FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nama treba sve osim golmana, desnog beka i zadnjeg veznog, skromnih 8 pozicija škripi.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ma nisu ovdje cista posla ovu polusezonu. Smrdi ovo na kladaru, pogotovo ako se uzme u obzir da smo zijanili od Igmana, Sloge i Slobode, sve fenjerasi, a i jos Tuzla 5:1, kolko god da si los, nikad, al bas nikad ne bi zijanili od ovih klubova da se nije namjerno htjelo. Bod se uvijek moze osvojiti. Pogotovo jos jer se i stoper nije doveo. Sve ostalo baca na sumnju namjestanja.
Hvala ti što misliš tako o mojim postovima. Nisu oni ništa ni bolji, ni gori od tvojih, ili bilo čijih. Kako otoič napisah, nit je ovo liga mladih lingvista, niti takmičenje u ljepoti sastava: "Šta je ljepše, Mirvić ili proljeće"?Antikloc je napisao/la: ↑20 nov 2022, 11:27Star si a godine su ti donijele mudrost i iskustvo. Tako da pises postove s kojima se uglavnom slazem i koji su lijepi za procitati.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑19 nov 2022, 17:00Ja sam malko stariji (malko, al' uqurcu), pa i pamtim malo duže. Ali koliko god da sam stariji, nikad nisam znao, niti me bolio qurko kako se zovu uposlenici kluba. Imena, rođendane, brojeve ličnih karti uposlenika u klubu, počeo sam saznavati registracijom na ovom pdf-u.
Sjećam se ja i Željka Pustivuka i Antala Puhalaka i Daneta Kuprešanina i Azrudina Valentića i grčevitih borbi za opstanak... pa se opet ne mogu sjetiti niti jednog imena iz kluba. A i zašto bih?!? Ja sam navijač, volim klub i navijam za njega. Da me neko pita zašto, ne bih znao. Takva je ljubav. Nikada u WC-u nisam napisao FCS, Horde zla i slično, baš zbog ljubavi poštovanja prema klubu, jer mojoj ljubavi nije mjesto u javnim halama, pišaonama itd. I danas me jednako živo libo racku ko je uposlenik, kako se zove i s kim se prči.
Ako volim klub, volim i njegove strukture. Ako volim svoju djecu, ne mogu ne voliti njihovu mater, bio ili ne bio sa njom.
Navodno se brinete zbog situacije u klubu, a komentaršete Pecijevu curu. Pa šta vas boli hurko ko mu je treba?!?
Moje, kao navijača, jest da odem na utakmicu i dam podršku klubu i kad igra dobro i kad igra loše. Kakve veze ima samnom to što neko slavi rođendan?!? Pa rođendani i jesu za slavlje. Evo idu Dan državnosti i Nova Godina, pa će nekad i moj rođendan. I šta sad?! Ja to ne bih trebao slaviti zato što loše igramo?!
Kao, nećemo mahalu u klubu, a na dnevnoj bazi se ispiru usta osobama za čije postojanje mi ne bi trebali ni znati, a ne šta jedu, gdje hodaju, s kim se fataju, šta pričaju... I zašto onda vi i po čemu mislite da ste bolji kad im poklanjate toliku pažnju?!?
Stvar je vrlo jednostavna: Kakav narod - takva vlast!!
Kad vi budete bolji i strukture će biti bolje. Ne padaju uposlenici kluba s Marsa. Sve su to naše komšije, poznanici, prijatelji, rođaci - mi!
Ali, opet, drobiti nekome kome su grandovi, farme, talenti ubjedljivo najgledanije emisije, a dobitak na kladionici vrhunac intelektualnog i socijalnog angažmana, iluzorno je samo po sebi.
Tetke sa 'ladnim trajnama, ocam'...
No,ovaj post je gomila gluposti neopjevanih !!
Ne ispire niko usta s tim osobama,iz cista mira. Nego su one pocele prve. Eksponiraju se,iskacu iz pastete,daju si na vaznosti koje nemaju i to raju nervira. Uposlenik FKS ,ukljucujuci i direktora nije javna osoba i nije zvijezda Sarajeva. Ona je niko i nista,goli qurac. Da se nepotrebno ne eksponiraju,ne bi ih niko ni pomenuo. A rodjendane trebaju slaviti,isto kao i mi ostali ,u krugu porodice.
Puca nam qurac za njihov rodjendan.
Kao sto kazes : Osobe koje ne bi trebali ni znati !! Ali znamo ih ,zahvaljujuci njihovom medijskom angazmanu,njihovom guranju na prvu stranicu,gdje apsolutno ne spadaju !!
A za Pecija je laz da ga je neko prozivao,samo par sitnih dobronamjernih komentara. A to opet ,zato sto se on eksponirao. Neko ko zeli biti javna osoba,ko zeli biti u medijima,mora prihvatiti i komentare i stavove javnosti.
A sto se tice Leotara,to uzimamo lagano !! Imamo kvalitet,imamo Obucu !! Nasi su !!
Iskreno, a zaista bez bilo kakve uvrede, izgubio si me kod: "Nego su one počele prve." Mislim da sam zadnji put u obdaništu čuo takav razlog. Ostalo je stvar tvog ličnog poimanja nečijeg pojavljivanja u medijima, ili društvenim mrežama uopšte.
Možda si primjetio da ponekad pišem: ajle, poture, varešanovići, musemići i sl.? Sa namjerom je pisano malim slovom, jer se ne misli na konkretne osobe, nego je to alegorija, stilska figura, da prostiš.
Opet velim; neko slika i kači mezu, neko usne, neko tortu, neko slike djece, neko bogami sise i čićpi, sve je to stvar tvoje percepcije, odnosno, koliko te to tangira. Komentari, lajkovi i dislajkovi na društvenim mrežama nisu javnost, kako ti to pretenciozno nazivaš, jer koliko god se to tebi ne sviđalo i smetalo, te ogorčeno komentarisao isto, tako postoje osobe kojima se to sviđa, podržavaju, lajkaju... E sad, ako si ti javnost, onda su i oni.
Pozitivno, ili negativno komentarisanje nečijih slika po društvenim mrežama jednako govori o onome ko ih postavlja kao o onome ko ih komentariše, vako ili nako.
Evo ti još jedna alegorija: Jaran slomio nogu. Slikao se sa gipsom i okačio na fb mislim. U roku pola sata, dobio 80 lajkova. I danas ga zayebavam; treb'o si je ranije slomit, viđaj što te vole, vole, vole, vole, vole, vole, vole...
Je l' na tu javnost misliš? (retoričko pitanje).
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Mozzart, donesi odluku - vele cetnici kladionicrski! I Mirva donio odluku, a mi dobismo FKS sa negativnom gol razlikom prvi put..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Nas par to pise odavno, ljudi nas ismijavaju. Ako izvuces samo koliko puta su nasi fulali 1 na 1 situaciju ili prazan gol u ovoj polusezoni, syebes se. I to od "najboljih" igraca. Bjezi ba, ne znam sta se desava al ovo je fkt nenormalno sta se desava.Stroj1946 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 19:03Ma nisu ovdje cista posla ovu polusezonu. Smrdi ovo na kladaru, pogotovo ako se uzme u obzir da smo zijanili od Igmana, Sloge i Slobode, sve fenjerasi, a i jos Tuzla 5:1, kolko god da si los, nikad, al bas nikad ne bi zijanili od ovih klubova da se nije namjerno htjelo. Bod se uvijek moze osvojiti. Pogotovo jos jer se i stoper nije doveo. Sve ostalo baca na sumnju namjestanja.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kakva kladionicanapoleon72 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 19:47Nas par to pise odavno, ljudi nas ismijavaju. Ako izvuces samo koliko puta su nasi fulali 1 na 1 situaciju ili prazan gol u ovoj polusezoni, syebes se. I to od "najboljih" igraca. Bjezi ba, ne znam sta se desava al ovo je fkt nenormalno sta se desava.Stroj1946 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 19:03Ma nisu ovdje cista posla ovu polusezonu. Smrdi ovo na kladaru, pogotovo ako se uzme u obzir da smo zijanili od Igmana, Sloge i Slobode, sve fenjerasi, a i jos Tuzla 5:1, kolko god da si los, nikad, al bas nikad ne bi zijanili od ovih klubova da se nije namjerno htjelo. Bod se uvijek moze osvojiti. Pogotovo jos jer se i stoper nije doveo. Sve ostalo baca na sumnju namjestanja.
- napoleon72
- Kontakt:
Mozzartfks74 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 19:51Kakva kladionicanapoleon72 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 19:47Nas par to pise odavno, ljudi nas ismijavaju. Ako izvuces samo koliko puta su nasi fulali 1 na 1 situaciju ili prazan gol u ovoj polusezoni, syebes se. I to od "najboljih" igraca. Bjezi ba, ne znam sta se desava al ovo je fkt nenormalno sta se desava.Stroj1946 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 19:03Ma nisu ovdje cista posla ovu polusezonu. Smrdi ovo na kladaru, pogotovo ako se uzme u obzir da smo zijanili od Igmana, Sloge i Slobode, sve fenjerasi, a i jos Tuzla 5:1, kolko god da si los, nikad, al bas nikad ne bi zijanili od ovih klubova da se nije namjerno htjelo. Bod se uvijek moze osvojiti. Pogotovo jos jer se i stoper nije doveo. Sve ostalo baca na sumnju namjestanja.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Fedja Dudic se morao istrpiti i planirati s njim na duže staze.
Pokazalo se da je on najmanji problem. Izgubili od Slobode, Leotara a 90% bi bio poraz i u Posušju da se nije igralo s igračem vise.
Totalno neuvjerljiva i bezidejna igra u ove 4 utakmice protiv ponajslabijih protivnika u ligi.
Pokazalo se da je on najmanji problem. Izgubili od Slobode, Leotara a 90% bi bio poraz i u Posušju da se nije igralo s igračem vise.
Totalno neuvjerljiva i bezidejna igra u ove 4 utakmice protiv ponajslabijih protivnika u ligi.
Krajnji rok za novog trenera da dođe je 01.12. sve poslije toga je neozbiljno. Doduše, mi odavno nismo ozbiljan klub.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Da bar jave smradovi da cemo izgubit ako vec namjestaju pa da imamo bar neke koristi od ovog smeca od klubaumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 18:45
Lezbe, je li zaokružen kec u Trebinju danas? Aferim![]()
**** smrdljiva raspali se dabogda šta uradiste od kluba
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja gledaj sto treba odlucno siba parove, ja se dvoumim po par sati...
Jest ovo Ayla otisla ili sto vatromet? 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ahmoveliki je napisao/la: ↑20 nov 2022, 20:15Ja gledaj sto treba odlucno siba parove, ja se dvoumim po par sati...

Sta misliš Ahmo, jel bi Hasselbaink bio riješenje naših problema

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nisi promasio samo loptu,nego i stadion !VenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 nov 2022, 19:06Hvala ti što misliš tako o mojim postovima. Nisu oni ništa ni bolji, ni gori od tvojih, ili bilo čijih. Kako otoič napisah, nit je ovo liga mladih lingvista, niti takmičenje u ljepoti sastava: "Šta je ljepše, Mirvić ili proljeće"?Antikloc je napisao/la: ↑20 nov 2022, 11:27Star si a godine su ti donijele mudrost i iskustvo. Tako da pises postove s kojima se uglavnom slazem i koji su lijepi za procitati.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑19 nov 2022, 17:00Ja sam malko stariji (malko, al' uqurcu), pa i pamtim malo duže. Ali koliko god da sam stariji, nikad nisam znao, niti me bolio qurko kako se zovu uposlenici kluba. Imena, rođendane, brojeve ličnih karti uposlenika u klubu, počeo sam saznavati registracijom na ovom pdf-u.
Sjećam se ja i Željka Pustivuka i Antala Puhalaka i Daneta Kuprešanina i Azrudina Valentića i grčevitih borbi za opstanak... pa se opet ne mogu sjetiti niti jednog imena iz kluba. A i zašto bih?!? Ja sam navijač, volim klub i navijam za njega. Da me neko pita zašto, ne bih znao. Takva je ljubav. Nikada u WC-u nisam napisao FCS, Horde zla i slično, baš zbog ljubavi poštovanja prema klubu, jer mojoj ljubavi nije mjesto u javnim halama, pišaonama itd. I danas me jednako živo libo racku ko je uposlenik, kako se zove i s kim se prči.
Ako volim klub, volim i njegove strukture. Ako volim svoju djecu, ne mogu ne voliti njihovu mater, bio ili ne bio sa njom.
Navodno se brinete zbog situacije u klubu, a komentaršete Pecijevu curu. Pa šta vas boli hurko ko mu je treba?!?
Moje, kao navijača, jest da odem na utakmicu i dam podršku klubu i kad igra dobro i kad igra loše. Kakve veze ima samnom to što neko slavi rođendan?!? Pa rođendani i jesu za slavlje. Evo idu Dan državnosti i Nova Godina, pa će nekad i moj rođendan. I šta sad?! Ja to ne bih trebao slaviti zato što loše igramo?!
Kao, nećemo mahalu u klubu, a na dnevnoj bazi se ispiru usta osobama za čije postojanje mi ne bi trebali ni znati, a ne šta jedu, gdje hodaju, s kim se fataju, šta pričaju... I zašto onda vi i po čemu mislite da ste bolji kad im poklanjate toliku pažnju?!?
Stvar je vrlo jednostavna: Kakav narod - takva vlast!!
Kad vi budete bolji i strukture će biti bolje. Ne padaju uposlenici kluba s Marsa. Sve su to naše komšije, poznanici, prijatelji, rođaci - mi!
Ali, opet, drobiti nekome kome su grandovi, farme, talenti ubjedljivo najgledanije emisije, a dobitak na kladionici vrhunac intelektualnog i socijalnog angažmana, iluzorno je samo po sebi.
Tetke sa 'ladnim trajnama, ocam'...
No,ovaj post je gomila gluposti neopjevanih !!
Ne ispire niko usta s tim osobama,iz cista mira. Nego su one pocele prve. Eksponiraju se,iskacu iz pastete,daju si na vaznosti koje nemaju i to raju nervira. Uposlenik FKS ,ukljucujuci i direktora nije javna osoba i nije zvijezda Sarajeva. Ona je niko i nista,goli qurac. Da se nepotrebno ne eksponiraju,ne bi ih niko ni pomenuo. A rodjendane trebaju slaviti,isto kao i mi ostali ,u krugu porodice.
Puca nam qurac za njihov rodjendan.
Kao sto kazes : Osobe koje ne bi trebali ni znati !! Ali znamo ih ,zahvaljujuci njihovom medijskom angazmanu,njihovom guranju na prvu stranicu,gdje apsolutno ne spadaju !!
A za Pecija je laz da ga je neko prozivao,samo par sitnih dobronamjernih komentara. A to opet ,zato sto se on eksponirao. Neko ko zeli biti javna osoba,ko zeli biti u medijima,mora prihvatiti i komentare i stavove javnosti.
A sto se tice Leotara,to uzimamo lagano !! Imamo kvalitet,imamo Obucu !! Nasi su !!
Iskreno, a zaista bez bilo kakve uvrede, izgubio si me kod: "Nego su one počele prve." Mislim da sam zadnji put u obdaništu čuo takav razlog. Ostalo je stvar tvog ličnog poimanja nečijeg pojavljivanja u medijima, ili društvenim mrežama uopšte.
Možda si primjetio da ponekad pišem: ajle, poture, varešanovići, musemići i sl.? Sa namjerom je pisano malim slovom, jer se ne misli na konkretne osobe, nego je to alegorija, stilska figura, da prostiš.
Opet velim; neko slika i kači mezu, neko usne, neko tortu, neko slike djece, neko bogami sise i čićpi, sve je to stvar tvoje percepcije, odnosno, koliko te to tangira. Komentari, lajkovi i dislajkovi na društvenim mrežama nisu javnost, kako ti to pretenciozno nazivaš, jer koliko god se to tebi ne sviđalo i smetalo, te ogorčeno komentarisao isto, tako postoje osobe kojima se to sviđa, podržavaju, lajkaju... E sad, ako si ti javnost, onda su i oni.
Pozitivno, ili negativno komentarisanje nečijih slika po društvenim mrežama jednako govori o onome ko ih postavlja kao o onome ko ih komentariše, vako ili nako.
Evo ti još jedna alegorija: Jaran slomio nogu. Slikao se sa gipsom i okačio na fb mislim. U roku pola sata, dobio 80 lajkova. I danas ga zayebavam; treb'o si je ranije slomit, viđaj što te vole, vole, vole, vole, vole, vole, vole...
Je l' na tu javnost misliš? (retoričko pitanje).

Vecina firmi ne dozvoljava kacenje slika sa radnog mjesta i iz firme. Nijedna firma ne dozvoljava koristenje firme za samopromociju uposlenica i kancelarijskog kadra !
Ne znam mozda si ti vidio storije i objave sluzbenica iz Suda BH ili iz MUP-a ?! Ja nisam. Objave i storiji nasih uposlenica ,mogu biti samo iz licnog zivota a nikako s posla iz FKS. Direktorica isto,treba da se pojavljuje javno samo po sluzbenoj duznosti,mada po ponasanju i znanju i to joj treba zabraniti.
-
- Kontakt:
Samo ti iiiii niko vise HasselbankGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 nov 2022, 20:16Ahmoveliki je napisao/la: ↑20 nov 2022, 20:15Ja gledaj sto treba odlucno siba parove, ja se dvoumim po par sati...![]()
![]()
Sta misliš Ahmo, jel bi Hasselbaink bio riješenje naših problema?
Direktor
Sportski direktor
Sef akademije
Treneri prvog tima
Treneri akademije
Marketing
Pravna sluzba
Igraci
Akademci
Skauti
Kada se odozgo prema dole sve poreda, kada se bude razgovaralo sa onima koji hoce da rade 12/24 a ne 2/24, kada se bude znalo sta je cija odgovornost i da bude neko nagrađen/kaznjen za svoj posao mozemo se nadati
Do tada je promjena jwdne, dvije pozicije samo zamazivanje očiju.. i promjna trenera i emira i slicno...
Sportski direktor
Sef akademije
Treneri prvog tima
Treneri akademije
Marketing
Pravna sluzba
Igraci
Akademci
Skauti
Kada se odozgo prema dole sve poreda, kada se bude razgovaralo sa onima koji hoce da rade 12/24 a ne 2/24, kada se bude znalo sta je cija odgovornost i da bude neko nagrađen/kaznjen za svoj posao mozemo se nadati
Do tada je promjena jwdne, dvije pozicije samo zamazivanje očiju.. i promjna trenera i emira i slicno...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma bez sekiracije. Trener nam se smije nakon sramotnog gubitka, ja umirem unutar sebe nakon 90 minuta, a on lagani kez, još pošalje Vučinu vazda, ha ja, ko je on da daje izjaveAhmoveliki je napisao/la: ↑20 nov 2022, 20:26Samo ti iiiii niko vise HasselbankGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 nov 2022, 20:16Ahmoveliki je napisao/la: ↑20 nov 2022, 20:15Ja gledaj sto treba odlucno siba parove, ja se dvoumim po par sati...![]()
![]()
Sta misliš Ahmo, jel bi Hasselbaink bio riješenje naših problema?

Ma evo pišemo svi riješenja, ali Mirvić “čvrsto” podržava Emira i Aylu, pa evo vidjet ćemo kako će dalje situacija da se odvija. Ja znam da bez dobrog trenera ne trebamo ni razmišljati o nekim igračima, džaba sve bez trenera koji treba sve to da ukomponuje lijepo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: benko21, bhfanatic14, Imamkarbarum, keli, leo1946, mire971, mnon46, N3R3D, striktnosarajevski, TETRAPAK, VolimoSarajevo i 85 gostiju.