FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
40
22%
2. Borbu za Evropu
83
46%
3. Sredinu tabele
32
18%
4. Borbu za opstanak
26
14%

Ukupno glasova: 181

Corcaigh
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Corcaigh » 28 nov 2022, 18:28

Mrcina1921 je napisao/la:
28 nov 2022, 16:55
pojedinim klubovima na naplatu dolazi krhanje novca sa svih strana u klupski budžet (borac) i igranje menadzera preko kluba (torpedo), enormne plate igračima, provizije menadžerima i slično jednom riječju rečeno pranje para a rezultata nigdje, na zimu nikad veca seoba igrača od kada se igra liga barem po meni, remont većine ekipa, zrinjski ostaje bez trenera, spominje se odlazak bilbije u japan, torpedo ostaje bez pola ekipe, nemaju ni stručni štab, u borcu slično, kod njih izgleda totalni remont zakarić, begić, piščević, ninković, tatar svi noga, okosnicu ekipe bi jedino trebali zadržati mi i široki, bez nekih vecih oscilacija, treba pobrati šta fino sa tržišta i maksimalno se pojačati i ganjati evropu, radikalne promjene u vecini klubova nece donijeti ništa dobro a tu bi mogli mi profitirati
Izvini druze, ali ti pises kako svi propadaju a nama kao da ruze cvjetaju. Mi u narednih mjesec dana imamo prijateljsku sa Konyom, novu akciju skupljanja para za klub, eventualnu prinudnu prodaju nekog od glavnih igraca za sicu, cekanje odluke o prolongiranju uplate duga i moguci pocetak kraja. Nismo u nista manjim **** nego ostali, pardon, cak smo i u puno vecim, tako da je neko profitiranje u odnosu na “konkurente” gotovo nestvarno

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 nov 2022, 19:32

Jel' nam ovo ide Šeha čim je ovih dana highlightse u Željinom dresu izbacio? :)

Ugovor mu sad u januaru ističe, a ne igra nikako, tako da mi je logično da do toga dođe.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 28 nov 2022, 19:58

Sat otkucava, rjesenje se ne nazire.

Mire88
Kontakt:

Post Postao/la Mire88 » 28 nov 2022, 20:49

:beba:
Grbavica786 je napisao/la:
28 nov 2022, 13:50
Mire88 je napisao/la:
28 nov 2022, 13:13
TMovac je napisao/la:
28 nov 2022, 12:39

Jok
A evo vidim objavili su da ne važe, po meni malo bezze ali hajd shvatam sve.
Jel’ te stid cigančiti radi 3 marke?
"Shvatam sve"
:beba: :beba: :beba:

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 28 nov 2022, 21:26

braco je napisao/la:
28 nov 2022, 19:32
Jel' nam ovo ide Šeha čim je ovih dana highlightse u Željinom dresu izbacio? :)

Ugovor mu sad u januaru ističe, a ne igra nikako, tako da mi je logično da do toga dođe.

Šteta momka, realno nije dobio šansu.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 28 nov 2022, 21:39

Ali je zato kad god na terenu, izgledao kao fudbaler TOSKa.
@igrajlopte 🐦

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 28 nov 2022, 22:09

ReX je napisao/la:
28 nov 2022, 21:39
Vjerovatno nisi ni gledao utakmice kad je igrao.
Mislim da je najveca nepravda ucinjena prema ovom momku. Em je zavaljen na poziciji desnog beka, odigrao sasvim solidno cak nista gori od Galica. Sigurno je bio puno koncetrisaniji i vise u utakmici, za razliku od Galica.
Momak je kao lijevo krilo trebao biti proale sezone prva opcija, sve sto je igrao odigrao je bolje od Resica, Vucenovica i ostalih vedeta. Do dolaska Santosa koji nam je odigrao svaki minut do crvenog i opet Seha bez sanse.
Sta tek reci za momka koji je sa pozicije lijevog beka bio opasniji po gol i od napadaca i krila ispred. U konkurenxiji Malic, Vego, morao je vise sanse dobiti. Jer ih je zasluzio svojim partijama.

JugJugJug
Kontakt:

Post Postao/la JugJugJug » 28 nov 2022, 22:17

Ma lupaju neznalice. Protov Borca zadnju tekmu odograo odlicno prosle sezone kad je pogodio precku, i jos par puta kad mu je dao priliku. Ali debil gura radije Hajdara na beka. Steta , fakat nije los igrac. **** mu Dzenis sestru i mamu u picku.

DUVNO1921
Kontakt:

Post Postao/la DUVNO1921 » 28 nov 2022, 23:09

Fakat steta ako napusti…. Mogao se komotno na lijevog beka isforcirat… a siguran sam da bih bolje odigrao!
da dodam -> Ja se nadam da je i zadnji na Forumu skonto da Subasicu vise nije mjesto u Zeljeznicaru
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 29 nov 2022, 08:05

Ovi su mi najjaci što ne idu utakmice uopće Al znaju kakav je ko. A šema je sljedeća kad neko ide jer ne igra,on je odličan trebao je ostati. A onaj ko igra njega treba otjerati. Genijalni. Da bar oni gledaju te momke ni pola muke. Al znaju sve.

Sarun
Kontakt:

Post Postao/la Sarun » 29 nov 2022, 08:49

Dali je moguće da ostanemo nijemi na ono sto je izjavio Adzem, da će on dici kredit i isplatiti dug poreznoj?

On je lud, on je jak, on je željin Manijak💪

I ja sam nekoliko puta pisao da je šteta za Sehica, momak ima rijetko dobru motoriku za ovu ligu.
Siguran sam da bi Jakirovic od njega napravio mašinu.

Mire88
Kontakt:

Post Postao/la Mire88 » 29 nov 2022, 09:42

DUVNO1921 je napisao/la:
28 nov 2022, 23:09
Fakat steta ako napusti…. Mogao se komotno na lijevog beka isforcirat… a siguran sam da bih bolje odigrao!
da dodam -> Ja se nadam da je i zadnji na Forumu skonto da Subasicu vise nije mjesto u Zeljeznicaru
Ma kakav god da je bio u tih par tekmi sto je igrao, ne moze se reci da li je valjao ili ne, iz cistog razloga sto nije dobio tu priliku da se uopste pokaze kako treba sto je rezultat nekih trenerskih odluka, neko je prije mene spomenuo to, santos dobije crveni igra sedo njegovu poziciju, a sedo je nemere ni na FOOTBALL MANAGERU igrat efektivno (vjerujte probao sam)... Stvar je u tome sto Edis ima tu pricu "vidim ja ko je kakav na treningu" i ti onda i ne mozes nesto reci protiv toga jer ispada da narusavas nesto i da pricas a nemas pojma, ali ne moze me niko uvjeriti da nije zasluzio bar tu tekmu da odigra umjesto Sedada.

Zoze19
Kontakt:

Post Postao/la Zoze19 » 29 nov 2022, 11:09

zeljovolimte je napisao/la:
28 nov 2022, 22:09
ReX je napisao/la:
28 nov 2022, 21:39
Vjerovatno nisi ni gledao utakmice kad je igrao.
Mislim da je najveca nepravda ucinjena prema ovom momku. Em je zavaljen na poziciji desnog beka, odigrao sasvim solidno cak nista gori od Galica. Sigurno je bio puno koncetrisaniji i vise u utakmici, za razliku od Galica.
Momak je kao lijevo krilo trebao biti proale sezone prva opcija, sve sto je igrao odigrao je bolje od Resica, Vucenovica i ostalih vedeta. Do dolaska Santosa koji nam je odigrao svaki minut do crvenog i opet Seha bez sanse.
Sta tek reci za momka koji je sa pozicije lijevog beka bio opasniji po gol i od napadaca i krila ispred. U konkurenxiji Malic, Vego, morao je vise sanse dobiti. Jer ih je zasluzio svojim partijama.
Kad skontam da je Resic igro za Želju :roll:

Mrcina1921

Post Postao/la Mrcina1921 » 29 nov 2022, 11:24

Corcaigh je napisao/la:
28 nov 2022, 18:28
pojedinim klubovima na naplatu dolazi krhanje novca sa svih strana u klupski budžet (borac) i igranje menadzera preko kluba (torpedo), enormne plate igračima, provizije menadžerima i slično jednom riječju rečeno pranje para a rezultata nigdje, na zimu nikad veca seoba igrača od kada se igra liga barem po meni, remont većine ekipa, zrinjski ostaje bez trenera, spominje se odlazak bilbije u japan, torpedo ostaje bez pola ekipe, nemaju ni stručni štab, u borcu slično, kod njih izgleda totalni remont zakarić, begić, piščević, ninković, tatar svi noga, okosnicu ekipe bi jedino trebali zadržati mi i široki, bez nekih vecih oscilacija, treba pobrati šta fino sa tržišta i maksimalno se pojačati i ganjati evropu, radikalne promjene u vecini klubova nece donijeti ništa dobro a tu bi mogli mi profitirati
Izvini druze, ali ti pises kako svi propadaju a nama kao da ruze cvjetaju. Mi u narednih mjesec dana imamo prijateljsku sa Konyom, novu akciju skupljanja para za klub, eventualnu prinudnu prodaju nekog od glavnih igraca za sicu, cekanje odluke o prolongiranju uplate duga i moguci pocetak kraja. Nismo u nista manjim **** nego ostali, pardon, cak smo i u puno vecim, tako da je neko profitiranje u odnosu na “konkurente” gotovo nestvarno
nije da propadaju vec se dešavaju turbulencije i to ogromne koje ce ostaviti posljedice, u tom smislu mi se razlikujemo od njih, ovo je tek početak

slaba prodaja karata protiv turaka, nidje nikog ni ispred kućica ni u fan shopu

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 nov 2022, 11:59

Mire88 je napisao/la:
29 nov 2022, 09:42
DUVNO1921 je napisao/la:
Ma kakav god da je bio u tih par tekmi sto je igrao, ne moze se reci da li je valjao ili ne, iz cistog razloga sto nije dobio tu priliku da se uopste pokaze kako treba sto je rezultat nekih trenerskih odluka, neko je prije mene spomenuo to, santos dobije crveni igra sedo njegovu poziciju, a sedo je nemere ni na FOOTBALL MANAGERU igrat efektivno (vjerujte probao sam)... Stvar je u tome sto Edis ima tu pricu "vidim ja ko je kakav na treningu" i ti onda i ne mozes nesto reci protiv toga jer ispada da narusavas nesto i da pricas a nemas pojma, ali ne moze me niko uvjeriti da nije zasluzio bar tu tekmu da odigra umjesto Sedada.
Kada je dobio šansu dečko bio korektan i više nego korektan.
Još jedan od onih kojim Edis ne vjeruje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Mire88
Kontakt:

Post Postao/la Mire88 » 29 nov 2022, 12:01

bhsport je napisao/la:
29 nov 2022, 11:59
Mire88 je napisao/la:
29 nov 2022, 09:42
DUVNO1921 je napisao/la:
Kada je dobio šansu dečko bio korektan i više nego korektan.
Još jedan od onih kojim Edis ne vjeruje.
Bas sam jutros uzeo gledati neke reprize i highlightse, upravu si 100% i to mi je i bila poenta posta, sto kazes za Edisa, iskreno volio bih ga vidjeti do kraja sezone, a onda za sljedecu ako budemo u mogucnosti da nekoga dovedemo sa ipak malo vise iskustva i boljim znanjem od njega.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 nov 2022, 12:03

Ma Edisa bih volio da ostane kao pomocnik a da dodje neko pametniji za glavnog. Mišljenja sam da se evropa moze izganjati ovakvi kakvi smo sada uz iole dobrog špica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Mrcina1921

Post Postao/la Mrcina1921 » 29 nov 2022, 12:25

evo već nam se nude ovi nazovi otpaci što napuštaju klubove

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 29 nov 2022, 12:57

hajde veceras da vidimo ko ce od Vas biti na tekmi ? koji forumas Husika i Dejan jedino sto smijem garantovati

Corcaigh
Kontakt:

Post Postao/la Corcaigh » 29 nov 2022, 13:05

29 nov 2022, 11:24
Corcaigh je napisao/la:
28 nov 2022, 18:28
nije da propadaju vec se dešavaju turbulencije i to ogromne koje ce ostaviti posljedice, u tom smislu mi se razlikujemo od njih, ovo je tek početak

slaba prodaja karata protiv turaka, nidje nikog ni ispred kućica ni u fan shopu
Pa to da. Borac vec standardno sluzi kao politicki aparat, malo se upumpaju pare, malo operu, malo u drugu ligu i tako u krug. Sarajevo je od privatizacije samo masina za pranje novca, konstantno posluju u minusu, stalno neke trzavice, malo se izdignu pa padnu itd.

Ja vjerujem da ce biti velikih promjena na zimu, Zrinjski sumnjam da ce puno oslabiti, prejaka ledja imaju da bi pali totalno, ali vjerovatno nece biti masinerija kao do sad ako Jakirovic ode. Medjutim smatram isto da od tih sa trzista ako budemo birali moramo bas pametno da proberemo jer su mac sa dvije ostrice, a mi sami jos ne znamo koji je cilj kluba za ovu sezonu.

Uz sve to sto se slazem s tobom, opet kazem najpreci smo sami sebi i da pocistimo u svojoj avliji prvo jer i ako oni svi totalno padnu nece nam nista znaciti ako mi ne budemo igrali na proljece.

Uz sve to, mislim da nakon ove zime kvalitet PL pada na najnize grane u zadnjih 10-15 godina i da se vracamo u one neke sezone kad su Modrice i slicni postajali prvaci.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Orvel, voltron30 i 60 gostiju.