Lagano

pustili bi da se nisu nadali da ce Spanija ipak izjednaciti, imali su i dalje sanse da prodju
Ja sam drugi gol Kostarike gledao nekako kao poruku Spancima, ili igrajte ili idemo kuci zajedno, cak sam ocekivao da Svabe nece napadati dok Spanci ne izjednace. Ali im je to bilo izgleda prevelik rizikPensioner26 je napisao/la: ↑01 dec 2022, 22:06Tačno što Švabe ne pustiše
Barem bi i gnjide ponijele sa sobom kući
Imali bi neko zadovoljstvo na ovom turniru.
To je to. A i ruku na srce svaka im cast i ako su namjerno ovo uradili
ovdje se pise o Japanu kao da je u pitanju neki Vijetnam ili Singapur a ne top 30 reprezentacija svijeta
Džaba pišeš , takvi likovi neće odgovoriti na svoje nebuloze
Ma drug ja sam vatreni navijac.. jos od 1990e kad je nasa juga od njih izgubila bio sam odusevljen mattheusom.. kakva generacija.. ali treba biti jasan i reci da nisu zasluzili.. ovo sto flick pokusava je fudbal sedamdesetih.. meni omiljen igrac muller je za penzije..
Majstore, cilj opravdava sredstvo. Lakše im je u polovicu sa Marokom i Portugalom, nego na Hrvatsku i Brazil. Ovdje neki gledaju svijet najljepšim bojama, te ne žele vjerovati da postoji lošeCipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 dec 2022, 22:12Ma nema mi ta priča smisla...
Ne mogu zamisliti Enrique-a da na početku prvenstva kaže igračima da im je cilj naslov prvaka, a da im prije utakmice protiv Japana govori da namjerno izgube kako bi izbjegli određenog protivnika.
Ma zelen si ti jos, ali pismen decko.. naucit ces kad dodjes u zrelije godine.. nije prvi put da se kalkulise.. vama sretnoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 dec 2022, 22:12Ma nema mi ta priča smisla...
Ne mogu zamisliti Enrique-a da na početku prvenstva kaže igračima da im je cilj naslov prvaka, a da im prije utakmice protiv Japana govori da namjerno izgube kako bi izbjegli određenog protivnika.
Šta misliš, hoće li navijati za Francuze u nastavku zbog Upamecana, Pavarda i Comana ili ipak da Englezi što prije ispadnu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.