Čustović bi bio top izbor, odavno ga priželjkujem ali on ima klub već

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nije to za "2h"
Ama covjek povrijedio skroz drugu nogu, veze s tom povredom nema. To se zove PEH i nista drugo, ne izmisljaj..PapirnaMarka je napisao/la: ↑30 nov 2022, 12:29Ma imao je povrede isto prednjih križnih ligamenata predprošle sezone povrijedio se u septembru, vratio se u januaru prošle godine i nakon dvije utakmice opet se isto povrijedio na 7 mjeseci, znači očigledno problema sa prednjim križnim ima. Još je star igrač 32 godine, ja svakako igrače u tim godinama ne bi nikad dovodio, a posebno igrače koji nisu igrali redovno u svom klubu u proteklih godinu dana.nokee je napisao/la: ↑30 nov 2022, 12:14Evo otiso je Hadzic pa nece biti branis ga, standardna kad nemas sta reci.PapirnaMarka je napisao/la: ↑30 nov 2022, 09:39
Na stranu što je pogrešno dovoditi igrača koji je sklon povredama, ima preko 30 godina i nije igrao kako treba godinu dana. Stvarno ne vidim poentu i logiku iza tog dovođenja.
Ali ne znam šta se sad očekuje? Da se raskine ugovor sa momkom jer je zadobio težu povredu? Ljudski je ostaviti čovjeka tu, pa nije njegova greška što se povrijedio, ne može se tjerati zbog toga. Ovako ga ostaviš u klubu, pružiš mu podršku pri rehabilitaciji i pomogneš mu da se vrati na teren i ispadneš gospodin. Jes da te taj igrač košta svaki mjesec koji ne igra daješ mu platu, al sam si se u taj problem doveo sa dovođenjem igrača koji je sklon povredama i pri tom još zreo za penziju.
Helem, prvo covjek nije sklon povredama nego je imao jednu povredu gdje je duze pauzirao. I to nije ta povreda bila tek prije nego je kod nas dosao. Mi smo skloni ovdje izvrtanju cinjenica i iznosenju poluinformacija.
Drugo gdje ga neces dovesti iskusan stoper iz turske lige sa velikim iskustvom i dokazanom kvalitetom? Ne vidim zasto ga nebi doveli. Pri tome normalno trenirao i bio na pripremama bez ikakvih problema. Jednostavno desi se peh! Kazem opet da se nije povrijedio bio bi jedan od boljih stopera lige siguran sam..
Al slažem se da nije njegova greška što je zadobio povredu, zato i kažem da je glupo očekivati da se raskine ugovor sa njim. I ta povreda vjerovatno je plod slučajnosti, ali je rizik dovođenje bilo. Vjerovatno bi i bio jedan od najboljih stopera lige da se nije povrijedio, ali to je već šta bi bilo kad bi bilo.
Nema,slobodan je,zavrsio je nedavno saradnju sa Tanovim drugim klubom
Ma kakvi mi.. pa Mirvić je još uvijek u Seattle-u sa porodicom. Mislim ok ako se traži neko baš dobar i ako su pregovori u toku jer to može raditi i iz Amerike.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 nov 2022, 15:13I onda ce nam opet sloziti pricu "Zimski rok je uvijek tezak"
Joj kad su to rekli sviju miPa ce dovesti 2 igraca malo jaci CV sto su ili godinu i po bez kluba ili se raspadaju od povreda cisto da zamazu oci
Evo Zrinjski danas pozdravio se sa Jakirovicem,za par sati predstavili novog trenera.Dudic otisao prije mjesec i po nasi nisu mrdnuli kitom
Tako isto smo na zimu 20/21 cekali napadaca, govorili da nam Hadzija sprema neku babarogu u napadu, pa u februaru dodje Cmiljanic.
Ganaralno od ljubavi u zivotu nema nekog hajra a da ne govorimo o biznisu kao sto je fudbal.Zukanovic je napisao/la: ↑30 nov 2022, 15:52Meni ne treba neko ko voli klub, ratnik klub i tako nesto. meni je dosta da on zna svoj posao radit. Sve sta kazes bio Dudic, i sta je bilo? dobili najgore Sarajevo. i ja volim Sarajevo ali nisam dobar trener. neko ko zna svoj posao on ce fino vidit moze se raditi ovde ili ne. sta planira klub i tako dalje.
dosta vise ovi koji samo kazu "da" ali nemaju pojma od poslu.