Izbaci te tri utakmice plus Portugal (koji je više slučajno došao 5+) i imaš užasno loš prosjek golova po meču.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 22:42Engleska, Francuska i Spanija zajedno zabili 17 golova za 90 minuta a citam kuknjavu kako malo golova pada na prvenstvu![]()
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- akisarajevo92
- Kontakt:
Izbaci Ronalda i Messija i imas uzasnih 20 godina fudbala lolRaonffa je napisao/la: ↑24 nov 2022, 22:46Izbaci te tri utakmice plus Portugal (koji je više slučajno došao 5+) i imaš užasno loš prosjek golova po meču.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 22:42Engleska, Francuska i Spanija zajedno zabili 17 golova za 90 minuta a citam kuknjavu kako malo golova pada na prvenstvu![]()
ipak je ovo SP, meni je svaka utakmica posebna prica za sebe, pa cak i one dosadnije utakmice imaju svoju car

Don't believe the hype.
- Beduin
- Kontakt:
Pojedinci ko djeca odmah zakljucuju nakon jednog kola. Srbija je itekako opasna i sigurno ce igrati daleko otvorenije u naredne dvije utakmice. Brazil je Brazil i nikome ne moze i nece biti lagano protiv onakvog napada.
Steta za ovaj Brazil sto nemaju barem solidne bekove, a da ne govorim o vrhunskim kakve su obicno i imali. Uz ovakva krila i napadace bi razvaljivali. Bas su u krizi na bekovskim pozicijama godinama unazad nakon Marcela i Alvesa.
Steta za ovaj Brazil sto nemaju barem solidne bekove, a da ne govorim o vrhunskim kakve su obicno i imali. Uz ovakva krila i napadace bi razvaljivali. Bas su u krizi na bekovskim pozicijama godinama unazad nakon Marcela i Alvesa.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma jeste, ali Portugal je udav koji te ubije dosadnom i užasnom igrom. Na takav način igre se tu i tamo da postaviti, ali na ovo bombardovanje sa svih strana i na ovaj tempo, rijetko koja reprezentacija može, a pogotovo balkanci.Lynx je napisao/la: ↑24 nov 2022, 22:41Ok to ali ipak Portugal je kvalitetniji od Srbije i dobrog dijela repki u Europi, na to sam mislio (ipak se radi o reprezentativnom velikanu)
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ne znam koliko takvo poređenje ima smisla u ovom kontekstu ali ok. Prvenstvo je, što se tiče golova, za sada jedno od lošijih koje pamtim. Također, bilo je mnogo smor mečeva.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 22:48Izbaci Ronalda i Messija i imas uzasnih 20 godina fudbala lolRaonffa je napisao/la: ↑24 nov 2022, 22:46Izbaci te tri utakmice plus Portugal (koji je više slučajno došao 5+) i imaš užasno loš prosjek golova po meču.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 22:42Engleska, Francuska i Spanija zajedno zabili 17 golova za 90 minuta a citam kuknjavu kako malo golova pada na prvenstvu![]()
ipak je ovo SP, meni je svaka utakmica posebna prica za sebe, pa cak i one dosadnije utakmice imaju svoju caruzivati dok jos nastupaju samo 32 reprezentacije i dok sam plasman predstavlja nesto veliko
Možda se poprave u drugom kolu, zapravo moraju se popraviti

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pa ne mozes mi reci "od ovih 15-tak utakmica izbaci te 4 na kojima su padali golove pa da prikazem realnu sliku kako malo golova pada"Raonffa je napisao/la: ↑24 nov 2022, 22:54Ne znam koliko takvo poređenje ima smisla u ovom kontekstu ali ok. Prvenstvo je, što se tiče golova, za sada jedno od lošijih koje pamtim. Također, bilo je mnogo smor mečeva.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 22:48Izbaci Ronalda i Messija i imas uzasnih 20 godina fudbala lol
ipak je ovo SP, meni je svaka utakmica posebna prica za sebe, pa cak i one dosadnije utakmice imaju svoju caruzivati dok jos nastupaju samo 32 reprezentacije i dok sam plasman predstavlja nesto veliko
Možda se poprave u drugom kolu, zapravo moraju se popraviti![]()

sasvim ok prosjek ili ljudi ocekuju svaku utakmicu 3+ na pocetku turnira
jel ono na proslom SP ili Euru bio cirkus sa penalima na svakoj utakmici pa nakon toga mijenjali pravila, eto toga ovdje nema i samim time logicno i da ne pada toliko golova
Don't believe the hype.
I meni okej prvenstvo, kao što su te četiri nabile prosjek, tako su one 0:0 spustile prosjek. Izbaci tih osam utakmica i dobiješ neki okej realan broj.
Bilo je sigurno i malo vise opreznosti kod nekih, tipa Hrvatska, Danska, tako da ce drugo kolo definitivno biti mnogo bolje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nisu tromi koliko su igrali tromo. Kovačić, Vlašić......JonSnow je napisao/la: ↑24 nov 2022, 22:16Odudara samo zbog Modrića i njegove radne etike, svi ostali iz one postave protiv Maroka su pun **** tromimiki09 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 22:14Previse je dizelasa u ekipi srbije, tu mislim i na ove bolje igrace tipa mitrovic ili sms. To je inace problem svih ekipa sa balkana, samo mozda tu hrvatska malo odudara. Takve ekipe jednostavno ne mogu protiv ovih koje imaju napadace koji u dva koraka dodju do tvog gola.
Više je to bilo do glave i trenutnog raspoloženja.
Ja ne znam šta je tebi parametar za realnu sliku, ali stvarno ne znam kako realnu sliku mogu činiti 4 tima, a preostalih 28 timova je ne čine.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 22:57Pa ne mozes mi reci "od ovih 15-tak utakmica izbaci te 4 na kojima su padali golove pa da prikazem realnu sliku kako malo golova pada"Raonffa je napisao/la: ↑24 nov 2022, 22:54Ne znam koliko takvo poređenje ima smisla u ovom kontekstu ali ok. Prvenstvo je, što se tiče golova, za sada jedno od lošijih koje pamtim. Također, bilo je mnogo smor mečeva.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 22:48
Izbaci Ronalda i Messija i imas uzasnih 20 godina fudbala lol
Možda se poprave u drugom kolu, zapravo moraju se popraviti![]()
![]()
jel ono na proslom SP ili Euru bio cirkus sa penalima na svakoj utakmici pa nakon toga mijenjali pravila, eto toga ovdje nema i samim time logicno i da ne pada toliko golova
Za mene je parametar većina, a više je bilo neefikasnih nego efikasnih utakmica.
I nije problem u golovima, ne čine samo golovi jednu utakmicu zanimljivom, fazon je što je bilo mnogo prosječnih utakmica na kojima su padali golovi poput Švice i Kameruna ili Holandije i Senegala gdje sve skupa nisi imao pet dobrih šansi ne računajući golove.
I ovaj Portugal danas, rekao bi čovjek to pucalo na sve strane koliko je golova palo, a realno meč između Belgije i Kanade bio tri puta bolji za gledati.
Na koncu, taj prosjek će vjerovatno doći na neki ustaljeni prosjek koji je standardan za SP (cifra gore-dole, nevažno je), ali meni je onako na prvu bilo dosta dosadnih utakmica u kojima sam se više napatio nego što sam uživao, više u odnosu na neka druga prvenstva. Možda sam subjektivan, ne ulazim u to, ali to je moje mišljenje

Piksi izjavio da su pokazali da se moze igrati sa Brazilom ...
Da mi je vidjeti taj scenarij utakmice nakon koje ce izjaviti da se tesko moze igrati s Brazilom

Da mi je vidjeti taj scenarij utakmice nakon koje ce izjaviti da se tesko moze igrati s Brazilom
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Mislim da tu ima nešto i do skupina i neke su dosta ujednačane, pa se vode šahovske bitke na terenu.Raonffa je napisao/la: ↑24 nov 2022, 23:13Ja ne znam šta je tebi parametar za realnu sliku, ali stvarno ne znam kako realnu sliku mogu činiti 4 tima, a preostalih 28 timova je ne čine.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 22:57Pa ne mozes mi reci "od ovih 15-tak utakmica izbaci te 4 na kojima su padali golove pa da prikazem realnu sliku kako malo golova pada"![]()
Za mene je parametar većina, a više je bilo neefikasnih nego efikasnih utakmica.
I nije problem u golovima, ne čine samo golovi jednu utakmicu zanimljivom, fazon je što je bilo mnogo prosječnih utakmica na kojima su padali golovi poput Švice i Kameruna ili Holandije i Senegala gdje sve skupa nisi imao pet dobrih šansi ne računajući golove.
I ovaj Portugal danas, rekao bi čovjek to pucalo na sve strane koliko je golova palo, a realno meč između Belgije i Kanade bio tri puta bolji za gledati.
Na koncu, taj prosjek će vjerovatno doći na neki ustaljeni prosjek koji je standardan za SP (cifra gore-dole, nevažno je), ali meni je onako na prvu bilo dosta dosadnih utakmica u kojima sam se više napatio nego što sam uživao, više u odnosu na neka druga prvenstva. Možda sam subjektivan, ne ulazim u to, ali to je moje mišljenje![]()
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ma tanko prvo kolo,ne treba kreciti vala,i ne mislim samo na golove nego na sanse,tenzije bilo sta,bas za sve smo uskraceni 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Promiješa li Sergej karioke zna li se šta 

Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 24 nov 2022, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Smijesna Srbija.Presli centar 3-4 puta i to je to.Ovako moze svako odigrati.Moliti Boga da te ne natrpaju do vrha jer im je los dan.
Prespori su na svakom djelu terena.Njima je onaj Tadic najbrzi igrac a frajer ima dvoje djece sad ce im 20 godina.
Onaj Sergej je bas smijesan fudbaler meni uvijek bio.Nepokretan , trom , nista ni sa cim.
Njih bi ona Kanada od prije par dana do 60te minute sasukala tempom i brzinom.
Bit ce im tesko proci dalje , Svica ima par igraca koji bas znaju lopte.Srbima je sansa u prekidima jer su sirovine , igranje lopte nikakvo, tranzicija 0.
Prespori su na svakom djelu terena.Njima je onaj Tadic najbrzi igrac a frajer ima dvoje djece sad ce im 20 godina.
Onaj Sergej je bas smijesan fudbaler meni uvijek bio.Nepokretan , trom , nista ni sa cim.
Njih bi ona Kanada od prije par dana do 60te minute sasukala tempom i brzinom.
Bit ce im tesko proci dalje , Svica ima par igraca koji bas znaju lopte.Srbima je sansa u prekidima jer su sirovine , igranje lopte nikakvo, tranzicija 0.
1.kolo na SP2022 je efikasnije nego 1.kolo na SP2018. u Rusiji za 3 gola (41:38).
Sada smo imali čak 4 utakmice bez postignutog pogotka (0:0), ali je zato u Rusiji u 1.kolu bilo čak 6 utakmica sa samo jednim postignutim golom (1:0)...nema tu neke aman razlike.
Bilo je dosadnih i rezultatski neizvjesnih utakmica i na jednom i na drugom prvenstvu.
Sto se tice nekog dojma onako općenito, meni je bolje ovo prvenstvo. Ne sjećam se u Rusiji da sam mogao gledati senzacionalne pobjede u prvom kolu tipa S.Arabija-Argentina, Japan-Njemacka, zatim utakmice visokog intenziteta kao sto su Brazil-Srbija, Kanada-Belgija, Urugvaj-J.Koreja.
Opet, sve je stvar nekog ličnog dojma.
Vidjet ćemo kako će se razvijati situacija u 2.kolu.
Vjerujem da nije isto pratiti SP ljeti i zimi, ma kako to čudno zvučalo. Nije isti dojam
Sada smo imali čak 4 utakmice bez postignutog pogotka (0:0), ali je zato u Rusiji u 1.kolu bilo čak 6 utakmica sa samo jednim postignutim golom (1:0)...nema tu neke aman razlike.
Bilo je dosadnih i rezultatski neizvjesnih utakmica i na jednom i na drugom prvenstvu.
Sto se tice nekog dojma onako općenito, meni je bolje ovo prvenstvo. Ne sjećam se u Rusiji da sam mogao gledati senzacionalne pobjede u prvom kolu tipa S.Arabija-Argentina, Japan-Njemacka, zatim utakmice visokog intenziteta kao sto su Brazil-Srbija, Kanada-Belgija, Urugvaj-J.Koreja.
Opet, sve je stvar nekog ličnog dojma.
Vidjet ćemo kako će se razvijati situacija u 2.kolu.
Vjerujem da nije isto pratiti SP ljeti i zimi, ma kako to čudno zvučalo. Nije isti dojam

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.