[youtube][/youtube]
Alejandro, alejandro...
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Ja i nisam prestao biti zna adinjo o čemu pričamsarajlija89 je napisao/la:jeste li optimsiti pred lecce...![]()
![]()
jbg,ako ne dobijemo losi smo...fali im pola tima
juventus 0244 je napisao/la:Ja i nisam prestao biti zna adinjo o čemu pričamsarajlija89 je napisao/la:jeste li optimsiti pred lecce...![]()
![]()
jbg,ako ne dobijemo losi smo...fali im pola tima. Fakat sam optimista, čujem da bi Del Neri mogao odmarati Marchisia i Krasića, a da Pepe i Martinez krenu od prve minute, ali kako god nadam se dobrom rezultatu, ako smo mogli u prvom dijelu 4:0 možemo vala i sad bar 2:0
.
Evo sudi nam ovaj što je sudio protiv Sampe.Paolo Silvio Mazzoleni iz Bergama je najavljen kao sudac nedjeljne tekme na 'Via del Maru' izmedju Leccea i Juventusa...
On će suditi Bianconerima drugi put ove sezone. Prvi puta je sudio tekmu drugog kola izmedju Juventusa i Sampdorije koja je završena neriješenim rezultatom 3:3.
Ukupno je sudio četiri tekme Juventusu i sve su igrane u Torinu. Juventus je zabilježio dvije pobjede i dva remija kada je Mazzoleni sudio. Kada Mazzoleni sudi Juventusu uvijek bude dosta golova.
Na 'Via del Maru', Mazzoleniu ću pomagati Lorenzo Manganelli i Salvatore Longo. Emiliano Gallione je potvrdjen kao četvrti sudac.
Takodjer treba reći da je jučer potvrdjeno da je skoro deset hiljada ulaznica prodano za ovu tekmu. Očekuje se da će do nedjelje biti totalno rasprodan. Vjeruje se da će Lecce u nedjelju zabilježiti rekordnu posjetu na 'Via Del Maru' u ovoj sezoni.
Meni bi bilo draže kad bi se naš Quagliarella vratio i bio kao ove sezone, nego Rossi, jer njegova cijena je prenapuhana bar po meni.Giuseppe Rossi je u jednom intervjuu upitan o eventualnom povratku u domovinu, na što on nije dao konkretan odgovor...
Interes za Giuseppea Rossia u januaru pokazali su neki talijanski timovi, a čini se da Juventus i Napoli još misle ozbiljno da ga dovedu. inter je doveo pazzinia čime je riješio napad, Milan već ima odličan napad dok ostali timovi nemaju dovoljna novčana sredstva da angažuju talijanskog reprezentativca.
"Mercato? Ne bih sada o tome. Trenutno razmišljam samo o Villarealu", rekao je Rossi pred meč protiv Napolia.
Talijanski mediji navode da je Rossi na vrhu želja Juventusa i da će torinski klub poslati zvaničnu ponudu ukoliko Napoli ne pristane na smanjenje odštete za Quagliarellu. Villareal se nedavno izjasnio o cijeni ovog igrača koja nije, prema njima, ispod 30 miliona eura.
"Stara dama" je i u prošlosti pokušavala da ga dovede, a čini se da bi na ljeto konačno mogli da ga 'ugrabe'. Giuseppe Rossi je nekoliko puta javno priznao da bi volio da se vrati u domovinu.
Ne sviđa mi se ovo, iako igramo protiv lošijeg i oslabljenog protivnika, da se odmaraju igrači...Capellova filozofija je bila tim koji pobijeđuje se ne mijenja zato samo onako i harali ligom ligom...treba da igraju najbolji bez obzira na protivnika...Hajd za Krasića razumijem treba odmoriti ovu tekmu, ali Marchiso ni pošto, svaka čast Martinezu ali Principino je Principinojuventus 0244 je napisao/la:Ja i nisam prestao biti zna adinjo o čemu pričamsarajlija89 je napisao/la:jeste li optimsiti pred lecce...![]()
![]()
jbg,ako ne dobijemo losi smo...fali im pola tima. Fakat sam optimista, čujem da bi Del Neri mogao odmarati Marchisia i Krasića, a da Pepe i Martinez krenu od prve minute, ali kako god nadam se dobrom rezultatu, ako smo mogli u prvom dijelu 4:0 možemo vala i sad bar 2:0
.
Bolje da ga odmori, jer je bol osjećao i u meče protiv Intera, a za Krasića je već puno puta prepričano, čak ga Del Neri i na trenizima štedi kako bi bio svježiji za utakmicu. Jer realno ova utakmica protiv Leccea je lakša od one protiv Bologne, jer i u prvom dijelu sezone su nam uzeli bod. Ali naravno da će oni biti na klupi ako šta zapne da pomognu, ali po meni ako bi se rezultat dobro odvijao bolje da Krasića ne uvodi uopšte jer to bi bilo 15 dana odmora, a to bi mu dobro došlo.Bianconeri1988 je napisao/la:Ne sviđa mi se ovo, iako igramo protiv lošijeg i oslabljenog protivnika, da se odmaraju igrači...Capellova filozofija je bila tim koji pobijeđuje se ne mijenja zato samo onako i harali ligom ligom...treba da igraju najbolji bez obzira na protivnika...Hajd za Krasića razumijem treba odmoriti ovu tekmu, ali Marchiso ni pošto, svaka čast Martinezu ali Principino je Principino![]()
I ja sam optimističan, nedavno sam pisao ukoliko uvežemo u sljedećih 5 tekmi sve pobijede jer su protivnici lahki, ako ništa treće mjesto je naše

Mlad sam ti ja al svasta znamNe mogu da verujem da nisi nikad gledao Baggia u Juventusu.
edit: tek sad videh da si tad bio klinac.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.