Pa vjeruj ne bi me čudilo. Husref, Mirza, Risto, svi od navedenih su izlizana imena, ali ne bi me čudilo da Mirvić “obraduje” navijače s nekim od navedenih

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa vjeruj ne bi me čudilo. Husref, Mirza, Risto, svi od navedenih su izlizana imena, ali ne bi me čudilo da Mirvić “obraduje” navijače s nekim od navedenih
Smijesno valaElCartel11 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 21:57+ Sloga Doboj x2 10/24 boda
Nas su svi ovi fenjerasi tukli.
Svi,svi, svi
Ne sluti Cartele majke ti. Sad nema stvarno ni 1% prostora da fulamo ni sa trenerom ni sa pojačanjima( eventualno od 3-4 zimska pojačanja 1 da se ne pokaže dobro). Jer sad ako Europu ne izborimo, ode sve u 3 pichke materine, ma totalni raspad slijedi, ne bi se oporavili narednih 2-3 sezone.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 22:24Ma u jednu ruku bi i volio, da dodje Mirza kao trener. Taman, da ga istrosimo, izyebemo mu sve od do i da povede na kraju svoje mladunce iz kluba i da mu se ne spominje vise ime kao moguceg trenera.
Ovako svaki put kad trazimo trenera prvo ide on pa iza njega odmah Husref jbt. Ovako bi barem bili mirni par godina.
Mirza je potrošen na proljece 2010, kada nas nije u Evropu odveo, iako smo igrački imali najbolji tim u ligi, tim koji je sedam mjeseci ranije igrao play - off EL.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 22:24Ma u jednu ruku bi i volio, da dodje Mirza kao trener. Taman, da ga istrosimo, izyebemo mu sve od do i da povede na kraju svoje mladunce iz kluba i da mu se ne spominje vise ime kao moguceg trenera.
Moj Gospodine Evropa je odavno bila na klimavim nogama, ali poslije današnjeg dana je gotova. Mi da izborimo Evropu nema sanse.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 nov 2022, 22:30Ne sluti Cartele majke ti. Sad nema stvarno ni 1% prostora da fulamo ni sa trenerom ni sa pojačanjima( eventualno od 3-4 zimska pojačanja 1 da se ne pokaže dobro). Jer sad ako Europu ne izborimo, ode sve u 3 pichke materine, ma totalni raspad slijedi, ne bi se oporavili narednih 2-3 sezone.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 22:24Ma u jednu ruku bi i volio, da dodje Mirza kao trener. Taman, da ga istrosimo, izyebemo mu sve od do i da povede na kraju svoje mladunce iz kluba i da mu se ne spominje vise ime kao moguceg trenera.
Ovako svaki put kad trazimo trenera prvo ide on pa iza njega odmah Husref jbt. Ovako bi barem bili mirni par godina.
Nije ga niko ni tražio u te 3,5 godine, zna svako da je ublehaš koji veze sa vezom nema. S vremena na vrijeme zakiti sa 20 maraka ove kvazi novinare sa par smetljarskih portala, da ga nekad spomenu kao kandidata za našu klupu.
Sad gledam i ne vjerujem. Yebo te sunce drago, jesmo zglajzaliElCartel11 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 22:37Moj Gospodine Evropa je odavno bila na klimavim nogama, ali poslije današnjeg dana je gotova. Mi da izborimo Evropu nema sanse.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 nov 2022, 22:30Ne sluti Cartele majke ti. Sad nema stvarno ni 1% prostora da fulamo ni sa trenerom ni sa pojačanjima( eventualno od 3-4 zimska pojačanja 1 da se ne pokaže dobro). Jer sad ako Europu ne izborimo, ode sve u 3 pichke materine, ma totalni raspad slijedi, ne bi se oporavili narednih 2-3 sezone.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 22:24Ma u jednu ruku bi i volio, da dodje Mirza kao trener. Taman, da ga istrosimo, izyebemo mu sve od do i da povede na kraju svoje mladunce iz kluba i da mu se ne spominje vise ime kao moguceg trenera.
Široki nam bjezi 11 bodova, Borac 8. Kone bjeze "samo" 4 boda ali kad pogledas na proljece njihove prve 3 tekme i naše vidiš, da ce se odlijepiti od nas. Oni imaju Igman, Slobodu i Slogu a mi Zrinjski, Široki i Velež. Imamo i taj medjusobni derbi i mozda se tu bas bude odlucivalo jesmo li jos u igri za Evropu ili smo definitivno gotovi.
Ne pogodi li doticni sa trenerom i pojacanjima ali bas bez fule,i ne prestane li nas doticna brukati iz dana u dan ocekujem lagano na proljece skandiranje Ismire odlaziGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 nov 2022, 20:32Ma bez sekiracije. Trener nam se smije nakon sramotnog gubitka, ja umirem unutar sebe nakon 90 minuta, a on lagani kez, još pošalje Vučinu vazda, ha ja, ko je on da daje izjaveAhmoveliki je napisao/la: ↑20 nov 2022, 20:26Samo ti iiiii niko vise HasselbankGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 nov 2022, 20:16
![]()
![]()
Sta misliš Ahmo, jel bi Hasselbaink bio riješenje naših problema?
![]()
Ma evo pišemo svi riješenja, ali Mirvić “čvrsto” podržava Emira i Aylu, pa evo vidjet ćemo kako će dalje situacija da se odvija. Ja znam da bez dobrog trenera ne trebamo ni razmišljati o nekim igračima, džaba sve bez trenera koji treba sve to da ukomponuje lijepo.
Iznenadio bi se ako bude hiljadu, makar na početku
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, iliyaa8, Sinfoc1986, Uvijeknapravojstrani i 54 gosta.