Izvini druze, ali ti pises kako svi propadaju a nama kao da ruze cvjetaju. Mi u narednih mjesec dana imamo prijateljsku sa Konyom, novu akciju skupljanja para za klub, eventualnu prinudnu prodaju nekog od glavnih igraca za sicu, cekanje odluke o prolongiranju uplate duga i moguci pocetak kraja. Nismo u nista manjim **** nego ostali, pardon, cak smo i u puno vecim, tako da je neko profitiranje u odnosu na “konkurente” gotovo nestvarnoMrcina1921 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 16:55pojedinim klubovima na naplatu dolazi krhanje novca sa svih strana u klupski budžet (borac) i igranje menadzera preko kluba (torpedo), enormne plate igračima, provizije menadžerima i slično jednom riječju rečeno pranje para a rezultata nigdje, na zimu nikad veca seoba igrača od kada se igra liga barem po meni, remont većine ekipa, zrinjski ostaje bez trenera, spominje se odlazak bilbije u japan, torpedo ostaje bez pola ekipe, nemaju ni stručni štab, u borcu slično, kod njih izgleda totalni remont zakarić, begić, piščević, ninković, tatar svi noga, okosnicu ekipe bi jedino trebali zadržati mi i široki, bez nekih vecih oscilacija, treba pobrati šta fino sa tržišta i maksimalno se pojačati i ganjati evropu, radikalne promjene u vecini klubova nece donijeti ništa dobro a tu bi mogli mi profitirati
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel' nam ovo ide Šeha čim je ovih dana highlightse u Željinom dresu izbacio?
Ugovor mu sad u januaru ističe, a ne igra nikako, tako da mi je logično da do toga dođe.

Ugovor mu sad u januaru ističe, a ne igra nikako, tako da mi je logično da do toga dođe.
-
- Kontakt:
Sat otkucava, rjesenje se ne nazire.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vjerovatno nisi ni gledao utakmice kad je igrao.
Mislim da je najveca nepravda ucinjena prema ovom momku. Em je zavaljen na poziciji desnog beka, odigrao sasvim solidno cak nista gori od Galica. Sigurno je bio puno koncetrisaniji i vise u utakmici, za razliku od Galica.
Momak je kao lijevo krilo trebao biti proale sezone prva opcija, sve sto je igrao odigrao je bolje od Resica, Vucenovica i ostalih vedeta. Do dolaska Santosa koji nam je odigrao svaki minut do crvenog i opet Seha bez sanse.
Sta tek reci za momka koji je sa pozicije lijevog beka bio opasniji po gol i od napadaca i krila ispred. U konkurenxiji Malic, Vego, morao je vise sanse dobiti. Jer ih je zasluzio svojim partijama.
Ma lupaju neznalice. Protov Borca zadnju tekmu odograo odlicno prosle sezone kad je pogodio precku, i jos par puta kad mu je dao priliku. Ali debil gura radije Hajdara na beka. Steta , fakat nije los igrac. **** mu Dzenis sestru i mamu u picku.
Fakat steta ako napusti…. Mogao se komotno na lijevog beka isforcirat… a siguran sam da bih bolje odigrao!
da dodam -> Ja se nadam da je i zadnji na Forumu skonto da Subasicu vise nije mjesto u Zeljeznicaru
da dodam -> Ja se nadam da je i zadnji na Forumu skonto da Subasicu vise nije mjesto u Zeljeznicaru
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
Ovi su mi najjaci što ne idu utakmice uopće Al znaju kakav je ko. A šema je sljedeća kad neko ide jer ne igra,on je odličan trebao je ostati. A onaj ko igra njega treba otjerati. Genijalni. Da bar oni gledaju te momke ni pola muke. Al znaju sve.
Dali je moguće da ostanemo nijemi na ono sto je izjavio Adzem, da će on dici kredit i isplatiti dug poreznoj?
On je lud, on je jak, on je željin Manijak
I ja sam nekoliko puta pisao da je šteta za Sehica, momak ima rijetko dobru motoriku za ovu ligu.
Siguran sam da bi Jakirovic od njega napravio mašinu.
On je lud, on je jak, on je željin Manijak
I ja sam nekoliko puta pisao da je šteta za Sehica, momak ima rijetko dobru motoriku za ovu ligu.
Siguran sam da bi Jakirovic od njega napravio mašinu.
Ma kakav god da je bio u tih par tekmi sto je igrao, ne moze se reci da li je valjao ili ne, iz cistog razloga sto nije dobio tu priliku da se uopste pokaze kako treba sto je rezultat nekih trenerskih odluka, neko je prije mene spomenuo to, santos dobije crveni igra sedo njegovu poziciju, a sedo je nemere ni na FOOTBALL MANAGERU igrat efektivno (vjerujte probao sam)... Stvar je u tome sto Edis ima tu pricu "vidim ja ko je kakav na treningu" i ti onda i ne mozes nesto reci protiv toga jer ispada da narusavas nesto i da pricas a nemas pojma, ali ne moze me niko uvjeriti da nije zasluzio bar tu tekmu da odigra umjesto Sedada.
Kad skontam da je Resic igro za Željuzeljovolimte je napisao/la: ↑28 nov 2022, 22:09Vjerovatno nisi ni gledao utakmice kad je igrao.
Mislim da je najveca nepravda ucinjena prema ovom momku. Em je zavaljen na poziciji desnog beka, odigrao sasvim solidno cak nista gori od Galica. Sigurno je bio puno koncetrisaniji i vise u utakmici, za razliku od Galica.
Momak je kao lijevo krilo trebao biti proale sezone prva opcija, sve sto je igrao odigrao je bolje od Resica, Vucenovica i ostalih vedeta. Do dolaska Santosa koji nam je odigrao svaki minut do crvenog i opet Seha bez sanse.
Sta tek reci za momka koji je sa pozicije lijevog beka bio opasniji po gol i od napadaca i krila ispred. U konkurenxiji Malic, Vego, morao je vise sanse dobiti. Jer ih je zasluzio svojim partijama.

- Mrcina1921
nije da propadaju vec se dešavaju turbulencije i to ogromne koje ce ostaviti posljedice, u tom smislu mi se razlikujemo od njih, ovo je tek početakCorcaigh je napisao/la: ↑28 nov 2022, 18:28Izvini druze, ali ti pises kako svi propadaju a nama kao da ruze cvjetaju. Mi u narednih mjesec dana imamo prijateljsku sa Konyom, novu akciju skupljanja para za klub, eventualnu prinudnu prodaju nekog od glavnih igraca za sicu, cekanje odluke o prolongiranju uplate duga i moguci pocetak kraja. Nismo u nista manjim **** nego ostali, pardon, cak smo i u puno vecim, tako da je neko profitiranje u odnosu na “konkurente” gotovo nestvarnoMrcina1921 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 16:55pojedinim klubovima na naplatu dolazi krhanje novca sa svih strana u klupski budžet (borac) i igranje menadzera preko kluba (torpedo), enormne plate igračima, provizije menadžerima i slično jednom riječju rečeno pranje para a rezultata nigdje, na zimu nikad veca seoba igrača od kada se igra liga barem po meni, remont većine ekipa, zrinjski ostaje bez trenera, spominje se odlazak bilbije u japan, torpedo ostaje bez pola ekipe, nemaju ni stručni štab, u borcu slično, kod njih izgleda totalni remont zakarić, begić, piščević, ninković, tatar svi noga, okosnicu ekipe bi jedino trebali zadržati mi i široki, bez nekih vecih oscilacija, treba pobrati šta fino sa tržišta i maksimalno se pojačati i ganjati evropu, radikalne promjene u vecini klubova nece donijeti ništa dobro a tu bi mogli mi profitirati
slaba prodaja karata protiv turaka, nidje nikog ni ispred kućica ni u fan shopu
Kada je dobio šansu dečko bio korektan i više nego korektan.Mire88 je napisao/la: ↑29 nov 2022, 09:42Ma kakav god da je bio u tih par tekmi sto je igrao, ne moze se reci da li je valjao ili ne, iz cistog razloga sto nije dobio tu priliku da se uopste pokaze kako treba sto je rezultat nekih trenerskih odluka, neko je prije mene spomenuo to, santos dobije crveni igra sedo njegovu poziciju, a sedo je nemere ni na FOOTBALL MANAGERU igrat efektivno (vjerujte probao sam)... Stvar je u tome sto Edis ima tu pricu "vidim ja ko je kakav na treningu" i ti onda i ne mozes nesto reci protiv toga jer ispada da narusavas nesto i da pricas a nemas pojma, ali ne moze me niko uvjeriti da nije zasluzio bar tu tekmu da odigra umjesto Sedada.
Još jedan od onih kojim Edis ne vjeruje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bas sam jutros uzeo gledati neke reprize i highlightse, upravu si 100% i to mi je i bila poenta posta, sto kazes za Edisa, iskreno volio bih ga vidjeti do kraja sezone, a onda za sljedecu ako budemo u mogucnosti da nekoga dovedemo sa ipak malo vise iskustva i boljim znanjem od njega.bhsport je napisao/la: ↑29 nov 2022, 11:59Kada je dobio šansu dečko bio korektan i više nego korektan.Mire88 je napisao/la: ↑29 nov 2022, 09:42Ma kakav god da je bio u tih par tekmi sto je igrao, ne moze se reci da li je valjao ili ne, iz cistog razloga sto nije dobio tu priliku da se uopste pokaze kako treba sto je rezultat nekih trenerskih odluka, neko je prije mene spomenuo to, santos dobije crveni igra sedo njegovu poziciju, a sedo je nemere ni na FOOTBALL MANAGERU igrat efektivno (vjerujte probao sam)... Stvar je u tome sto Edis ima tu pricu "vidim ja ko je kakav na treningu" i ti onda i ne mozes nesto reci protiv toga jer ispada da narusavas nesto i da pricas a nemas pojma, ali ne moze me niko uvjeriti da nije zasluzio bar tu tekmu da odigra umjesto Sedada.
Još jedan od onih kojim Edis ne vjeruje.
Ma Edisa bih volio da ostane kao pomocnik a da dodje neko pametniji za glavnog. Mišljenja sam da se evropa moze izganjati ovakvi kakvi smo sada uz iole dobrog špica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- Mrcina1921
evo već nam se nude ovi nazovi otpaci što napuštaju klubove
hajde veceras da vidimo ko ce od Vas biti na tekmi ? koji forumas Husika i Dejan jedino sto smijem garantovati
Pa to da. Borac vec standardno sluzi kao politicki aparat, malo se upumpaju pare, malo operu, malo u drugu ligu i tako u krug. Sarajevo je od privatizacije samo masina za pranje novca, konstantno posluju u minusu, stalno neke trzavice, malo se izdignu pa padnu itd.Mrcina1921 je napisao/la: ↑29 nov 2022, 11:24nije da propadaju vec se dešavaju turbulencije i to ogromne koje ce ostaviti posljedice, u tom smislu mi se razlikujemo od njih, ovo je tek početakCorcaigh je napisao/la: ↑28 nov 2022, 18:28Izvini druze, ali ti pises kako svi propadaju a nama kao da ruze cvjetaju. Mi u narednih mjesec dana imamo prijateljsku sa Konyom, novu akciju skupljanja para za klub, eventualnu prinudnu prodaju nekog od glavnih igraca za sicu, cekanje odluke o prolongiranju uplate duga i moguci pocetak kraja. Nismo u nista manjim **** nego ostali, pardon, cak smo i u puno vecim, tako da je neko profitiranje u odnosu na “konkurente” gotovo nestvarnoMrcina1921 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 16:55pojedinim klubovima na naplatu dolazi krhanje novca sa svih strana u klupski budžet (borac) i igranje menadzera preko kluba (torpedo), enormne plate igračima, provizije menadžerima i slično jednom riječju rečeno pranje para a rezultata nigdje, na zimu nikad veca seoba igrača od kada se igra liga barem po meni, remont većine ekipa, zrinjski ostaje bez trenera, spominje se odlazak bilbije u japan, torpedo ostaje bez pola ekipe, nemaju ni stručni štab, u borcu slično, kod njih izgleda totalni remont zakarić, begić, piščević, ninković, tatar svi noga, okosnicu ekipe bi jedino trebali zadržati mi i široki, bez nekih vecih oscilacija, treba pobrati šta fino sa tržišta i maksimalno se pojačati i ganjati evropu, radikalne promjene u vecini klubova nece donijeti ništa dobro a tu bi mogli mi profitirati
slaba prodaja karata protiv turaka, nidje nikog ni ispred kućica ni u fan shopu
Ja vjerujem da ce biti velikih promjena na zimu, Zrinjski sumnjam da ce puno oslabiti, prejaka ledja imaju da bi pali totalno, ali vjerovatno nece biti masinerija kao do sad ako Jakirovic ode. Medjutim smatram isto da od tih sa trzista ako budemo birali moramo bas pametno da proberemo jer su mac sa dvije ostrice, a mi sami jos ne znamo koji je cilj kluba za ovu sezonu.
Uz sve to sto se slazem s tobom, opet kazem najpreci smo sami sebi i da pocistimo u svojoj avliji prvo jer i ako oni svi totalno padnu nece nam nista znaciti ako mi ne budemo igrali na proljece.
Uz sve to, mislim da nakon ove zime kvalitet PL pada na najnize grane u zadnjih 10-15 godina i da se vracamo u one neke sezone kad su Modrice i slicni postajali prvaci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.