znam ja da sutra nema skole, pa bi se ti malo raspricao na sve strane. ali nece ici druze, vrati se normalnoj diskusiji (kao i ostali) da ne bi dijelili juzno voce.Megamon je napisao/la:Dan u kojem Monolog ne obrise moj post je probali dan za Monologa pa hajde da mu ne propadne
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Vom Jäger zum Gejagten
...evo sad citam koja su moguca pojacanja na ljeto...sve je to uredu,ali sta ce nam borja valero???
on nije igrac za barcu...

mislim da ne bi bilo lose probati dovesti thiaga silvu iz milana. moze igrati i stopera i zadnjeg veznog. dadnemo im mascherana i jos para.enobarca je napisao/la:...evo sad citam koja su moguca pojacanja na ljeto...sve je to uredu,ali sta ce nam borja valero???on nije igrac za barcu...
![]()
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
...dadnemo im mascherana???neka njega,dobar je on...a silva je odlican,ali ne vjerujem da bi ga milan prodao...kivi je napisao/la:mislim da ne bi bilo lose probati dovesti thiaga silvu iz milana. moze igrati i stopera i zadnjeg veznog. dadnemo im mascherana i jos para.enobarca je napisao/la:...evo sad citam koja su moguca pojacanja na ljeto...sve je to uredu,ali sta ce nam borja valero???on nije igrac za barcu...
![]()

ma nije cudno ako im dadnemo mascherana. ionako nam fali jedan stoper, a plus silva moze i na zadnjeg veznog, al upravu si, tesko bi ga milan pustio. 

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
...probace barca dovesti nekog jona vertonghena iz ajaxa(23god)...moze igrati i stopera i defanzivnog veznog...kivi je napisao/la:ma nije cudno ako im dadnemo mascherana. ionako nam fali jedan stoper, a plus silva moze i na zadnjeg veznog, al upravu si, tesko bi ga milan pustio.
Posto i ovdje ima frankove djecurlije ...........
Evo djeco crtani pa na spavanje ....
[youtube][/youtube]
nece kristinan friz da pokvari
[youtube][/youtube]

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
cekaj malo, jesil ti poceo navijati za real kad su imali sve zvijezde u timu, kad su osvojali LP ? ne prdekaj ljudima kad si cobanLBJ MVP je napisao/la:Neko je jednom rekao blje biti istoričar/historičar/povjesničar nego gloryhunter![]()
Uživajte z svojih 5 minuta slave
Gloryhunters

ser del barça es el millor que hi ha !
- Donnie Darko
- Kontakt:
naravno da nije, kako se to uopste usudjujes pitatScof1eld je napisao/la: cekaj malo, jesil ti poceo navijati za real kad su imali sve zvijezde u timu, kad su osvojali LP ? ne prdekaj ljudima kad si coban

- legenda reala
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:naravno da nije, kako se to uopste usudjujes pitatScof1eld je napisao/la: cekaj malo, jesil ti poceo navijati za real kad su imali sve zvijezde u timu, kad su osvojali LP ? ne prdekaj ljudima kad si coban
pa normalno da nije ,kad on ima 14-15 godina ,kolko je imao 2001 ,5-6 ,on tad gledo Real,jašta je

on je počo ono pravo Real pratiti negdje 2005-06

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- anonymousHD
- Kontakt:
bparena je napisao/la:Posto i ovdje ima frankove djecurlije ...........
0:18 siguran da neće? jesi ti siguran da messi zna držati loptu na glavi. ja od njega već tri sezone samo gledam kako trči i kako se provlači likovima kroz noge.
luzeru upitas to crvene dzavoleanonymousHD je napisao/la:bparena je napisao/la:Posto i ovdje ima frankove djecurlije ...........
0:18 siguran da neće? jesi ti siguran da messi zna držati loptu na glavi. ja od njega već tri sezone samo gledam kako trči i kako se provlači likovima kroz noge.

ili da pojasnim, nacrtam, malo propitam .... nesto finale - spala plava kopacka - vandersar lobovan - cime i ko ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Kako čovjek fino objasni :lol:Jest da je Zidaneov gol u finalu LP vjerovatno najbolji trenutak u mom životu no legenda je upravu.Al jbg neću da bude spammlegenda reala je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:naravno da nije, kako se to uopste usudjujes pitatScof1eld je napisao/la: cekaj malo, jesil ti poceo navijati za real kad su imali sve zvijezde u timu, kad su osvojali LP ? ne prdekaj ljudima kad si coban
pa normalno da nije ,kad on ima 14-15 godina ,kolko je imao 2001 ,5-6 ,on tad gledo Real,jašta je![]()
![]()
on je počo ono pravo Real pratiti negdje 2005-06
Thiago Silva bi bio odličan za vas dadnete im Milita,Mascha i Bojana ionako Silvio voli otpatke

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
...tek sad vidim da messi ne moze s ronaldom...ronaldo moze drzati loptu na glavi,pa on je najbolji igrac svih vremena...hahaha....ovi navijaci reala su stvarno smjesni,cast izuzetcima...anonymousHD je napisao/la:bparena je napisao/la:Posto i ovdje ima frankove djecurlije ...........

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Sad je najbolji zato jer zna loptu držati na glavi? Pa budale jedne zna to i Ševko Okić
jos jednom: HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Sad je najbolji zato jer zna loptu držati na glavi? Pa budale jedne zna to i Ševko Okić

- Donnie Darko
- Kontakt:
jbt pa to mogu i ja uradit. znaci samo me treba neko snimit dok drzim loptu na glavi i eto me bolji od messija 

...da li se to odnosi na moj post??Na Jednom je napisao/la:HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Sad je najbolji zato jer zna loptu držati na glavi? Pa budale jedne zna to i Ševko Okić![]()
![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
na koji bi se fazon to trebalo odnosit na tvoj postenobarca je napisao/la: ...da li se to odnosi na moj post??

- DAVID VILLA
- Kontakt:
@Portillo,tebe niko nista nije pitao,sto uvijek moras citirati moj post i ohladi malo...bparena je napisao/la:Portillo je napisao/la:Bravo, kako si to zakljucio. E ajde sada pokusaj zakljuciti u skladu s tvojim mentalnim mogucnostima, dali su i napadaci bili slabiji nego danas.DAVID VILLA je napisao/la:Ja mislim da je fudbal danas jako tezi za igrat nego sto je bio u proslosti i da su danas mnogo jaci defanzivni igraci nego u proslosti...![]()
3+6+2+5 ma vise neznam ni kako ide redosljedom, al eto vama proslost - vi nas ucite istoriju - mi ovih godina vas fudbalskoj igri ....
p.s. mi dobijemo peticu iz istorije - vi peticu u fudbalu ....

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Liverpool are rumoured to be plotting a £9 million bid for Barcelona midfielder Ibrahim Afellay.
The north-west side are reportedly keen to sign the Dutch player, who is said to be unhappy about his lack of first-team action at Barca.
Dutch **** claim the Reds will be targeting the player, who only moved to the Catalan side months ago, this summer, reports caughtoffside.com.
The 24-year-old will reportedly leave the club for a fee of £2 million if Pep Guardiola is amenable to the offer.
Liverpool were interested in Afellay as he reached the end of his contract with PSV Eindhoven, but the attacking midfielder opted for a move to Barca.
Afellay has played just 287 minutes of first-team football since arriving at the Catalan side, making only three starts, two of which were in the Copa del Rey.
**** claim an offer of around £9 million could convince Barca to sell the player.
Neznam zasto ste ga kupili

The north-west side are reportedly keen to sign the Dutch player, who is said to be unhappy about his lack of first-team action at Barca.
Dutch **** claim the Reds will be targeting the player, who only moved to the Catalan side months ago, this summer, reports caughtoffside.com.
The 24-year-old will reportedly leave the club for a fee of £2 million if Pep Guardiola is amenable to the offer.
Liverpool were interested in Afellay as he reached the end of his contract with PSV Eindhoven, but the attacking midfielder opted for a move to Barca.
Afellay has played just 287 minutes of first-team football since arriving at the Catalan side, making only three starts, two of which were in the Copa del Rey.
**** claim an offer of around £9 million could convince Barca to sell the player.
Neznam zasto ste ga kupili

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.