze se malom omaci pa da zabije gol, eto ti onda belaja..
Da se vratim opet na Edisa, nece nikad sam dati ostavku. Opet ce cekati da mu daju otkaz, kako bi mogao da glumi zrtvu, da kuka, place i patetise kako je opet otjeran, kako je on preuzeo kad nije niko htio, kako su svi krivi, kako se pita ne pravi od 3 marke, kako mu ne daju vise ni cistacica da bude a do tada ce gurati ovaj svoj mrtvi seljakluk i igrati na kartu emocija. Daj Boze da grijesim i da on sam vec danas podnese neopozivu ostavku..
-
- Kontakt:
I opet zbog tebe nema spavanja. Bolest koja ne prolazi
- MocMahale444
Borac i Posušje kuci 1 bod od 6 sto smo zamisljali.
Za Borac je kriv sudija, a sta je problem s Posušjem edise tvrdoglavo ****.
Ovo mu se sve vraca sto je onda namjestio pokojnog Odu i preuzeo ekipu na papanski nacin.
Necu vise krivit dzenisa nije on sam sebe stavio u sastav.
Vise me boli kako se igraci odnose prema klubu nego gubljenje bodova od levata.
Jarane ono je namjerno bender uradio, imao je priliku da izbije loptu 5 puta halooooooooooooooooooooooiooooooo. Josipe nisi Broz degenu jedan lojavi.
Kladara 100%
Edis nema obraza da ode i ljakse u 16 srozat ce ekipu skroz ako ostane.
Halo pa nismo valjda pasli travu ako je zapalimo.
Cudi me kako Bekric (izdao nas kad je pogino za Zrinju da mi izgubimo titulu, nikad mu to halaliti. KLUB IZNAD SVIH LJUDI) podrzava edisa
Al nas jebu u mozak, kituju nam mozdane celije

Za Borac je kriv sudija, a sta je problem s Posušjem edise tvrdoglavo ****.
Ovo mu se sve vraca sto je onda namjestio pokojnog Odu i preuzeo ekipu na papanski nacin.
Necu vise krivit dzenisa nije on sam sebe stavio u sastav.
Vise me boli kako se igraci odnose prema klubu nego gubljenje bodova od levata.
Jarane ono je namjerno bender uradio, imao je priliku da izbije loptu 5 puta halooooooooooooooooooooooiooooooo. Josipe nisi Broz degenu jedan lojavi.
Kladara 100%
Edis nema obraza da ode i ljakse u 16 srozat ce ekipu skroz ako ostane.
Halo pa nismo valjda pasli travu ako je zapalimo.
Cudi me kako Bekric (izdao nas kad je pogino za Zrinju da mi izgubimo titulu, nikad mu to halaliti. KLUB IZNAD SVIH LJUDI) podrzava edisa

Al nas jebu u mozak, kituju nam mozdane celije

Sve tacnoBrkooo je napisao/la: ↑20 nov 2022, 03:25

Edis ima savrsen alibi za svaki moguci scenario. Uvijek moze reci kako je dosao u Zelju da pomogne u najtezoj krizi kada su ga mnogi zaobilazili u sirokom luku, kako je dosao u klub bez para, kako je radio posao casno i svjetla obraza, kako je imao platu manju od cistacica, kako je vratio Stilica u zivot, kako se ne pravi pita za 3 marke i slicno.
Sto kazes, odigrao bi na emocije i sta covjek da mu kaze kada bi bio skoro sve u pravu.
I zato je kriv klub tj. uprava koji je u takvom polozaju da ga mora trpiti jer ocito ne mogu naci bolju opciji od njega. Kakva uprava - takav trener. Bilo bi nerealno da dodje neki profi trener koji ima znanje, a da mora raditi sa Beganovicem, Subasicem, Vegom i ostalim vedetama.
Ovako Edis ima idealna opravdanja.
U normalnim uslovima gdje klub normalno funkcionise on bi bio max. trener juniora ili pomocni trener.
Pola vas i nije juce bilo na Grbavici a vazda nesto serete. Prvo treba klub da ispostuje sve sto je do nas pa da sudimo. Dovesti NAPADACA, jos par igraca tipa (bek, jos jedan stoper, vezni i eto nadati se da se vrati Gasal koji je odlican bio na pocetku sezone) Edis treba da ostane do kraja sezone i da se izbori evropa. Ako ne onda da se razidjemo jer je to cilj. U kupu jos igramo sutra je izvlacenje. Na proljecemo imamo Igman u Kaknju, Sloboda kuci, Sloga gosti i derbi izmedju tih tekmi. A svi ostali konkurenti igraju iznedju sebe. I meni je krivo sto juce nismo uzeli ali ljudi nismo fakat imali srece i ovo je trebala biti tekma ko sa Tuzlom na Grb. Beganovic stativa, Stilicu spagom skida cist gol, Drina.glavom i jos par prilika prije gola.
Za Bendera tvrdim da.je odlican golman i momak. Kakvo prodavanje ljudi covjek prosle sezone proglasen najboljim igracem Zelje. Ove jeste malo losiji ali je lik lomio ruku i nije bas 100% siguran. Mana mu jeste sto izbija ili u ovom slucaju ne izbije na vrijeme. Ali ocito se morao ovsko nauciti pameti. Nemoj bezveze da momka pritiscemo i jos mu veci protosak nabijamo. Treba ga ispostovati i dati mu podrsku. Vratice on to na.nekoj tekmi kad nas iscupa. Idemo dalje, sada ce aBd neki ljepsi dani unutar kluba.
Za Bendera tvrdim da.je odlican golman i momak. Kakvo prodavanje ljudi covjek prosle sezone proglasen najboljim igracem Zelje. Ove jeste malo losiji ali je lik lomio ruku i nije bas 100% siguran. Mana mu jeste sto izbija ili u ovom slucaju ne izbije na vrijeme. Ali ocito se morao ovsko nauciti pameti. Nemoj bezveze da momka pritiscemo i jos mu veci protosak nabijamo. Treba ga ispostovati i dati mu podrsku. Vratice on to na.nekoj tekmi kad nas iscupa. Idemo dalje, sada ce aBd neki ljepsi dani unutar kluba.
-
- Kontakt:
E čuj Bender ono namjerno uradio
šta sve neću pročitat

Svaka cast svima ( osim dzenisu) ali Drina i Hodzic su bas dobri igraci. Moramo napravit neku fintu sa njihovim ugovorima, oni se mogu dobro naplatit. Mozda ih vec Turci kaparisu.
Sto se tice utakmice, drag je meni Edis ali nakon onako dobre igre u prvih pola sata on svojim uputama napravi to da drugo poluvrijeme mozemo primit 3 komada.
Steta, pobjedom sinoc bi svi govorili da smo imali vrlo dobru polusezonu.
Sto se tice utakmice, drag je meni Edis ali nakon onako dobre igre u prvih pola sata on svojim uputama napravi to da drugo poluvrijeme mozemo primit 3 komada.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
A šanse Subašića pred kraj prvog poluvremena. Zaista teže promašiti. Ali nije on kriv što je još uvijek u jednom klubu kakav je Željezničar. Mene sram njegove indolentnosti svih ovih godina...
Manijaci bez premca, ponos države i jedina svijetla tačka, ove lige.
Manijaci bez premca, ponos države i jedina svijetla tačka, ove lige.
- jointunija
- Kontakt:
Drina već ima višegodišnji ugovor.Isti bi i Hodža trebao potpisati krajem januara aBd.godrina je napisao/la: ↑20 nov 2022, 10:33Svaka cast svima ( osim dzenisu) ali Drina i Hodzic su bas dobri igraci. Moramo napravit neku fintu sa njihovim ugovorima, oni se mogu dobro naplatit. Mozda ih vec Turci kaparisu.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Nadam se da je ovo Benderu zadnja utakmica u Želji. Kakav umni retard. Konjina nam izbi 2 prebitna boda za Evropu.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 34 gosta.