Dres De Bruynea u bitnim mečevima
Ajde kad ti tako kažeš onda mora da je tako.Unofficialpage je napisao/la: ↑01 dec 2022, 19:37
Nas? Hrvatsku vidiš jednom godišnje ko i ja, koliko znam Mostar je u BiH (po nicku si valjda iz Mostara), ti si Bosanac ma koliko ti to osporavao.
Ma imali su oni bolesnu generaciju jedan period, EURO 2016. je definitivno najveći fail. Ovo SP ne računam jer se znalo da su u padu, Jan, Toby, Lukaku i Hazard jednostavno više ne mogu. Imaju finih mladih igrača, ali ne mislim da će neki od njih biti najbolji na svojoj poziciji na svijetu, a to su u ovoj generaciji imali.
Ma bio je dobar danas nema šta, ali slabašna i spora je ova Belgija.
I to sam, jedno ne isključuje drugo.
Ako xG-ovi Japana i Španjolske budu jednaki, utakmicu treba ponoviti.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 19:45Bogu hvala krecu nove utakmice. Valjda ce prestat glupa konverzacija. Moja prognoza je da pobjedjuju oni koji imali veci xG i vise sportske srece
Ok, ako ti tako kažeš.
Zato si ti Rvat. Sto ti nije nick zadar35 nego grad iz BiH?
Sve je to iz kojeg kuta gledas. Da je ostao penal koji je bio i da Courtois nije bio odlican na golu 4 razlike za nas, oni gledaju samo ovo sta je Lukaku promašio. Neka ih.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 dec 2022, 19:12Pa ako vam je lakše, Hrvatska je samo pukom srećom 4. put zaredom u nokaut-fazi velikog natjecanja. Eto, valjda vam je lakše.
Možete navijati protiv nas koliko god želite, ali ne znam zašto je teško priznati da je Hrvatska na par velikih natjecanja dosad bila nesretna, pogotovo na zadnja tri EURO-a. Promašio Lukaku 3 mrtve šanse, i šta sad, sve je to dio sporta.
Kad igraju Spanjolci i Barca samo posjed lopte se gleda i broj dodavanja.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 19:45Bogu hvala krecu nove utakmice. Valjda ce prestat glupa konverzacija. Moja prognoza je da pobjedjuju oni koji imali veci xG i vise sportske srece
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.