Nisam skontao odma da je on, sad mi je sve jasno, dovoljnolet3 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 22:28Gorecka aka Madagaskar ne silazi sa Ronine kurchine, jaše je od početka prvenstvababoedindzeko09 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 22:25Koliko drkanja na dotičnog nevjerovatno, čisto sumnjam da bi na rođenog brata ga ovako bacali![]()
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Studio

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ove studijske emisije su ubljedljivo najbolje bile 2008 na Euru i SP 2010 u JAR.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Koji kraljevi u emisiji
Sutra mi se ni ne gleda emisija. Profesor i Muharemovic ce bit
Sutra mi se ni ne gleda emisija. Profesor i Muharemovic ce bit
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I ovaj voditelj legenda teska
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Cisto sumnjam da bi on onako slavio da nije dirao loptu
15.10.2013.
Izgleda da je gelom dao
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Madagaskar
Ima li gdje snimak ovoga, kakvi doktori oplako sam
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Šaljite videooo 
- JosephNongeBoende
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
Vjeverica777
- Kontakt:
Ja ne znam što se pojedini bune na emisiju BHT. Pa ovo je vrhunski posebno Musa i Osim kad se šegaju, voditelj isto dobar samo mi malo onaj mislim da je Aleksandar Babić uštogljen ali ovi su vrh. Posebno kad gledam one na HRT tipa Ivkovića pametnjakovića koji su teški odron i jedina im je prednost HRT što im je bolja slika.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ma ovo je top realno. Studio napokon u evropskom rangu, voditelji poprilično OK, a Amar i Musa, sa kakvim takvim znanjem, laički komentarišu što daje na zanimljivosti i dinamici same emisije.Vjeverica777 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 22:50Ja ne znam što se pojedini bune na emisiju BHT. Pa ovo je vrhunski posebno Musa i Osim kad se šegaju, voditelj isto dobar samo mi malo onaj mislim da je Aleksandar Babić uštogljen ali ovi su vrh. Posebno kad gledam one na HRT tipa Ivkovića pametnjakovića koji su teški odron i jedina im je prednost HRT što im je bolja slika.
Znači, nakon tekme dođe ko opuštanje.
- Beduin
- Kontakt:
Ronaldo vise nije za najviseg nivoa, jednostavno vise nije to to. Ja ga bas gotivim kao sportistu i kao covjeka, ali top ekipama vise ne moze pruziti mnogo. A vidljivo je to i u reprezentaciji. Nije za napadaca, a ns krilu jednostavno ne moze.
Ibrahimovic je zadnje 2 sezone, kad je bio zdrav, imao daleko vise sprintova i pritiska na zadnju liniju protivnika, nego to Rona radi. Narocito predzadnju sezonu kad je trcao kao lud, dok Rona trckara tek onako.
Portugal me bas razocarao u ove 2 utakmice, ali i to pripisujem najvise selektoru. Felix nazor mu igra, kobajagi krilo. Bernardo Silva ni sam jadan vise ne zna sta igra, te sredinu te malo skokne na desno krilo, pa opet sredina, pa malo i lijevo krilo. A zna se gdje je najbolji.
Fali i Portugalu nekih igraca. Ako gledamo zvijezde, onda je prvi tu Jota, dosta bi pomogao u napadu, dok npr. Neto i Guedes vjerovatno zbog forme su out (ne znam ima li i kakvih povreda). A najveci neprijatelj sam sebi je Renato Sanchez, donedavno neizostavan clan reprezentacije i uvijek je igrao dobro za nacionalni tim. Glupan je bio na korak od Milana, gdje bi redovno igrao i izborio se vjerovatno i za prvoh 11 u formi iz prethodne sezone, ali on potrcao za dolarom vise i da bude uz guzove velikih zvijezda. A sad SP neka gleda od kuce.
Ibrahimovic je zadnje 2 sezone, kad je bio zdrav, imao daleko vise sprintova i pritiska na zadnju liniju protivnika, nego to Rona radi. Narocito predzadnju sezonu kad je trcao kao lud, dok Rona trckara tek onako.
Portugal me bas razocarao u ove 2 utakmice, ali i to pripisujem najvise selektoru. Felix nazor mu igra, kobajagi krilo. Bernardo Silva ni sam jadan vise ne zna sta igra, te sredinu te malo skokne na desno krilo, pa opet sredina, pa malo i lijevo krilo. A zna se gdje je najbolji.
Fali i Portugalu nekih igraca. Ako gledamo zvijezde, onda je prvi tu Jota, dosta bi pomogao u napadu, dok npr. Neto i Guedes vjerovatno zbog forme su out (ne znam ima li i kakvih povreda). A najveci neprijatelj sam sebi je Renato Sanchez, donedavno neizostavan clan reprezentacije i uvijek je igrao dobro za nacionalni tim. Glupan je bio na korak od Milana, gdje bi redovno igrao i izborio se vjerovatno i za prvoh 11 u formi iz prethodne sezone, ali on potrcao za dolarom vise i da bude uz guzove velikih zvijezda. A sad SP neka gleda od kuce.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- CROtorious
- Kontakt:
Upleo Jelicic po Srbiji, Piksiju i Milenkovicu. Kao da na terminu igraju, 5 naprijed, 5 nazad i Milenkovic sa ofsajd zamkama i postavljanjem.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pusti portugalskog sakupljača sekundarnih sirovina, imamo prečih problema.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- JosephNongeBoende
sve je spaljeno, nema se tu sta vise istrazivati, idemo dalje osvjezeniBoixosNois1899 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 23:04Pusti portugalskog sakupljača sekundarnih sirovina, imamo prečih problema.Jesmo li večeras ovo svjedočili kraju ideje o Superligi?
tek sad krece prava prica oko Superlige
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.