Lagano
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Svaka čast Hrvatima, prolaze ovo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da je htjela, Spanija je mogla dodat gascinu i dobit utkamicu. No ljudi su vidjeli Maroko u drugom krugu i igrali su za to. Simple as that. I to im je pametno.
- akisarajevo92
- Kontakt:
pustili bi da se nisu nadali da ce Spanija ipak izjednaciti, imali su i dalje sanse da prodju
Don't believe the hype.
Ja sam drugi gol Kostarike gledao nekako kao poruku Spancima, ili igrajte ili idemo kuci zajedno, cak sam ocekivao da Svabe nece napadati dok Spanci ne izjednace. Ali im je to bilo izgleda prevelik rizikPensioner26 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 22:06Tačno što Švabe ne pustiše
Barem bi i gnjide ponijele sa sobom kući
Imali bi neko zadovoljstvo na ovom turniru.
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Kompleksasi ovdje stvarno misle da je neko od nas neki vatreni navijac GER
Flick je zasluzio momentalno otkaz zato sto je glup i nije drzao remi ili pustio Costa Ricu i tako vrsio pritisak na Spance
Flick je zasluzio momentalno otkaz zato sto je glup i nije drzao remi ili pustio Costa Ricu i tako vrsio pritisak na Spance
Kakve golove ojebina neuer prima

To je to. A i ruku na srce svaka im cast i ako su namjerno ovo uradili
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Spanci su u kosarci redovno radili ove stvari. Nije nimalo neocekivano bilo.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Ma nema mi ta priča smisla...
Ne mogu zamisliti Enrique-a da na početku prvenstva kaže igračima da im je cilj naslov prvaka, a da im prije utakmice protiv Japana govori da namjerno izgube kako bi izbjegli određenog protivnika.
Ne mogu zamisliti Enrique-a da na početku prvenstva kaže igračima da im je cilj naslov prvaka, a da im prije utakmice protiv Japana govori da namjerno izgube kako bi izbjegli određenog protivnika.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- akisarajevo92
- Kontakt:
ovdje se pise o Japanu kao da je u pitanju neki Vijetnam ili Singapur a ne top 30 reprezentacija svijeta
Don't believe the hype.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Džaba pišeš , takvi likovi neće odgovoriti na svoje nebuloze
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ma drug ja sam vatreni navijac.. jos od 1990e kad je nasa juga od njih izgubila bio sam odusevljen mattheusom.. kakva generacija.. ali treba biti jasan i reci da nisu zasluzili.. ovo sto flick pokusava je fudbal sedamdesetih.. meni omiljen igrac muller je za penzije..
Valjda osvoje euro, do tad ko ziv ko mrtav..
- Pensioner26
- Kontakt:
Majstore, cilj opravdava sredstvo. Lakše im je u polovicu sa Marokom i Portugalom, nego na Hrvatsku i Brazil. Ovdje neki gledaju svijet najljepšim bojama, te ne žele vjerovati da postoji lošeCipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 dec 2022, 22:12Ma nema mi ta priča smisla...
Ma zelen si ti jos, ali pismen decko.. naucit ces kad dodjes u zrelije godine.. nije prvi put da se kalkulise.. vama sretnoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 dec 2022, 22:12Ma nema mi ta priča smisla...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Šta misliš, hoće li navijati za Francuze u nastavku zbog Upamecana, Pavarda i Comana ili ipak da Englezi što prije ispadnu?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.