Isto se vala pitam, nigdje ne mogu da nadjem gdje ima prenos.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- Mrcina1921
tačno, i to ga je oro pitao na derbiju na koševu u fazonu kako ti je brat on fazonu ne pričamo i nismo u kontaktu, samo da ovaj ne tjera inat ovom drugom na konto nas, situacija dva brata, dva gradska rivala nebi bila nipošto ok kako god da okrenešzeljodogroba je napisao/la: ↑23 nov 2022, 13:00Ja koliko sam cuo, braca Mirvic ne pricaju i nisu u dobrim odnosima. Koliko je to tacno ne znam… u svakom slucaju mislim da kad bi se to desilo vise bio derbi izmedju dva brata a ne izmedju Zelje i manjeg sarajevskog kluba… al eto, nismo bas u situaciji da biramo toliko… poreska dise za vratom, moramo se rijesit dugova cim prije.
Spremimo se za tešku zimu...
-
- Kontakt:
On(Mirvic) ceka skupstinu da prezentira svoju ponudu nakon sto je pvc zavrsio reviziju.Ne znam sta bih rekao ali ono sto je sigurno da moramo roditi 2,4mil za 40 dana ili eventualno da nam produze reprogram na 6 mjeseci. Samo ne bih zelio da bude iko u klubu iz prijasnjih struktura.Imali su sansu svi ali nas potopili.I neka ih sa druge strane ograde. Ali sto ti rece nismo bas u situaciji da biramo.zeljodogroba je napisao/la: ↑23 nov 2022, 13:00Ja koliko sam cuo, braca Mirvic ne pricaju i nisu u dobrim odnosima. Koliko je to tacno ne znam… u svakom slucaju mislim da kad bi se to desilo vise bio derbi izmedju dva brata a ne izmedju Zelje i manjeg sarajevskog kluba… al eto, nismo bas u situaciji da biramo toliko… poreska dise za vratom, moramo se rijesit dugova cim prije.
Loše su ti info....na žalost čeka nas teška zima...da ponovim...zastavnik22 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:52On(Mirvic) ceka skupstinu da prezentira svoju ponudu nakon sto je pvc zavrsio reviziju.Ne znam sta bih rekao ali ono sto je sigurno da moramo roditi 2,4mil za 40 dana ili eventualno da nam produze reprogram na 6 mjeseci. Samo ne bih zelio da bude iko u klubu iz prijasnjih struktura.Imali su sansu svi ali nas potopili.I neka ih sa druge strane ograde. Ali sto ti rece nismo bas u situaciji da biramo.zeljodogroba je napisao/la: ↑23 nov 2022, 13:00Ja koliko sam cuo, braca Mirvic ne pricaju i nisu u dobrim odnosima. Koliko je to tacno ne znam… u svakom slucaju mislim da kad bi se to desilo vise bio derbi izmedju dva brata a ne izmedju Zelje i manjeg sarajevskog kluba… al eto, nismo bas u situaciji da biramo toliko… poreska dise za vratom, moramo se rijesit dugova cim prije.
istinaVeteranSA je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:55Loše su ti info....na žalost čeka nas teška zima...da ponovim...zastavnik22 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:52On(Mirvic) ceka skupstinu da prezentira svoju ponudu nakon sto je pvc zavrsio reviziju.Ne znam sta bih rekao ali ono sto je sigurno da moramo roditi 2,4mil za 40 dana ili eventualno da nam produze reprogram na 6 mjeseci. Samo ne bih zelio da bude iko u klubu iz prijasnjih struktura.Imali su sansu svi ali nas potopili.I neka ih sa druge strane ograde. Ali sto ti rece nismo bas u situaciji da biramo.zeljodogroba je napisao/la: ↑23 nov 2022, 13:00Ja koliko sam cuo, braca Mirvic ne pricaju i nisu u dobrim odnosima. Koliko je to tacno ne znam… u svakom slucaju mislim da kad bi se to desilo vise bio derbi izmedju dva brata a ne izmedju Zelje i manjeg sarajevskog kluba… al eto, nismo bas u situaciji da biramo toliko… poreska dise za vratom, moramo se rijesit dugova cim prije.

-
- Kontakt:
Igraci pojma nemaju o tim informacijama. 5 ljudi zna sta se desava i 1 igrac.Ne znam samo kako pojedini navijaci imaju informacije.Veteran je upravu da ide tezak period ako se ne desi nesto u vezi investitora.
Ja i ne kontam te tajnosti. Meni je transparentnost jace oruzije od skrivanja. Javno kazes ko opstrujira,ko hoce da zajebe. Zasto covjek ne dolazi.....
Hvala Bogu sad poslije lopovske imate ovu populisticku vladu.
Konakovic ce koke dati da bude spasilac kluba i ako jos uz to povali nekog iz porezne a koji je iz SDA i koji je pikirao nesto.
Ako smo raskrstili sa mnogim onda nema sta da se suti.
**** ti nas kao klub ako nas neki hrasno ili hulahopka,kad kazem oni mislim figurativno,mogu sjebati ako cure informacije.
Naravno neces javno ici sve pricati,ali ovo oko investitora postaje smijesno.
70 puta smo se dogovorili i 71 put je propalo.
Mi smo upali u neku letargiju. Ali zanimljivo je da smo svi tu u velikom broju. I nesta se ceka...od euforije do ocaja i tako sve u krug.
Ja i ne kontam te tajnosti. Meni je transparentnost jace oruzije od skrivanja. Javno kazes ko opstrujira,ko hoce da zajebe. Zasto covjek ne dolazi.....
Konakovic ce koke dati da bude spasilac kluba i ako jos uz to povali nekog iz porezne a koji je iz SDA i koji je pikirao nesto.
**** ti nas kao klub ako nas neki hrasno ili hulahopka,kad kazem oni mislim figurativno,mogu sjebati ako cure informacije.
Mi smo upali u neku letargiju. Ali zanimljivo je da smo svi tu u velikom broju. I nesta se ceka...od euforije do ocaja i tako sve u krug.
Evo ovako, kao što se već duže vremena priča, dogovor sa Eldinom je upitan, odugovlačenje, rokovi, zakoni, tako da je po meni to na dugom štapu. Što se tiče opstruiranja, prema Eldinu i nema neke opstrukcije, po meni je tu više njegova neodlučnost u pitanju, dok prema drugoj zainteresovanoj opciji (Mirviću) postoji otpor od strane pojedinaca. Konkretno otpor je od strane Senada i njemu bliskih ljudi. Zašto i kako, to samo on zna. A prema info to je zbog toga što bi Mirvić došao sa ljudima iz prošlih saziva koji su se na neki način suprostavili Senadu (najprije Zuban a onda i još par njih) i zato on na sve načine pokušava da lobira, obećaje funkcije ljudima iz kluba, ostanak na trenutnim pozicijama samo da se on izabere iako ga nema nigdje zvanično kao opcije. A i iz iste kuhinje je potekla priča da će se Amar vratiti u klub opet ako Mirvić zasjedne na čelo kluba. A posebna je tema to što se pričalo da se njemu proda pomoćni teren. Čak se i šuška da je ponudio neke pare (zajedno sa Vedranom). Isto je veoma bitno naglasiti da nakon što je otpisao SDA itekako koketira sa NiP i sa Konakovićem, baš kao što si i napisao.BarbareZeljin je napisao/la: ↑23 nov 2022, 16:26Igraci pojma nemaju o tim informacijama. 5 ljudi zna sta se desava i 1 igrac.Ne znam samo kako pojedini navijaci imaju informacije.Veteran je upravu da ide tezak period ako se ne desi nesto u vezi investitora.
Šta misliš čemu tolika šutnja na drugom forumu, svi mudro šute, ponekad postavljaju pitanje šta je sa investitorom, otkud baš tolika nezaintersovanost odjednom, čudno itekako. Fokus prebačen na Edisa i ekipu, a iza kulisa se petlja.
mosa lošmi stićko tit-ula!
brate naravno da niko nista ne zna tacno , cak ni ti ljudi sto pregovaraju ne mogu znati sta ce Eldina prebaciti ?( sad je opet kao odustao jer nije mu primamljivo finansijski ) Miske je isto kao odustao ,to je zadnje sto ja znam .Sad da li je ovo sve tacno boga pitaj .Zadnje 4 godine me ubi ovo od euforije do ocaja ,zadnja ona skupstina kad je bila i kad se najavio ulazak Eldina pa je i to propalo bukvalno sam se pomirio sa tim da cemo ikad docekati .Ovo radnicka klasa ,patnja ... ili dva dobra sastaviti mislim da je to nemoguce nakon svih ovih godina razocarenja i propustenih sansi koje nismo iskoristili da se izdignemoBarbareZeljin je napisao/la: ↑23 nov 2022, 16:26Igraci pojma nemaju o tim informacijama. 5 ljudi zna sta se desava i 1 igrac.Ne znam samo kako pojedini navijaci imaju informacije.Veteran je upravu da ide tezak period ako se ne desi nesto u vezi investitora.

brate sve sto si napisao iste imam informacije i to je ta prica sto se vrti .1921boy je napisao/la: ↑23 nov 2022, 16:54Evo ovako, kao što se već duže vremena priča, dogovor sa Eldinom je upitan, odugovlačenje, rokovi, zakoni, tako da je po meni to na dugom štapu. Što se tiče opstruiranja, prema Eldinu i nema neke opstrukcije, po meni je tu više njegova neodlučnost u pitanju, dok prema drugoj zainteresovanoj opciji (Mirviću) postoji otpor od strane pojedinaca. Konkretno otpor je od strane Senada i njemu bliskih ljudi. Zašto i kako, to samo on zna. A prema info to je zbog toga što bi Mirvić došao sa ljudima iz prošlih saziva koji su se na neki način suprostavili Senadu (najprije Zuban a onda i još par njih) i zato on na sve načine pokušava da lobira, obećaje funkcije ljudima iz kluba, ostanak na trenutnim pozicijama samo da se on izabere iako ga nema nigdje zvanično kao opcije. A i iz iste kuhinje je potekla priča da će se Amar vratiti u klub opet ako Mirvić zasjedne na čelo kluba. A posebna je tema to što se pričalo da se njemu proda pomoćni teren. Čak se i šuška da je ponudio neke pare (zajedno sa Vedranom). Isto je veoma bitno naglasiti da nakon što je otpisao SDA itekako koketira sa NiP i sa Konakovićem, baš kao što si i napisao.BarbareZeljin je napisao/la: ↑23 nov 2022, 16:26Igraci pojma nemaju o tim informacijama. 5 ljudi zna sta se desava i 1 igrac.Ne znam samo kako pojedini navijaci imaju informacije.Veteran je upravu da ide tezak period ako se ne desi nesto u vezi investitora.
Šta misliš čemu tolika šutnja na drugom forumu, svi mudro šute, ponekad postavljaju pitanje šta je sa investitorom, otkud baš tolika nezaintersovanost odjednom, čudno itekako. Fokus prebačen na Edisa i ekipu, a iza kulisa se petlja.
Propalo je i sa Eldinom i sa Mirvicem i sa hadzijom,hvala upravi i ostalim u i oko kluba sto zavrsene stvari nisu zavrsili.
Pametnjakovici
Otjerali smo prvi put u istoriji,kompletnu skupstinu i UO,neznalice(Covid niko ne spominje),zamisli ovu upravu,da im mi navijaci kroz akcije,posjete na utakmicama,Fan Shop nismo donijeli blizu milion KM,da li bi bili u tom navodnom plusu?
Kako da ne.
Nek nam je onaj gore na pomoci,kad ti pojedinci iz trenutnih struktura rade kontra kluba.
Svi bi oni sad podnijeli ostavke,al kako da objasne.
Pametnjakovici
Otjerali smo prvi put u istoriji,kompletnu skupstinu i UO,neznalice(Covid niko ne spominje),zamisli ovu upravu,da im mi navijaci kroz akcije,posjete na utakmicama,Fan Shop nismo donijeli blizu milion KM,da li bi bili u tom navodnom plusu?
Kako da ne.
Nek nam je onaj gore na pomoci,kad ti pojedinci iz trenutnih struktura rade kontra kluba.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
- jointunija
- Kontakt:
Istina,nažalost,možda nas ovi skupštinari izvuku

Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Imal dje prijenos
Ljudina i po!zastavnik22 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 12:23Kakva je to ljudina bilaMrcina1921 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 11:39Danas se navršavaju dvije godine od smrti Admira Džubura
![]()
Nek ti je rahmet predsjedniče.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Forumaši, kolege, ljubitelji našega želje, bez obzira na sve ovo znam da sve i jedan od vas ovaj klub voli i boli kada se slusaju ove stvari, prvi mrzim da citam slusam i pisem o tome ali sta je tu je, to je sada glavna tema pauza je u toku nema nista da nas izvuce iz tih prica...
Zakon je takav, imamo dogovore koje moramo ispoštovati do nove godine i sve je vrlo jasno:
-2.5 miliona trebamo da isplatimo inace zaplijena imovine
-imovina u pitanju: sjeverna tribina i poslovni prostori na sjeveru
To je teska realnost i sudbina, sta je tu je, nadam se da ovo sto govorim nece biti istina i nece se desiti jer je stvarno jedna bolna vijest ako se desi, ali to je trenutno stanje i nazalost malo sta se moze uciniti povodom toga
Zakon je takav, imamo dogovore koje moramo ispoštovati do nove godine i sve je vrlo jasno:
To je teska realnost i sudbina, sta je tu je, nadam se da ovo sto govorim nece biti istina i nece se desiti jer je stvarno jedna bolna vijest ako se desi, ali to je trenutno stanje i nazalost malo sta se moze uciniti povodom toga

-
- Kontakt:
Imal dje prijenos
-
- Kontakt:
U jednu ruku se slazem, ali ali..Cunami87 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 17:22Propalo je i sa Eldinom i sa Mirvicem i sa hadzijom,hvala upravi i ostalim u i oko kluba sto zavrsene stvari nisu zavrsili.
Pametnjakovici
Kako da ne.
Jel neko kriv Amaru sto je sam sebi davao platu? Daj ba branis Selimovica i kompaniju koju je isti doveo, da bi mogao upravljati, ma trebalo im je dati jos 10 godina da upravljaju. Da ne bude zabune Amar je "otisao" sa klupe jer je napravio najgori rezultat u historiji kluba, nikakve finansije, projekti cisto rezultati na terenu. I njemu i Senadu daleko kuca od Zeljeznicara bila. Hvala za sve i nikad se vise ne pojavili u bilo kakvoj ulozi. Jedini su uspjeli da okrenu navijace jedne protiv drugih. To je nemjerljiva steta..
I nakon sto su otisli, rekordne posjete, broj clanova..
Na dobro će izaći, al se treba strpljenjem naoruzati
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Onaj koji je to stavio pod hipoteku a nisu uspjeli treba da odgovara za to.Mire88 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 17:57Forumaši, kolege, ljubitelji našega želje, bez obzira na sve ovo znam da sve i jedan od vas ovaj klub voli i boli kada se slusaju ove stvari, prvi mrzim da citam slusam i pisem o tome ali sta je tu je, to je sada glavna tema pauza je u toku nema nista da nas izvuce iz tih prica...
To je teska realnost i sudbina, sta je tu je, nadam se da ovo sto govorim nece biti istina i nece se desiti jer je stvarno jedna bolna vijest ako se desi, ali to je trenutno stanje i nazalost malo sta se moze uciniti povodom toga![]()
na ovo sve Amar nam legne na ledja i trazi svojih usranih 130 milja i nadju se levati koji ga braneMire88 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 17:57Forumaši, kolege, ljubitelji našega želje, bez obzira na sve ovo znam da sve i jedan od vas ovaj klub voli i boli kada se slusaju ove stvari, prvi mrzim da citam slusam i pisem o tome ali sta je tu je, to je sada glavna tema pauza je u toku nema nista da nas izvuce iz tih prica...
To je teska realnost i sudbina, sta je tu je, nadam se da ovo sto govorim nece biti istina i nece se desiti jer je stvarno jedna bolna vijest ako se desi, ali to je trenutno stanje i nazalost malo sta se moze uciniti povodom toga![]()

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Cwirek, Hrammm1921, Majestic-12 [Bot], nedimmmm1337 i 44 gosta.