Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija
Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Devil » 14 feb 2011, 20:29

Mateja dva za South Chinu. :lol:

[youtube][/youtube]

Jbt gledam ovaj klip,pa jbm ako ja ne bi ovde bio profesionalac. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 feb 2011, 16:49

Borba za evropske trofeje pocinje,a naravno to ne moze proci bez nasih igraca.U LP cemo krenuti sa tri legionara Stankovicem,Vidicem i Ivanovicem,dok cemo u EL imati Jovanovica,Veselinovica,Sulejmania,Injca,Djurdjevica,Ubiparipa(nisam siguran da li ima pravo nastupa),Ninkovica,Lukovica,Lazovica,Kolarova,Ivica,Tosica,Dragutinovica,Vukovica,Kuzmanovica,Simica,Obradovica.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 15 feb 2011, 17:43

Devil je napisao/la:Borba za evropske trofeje pocinje,a naravno to ne moze proci bez nasih igraca.U LP cemo krenuti sa tri legionara Stankovicem,Vidicem i Ivanovicem,dok cemo u EL imati Jovanovica,Veselinovica,Sulejmania,Injca,Djurdjevica,Ubiparipa(nisam siguran da li ima pravo nastupa),Ninkovica,Lukovica,Lazovica,Kolarova,Ivica,Tosica,Dragutinovica,Vukovica,Kuzmanovica,Simica,Obradovica.
$ ? су " " " у ".
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 feb 2011, 20:01

Krivokapic opet za Paralimni,Pavlovic za Kaposvar,Miladinovic za Pakhtakor.
Eto malo sa ostalih meridijana. :lol:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 17 feb 2011, 15:56

$ je napisao/la:$ $ " ",$ " " у " ?,а " " ? & " у ? у " је тренутно пауза,све у ' на ? & - " ".
$ се $ " попут /,?,$ " ? " $ " - " ",ту " % " " $ ",& ?.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 feb 2011, 18:05

Jbg tome se i ja nadam(sa izuzetkom Paje kada ode u jaci klub,mada i sada moze biti backup i takav je bolji od Rukavine).
Ali opet kada skontam Trivunovic i Pantelic su bar za sada potrebni repki.Naravno ako kiksamo protiv Severne Irske onda se moramo okrenuti kvalifikacijama za SP u Brazilu i ubacivanju mladjih igraca,ali mislim da su nam trenutno Trivunovic a narocito Pantelic potrebni jer nemamo mi preterani izbor za napadaca trenutno.Naravno protiv njih sam za duze staze,to sam rekao i pred ove prijateljske jer je preglupo da Trivunovic odnosno Injac debituju u 30-im godinama,ali mislim da su nam trenutno potrebni.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 18 feb 2011, 11:36

Devil je napisao/la:Jbg tome se i ja nadam(sa izuzetkom Paje kada ode u jaci klub,mada i sada moze biti backup i takav je bolji od Rukavine).
Ali opet kada skontam Trivunovic i Pantelic su bar za sada potrebni repki.Naravno ako kiksamo protiv Severne Irske onda se moramo okrenuti kvalifikacijama za SP u Brazilu i ubacivanju mladjih igraca,ali mislim da su nam trenutno Trivunovic a narocito Pantelic potrebni jer nemamo mi preterani izbor za napadaca trenutno.Naravno protiv njih sam za duze staze,to sam rekao i pred ove prijateljske jer je preglupo da Trivunovic odnosno Injac debituju u 30-im godinama,ali mislim da su nam trenutno potrebni.
? се, " & $ " је $ " " & $ се $ о " " $," & " & $ ' страх " $ - " % $ $,- " $ је то $,? ? ? ? " не $ & ? ?," оног ? " " се $ се ? " % " за &,' се $ $ се " ' - $ & " ',јер ' $ је то % тренутно " ?.
& $ - & " - & - &
ФСРС

jeremija

Post Postao/la jeremija » 18 feb 2011, 16:28

Milorad Dodik spaja "večite rivale"

Premijer Republike Srpske Milorad Dodik ponudio je Partizanu i Crvenoj zvezdi da se ubuduće dva naša najtrofejnija kluba jednom godišnje sastaju u Banjaluci u Superkupu!

Milorad Dodik želi "večite" u Banja Luci
U taborima večitih rivala prilično su zagrejani za ovu ideju, samo je ostalo da se dogovore o terminu - da li će to biti pred početak sezone ili po završetku nacionalnog takmičenja, prenosi list "Alo".

Ipak, ponuda važi samo za naša dva najveća kluba, tako da bez obzira na to ko bude osvajao srpski šampionat i Kup, Partizan i Zvezda bi trebalo jednom godišnje da se sastaju u Banjaluci.

Podsećanja radi, crno-beli su još ranije odbili sličan predlog o tome da igraju sa Crvenom zvezdom u Beču, a tokom prethodne dve godine bilo je priče o tome da bi ekipe iz Humske i Ljutice Bogdana mogle da igraju pred srpskim iseljenicima u Australiji ili Kanadi.

Ovog puta, za razliku od prethodnih pokušaja, umesto estradnih menadžera organizaciju bi na sebe preuzeo najuticajniji političar Republike Srpske i regiona Milorad Dodik, tako da će na radost večitih Partizan i Crvena zvezda gotovo sigurno igrati u Banjaluci.

Đurić: Razgovaraću sa Dodikom!

Prvi čovek Partizana Dragan Đurić nije odbacio mogućnost da se Superkup Srbije ubuduće igra u Banjaluci.

"Ne mogu još ništa da vam kažem. Čućemo se uskoro pa ću tek onda moći da vam dam komentar", izjavio je Đurić.

S druge strane, iz Zvezde poručuju da još čekaju zvanični poziv.
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 18 feb 2011, 17:42

Супер " то ?,? је " " $ " се тај & ' " у &.? ' / " ? $ се " у ?,$ ? ? су %,$ & се у ? ¥ $ тај ? $,па на ' за пар $,јер ? тај $ " у ' & $ " 30000-50000.А тренутно за & & ' " ' " простора,?.....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 feb 2011, 19:39

Rekao sam vec jednom,nisam za to da se van granica Srbije igra superkup,pa makar to bilo Banja Luka,Bijeljina,Trebinje ili neki 4 grad.Na stranu to sto veciti imaju velike armije navijaca u Banja Luci,ali kao sto @vuk kaze za to jednostavno nema uslova.Postavlja se veliko pitanje sigurnosti,jer svi znamo kako su ratoborni navijaci iz RS za "vecite" i stvarno se bojim da bi upravo oni mogli da naprave neki incident da bi dokazali da su Delije bolje od Grobara i obrnuto.
Uvek bi vise voleo da se igra na Cika Daci,na Karadjordju,u Smederevu...

No druga stvar je veoma bitnija koja je aktuelna i koju cu uvek da podrzim,a to je "Svesrpski Sabor u Banja Luci",a tu bi se okupljali jaci klubovi kao npr.Zvezda,Borac,Partizan,Vosa,SWE,Slavija...te reprezentacije RS i Srbije kao i mnogi istaknuti radnici iz sveta fudbala.To bi trebalo biti zanimljivo itekako mozda cak i uzivo za pogledati.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 18 feb 2011, 19:50

Devil je napisao/la:Rekao sam vec jednom,nisam za to da se van granica Srbije igra superkup,pa makar to bilo Banja Luka,Bijeljina,Trebinje ili neki 4 grad.Na stranu to sto veciti imaju velike armije navijaca u Banja Luci,ali kao sto @vuk kaze za to jednostavno nema uslova.Postavlja se veliko pitanje sigurnosti,jer svi znamo kako su ratoborni navijaci iz RS za "vecite" i stvarno se bojim da bi upravo oni mogli da naprave neki incident da bi dokazali da su Delije bolje od Grobara i obrnuto.

No druga stvar je veoma bitnija koja je aktuelna i koju cu uvek da podrzim,a to je "Svesrpski Sabor u Banja Luci",a tu bi se okupljali jaci klubovi kao npr.Zvezda,Borac,Partizan,Vosa,SWE,Slavija...te reprezentacije RS i Srbije kao i mnogi istaknuti radnici iz sveta fudbala.To bi trebalo biti zanimljivo itekako mozda cak i uzivo za pogledati.
$ " је $ $ " се " $ ове " ;)
& не " се у $ % с & ?,а то је $ " ? $.Е $," се " $ " право $ ја " у " " " $ у РС. " ? ? $ " у " "," у своје,? " у " ? " " " " за " у РС.
" је ',о ' не ' " ",јер " ¥ " ' у РС,? " " у РС " $ " ".
Оно % је ¥ то је $ за то не постоје ?,ту " свега ? на $ " 30000.
А % се ' & ",па $ не ' & & " $ се зове ",ја " " гарантоват $ $ " у " " " $ " о ' " се ? ? $.? " $ " " " % $ " ' " ствар,' $ &.' % $ у " (? на $ " у ' ") су $ " " ",' $ " " у ' ? ? 500-1000.$ " не " о $ ?,&,",",$,?,па $ ¥,%,&," је " са $,' $ " $ ? се пуно пара ? у ",а % се & " " то на " " $ " / " $ " у ",не ' " то & јавно ",не ' $ % " " $.
? / $ тога " у $ пар $, а $ се $ - РС $ тај ? $ на & - " ".& " ? ' " ",& - ? ".
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 feb 2011, 20:06

drinin vuk je napisao/la:
Devil je napisao/la:Rekao sam vec jednom,nisam za to da se van granica Srbije igra superkup,pa makar to bilo Banja Luka,Bijeljina,Trebinje ili neki 4 grad.Na stranu to sto veciti imaju velike armije navijaca u Banja Luci,ali kao sto @vuk kaze za to jednostavno nema uslova.Postavlja se veliko pitanje sigurnosti,jer svi znamo kako su ratoborni navijaci iz RS za "vecite" i stvarno se bojim da bi upravo oni mogli da naprave neki incident da bi dokazali da su Delije bolje od Grobara i obrnuto.

$ " је $ $ " се " $ ове " ;)
& не " се у $ % с & ?,а то је $ " ? $.Е $," се " $ " право $ ја " у " " " $ у РС. " ? ? $ " у " "," у своје,? " у " ? " " " " за " у РС.
" је ',о ' не ' " ",јер " ¥ " ' у РС,? " " у РС " $ " ".
Оно % је ¥ то је $ за то не постоје ?,ту " свега ? на $ " 30000.
А % се ' & ",па $ не ' & & " $ се зове ",ја " " гарантоват $ $ " у " " " $ " о ' " се ? ? $.? " $ " " " % $ " ' " ствар,' $ &.' % $ у " (? на $ " у ' ") су $ " " ",' $ " " у ' ? ? 500-1000.$ " не " о $ ?,&,",",$,?,па $ ¥,%,&," је " са $,' $ " $ ? се пуно пара ? у ",а % се & " " то на " " $ " / " $ " у ",не ' " то & јавно ",не ' $ % " " $.
? / $ тога " у $ пар $, а $ се $ - РС $ тај ? $ на & - " ".& " ? ' " ",& - ? ".
Znam ja sve koliko je to brojno,bio sam prisutan kada je prvo gostovala Zvezda u Istocnom Sarajevu,kada je ceo stadion bio pun i na obe tribine tribine iza golova su stajale nazovimo ih Delije,ali vecina momci iz Lukavice i ostalih delova Istocnog kraja,te veoma mala grupa nekih 10-ak likova iz Bg,ja sam dosao samostalno kod rodbine pa sam pogledao bez navijanja.Bio sam prisutan i kada je gostovao Partizan ali tada je pak sa druge strane relativno mala grupa Grobara bila,pa bar 2-3x manja nego kada dolaze Manijaci i HZ u Istocno Sarajevo,nisu uspeli da ispune i do pola onaj nazovimo ga kavez,ako si bio u Lukavici znas o cemu pricam.Imao sam priliku i da popricam i sa likom koji je u grupi "Grobari Sarajevo" i likovi apsolutno ne vole Zvezdu,gledao sam sa njim(a) tekmu Apoel-Zvezda u jednom kaficu i nisam mogao da verujem da iako su 350 km udaljeni od Bg,iako su iste nacionalnosti,iako se igra evropska tekma da je prisutna tolika mrznja.Naravno ne mogu da pricam o ostalim grupama oba kluba ali ono sto sam video nije mi optimisticno.
Ali eto mozda bi mogli i probati,da vidimo na cemu smo,neka se odigra neka tekma i prodje sve u najboljem redu,pa da se svi radujemo,ali kuku nama ako nesta ne daj Boze krene po zlu,pa Brankica ce zahtevati da se ugase sve grupe i u RS. :lol: :lol:

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 19 feb 2011, 03:16

Opet političari pale naivnu raju. Super kup Srbije sigurno se neće igrati u BL. Manite se ćorava posla.
YNWA!

jeremija

Post Postao/la jeremija » 19 feb 2011, 10:24

HOPLIT je napisao/la:Opet političari pale naivnu raju. Super kup Srbije sigurno se neće igrati u BL. Manite se ćorava posla.

Za godinu ili dve..živi bili pa vidjeli.

PFC

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 19 feb 2011, 12:24

HOPLIT je napisao/la:Opet političari pale naivnu raju. Super kup Srbije sigurno se neće igrati u BL. Manite se ćorava posla.
' то везе са ?! ;) $ ? РС " ? за $ ? ",& ¥ " ' у РС,? то је ? ? & $. ;)
" & ' то везе са ',$ та $ ? су " ? " " на " " " то је ",а " о ? ,рату, ", $ " & то ' " везе.$ се $ % $ се на " $ $ " " & РС.
& $ - & " - & - &
ФСРС

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 19 feb 2011, 12:48

Nisam ja rekao da to ima veze sa mržnjom. Jednostavno, odigravanje superkupa susjedne države na teritoriju koji teži pripajanju toj državi a dio je druge države je politička provokacija. I ja potičem sa teritorija RS i navijam za CZ od malih nogu.
Ponavljam, superkup Srbije neće se i ne treba da se igra na teritoriju RS. Jedno su želje a realnost je nešto drugo.
YNWA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 feb 2011, 12:55

HOPLIT je napisao/la:Nisam ja rekao da to ima veze sa mržnjom. Jednostavno, odigravanje superkupa susjedne države na teritoriju koji teži pripajanju toj državi a dio je druge države je politička provokacija. I ja potičem sa teritorija RS i navijam za CZ od malih nogu.
Ponavljam, superkup Srbije neće se i ne treba da se igra na teritoriju RS. Jedno su želje a realnost je nešto drugo.
Ja u svemu tome ne vidim provokaciju,jednostavno celnici znaju da bi se igralo pred punim stadionom i krovovima okolonih zgrada :) ,i zele da daju ovim ljudima priliku koji ne mogu da odu na JNA ili Marakanu da gledaju derbi,da vide kako to izgleda.Pa i Italijanski kup se igrao Pekingu koji je udaljen nekoliko hiljada kilometara od Rima,pa sto onda ne bi superkup Srbije se igrao u 250 km udaljenoj Banja Luci.
Ali ponavljam opet i ja sam trenutno protiv toga jer nema uslova,bolje da igramo u nekim manje razvijenim delovima Srbije,ali kada se aBd napravi stadion u Banja Luci sto da ne.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 19 feb 2011, 12:56

HOPLIT je napisao/la:Nisam ja rekao da to ima veze sa mržnjom. Jednostavno, odigravanje superkupa susjedne države na teritoriju koji teži pripajanju toj državi a dio je druge države je politička provokacija. I ja potičem sa teritorija RS i navijam za CZ od malih nogu.
$ " у & ? ?.$ ' ? се $ $ $ ? " у " $ /,? ? & су " " " /,$. " & ' " ' " & " " $ се " & " у " $ $ $ & " " " ?!
$ $ & ¥ " ? $ се " & у РС то је & ",а за пар $ ова ",& " ? по " & ? " " - се $.
$ " & " о ? ',па ' $ је " те " ван ",? " $ ствар о ' ",јер за $ & " $ ? она ствар.
" & % $ се не " у ? за пар $?!
$ ' РС " ? тај $ -,$ " се " % пара,јер " ? на $ $ " $ & у ?, " " $,а РС " се ? ? $ се у њој $ " $ - ? $ $.
& $ - & " - & - &
ФСРС

jeremija

Post Postao/la jeremija » 19 feb 2011, 13:01

Treba da se igra jer na ovim prostorima ima bar milion ljudi koji vole,simpatišu ili navijaju za jedan od dva najveća Srpska kluba..A i idealna je prilika za one koji nisu u priilici da odu na Marakanu ili JNA....Ja sam bio mnogoputa,ali bi svakako lijepo bilo pogledati ih u Banja Luci...A koliko čotam ova ideja je blizu ralizaciije,jer su i Zvezda i Partizan dali pozitivne signale...tako da već naredne godine budemo gledali "večite" na Gradskom u BL.

PFC

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 19 feb 2011, 13:14

Porediti Beč i BL u ovom kontekstu je u najmanju ruku neozbiljno, isto važi za odigravanja italijanskog superkupa u Pekingu. Nema veze, svako ima pravo na svoje mišljenje ;) .
Igranje prijateljske utakmice je ok, odigravanje superkupa je nepotrebno dizanje tenzija kojih i bez toga ima previše, zato smatram da nam to ne treba.
Beograd nije preko bijela svijeta pa ko voli nek izvoli. Ja nikad nisam bio na utakmici CZ pa živim, i ništa manje ne volim Zvezdu zbog toga.
YNWA!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.