Od tog nema ništa kao i od onog drugog.Nisu ovi vesla sisali.zeljovolimte je napisao/la: ↑22 nov 2022, 15:25Ta ekipa okupljena oko Mirvica, samo im jos jedan fali![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jointunija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Ja ne mogu da shvatim glave kao sto si ti. On je placen da brani zicere(mada realno nije ni neke sad aman zicere branio vise su ga lopte pogadjale) a za ono sto je uradio protiv Posusja za to nije placenmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 15:11ali mozak koji psuje benderu sve zbog ovog kiksa iako nas je taj isti bender 100000 vadio iz go.ana i branio zicere vrijedne 1 ili 3 boda.. pa dobro jeste li realni.. a dok je mali muftic branio sve ste govorili daj boze samo da se bender vrati.. e moj bošnjo.
BENDERU PUNA PODRŠKA I U DRUGI DIO JOŠ JAČE MAJSTORE !!!

- Mrcina1921
amohu vratili sa srpske granice jer nije imao vizu za ulazak na teritoriju srbije, protiv vardara bez njega i ace koji je dobio kcerkicu
-
- Kontakt:
E čuj Senad koči ulazak Eldina

Zbog takvih ko ti i jesmo u ovom qrcu

-
- Kontakt:
Ovo je prava informacija
-
- Kontakt:
@jointunija ja to nisam ni tvrdio , to su dvije odvojene ekipe ima jos i treca koja se pojavila medjutim kocnicara puno vise unutar kluba i oko kluba tzv simpatizera.jointunija je napisao/la: ↑22 nov 2022, 10:43@zastavnik22 Ljudi oko Mirvića nemaju veze sa Senadom,skroz drugi ljudi su u pitanju.I tu su opstrukcije,Eldinu je postavljen ko neki rok,al dabogda,dok je ovaj Mirvić platio revizorsku kuću a pregovore radi preko konsultantske firme,hoće da sve bude po PS-u.Međutim i to sporo ide za klub kojem je investitor potreban.U prevodu neko koči.KANA je napisao/la: ↑22 nov 2022, 10:15istina je za Misketa ali da je on nesto opstruirao oko Eldina nikad nisam cuo (nadam se da ovo ne pises iz dusmanluka) Sve je do Eldina nasi su bili vise nego korektni sto se svega tice.Mrcina1921 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 09:59
puno je priče, puno mahale, svi bi nešto a ništa konkretno, senad svim silama navaljuje da uđe u klub, najgore od svega što preko poltrona pokušava da sabotira ulazak bilo kakvog investitora, i zadrži ovakvo stanje koje najviše njemu odgovara da bi onda ušao u klub, nudi neke pozajmice za početak da se dugovi vrate, a kasnije sve po starom kao prije par godina dakle bez nekih večih ulaganja i planova kao investitor, njegov dolazak u svakom smislu bi otvorio pandorinu kutiju, amara smo se riješili jednim dijelom nakon borca, ne treba nam još i senad, sve u svemu vidjet ćemo
Bice 
- LegendaIvica
- Kontakt:
Neko je neki dan pisao da smo bili dobili ponudu za Bendera, Amoah, Santosa i Hodzica.
Ako je istina da za Amoaha neko nudi 500k€ odma prodati i ne razmisljati dugo.
Sto se Bendera tice ja bi ga prodao za 30k da ga ko hoce. Momak i prije ovog kiksa nije bio neki golman nego je Hasagic od njega izvlacio maksimum. Brajlovica sam hvalio i prizeljkivao vec ljetos i treba ga dovesti jer je u svakom slucaju bolji od Bendera. Ostatak iz TC nije za nas tako da njih ne treba spominjat.
Obavezno dovesti AMF, ljevog beka i napadaca. Ako bi se desila prodaja onda naravno i na tim pozicijama treba neko adekvatno rijesenje.
Ako je istina da za Amoaha neko nudi 500k€ odma prodati i ne razmisljati dugo.
Sto se Bendera tice ja bi ga prodao za 30k da ga ko hoce. Momak i prije ovog kiksa nije bio neki golman nego je Hasagic od njega izvlacio maksimum. Brajlovica sam hvalio i prizeljkivao vec ljetos i treba ga dovesti jer je u svakom slucaju bolji od Bendera. Ostatak iz TC nije za nas tako da njih ne treba spominjat.
Obavezno dovesti AMF, ljevog beka i napadaca. Ako bi se desila prodaja onda naravno i na tim pozicijama treba neko adekvatno rijesenje.
Svi sve znaju, a svi imaju različite izvore, koji i ne moraju biti tačni, ovo je suma ukratko.zastavnik22 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 18:34@jointunija ja to nisam ni tvrdio , to su dvije odvojene ekipe ima jos i treca koja se pojavila medjutim kocnicara puno vise unutar kluba i oko kluba tzv simpatizera.jointunija je napisao/la: ↑22 nov 2022, 10:43@zastavnik22 Ljudi oko Mirvića nemaju veze sa Senadom,skroz drugi ljudi su u pitanju.I tu su opstrukcije,Eldinu je postavljen ko neki rok,al dabogda,dok je ovaj Mirvić platio revizorsku kuću a pregovore radi preko konsultantske firme,hoće da sve bude po PS-u.Međutim i to sporo ide za klub kojem je investitor potreban.U prevodu neko koči.
- themaniaks
- Kontakt:
Ne znam samo koji bi to navijac sa inalo normalnog razuma volio da udje brst od predsjednika sarajeva u klub, stvarno smo u **** otisli.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
ferroviere87 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 16:44E čuj Senad koči ulazak Eldina![]()

Jad i cemer...
@igrajlopte 🐦
A zasto nebi uso ? Razlog sto mu je brat u manjem sarajevskom klubuthemaniaks je napisao/la: ↑22 nov 2022, 22:45Ne znam samo koji bi to navijac sa inalo normalnog razuma volio da udje brst od predsjednika sarajeva u klub, stvarno smo u **** otisli.
-
- Kontakt:
Samo ne znam ko jos vjeruje da ce bilo ko uci igdje. Do sad bi ljudi preuzeli svemirsku stanicu da su htjeli a idalje se pisu gluposti i neko vjeruje u to.
Mazanje ociju i kupovanje vremena
- Mrcina1921
Danas se navršavaju dvije godine od smrti Admira Džubura

-
- Kontakt:
Kakva je to ljudina bilaMrcina1921 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 11:39Danas se navršavaju dvije godine od smrti Admira Džubura
![]()
-
- Kontakt:
Hoce li gdje biti prenosa???
-
- Kontakt:
Ja koliko sam cuo, braca Mirvic ne pricaju i nisu u dobrim odnosima. Koliko je to tacno ne znam… u svakom slucaju mislim da kad bi se to desilo vise bio derbi izmedju dva brata a ne izmedju Zelje i manjeg sarajevskog kluba… al eto, nismo bas u situaciji da biramo toliko… poreska dise za vratom, moramo se rijesit dugova cim prije.
Trenutno korisnika/ca: denimen99, kulinban1189, Nyema1921, Proximic i 42 gosta.