Realno su nezasluženo izgubili od Gane, odlični su cijeli turnir, simpatično igraju, što da ne. Ne bih ja njih nazvao baš apsolutnim autsajderom protiv Brazila.

Realno su nezasluženo izgubili od Gane, odlični su cijeli turnir, simpatično igraju, što da ne. Ne bih ja njih nazvao baš apsolutnim autsajderom protiv Brazila.
Pa kome Suarez nije odvratan, mozda jedino scouserima. Da ne pricam o ostatku pateticara. Fede mi jedini odskacr tu, eventualno CavaniElCartel11 je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:06Likovi pogledali 2 utakmice Urugvaja unazad par godina i odmah im odvratni i sta sve ne
Eto uživajte u utakmici Brazil - Koreja bice bas dobra tekma. Igrace na jedan gol.
Nemoj tako, riješio je Seltik onim golom za 5-1
Likovi cigani kao Argentinci i Cileanci. Ne znas jel gore vidit Otamendija, Medela ili ovog Suareza koji je majstor, ali teski cigan.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:06Likovi pogledali 2 utakmice Urugvaja unazad par godina i odmah im odvratni i sta sve ne
Eto uživajte u utakmici Brazil - Koreja bice bas dobra tekma. Igrace na jedan gol.
Eto Urugvaj igrao na gol viseElCartel11 je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:06Likovi pogledali 2 utakmice Urugvaja unazad par godina i odmah im odvratni i sta sve ne
Ovdje si 100% u pravu.Pogba je napisao/la: ↑02 dec 2022, 17:58
Daleko od najboljeg jer je kvalitet reprezentacija ocajan, pogotovo je pao kvalitet svih elitnih reprezentacija. Nikada se nije desilo da na jednom prvenstvu imamo sve elitne repke za klasu ili dvije ispod u odnosu na 4 godine unazad npr.
Upravo zato i gledamo smiješne repke u osmini.
Pored toga katastrofa sudjenje.
Bolje i San Marino-Brazil nego da su ovi urugvajci prosliElCartel11 je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:06Likovi pogledali 2 utakmice Urugvaja unazad par godina i odmah im odvratni i sta sve ne
A možda su ove slabije bolje nego prije 4 godine?Saurman je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:12Ovdje si 100% u pravu.Pogba je napisao/la: ↑02 dec 2022, 17:58
Daleko od najboljeg jer je kvalitet reprezentacija ocajan, pogotovo je pao kvalitet svih elitnih reprezentacija. Nikada se nije desilo da na jednom prvenstvu imamo sve elitne repke za klasu ili dvije ispod u odnosu na 4 godine unazad npr.
Kvalitet vodećih reprezentacija je očajan,fudbal je općenito u dubokom kanalu.
Baš to, Koreja je dosadna reprezentacija na čelu sa maskiranim wannabe good guyom Sonom.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:06Eto uživajte u utakmici Brazil - Koreja bice bas dobra tekma. Igrace na jedan gol.
I ja gledam jbt, tko gura ovoga među najbolje svjetske veznjake?
Baustelci bas za nicega nisu.
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:09Pa kome Suarez nije odvratan, mozda jedino scouserima. Da ne pricam o ostatku pateticara. Fede mi jedini odskacr tu, eventualno CavaniElCartel11 je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:06Likovi pogledali 2 utakmice Urugvaja unazad par godina i odmah im odvratni i sta sve ne
Sad ce rec: "ma ja prije je trava bila zelenija"Saurman je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:12Ovdje si 100% u pravu.Pogba je napisao/la: ↑02 dec 2022, 17:58
Kvalitet vodećih reprezentacija je odron,fudbal je općenito u dubokom kanalu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.