FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Neka ste nas izbacivali - ma mi bolujemo zbog te istorije. Inace fakultetski obrazovani (imate i sesticu od nas) dajte nam malo istorije. Arsenal se upisao pored Intera u ono sto vi mozete samo sanjati. Daj malo istorije - dok mi ocajavamo - uz kamilicu. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
LBJ MVP je napisao/la:Neko je jednom rekao blje biti istoričar/historičar/povjesničar nego gloryhunterizzo je napisao/la:Voli Portillo historiju više nego pi.cku.![]()
Uživajte z svojih 5 minuta slave
Gloryhunters
Ma mi inace uzivamo u 5-icama
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
Onda nas pusti da uživamo...šta svaki cas nešto piskaraš i dosađuješ...jeste navalili ovdje ko da vam besplatno djelimo čvoke...vazda ista price...hajd sad jednu sličicu iz sehare izvucite, datum tamo negdje iz 1926.LBJ MVP je napisao/la:Neko je jednom rekao blje biti istoričar/historičar/povjesničar nego gloryhunterizzo je napisao/la:Voli Portillo historiju više nego pi.cku.![]()
Gloryhunters
IstinaRE-SU je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Neko je jednom rekao blje biti istoričar/historičar/povjesničar nego gloryhunterizzo je napisao/la:Voli Portillo historiju više nego pi.cku.![]()
Gloryhunters
Ma mi inace uzivamo u 5-icama

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
evo ih opet sa kolekcijom sličica 
Neko je jednom rekao blje biti istoričar/historičar/povjesničar nego gloryhunter
Gloryhunters[/quote]
Ma mi inace uzivamo u 5-icama[/quote]
Istina
[/quote]
Opet on jadnik nasao neku blijedu sličicu iz historijskih udžbenika
Gloryhunters[/quote]
Istina
[/quote]Opet on jadnik nasao neku blijedu sličicu iz historijskih udžbenika
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
RE-SU je napisao/la:Neko je jednom rekao blje biti istoričar/historičar/povjesničar nego gloryhunter![]()
Gloryhunters
Istina
[/quote]Opet on jadnik nasao neku blijedu sličicu iz historijskih udžbenika
Iz 95-te, nije to bilo toliko davno
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Upozorenje trollovima(prepoznaće se oni, vjerujem).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Drago mi je da si se prepoznoMonolog je napisao/la:Upozorenje trollovima(prepoznaće se oni, vjerujem).
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- vajza_fcbm
- Kontakt:
neznam sta se vise hvalite sa tim 5:0 kad nemozete obicnog arsenala dobiti 
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
Zašto provociraš ljudevajza_fcbm je napisao/la:neznam sta se vise hvalite sa tim 5:0 kad nemozete obicnog arsenala dobiti
- vajza_fcbm
- Kontakt:
sta ce bolan razbiti ??????????????????????????king1000 je napisao/la:Zašto provociraš ljudevajza_fcbm je napisao/la:neznam sta se vise hvalite sa tim 5:0 kad nemozete obicnog arsenala dobiti![]()
![]()
svima će se to obiti o glavu kada Barca u uzvratu razbije Arsenal
![]()
:ugeek: :ugeek:
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
Arsenala 4-1vajza_fcbm je napisao/la:sta ce bolan razbiti ??????????????????????????king1000 je napisao/la:Zašto provociraš ljudevajza_fcbm je napisao/la:neznam sta se vise hvalite sa tim 5:0 kad nemozete obicnog arsenala dobiti![]()
![]()
svima će se to obiti o glavu kada Barca u uzvratu razbije Arsenal
![]()
:ugeek: :ugeek:
- Megamon
- Kontakt:
Dan u kojem Monolog ne obrise moj post je probali dan za Monologa pa hajde da mu ne propadne 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Meni je već obrisao citiraću opet oko 00:01 budi tuMegamon je napisao/la:Dan u kojem Monolog ne obrise moj post je probali dan za Monologa pa hajde da mu ne propadne
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
znam ja da sutra nema skole, pa bi se ti malo raspricao na sve strane. ali nece ici druze, vrati se normalnoj diskusiji (kao i ostali) da ne bi dijelili juzno voce.Megamon je napisao/la:Dan u kojem Monolog ne obrise moj post je probali dan za Monologa pa hajde da mu ne propadne
Vom Jäger zum Gejagten
...evo sad citam koja su moguca pojacanja na ljeto...sve je to uredu,ali sta ce nam borja valero???
on nije igrac za barcu...

mislim da ne bi bilo lose probati dovesti thiaga silvu iz milana. moze igrati i stopera i zadnjeg veznog. dadnemo im mascherana i jos para.enobarca je napisao/la:...evo sad citam koja su moguca pojacanja na ljeto...sve je to uredu,ali sta ce nam borja valero???on nije igrac za barcu...
![]()
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
...dadnemo im mascherana???neka njega,dobar je on...a silva je odlican,ali ne vjerujem da bi ga milan prodao...kivi je napisao/la:mislim da ne bi bilo lose probati dovesti thiaga silvu iz milana. moze igrati i stopera i zadnjeg veznog. dadnemo im mascherana i jos para.enobarca je napisao/la:...evo sad citam koja su moguca pojacanja na ljeto...sve je to uredu,ali sta ce nam borja valero???on nije igrac za barcu...
![]()
ma nije cudno ako im dadnemo mascherana. ionako nam fali jedan stoper, a plus silva moze i na zadnjeg veznog, al upravu si, tesko bi ga milan pustio. 
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.