[youtube][/youtube]
Jbt gledam ovaj klip,pa jbm ako ja ne bi ovde bio profesionalac.
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
$ ? су " " " у ".Devil je napisao/la:Borba za evropske trofeje pocinje,a naravno to ne moze proci bez nasih igraca.U LP cemo krenuti sa tri legionara Stankovicem,Vidicem i Ivanovicem,dok cemo u EL imati Jovanovica,Veselinovica,Sulejmania,Injca,Djurdjevica,Ubiparipa(nisam siguran da li ima pravo nastupa),Ninkovica,Lukovica,Lazovica,Kolarova,Ivica,Tosica,Dragutinovica,Vukovica,Kuzmanovica,Simica,Obradovica.
$ се $ " попут /,?,$ " ? " $ " - " ",ту " % " " $ ",& ?.$ je napisao/la:$ $ " ",$ " " у " ?,а " " ? & " у ? у " је тренутно пауза,све у ' на ? & - " ".
? се, " & $ " је $ " " & $ се $ о " " $," & " & $ ' страх " $ - " % $ $,- " $ је то $,? ? ? ? " не $ & ? ?," оног ? " " се $ се ? " % " за &,' се $ $ се " ' - $ & " ',јер ' $ је то % тренутно " ?.Devil je napisao/la:Jbg tome se i ja nadam(sa izuzetkom Paje kada ode u jaci klub,mada i sada moze biti backup i takav je bolji od Rukavine).
Ali opet kada skontam Trivunovic i Pantelic su bar za sada potrebni repki.Naravno ako kiksamo protiv Severne Irske onda se moramo okrenuti kvalifikacijama za SP u Brazilu i ubacivanju mladjih igraca,ali mislim da su nam trenutno Trivunovic a narocito Pantelic potrebni jer nemamo mi preterani izbor za napadaca trenutno.Naravno protiv njih sam za duze staze,to sam rekao i pred ove prijateljske jer je preglupo da Trivunovic odnosno Injac debituju u 30-im godinama,ali mislim da su nam trenutno potrebni.
$ " је $ $ " се " $ ове "Devil je napisao/la:Rekao sam vec jednom,nisam za to da se van granica Srbije igra superkup,pa makar to bilo Banja Luka,Bijeljina,Trebinje ili neki 4 grad.Na stranu to sto veciti imaju velike armije navijaca u Banja Luci,ali kao sto @vuk kaze za to jednostavno nema uslova.Postavlja se veliko pitanje sigurnosti,jer svi znamo kako su ratoborni navijaci iz RS za "vecite" i stvarno se bojim da bi upravo oni mogli da naprave neki incident da bi dokazali da su Delije bolje od Grobara i obrnuto.
Uvek bi vise voleo da se igra na Cika Daci,na Karadjordju,u Smederevu...
No druga stvar je veoma bitnija koja je aktuelna i koju cu uvek da podrzim,a to je "Svesrpski Sabor u Banja Luci",a tu bi se okupljali jaci klubovi kao npr.Zvezda,Borac,Partizan,Vosa,SWE,Slavija...te reprezentacije RS i Srbije kao i mnogi istaknuti radnici iz sveta fudbala.To bi trebalo biti zanimljivo itekako mozda cak i uzivo za pogledati.
Znam ja sve koliko je to brojno,bio sam prisutan kada je prvo gostovala Zvezda u Istocnom Sarajevu,kada je ceo stadion bio pun i na obe tribine tribine iza golova su stajale nazovimo ih Delije,ali vecina momci iz Lukavice i ostalih delova Istocnog kraja,te veoma mala grupa nekih 10-ak likova iz Bg,ja sam dosao samostalno kod rodbine pa sam pogledao bez navijanja.Bio sam prisutan i kada je gostovao Partizan ali tada je pak sa druge strane relativno mala grupa Grobara bila,pa bar 2-3x manja nego kada dolaze Manijaci i HZ u Istocno Sarajevo,nisu uspeli da ispune i do pola onaj nazovimo ga kavez,ako si bio u Lukavici znas o cemu pricam.Imao sam priliku i da popricam i sa likom koji je u grupi "Grobari Sarajevo" i likovi apsolutno ne vole Zvezdu,gledao sam sa njim(a) tekmu Apoel-Zvezda u jednom kaficu i nisam mogao da verujem da iako su 350 km udaljeni od Bg,iako su iste nacionalnosti,iako se igra evropska tekma da je prisutna tolika mrznja.Naravno ne mogu da pricam o ostalim grupama oba kluba ali ono sto sam video nije mi optimisticno.drinin vuk je napisao/la:$ " је $ $ " се " $ ове "Devil je napisao/la:Rekao sam vec jednom,nisam za to da se van granica Srbije igra superkup,pa makar to bilo Banja Luka,Bijeljina,Trebinje ili neki 4 grad.Na stranu to sto veciti imaju velike armije navijaca u Banja Luci,ali kao sto @vuk kaze za to jednostavno nema uslova.Postavlja se veliko pitanje sigurnosti,jer svi znamo kako su ratoborni navijaci iz RS za "vecite" i stvarno se bojim da bi upravo oni mogli da naprave neki incident da bi dokazali da su Delije bolje od Grobara i obrnuto.
Uvek bi vise voleo da se igra na Cika Daci,na Karadjordju,u Smederevu...
No druga stvar je veoma bitnija koja je aktuelna i koju cu uvek da podrzim,a to je "Svesrpski Sabor u Banja Luci",a tu bi se okupljali jaci klubovi kao npr.Zvezda,Borac,Partizan,Vosa,SWE,Slavija...te reprezentacije RS i Srbije kao i mnogi istaknuti radnici iz sveta fudbala.To bi trebalo biti zanimljivo itekako mozda cak i uzivo za pogledati.![]()
& не " се у $ % с & ?,а то је $ " ? $.Е $," се " $ " право $ ја " у " " " $ у РС. " ? ? $ " у " "," у своје,? " у " ? " " " " за " у РС.
" је ',о ' не ' " ",јер " ¥ " ' у РС,? " " у РС " $ " ".
Оно % је ¥ то је $ за то не постоје ?,ту " свега ? на $ " 30000.
А % се ' & ",па $ не ' & & " $ се зове ",ја " " гарантоват $ $ " у " " " $ " о ' " се ? ? $.? " $ " " " % $ " ' " ствар,' $ &.' % $ у " (? на $ " у ' ") су $ " " ",' $ " " у ' ? ? 500-1000.$ " не " о $ ?,&,",",$,?,па $ ¥,%,&," је " са $,' $ " $ ? се пуно пара ? у ",а % се & " " то на " " $ " / " $ " у ",не ' " то & јавно ",не ' $ % " " $.
? / $ тога " у $ пар $, а $ се $ - РС $ тај ? $ на & - " ".& " ? ' " ",& - ? ".
HOPLIT je napisao/la:Opet političari pale naivnu raju. Super kup Srbije sigurno se neće igrati u BL. Manite se ćorava posla.
' то везе са ?!HOPLIT je napisao/la:Opet političari pale naivnu raju. Super kup Srbije sigurno se neće igrati u BL. Manite se ćorava posla.
Ja u svemu tome ne vidim provokaciju,jednostavno celnici znaju da bi se igralo pred punim stadionom i krovovima okolonih zgradaHOPLIT je napisao/la:Nisam ja rekao da to ima veze sa mržnjom. Jednostavno, odigravanje superkupa susjedne države na teritoriju koji teži pripajanju toj državi a dio je druge države je politička provokacija. I ja potičem sa teritorija RS i navijam za CZ od malih nogu.
Ponavljam, superkup Srbije neće se i ne treba da se igra na teritoriju RS. Jedno su želje a realnost je nešto drugo.
$ " у & ? ?.$ ' ? се $ $ $ ? " у " $ /,? ? & су " " " /,$. " & ' " ' " & " " $ се " & " у " $ $ $ & " " " ?!HOPLIT je napisao/la:Nisam ja rekao da to ima veze sa mržnjom. Jednostavno, odigravanje superkupa susjedne države na teritoriju koji teži pripajanju toj državi a dio je druge države je politička provokacija. I ja potičem sa teritorija RS i navijam za CZ od malih nogu.
Ponavljam, superkup Srbije neće se i ne treba da se igra na teritoriju RS. Jedno su želje a realnost je nešto drugo.
Treba da se igra jer na ovim prostorima ima bar milion ljudi koji vole,simpatišu ili navijaju za jedan od dva najveća Srpska kluba..A i idealna je prilika za one koji nisu u priilici da odu na Marakanu ili JNA....Ja sam bio mnogoputa,ali bi svakako lijepo bilo pogledati ih u Banja Luci...A koliko čotam ova ideja je blizu ralizaciije,jer su i Zvezda i Partizan dali pozitivne signale...tako da već naredne godine budemo gledali "večite" na Gradskom u BL.HOPLIT je napisao/la:Nisam ja rekao da to ima veze sa mržnjom. Jednostavno, odigravanje superkupa susjedne države na teritoriju koji teži pripajanju toj državi a dio je druge države je politička provokacija. I ja potičem sa teritorija RS i navijam za CZ od malih nogu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.