Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
-
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Vodiš 3-1 a odbrana igra na centru, koja glupost. Umjesto da smire igru, povuce se, zatvoriš i cekaš kontru. Po meni ovo je piksijeva bahatost ovdje se ne juriša nego zatvoriš utakmicu Hrvatska sinoc pokazala kako se to radi.
Nisam nesto siguran da ce srpski igraci protiv Svicarske kad vide Xhaku i Shaqirija u prvih XI izaci koncentrisani na fudbal nego ce im tada vjerovatno nekakve druge misli biti u glavi i tu odmah nema koncentracije sto ce i vjerovatno da ih kosta na kraju.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Preofanzivno su krenuli nakon 3:1, otvorili su prostor iza, ostavili ogroman prostor izmedju zadnje linije i golmana i to je bilo pogubno. Trener je dobar, ali danas je ovo njegov kiks, druga stvar, razumijem kad igras za klub, tu mozes biti sebican, zaradjujes pare, hoces da se istaknes, ali kad igras za repku, tu ne smije biti toga, igras za uspjeh. Sto bi Aziz Bekir rekao, ili jesmo ili nismo inteligentna bica, ocito da im je falilo te inteligencije da zavrse ovo u svoju korist.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Htio je on, al taman mu orao sleti na rame i omete ga.bordobijeli je napisao/la: ↑28 nov 2022, 13:22Vodiš 3-1 a odbrana igra na centru, koja glupost. Umjesto da smire igru, povuce se, zatvoriš i cekaš kontru. Po meni ovo je piksijeva bahatost ovdje se ne juriša nego zatvoriš utakmicu Hrvatska sinoc pokazala kako se to radi.
Ma imaju los vezni red, treba bit realan. SMS veze s vezom nema, nigdje ga danas na sredini terena nije bilo, bas ono jedna pacerska utakmica u njegovom stilu, prosjecan vezni igrac kojeg imas u svakom klubu liga5, a on ti kao najbolji veznjak u timu...Federer17 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 13:18Vodis 3-1 i umjesto da rutinski zavrsis utakmicu, povuces se nazad i ovakvu limitiranu reprezentaciju Kameruna zatvoris s pola snage, ti ides ofanzivno na jos jedan gol i kao plod takve igre (sa stoperima na 50 metara od gola), postavke rizukujes i primis dva naivna gola. Tesko da bi Kamerun imao ijednu ozbiljniju priliku da su se Srbi povukli na svoju polovinu i samo cekali neku kontru, nije to kvalite Brazila.
Uz sve to, Mitrovic dva puta pokazuje izrazitu sebicnost u situacijama koje su itekako mogle zavrsiti golom da nije prvo sebe gledao.
Trener glavni krivac.
Zna se da im je odbrana komedija, igra ti Andrija Zivkovic beka, o cemu pricamo? To ne bi ni Simeone dotjerao, pa i Milenkovic je kiksara vazda bio.
Jos samo dodaj to da su se u razdoblju od 2-3 sedmice pred SP povrijedila njihova 3 glavna igraca i ispala totalno iz forme, tjt.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Madagaskar
Rosicky je napisao/la: ↑28 nov 2022, 13:01Plus sto to nije njegov nadimak izvorno,već Mitrogloua

Šta vele susjedi mi smo u par deka sa Hrvatskom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- legenda reala
- Kontakt:
strasan lob Abubakara
sig jedan od najboljih golova na prvenstvu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hrvati borbeno, takticki odgovorno i mentalno snazni.
Istocne komsije: raspustana banda, mentalni patuljci, kukavice
Istocne komsije: raspustana banda, mentalni patuljci, kukavice
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
igrač utakmice milinković savić ... čovjek učestvovao kod najmanje 4 gola 

Dzaba se plakalo za anketom na onoj temi. 

legenda reala je napisao/la: ↑28 nov 2022, 13:25strasan lob Abubakarasig jedan od najboljih golova na prvenstvu

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
ma on je mislio da je u ofsajdu i iskopirao ovoga iz srbije koji je minutu prije iz ofsajda isto to probaoforgempp je napisao/la: ↑28 nov 2022, 13:27legenda reala je napisao/la: ↑28 nov 2022, 13:25strasan lob Abubakarasig jedan od najboljih golova na prvenstvu
Doslovno nije moglo bolje iz one situacije, perfektno u svakom smislu, lobovat 2.02 golmana koji je na metar od tebe
![]()

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bolju scenu za dobro jutro nisam mogao doživjeti
Hvala Kamerunci 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma najveci problem srbije je fizicka sprema, pa oni u obje utakmice znacajno padose tamo negdje oko 60min. Taktika svicarske u trecoj utakmici sama se pise, drzati nulu i ne riskirati nista i onda u drugom dijelu ovi sami sebe pobjedjuju.
Zadnja izmjena: miki09, dana/u 28 nov 2022, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Koliko se sjećam i na prvenstvu 2018 SMS i Mitrović su bili medu losijim igračima.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
ovo su najbolje utakmice na SP, kad dvije haotične ekipe bez grama mozga jurcaju tamo vamo ...prva klasa, gledao bi vako nešto svaki dan

Ekipa sastavljena od 11 crnaca nikada u hostoriji nije mogla napraviti rezultat.Bez omalovazavanja ali jednostavno nema tu fudbalske inteligencije.Cast odredjenim igracima koji su imali sve , ali kad imas 11 bukvi predvodjeni sa jos jednom crnom bukvom , kako mozes ista napraviti.Afrikancima je generalno najopasnija ekioa Maroko jer igraju takticki i glavom.Ovo ho ruk , trci ganjaj udari uklizi , to ne prolazi.Ova staticna Srbija je samo svojim greskama odigrala nerjeseno.
Bas me sve vise i vise razocaravaju ekipe poput Gane , Kameruna , Senegala , ranije Nigerije i ostalih ofajli.
Azijati su mnogo vise pokazali , mnogo vise tehnickog kvaliteta , discipline i strucnosti trenera.
Od svih manjih ekipa na prvenstvu ,do sad su me daleko najvise odusevili Ekvadorci.Nevjerovatno dobar fudbal u svim linijama.Nagazna mina.
Bas me sve vise i vise razocaravaju ekipe poput Gane , Kameruna , Senegala , ranije Nigerije i ostalih ofajli.
Azijati su mnogo vise pokazali , mnogo vise tehnickog kvaliteta , discipline i strucnosti trenera.
Od svih manjih ekipa na prvenstvu ,do sad su me daleko najvise odusevili Ekvadorci.Nevjerovatno dobar fudbal u svim linijama.Nagazna mina.
o kakvoj gol razlici Amaw prica 5 minuta:-)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.